Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det hele startede med, at jeg inviterede hende på en DATE. Det var ikke noget fancy med ud od spise på dyr restaurant med biograftur bagefter. Ikke nogen dyr champagne eller en tur i en fed sportsvogn. Det var måske ikke engang en rigtig DATE, men bare en lille hyggetur. Vi tog på stranden sammen. Jeg havde ikke nogen bil, så vi cyklede. Hun var en rigtig pige. En som godt kunne lide at have kjoler på og være piget - men på samme tid godt kunne være afslappet og lidt drenget - så jeg undlod at give hende den information, at vi skulle cykle. Min bagtanke med dette var selvfølgelig, at jeg kunne cykle bagved hende og kigge lidt på hendes dejlige bløde ben og måske få et smugkig op under hendes sommerkjole med blomster på. Det var en cykeltur på omkring 10-15 minutter, så jeg havde regnet med at få et godt udsyn en gang eller to, men sådan skulle det ikke være. Det var først da vi manglede omkring en halv kilometer, jeg fik et lille kig. Vi cyklede på en small cykelsti, og da der kom nogle cyklister imod os, kørte vi helt ude i siden af stien. Da hun havde passeret cyklisterne, rejste hun sig op på cyklen for at kigge tilbage efter mig. Lige i dette øjeblik kom der en stærk brise, som løftede hendes kjole op, og jeg fik et lille glimt af hendes undertøj. Jeg kiggede hurtigt tilbage, som om at jeg også kiggede efter de andre cyklister og lod som om, jeg ikke havde set da hendes kjole havde løftet sig. Hun lod som ingenting og jeg det samme. De sidste få minutter kunne jeg ikke lade være med at tænke på hendes små frække trusser. Det var en sort g-streng med blonder. Billedet var som printet ind på min nethinde. Vi ankom til stranden, satte cyklerne i stativet og gik ned mod vandet for at finde en god plads. Jeg havde håndklæder med til os begge to, og først da jeg foldede mit eget håndklæde ud, lagde jeg mærke til, at mine tanker om hendes undertøj havde fået det til at røre på sig dernede. Jeg troede, jeg havde været smart at tage badeshort på hjemmefra, men så var der jo ikke meget til at holde på sjoveren, så jeg smed lynhurtigt håndklædet ud på sandet og lagde mig ned på maven for at skjule den.

Mens hun gik op til campingens badeværelser for at skifte til bikini, lå jeg og prøvede alt jeg nogensinde havde lært om, hvordan man får blodet ud af dilleren, så den kan blive slap igen. Tæl til ti på tysk, spænde muskler forskellige stæder i kroppen, tænke på våde sten eller endda at tænke på en gammel bedstemor. Intet virkede, så da hun kom tilbage og spurgte, om vi skulle gå i vandet, sagde jeg, at jeg gerne lige ville have varmen i solen først. Vi snakkede lidt, og efterhånden var hendes frække trusser ude af mit hoved, så der var styr på det igen. Hun tog en sololie ud af sin håndtaske og spurgte, om jeg ikke ville hjælpe hende med den. Op og sidde og sololien i hånden. Hun lå på maven og bad mig sætte mig på hendes numse, så jeg kunne smøre hendes ryg ind. Jeg smurte lidt olie ind og masserede det ind. Hun virkede som om hun virkelig nød det, så jeg tog chancen og blev ved med at massere. Hun begyndte at stønne helt stille, men når jeg ramte et godt sted, ville hun stønne lidt højere. Det var sindssygt frækt, og jeg kunne ikke holde min iver tilbage. Hun bad mig smøre hendes ben ind også. Jeg sad bare og stirrede på hendes store, saftige og bløde numse. Hænderne kom længere og længere op ad lårene. Helt op på numsen hvor jeg tog rigtigt fat. Hun begyndte at stønne, og jeg nød det. Jeg så, at nogle folk var begyndt at høre