Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg kan starte med at fortælle lidt om mig selv. Jeg er en fyr på 40 , jeg arbejder som anlægsgartner og er godt veltrænet.

Det jeg vil fortælle om skete for  15 år siden.

SEX I DAG?

Jeg havde fået en indbydelse til min kusines 15års fødselsdag. Kort om min kusine. Hun er en høj tynd tøs med en dejlig lille fast røv og et par gode håndfulde bryster, med mørkt hår og et sødt smil. Vi har altid haft et godt forhold til hinanden. Altid kunnet snakke om alt og græde på hinandens skuldre..

Jeg skulle som sagt til min kusines fødselsdag, som hun holdte for familien og et par enkle af hendes veninder. Jeg startede dagen med at stå op, skulle skynde mig ned og købe gave.. Jeg fik købt en halskæde til hende og tænkte at jeg ville give hende en biograf tur sammen med.. Jeg kørte hjem og fik taget mig et langt bad. Barberer mig og lidt duftevand på.. Jeg kørte afsted og blev taget varmt imod af min smukke kusine som havde en strop løs lille kjole på.. Og selvfølgelig sit dejlige smil.. Jeg var den første der var kommet.. Hun boede hjemme ved sin mor..

Kort fakta om min moster. Hun er en flot dame på 45 der gør alt for at holde sin krop i form. Har altid kigget efter hende når det var hun solede sig om sommeren.. Hun er solbrun, en okay lille røv og et par gode bryster.. Faktisk ligesom min kusine bare lidt ældre.. Hun går hjemme da hun under et færdselsuheld kom til skade med ryggen..

Nå tilbage..

Jeg sagde hej til min moster som gik rundt i en lille nederdel og en lille blonde bh da det var godt varmt den dag.. Min moster og jeg har altid taget pis på hinanden.. Så kom med en kik bemærkning om hun ikke skulle få pakket sit patværk væk og tage noget tøj på.. Det eneste hun svarede var bare ” din dumme knægt, du kan jo li at kigge på din hotte moster” men hun forsvandt og fik en stropbluse på..

Da de andre gæster begyndte at komme.. Hun fik pakket gaver op og sagde tak.. Så skulle vi ha mad.. Vi fik god steg med kartofler og det hele.. Som aftenen gik og vi havde fået lidt at drikke.. Begyndte gæsterne at tage hjem.. Jeg hjalp til med at få ryddet op. Og da der var styr på det hele. Tog min kusine og jeg en øl og gik en tur i haven for at snakke lidt hun sagde hun havde noget som hun havde tænkt meget over.. Men hun turde ikke rigtig sige hvad det var.. Derfor gik jeg igang med at gætte..

Spurgte om hun havde fået kæreste og hun sagde nej ikke rigtigt.. Jeg tør ikke, og så er drengene på min alder dumme i hovedet og tænker kun på hvor meget fisse de kan få.. Ja det er rigtigt sagde jeg.. Spurgte så om hendes tidligere kæreste tænkte.. Det samme han fik bare ikke lov, han blev ved med at presse mig og så havde jeg slet ikke lyst. Det fik mig til og spørge om hun var jomfru.. Hun blev rød i hovedet og sagde jah det var hun..

Jeg kiggede bare mærkeligt på hende og sagde hvad?! Du er sådan en køn og smuk pige. Og har alle muligheder for at finde en fyr.. Jah men som hun havde sagt tænkte de kun på en ting.. Syntes det er mærkeligt da jeg aldrig selv har tænkt sådan.. Det var ved at blive sent og ville ringe efter en taxa eftersom jeg havde drukket rigeligt og ikke kunne kører hjem.. Hun spurgte om jeg ikke bare ville blive og sove.. Men nej ville gerne hjem.. Så vi gik tilbage til huset og jeg sagde farvel til min moster.

Da taxaen kom fulgte min kusine mig ud. Hun gav mig et stort kram og et kys på kinden og sagde tak for snakken.. Jeg kyssede hende igen på kinden og sagde hun bare kunne ringe eller skrive. Da hun slap mig og vendte sig for at gå ind igen  gav jeg hende et lille niv i den ene balde, hun vendte sig bare og smilede.. Allerede 2 min efter jeg havde sat mig ind i taxaen fik jeg en SMS fra hende.. Hun skrev ” endelig fik du rørt min røv en smule , du har jo altid kigget efter mig ” jeg svarede bare. Du er jo værd at kigge efter og du ser jo godt ud..

Da jeg kom hjem og lagde mig i sengen tænkte jeg på min kusine. Tænk hvis hun lå her ved siden af. Tanken gjorder mig liderlig. Vi skrev lidt frem og tilbage og hun spurgte om jeg ikke ville med hende på stranden dagen efter. Jo jeg skulle jo alligevel hente min bil og vi blev derfor enige om at vi tog på stranden. Jeg skrev at jeg ville ligge mig til at sove og glædede mig til at tage en strand tur med hende.. Fik kort efter en besked med teksten sov godt lækre fætter og et billede hvor jeg kunne lidt af hendes ene bryste, glæder mig os. Men mere fordi du vil kigge på mig i bikini.. Var overrasket, valgte ikke og skrive tilbage.. Da jeg vågnede næste morgen tog jeg et bad og en kop kaffe og bestilte en taxa. Da jeg ankom til min mosters hus, lå hun ude i haven kun i en lille rød g-streng. Gik ind i haven for at sige hej.

Jeg gik lydløst hen mod hende og tog hendes vand dunk hun havde ved siden af sig og hældte den ud over hende hun blev mega overrasket og siger arg dumme knægt! Nu skal du få og løber efter mig i haven.. Og da hun kun løber rundt i g-streng kunne jeg jo kun nyde synet..

Jeg vælger at stoppe henne ved huset og hun kommer og og hopper op på mig og krammer mig. Jeg er ikke tryg ved situationen da jeg har short og tshirt og hun har næsten ingenting på. Kan mærke der sker ting og sager sætter jeg hende ned og vi begynder at små grine. Hun får øje på min bule i mine shorts og hun siger hva så knægt?! Står du og for stivert på af din moster. Det måtte jeg jo svare jah til. I det samme kommer min kusine ud og krammer mig i sin bikini fuck hvor er hun lækker.. Hun siger Hej og spørger om jeg er klar.

Hun siger farvel til sin mor og i det jeg følger efter kommer min moster hen og siger dig er jeg ikke færdig med.. Tænkte først på hvad hun mente med det.. Men tænkte ikke videre over det da min kusine gik foran mig og havde god udsigt til hendes dejlige røv.. Vi kørte til stranden og fandt os en god plads. Vi lag vores håndklæder og gik i vandet. Det var dejligt køligt og vi svømmede lidt rundt. Vi begyndte og snakke om igår og om vores beskeder og jeg kom i tanke om hvad vi havde skrevet om..

Pludselig spørger hun om jeg kan li hvad jeg ser og hopper op på mig.. Vi står ude med vand til brystet og jeg tager fat om hendes røv og hun kigger mig dybt i øjnene og kysser mig.. Jeg er helt paf og ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre. Og hun stopper og kigger på mig og spørger om det er okay..

Jeg spørger hende hvad hun havde tænkt sig.. Hun havde tænkt meget på igår og jeg havde jo sagt hun havde den største mulighed for at finde en fyr. Derfor tænkte hun om jeg ikke ville med hende..

Nu var jeg helt paf og sagde hvad?! Jeg er jo din fætter?!

Ja men du er lækker og jeg elsker dig som min fætter.. Men det ville betyde meget for hende hvis jeg ville tage hendes mødom og vise hende hvordan man gør..

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.