Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi havde en dejlig og frække nat, jeg slikkede dem begge til et kraftig og kom da også oppe i dem begge to en del gange, dagen efter kørte jeg hjem efter vi havde spist en gang dejlig middagsmad sammen.

Da der var gået lidt over en måned hvor jeg havde haft travlt på arbejdet, kom der en sms fra min moster om jeg ikke kunne komme forbi dem, da der var noget de rigtigt gerne fortælle mig, jeg skrev tilbage at jeg da kunne kigge forbi dem fredag, jeg fik hurtig et svar tilbage at de glæde sig til at se mig. Da det blev fredag eftermiddag skyndte jeg mig hjem hvor jeg fik mig et hurtig bad og kom i noget andet tøj. Da jeg kom hjem til min moster og kusine tog de imod mig i døren, hvor de gav mig et kæmpe kram og et kys, før de førte mig ind i deres stue, hvor de bad mig at sætte mig i sofa’en da jeg havde sat mig ned, satte de sig på hver side af mig, der efter kiggede jeg på dem på skift før jeg spurte dem, hvad det var de vil fortælle mig, de kigge på hinanden før min moster rejste sig og gik ud af stuen og kom tilbage med to små æsker hvor deres navne på, da hun kom hen til mig gave hun mig dem og bad mig at åbne dem, inden i lå der en lille pind i hver jeg kiggede på dem og fattede ikke helt hvad det var før jeg kom til at kigge rigtigt på de to pinde før det gik op for mig hvad det var, jeg kigge på dem de sad bare med et kæmpe smil på.

SEX I DAG?

Det var der det gik op for mig at jeg slet havde tænkt op at jeg kunne have gjordt dem gravid. Jeg skulle lige til at sige noget da min kusine afbrød mig, men det var min moster der fortalt mig, hvordan de havde planlagt at jeg skulle tage min kusine’s mødom og kneppe dem begge, hun viste godt selv at hun tog en risiko ved at lade mig komme oppe i hende da hun ikke tog p-piller og det havde hun ikke gjordt i flere år, men hun troede at hendes datter tog dem da hun havde set hende tage dem, men hun viste bare ikke at hendes datter spyttede dem ud igen når hun ikke kiggede, men da hverken hende’s eller hendes datter’s menstruation var begyndt som den skulle, havde hun købt en graviditetstest til dem begge, hun var ikke selv i tvivl om hun selv var gravid men det kom som en overraskelse  at hende’s datter var og da hun havde spurgt hende om hun ikke havde taget hende’s p-pille havde datteren fortalt at hun havde spyttet dem ud igen, først var hun blevet sur på sin datter men efter et stykke tid hvor hun havde tænkt over det så syntes hun at det var frækt at de begge var blevet gravide, imens jeg havde siddet og hørt på min moster havde min kusine siddet og nusset min pik uden på mine bukser og nu var den blevet rigtigt godt stiv og det begyndte at gøre ondt, da min moster så den bule der var kommet i mine bukser kigge hun på sin datter og bad hende om at åbne mine bukser før de springer, det skulle min kusine ikke høre to gange før hun havde åbnet dem hjalp jeg hende med at få dem helt af og da de var væk.

Hun bukkede hun sig ned og tog min pik i munden og hvis den ikke var stiv så blev den sku nu, efter hun havde sutte lidt på den, satte hun sig hen over mig og førte min pik op i sig der efter begyndte hun at ride mig, min moster kom hen til os og satte sig ved siden af os og læne sig hen til mit øre og viske kom bare oppe i hende, efter min kusine havde siddet og reddet på mig et stykke tid kigge hun på sin mor og sag at nu var det hendes tur så rejste hun sig op og da min pik forlod hendes fisse gav det et lille svup, hun nåede også kun lige flytte sig før min moster satte sig ned over mig og red mig i et høj tempo, selv om hun havde født så var hun stadig godt stram.

Vi havde en virkelig dejlig weekend, hvor min moster og min kusine slikkede hinanden imens jeg kneppede dem på skift og kom oppe i dem og hvis de ikke allerede var gravid før så var jeg sikker på at de var det nu med alt det sperm jeg sprøjte op i deres dejlig fisser. Da det blev søndag og jeg skulle til at køre hjem spurte min moster mig om jeg ikke ville flytte ind hos dem, da de jo havde masser af plads i forhold til min lille lejlighed jeg boede i, også kunne jeg jo også følge deres graviditet jeg svarede at det ville jeg lige tænke lidt over. Der gik en uges tid hvor jeg tænkte over min moster’s tilbud, så en fredag kørte jeg hjem til dem, det var kun min moster der var hjemme, da min kusine var hjemme ved en veninde. Da vi kom i deres køkken spurte hun om jeg havde tænkt over hendes tilbud om at flytte ind hos, jeg svarede at det havde jeg og at jeg vil rigtigt gerne flytte ind hos dem, måneden efter var jeg flyttet ind hos dem. Jeg havde fået mit eget soveværelse, men jeg sov der nu ikke ret tit der inde enten sov jeg i min moster’s eller min kusine’s seng.