hendes lyde, så jeg smækkede hende lidt i numsen, råbte: "hvem kommer først i vandet", rejste mig op og løb ned i vandet, hvor hun kom lige i hælene på mig. Vi plaskede rundt i vandet og sprøjtede på hinanden. Vi svømmede lidt ud, så vi kun lige kunne bunde med hovedet over vandet. Her skete noget fuldstændig uventet. Hun svømmede over til mig. Hun kyssede mig hurtigt og tog fat om min pik, som stadig var hård efter massagen. Jeg rykkede lidt væk, for der var jo andre folk inde på stranden. Hun kiggede på mig med et blik, jeg ikke kunne læse. Hun blev ved med at holde om min pik, og snart havde hun hånden inden under mine badeshorts. Pludselig dykkede hun under vandet. Vandet var mørkt, så jeg kunne ikke se noget, men jeg kunne mærke at hun kom helt tæt på mig. Mine badeshorts blev hevet ned. Jeg fik et kort handjob, før jeg kunne mærke noget varmt omkring min pik. Det var hendes mund, der var i gang med at give mig et blowjob. Jeg ved ikke, hvad jeg må have lignet i ansigtet, men helt fortvivlet og i stor nydelse. Hun gav slip, trake mine badebukser op, og kom op til overfladen. Men en hurtig kommentar "Lad os gå op" begyndte hun at svømme ind igen. Det tog mig mindst 10 sekunder at forstå, hvad der lige var sket.
Der blev ikke sagt mere om den lille hændelse ude i vandet, og hun var helt som om intet var sket. Det var efterhånden blevet eftermiddag, så vi skulle til at hjemad. Jeg forslog, at vi købte is før vi tog hjem. En sodavandsis var et godt valg, når det var så varmt. Hun kiggede på mig til hun havde min opmærksomhed. Herefter tog hun hele den lange is i munden og tog den langsomt ud, imens hun klemte om den med sine læber. Jeg stirrede bare på hende. Hun smilede og begyndte at gå. Vi gik på en lille skovsti fra den lille kiosk, hvor vi købte is, over til vores cykler. Jeg var for længst færdig med min, men hun spiste langsomt som bare fanden. Isen dryppede ned på hendes hænder, så hun spurgte, om jeg ikke kunne hjælpe hende med den. Hurtigt tog hende op. En arm underne benene og en under skuldrene, og så løb jeg ellers lidt ind imellem træerne. Der var en lille plet med højt grønt græs, hvor eftermiddagssolen også kunne komme ned. Jeg lagde hende ned på ryggen, og satte mig derefter på hende med et ben på hver side. "Så du vil gerne have hjælp med din is" sagde jeg. Hun så helt forskrækket ud. Jeg tog isen ud af hendes hånd og kyssede hende hårdt. Jeg kyssede lidt på hendes hals. Hun begyndte at få vildere vejrtrækninger. Jeg satte mig op igen og tog et håndklæde ud af min taske. Håndklædet lagde jeg over hendes øjne, så hun var helt blændet. Jeg tog isen og slikkede alt, som var ved at løbe af. Der var kun lidt tilbage af isen, så jeg måtte være hurtig. Isen tog jeg og kørte langsomt hen over hendes hals. Jeg slikkede det herefter af, og jeg kunne høre hvordan hun begyndte at sige små lyde. Jeg hev lidt ned i kjolen og lagde det sidste lille stykke is, så det gled ned imellem hendes store, dejlige og velformede bryster. Jeg hev lidt ekstra ned lige i midten, så jeg kunne slikke helt op imellem hendes bryster. Helt op ad halsen op til hendes mund, hvor jeg kyssede hendes læber med mine nu kolde læber. Jeg tog fat under hendes skuldre og løftede hende op at stå. Jeg puttede håndklædet tilbage i tasken og sagde: "Skal vi gå?". Hun stod der nærmest forvirret, før hun fulgte efter mig. Vi tog vores cykler og cyklede langsomt hjem. Vi cyklede den lange vej hjem, men her cyklede man på en lille vej langs vandet. Eftermiddagssolen var varm, og det hele var meget romantisk.

