BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Nu havde jeg mega stivert på.. Hvilke hun opdagerede og begyndte at hoppe op og ned.. Hun smilte og jeg slap hende.. Hun tog en hånd ned for at mærke den, da hun tog fat kiggede hun bare på mig og sagde wow hvor stor er den.. Sjov svarede jeg hun jo bare kunne dykke ned og kigge.

Hurtigt var hun under vandet og rev mine shorts ned . Da hun kom op sagde hun det var den største hun havde set men hun havde også kun set sin fars der ikke var så stor. Den må mindst være 20 cm .

SEX I DAG?

Jah det er den. Den er 26 og så er den godt tyk.

Vi gik op af vandet og vi besluttede os for at kører hjem.. Da vi kom hjem til min mosters hus igen var der ingen hjemme.. Hendes mor havde lagt en seddel at hun var kørt ud til en veninde og skulle grille. Og at derfor vi selv skulle sørge for mad..

Cool tænkte jeg.. Måske jeg skulle kneppe min kusine.. Tanken gjorde mig så liderlig og hun ville gå i bad.. Jeg kunne bare gå med sagde hun.. Hvilket jeg os havde tænkt mig.

Vi smed tøjet og jeg fik tjekket min kusine godt ud .. Hun var dejlig glat og havde så lækker en krop.. Hun gik ind i badet og mig efter.. Der var ikke så meget plads så vi måtte stå tæt. Da vi havdet stået lidt begyndte vi at kysse.. Kunne godt mærke hun ikke var vant til det men fik hurtigt lært hende nogle ting.

Jeg fik fumlet sæben frem og tog godt med sæbe og begyndte at sæbe hende ind. Der kom nogle små støn fra hende når jeg masserede hendes balder. Hendes dejlige bryster fik os en tur og fik hende løftet op på mig og begyndte at sæbe hende ind mellem balderne. Da jeg kunne mærke hendes røvhul lavede jeg nogle små ryk samtidig med jeg pressede let og blidt med hendes lille hul. Hun stønnede mere og mere.

Lagde hende op af væggen og kyssede hende.. Hun var helt vild. Jeg skyllede hende og nu var det min tur til at blive sæbet ind.. Hun smurte det rundt på min overkrop og satte sig på knæ for at smøre min pik ind i sæbe. Den blev selvfølgelig hurtigt stiv. Nu så hun den rigtigt i stiv tilstand. Hun skyllede mig af og vi gik ud for at ligge os på et tæppe ude i et lukket hjørne af haven hvor man ikke kunne se os..

Hun spurgte om det gjorde ondt at få sådan en stor pik op i sig. Men det kunne jeg jo ikke svare på eftersom jeg jo ikke var en pige.. Men sagde til hende jeg nok skulle være sød..

Hun kravlede ned og sad nu med hovedet lige ud for min pik.. Og begyndte at røre den.. Da den var blevet stiv tog hun så meget af den i munden som hun kunne. Og suttede alt hvad hun kunne. Hun gjorder det så godt så man skulle tro hun havde prøvet det før. Hun havde kun fået fortalt hvordan man gjorder..

Da jeg var ved at komme advarede jeg hende men hun sagde bare hun kunne ligeså godt smage det nu.. Og hun suttede videre og jeg sprøjtede hende i munden.. Hun slugte hver en dråbe og det var himmelsk.. Det smagte ikke så dårligt som jeg havde hørt.

Jeg var mega liderlig nu og måtte bare slikke hendes lille jomfru fisse.. Jeg lagde hende ned og begyndte at kysse hende ned af hendes lækre krop.. Da jeg nåede derned begyndte hun at ligge uroligt og stønne.. Samtidig med jeg slikkede hende masserede jeg hendes bryster. Hun vred sig mere og mere og hun smagte skønt..

Pludselig tager hun fat i håret på mig og trykker mig tæt ind til hendes fisse. Og skriger sin første orgasme ud og falder helt sammen.. Og det var fantastisk at mærke.. Dejlig følelse..

Jeg spørger om hun er klar til at fortsætte.. Men mener vi skal gå op på hendes værelse og klare det sidste.. Vi pakker tæppet og går op på hendes værelse.. Hun ligger sig og jeg ligger mig ved siden af hende, spørger om hun er klar? Og det er hun men jeg skal gøre det stille og roligt..

Jeg slikker hende lidt mere og prøver at stikke en finger op.. Hun er mega våd og jeg ligger min pik klar og stikker den op. Da jeg kan mærke modstand siger jeg at det sker nu.. Trækker mig lidt tilbage og presser så til..

Hun skriger da hendes mødom springer.. Og jeg kører stille ind og ud. Småt begynder hun at stønne og skriger nu at nydelse.. Da vi ar ligget et stykke tid ville hun prøve at ride mig hvilket hun da bare skal ha lov til.. Så ligger mig ned og hun sætter sig og kan ikke sætte sig helt ned over den.. Men begynder at hoppe op og ned.. Der går ikke længe før hun igen rammer klimas og skriger sin orgasme ud i hele værelset.. Og jeg er ved at komme advarede jeg hende om at jeg snart ville komme og at hun skulle hoppe af for ellers ville jeg sprøjte alt mit sperm op i hende dejlig fisse, hun lænede sig frem og kyssede mig og sag at jeg skulle komme oppe i hende og det fik mig til at sprøjte op i hende samtidig kom hun selv i en kraftig orgasme der fik hende til at falde sammen ned over mig, vi lå og nusse og kom os, da vi hørte hendes mor ude i køkkenet, lidt efter blev døren til hendes værelse åbnet og hendes mor stod og kigge på os, der gik lidt før stilheden blev brudt af hendes mor som spurte om hun måtte være med, hvis vi kunne klare en tur mere der gik lidt hvor jeg og hendes mor kiggede på hende, før min kusine svarede at det måtte hun godt men så synes min kusine at vi skulle flytte ind i hendes mor’s seng da den var større, vi kom alle tre til at grine da vi kom ind i min moster’s seng, lag jeg mig på sengen imens min kusine hjalp hendes mor af hendes tøj, kunne jeg rigtigt se hvor smuk min moster er, hun har de dejligste B skål bryster og den dejligste fisse.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.