Da der var gået et par måned kom min kusine en aften hen til mig og sag at hun gerne vil snakke med mig om noget, så gik vi ind på mit soveværelse hvor hun satte sig på min seng og jeg satte mig på min kontorstol, så spurte jeg hende hvad hun ville snakke med mig om også spurte hun mig, om jeg ikke ville tage en af hendes veninder’s mødom og det svarede jeg at det ville tænke over og så vil jeg give hende at svar om et par dage, sener den aften da jeg lå sammen med min moster i hendes seng spurte jeg hende hvad hun synes jeg skulle gøre, hvor til hun svarede at jeg helt sikket skulle gøre det, men jeg skulle være sikker på at hun tog hendes p-piller ellers skulle jeg huske at bruge kondom.

Dagen efter gav jeg min kusine mit svar at jeg godt vil tage hendes veninde’s mødom men at hendes veninde skulle være på p-piller og at jeg vil bruge kondom når jeg tog hendes mødom, der gik et par uger så kom min kusine og sag at nu var hendes veninde på p-piller og at hun gerne vil have at min kusine og jeg kom hjem til hende dagen efter, for der var hun alene hjem. Dagen efter tog jeg og min kusine hjem til hendes veninde, da vi kom hjem til hende gik min kusine bare ind uden at banke eller ringe på og hun gik direkte ind på hendes venindes værelse hvor hun bad mig om at at tage mit tøj af og ligge mig på sengen, lidt efter kom hendes veninde nøgen ind til os, hun gik direkte hen til mig og gav mig et kæmpe kram og et kys på munden sag tak for at jeg vil tage hendes mødom.

Efter hun havde fortalt lidt mere om hende selv, sagde min kusine at hun skulle prøve at tage min pik i munden og sutte min pik stiv og da hun havde fået gjordt mig godt stiv med lidt hjælp af min kusine, bad jeg min kusine om at tage min pung fra mine bukser og give mig den, hvor jeg faldt det kondom som jeg havde taget med, der efter hjalp de hinanden med at give mig det på og da de havde fået givet mig det på satte min kusine sig ned over min pik så kondomet blev gjordt våd, inden veninden skulle have den op i sin jomfrufisse efter min kusine havde redet lidt på min pik hoppede hun af hvor efter hendes veninde satte sig ned over min pik og med lidt hjælp af min kusine kom min pik op i venindes fisse, da veninden kom så langt ned over min pik at den ramte hendes mødom lukkede hun øjnene og rejste sig lidt op for der efter at sætte sig hårdt ned så hendes mødom sprang og hun kom med et højt skrig.

Da hun havde siddet lidt og vent sig til følelsen af min pik oppe i sig begyndte hun at ride mig stille og rolig, lidt efter begyndte hun at stønne, da der var gået et stykke tid hvor hun havde reden mig kunne jeg mærke at jeg snart ville komme, så jeg hende om at hoppe af og sætte sig på mit ansigt så jeg kunne slikke hende til en orgasme, der gik heller ikke ret længe før hun kom så kraftig at der kom nogle små sprøjt af fissesaft udover mit hovede, da hun lidt efter rejste sig op kom min kusine hen og kysse mig og slikkede mit ansigt ren for hendes veninde’s fissesaft, imens havde veninden sat sig ned over min pik igen og nu sad hun og red mig der gik også kun nogle et par minutter før jeg måtte opgive og sende mit sperm ud i kondomet lidt efter gled min pik ud af hende der efter tog min kusine kondomet af min pik og bandt en knude på det og smed det i skraldespanden, imens var jeg kommet i mit tøj igen.

Der var nu gået  så lang tid at min moster og kusine skulle føde, så vi kørte ind på fødegangen da vi kom der ind blev vi taget imod af deres jordmoder og så kom de ind på en fødestue, 10 timer sener havde de født. Min moster fødte en rigtigt dejlig dreng på 3245 g. og 52 cm. blev døbt Mads og min kusine fødte en rigtigt smuk pige på 3150 g. og 48 cm. blev døbt Tina.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.