Det havde været en lang dag på stranden, og som vi sad her og så FILM, og du så træt ud. Ikke nu tænkte jeg, du MÅ bare ikke være træt nu. Jeg gik ud i køkkenet, tog nogle energidrik og en flaske vodka samt glas. Ingen af os havde virkelig været særligt optaget af filmen, men jeg valgte alligevel at pause den. Jeg satte mig ved siden af dig og spurgte, om vi ikke skullet tage en lille en. Først virkede du lidt afvisende, men du gav sig til sidst. Et par stykker røg ned, og filmen blev færdig. Du var blevet lidt mære frisk fra energidrikken, og du kom over til mig. Langsomt satte du dig ned på mig og kyssede mig vildere og vildere. "Skal vi ikke gå ind i sengen" spurgte du. "Jo, det kan vi godt, men jeg skal bare lige fikse noget først". Jeg gav dig tv remoten og bad dig om at blive der. Imens du sad inde i stuen, gik jeg ind på værelset og tog en pakke med et outfit, som jeg havde købt til dig. Jeg sagde ikke noget, men lagde det bare ud på badeværelset. Inde fra stuen blev der spurgt, om jeg ikke snart var klar. "Jo det er jeg, men går du ikke ud på badeværelset og gør dig klar til at gå i seng først også sådan" svarede jeg tilbage. Du var helt sikkert ufornøjet og utilfreds med, hvad jeg havde sagt, men du valgte bare at gøre det alligevel. Inde på badeværelset ville du finde en note hvorpå det stod, at du skulle tage på hvad der var i pakken, og gøre dig selv klar til en uforglemmelig aften.

Efter jeg hørte låsen på døren, begyndte jeg straks på at gøre klar. Masser af stearinlys over det hele rundt om sengen. Der var spejle i hele rummet på væggene og i loftet, så man kunne se sej selv fra alle vinkler. I den sorte taske i hjørnet havde jeg alt det udstyr, som jeg ville få brug for i aften. Jeg bandt et reb fra hver ben på sengen, så det kom op til sengen og ville være lige klart til at tage i brug. Jeg hørte låsen i badeværelsesdøren gå op, og jeg satte døren på klem. Jeg lagde mig så over i sengen iført mit specielt udvalgte sæt tøj. Nedefra havde jeg sorte pæne sko på, som var pudsede så det glimtede i alle de små lys fra stearinlysene. Et par helt sorte bukser med et sort bælte og sølvfarvet lås. Min hvide skjorte var selvfølgelig nede i bukserne. Skjorten var tæt, men alligevel ikke for tæt. Øverst oppe rundt om halsen havde jeg selvfølgelig en selvbundet butterfly. Jeg lå og ventede, imens jeg kunne høre lyden af dine højhælede støvler som gik på gulvet. Du ventede lidt ude foran døren før du til sidst trådte ind. Der stod du. Helt sikkert det vildeste syn jeg nogensinde havde haft. Fra toppen af så man dit lange lyse hår med lidt krøller. Dit ansigt var perfekt med noget super frækt øjenmakeup og nogle helt fantastisk lækre læber med rød læbestift på. Lidt rouge på kinderne før at fuldende det hele. Gik man langsomt ned af halsen på dig så man først to sorte stropper som var til din bh. Lidt længere nede så man så selve bh'en. En sort bh med blonder rundt hele kanten og på selve bh'en også. Da jeg endelig kunne holde op med at kigge på din bh, og kiggede lidt længere ned, kunne jeg se din flotte mave. På maven kunne man se toppen af en sort hofteholder. Hofteholderen var stort set kun blonder og med 4 sorte snore som gik ned og holdte to nærmest gennemsigtige lange strømper. Lige under toppen af hofteholderen kunne man så en lille pink sløjfe. Denne lille søde og meget sexede sløjfe sad på en lille sort fræk g-streng. Hvis man så bagfra, kunne man se blonderne på g-strengen som gik rundt om hendes hofter og så ned imellem det saftigste balder jeg nogensinde havde set. Forfra igen kunne jeg kun se toppen af strømperne. Lige under knæene forsvandt de sorte næsten gennemsigtige strømper ind under et par lange sorte støvler med høj hæl. Jeg lå og kiggede på dig i meget lang tid, før jeg til sidst rejse mig op og gik over til dig. Jeg tog fat i dine hofter og kyssede hende. Jeg kyssede dig hårdt, og blev nødt til at holde fast i dig, for at du ikke skulle vælte. Jeg tog dine hænder om bag på din ryg mens vi kyssede. *klik* og *klik* sagde det. du mærkede noget koldt og metallisk på dine håndled, og du prøvede at tager hænderne frem. du kunne ikke, for jeg havde lænket dine hænder sammen bag på din ryg. Jeg kyssede dig igen, og denne gang slikkede jeg også lidt på din hals. Jeg gik om bag dig og holdte dig bagfra. Jeg rørte lidt på dig alle steder og kyssede din nakke. Jeg puttede en elastik i dit hår, så det var samlet. Jeg tog fat i dit hår som et håndtag, og førte dig med over i sengen. Jeg lagde mig ned først. Du sad på mig med et ben på hver side. Jeg tog hænderne om din nakke og hev dig ned for at kysse dig. Efter vi havde kysset lidt bad jeg dig om at tage min butterfly af. Du sagde, at dine hænder jo var bundet, men jeg bad dig bruge munden. "Den kommer du til at bruge meget i aften, min skat", sagde jeg bare. Du fik sløjfen på butterflyen op, og du fik den helt af også. Jeg fik dig til at vende dig om, så du sad og kiggede den anden vej, men stadig oven på mig. Du sad helt oppe med ret ryg, men jeg tog fat i dit hår og hev dig helt ned til mig. Jeg ved dig om at sætte dig op igen, og så åbne hver eneste knap på min skjorte. Det tog en del tid, men endelige blev den helt åbnet. Du vendte dig om og begyndte at kysse min mave. Jeg hev dit hoved op og sagde nej. Jeg bad dig sætte dig på knæ. Jeg tog en flaske med vodka frem og viste den til dig. Først skulle du slikke min navle. Derefter fyldte jeg den op med vodka, så du kunne drikke det. Du brokkede dig over smagen, men jeg puttede en citron båd i munden på dig. Det var surt, jeg kunne se det på dig, men du spyttede ikke ud. God pige. Jeg lod dig stå på knæ med hovedet imod vægen. Jeg rejste mig og gik over til den sorte taske i hjørnet af rummet. Her fandt jeg et silkebånd frem. Jeg satte mig op i sengen på knæ bag dig. Jeg kiggede lidt på numsen, og besluttede at den så lidt for sød ud, så du fik lige et smæk på hver side af numsen. Du fik et chok, og du gav et lille skrig fra dig. Du tabte citronen ud af munden. Jeg kyssede din nakke lidt, og jeg kunne mærke på dig, at du nød det. Jeg stoppede op, og bandt båndet rundt om dine øjne. Du gik lidt i panik, men jeg sagde, at du bare skulle slappe af. Du valgte at stole på mig.

Jeg lagde mig ned foran dig og kyssede dig. Du blev mere rolig når jeg kyssede dig, og du følte dig hurtigt mere tilpas. Jeg tog på dig, og du ville have mere. "Du må vente", sagde jeg, "det er ikke tid endnu". Jeg bad dig kysse mine sko med dine frække røde løber. Du fik taget skoene af og strømper også. Du ville have, jeg skulle røre ved dig, tage på dig, du ville have det nu, sagde du. Det blev et nej, jeg bestemte denne gang. Jeg tog dine håndjern af, men kun for at lænke dine fødder sammen i stedet. Du skulle tage mine bukser af. Først åbnede du bæltet langsomt, derefter blev knappen åbnet. Bukserne blev lynet ned, og langsomt fik du hevet mine bukser af. Jeg bad dig kysse, bare kysse. Kysse over alt på min krop. Hver eneste lille cm. Du gjorde, som jeg sagde. Du bed lidt i mine brystvorter, og maven fik også en god omgang. Jeg rejste mig op og fik dig lagt ned på ryggen. Jeg tog et bånd om din mund også. Du kunne stadig sige lyde, men ikke skrige eller lave nogle høje lyde. Det var her, jeg fik brug for de fire reb der sad fast i hvert sit hjørne i sengen. Jeg bandt først en arm fast. Du blev overrasket, men du var stadig med, da jeg bandt arm nummer to fast også. Da jeg tog fat i dit ene ben og bandt det fast, begyndte du at røre lidt på dig, og da den andet ben også blev bundet fast, begyndte du at røre meget på dig. Jeg stod og så på dig. Jeg kyssede på dig. Jeg kyssede på hele din krop og slikkede på hele din krop. Du blev stille, men på samme tid begyndte du at bevæge dig. Denne gang fordi du nød det. Du nød at være under min kontrol, jeg vidste det. Du nød at være bundet fast, og lade mig gøre hvad jeg vil med dig. Du tændte på det, og du var helt oppe i det røde felt nu. Jeg rejse mig op fra dig. Du lå stadig og stønnede stille. Jeg tog mine underbukser af og satte mig op på dig. Du lå bare der og kunne ikke se noget. Jeg begyndte at massere dine bryster lidt. Jeg rykkede længere frem på dig, og til sidste sad jeg så tæt på, at du næsten må have kunnet fornemme, at jeg var nøgen. Jeg tog fat i båndet, der var om din mund og hev det ned, så det hang løst rundt om din hals. Jeg tog to fingre i din mund for at åbne den, og for at gøre dig klar til at slikke og sutte. Jeg fik din mund åbnet helt, og jeg puttede min pik ind. Kun hovedet i starten. Du kunne ikke bevæge dig så meget, når du nu var bundet i både ben og arme, og jeg sad ovenpå dig også. Du lukkede munden om min pik. Jeg tog den lidt længere ind, og så ud igen. Langsomt ind og ud, blev til hurtigt ind og ud. Jeg kneppede dig i munden. Langt ind så du næsten ikke fik luft den vej. Så langt du kunne få den ind, og så holde den der, til du næsten rystede for at få den ud. Jeg tog den ud og rejste mig. Jeg åbnede rebene om dine arme. Jeg fik dig til at sidde op. Hurtigt åbnede jeg din bh og lagde dig ned igen og fik dine arme bundet igen. Jeg gik over til tasken for at få en lille sort læderpisk. Jeg satte mig igen på dig. Jeg kyssede og slikkede din mave. Jeg pirrede dine bryster i lang tid. Slikke helt op rundt om dem, men ikke helt kysse dem rigtigt. Jeg satte mig op igen. Jeg tog lidt på dine bryster. Jeg masserede kun med en hånd, og jeg kunne se, at du undrede dig over hvorfor. *smæk*. Der kom det. Jeg havde givet pisken et lille sving og ramt dit ene bryst. Du kom med et lille skrig efterfulgt af et højt støn. Jeg slog igen. Et bryst af gangen. Du fik nogle slag på hvert bryst før jeg slikkede på dem, suttede på din brystvorte og til sidst bed jeg i dine brystvorter. Du stønnede højt. Jeg satte mig op igen og gav dig nogle flere pisk på brysterne. Du var meget tændt, og du så meget sexet ud, som du lå der helt spredt ud med armene og benene bundet ud til siderne. Dine bare bryster var blevet lidt røde, efter jeg havde brugt pisken på dem. Jeg sørgede for at dit bind for øjnene sad ordentligt. Nu måtte du ikke kunne se noget overhovedet. Jeg havde et stearinlys i hånden. Der var meget smeltet stearin som lå i toppen af det. Jeg kyssede på dine bryster, og jeg slikkede dem, så de var våde. Jeg satte mig op og ventede lidt. Langsomt dryppede jeg en dråbe med flydent stearin ud på dine bryster. Du skreg lidt. Det var varmt, og det brændte dig næsten, men ikke helt. Stearinen størknede på dig. Ingen af os sagde nogen, så jeg gjorde det igen. Og igen. Og igen. Vejr gang stønnede du mere, og du kunne lide varmen. Du kunne lide at det gjorde lidt ondt, men på en god måde. Du lå og træk vejret hurtigt. Jeg smækkede hvert af dine bryster en gang med min håndflade. Du stønnede bare højt. Jeg begyndte at røre ved dine ben, og da jeg bevægende hånd og mund tæt på din fisse blev du helt oppe og køre og prøvede at bevæge dig. Jeg pustede på din fisse, men ikke mere. Ikke endnu.

Jeg åbnede din fodlænger først. Dernæst dine arme. Du bevægede dig ikke. Du lå bare der. Jeg bad dig vende dig om på maven. Du gjorde, som jeg sagde, men jeg smækkede dig alligevel i røven med en hånd. Du rystede lidt. Jeg fik dig op på alle fire, og jeg lænkede nu dine hænder sammen og dine ben sammen med håndjern. Bagefter blev dine arme og ben igen bundet ud til sengen med rebene. Jeg sad ved siden af dig. Jeg rørte blidt ved dig på ryggen, i nakken og på dine smukke bryster som hang ned under dig. Du begyndte at sige nogle flere lyde som om, at du nød det. Det var dejligt at høre, så jeg stillede mig på knæ bagved dig. Jeg tog godt fast i dine balder og masserede dem. Jeg spurgte om du kunne lide det, og ind imellem dine støn fik du svaret ja. Jeg smækkede dig en gang, og spurgte hvad med det her. Igen svarede du ja til, at du kunne lide det. Jeg tog fat i pisken og brugte den på dig et par gange. Du stønnede bare højt, så jeg gjorde det nogle flere gange. Din numse var blevet lidt lyserød, så jeg tænkte, at jeg ville kysse den lidt, så den kunne få det bedre. Nu var det din tur. Du skulle have nydelse. Jeg åbnede dine benlænker og dine armlænker. Jeg lagde mig ned, og bad dig sætte dig på mit ansigt. Du satte dig med din fisse lige ned til min mund. Først slikkede jeg bare stille og roligt, men så vildere og vildere. Du kunne lide det. Du stønnede og hoppede næsten op og ned på min ansigt. Jeg tog fat i dine bryster på samme tid. Jeg tog hårdt fat i dem og nev dine brystvorter. Du begyndte at stønne højlydt, og efter lidt tid, kunne jeg mærke, at du blev mere våd. Jeg løftede dig væk. Lagde dig ned på ryggen. Jeg bandt et bånd for din mund igen. Jeg ville høre, hvor meget du kunne sige igennem sådan et bånd, når det gik vildt for sig. Jeg bandt dine hænder rundt om dine ben, så du ville holde dem oppe. Jeg slikkede dig lidt, og puttede så ellers to fingre ind i din fisse. Du gav et højt støn fra dig. Jeg bevægede dem langsomt frem og tilbage og fra side til side. Du stønnede stille og roligt. Jeg satte tempoet lidt op. Lidt af gangen. Jeg puttede tre fingre i dig, og jeg kunne høre, at du prøvede at skrige af nydelse igennem båndet. Det sprøjtede ud med safter fra dig. Igen, og igen. Langsom prøvede jeg flere fingre. Først 4 fingre helt ind, så lidt af tommelfingeren. Til sidst fik jeg hele hånden ind. Det tog lang tid. Rigtigt lang tid og masser af finger og masser af slik. Men jeg fistede dig. Dit bånd for din mund var faldet ned. Du lå er stønnede. Du stønnede ja, du sagde bare ja. Nogle gange mange små korte jaer. Ja ja ja ja ja ja ja ja når jeg gjorde det hurtigt, og andre gange et langt jaaaaaaa når jeg havde hånden inde i dig, men jeg tog den ikke ud, jeg drejede den eller bevægede den lidt frem om tilbage. Du havde sprøjtet flere gange igen. Jeg tog hånden ud og masserede din numse lidt. Du spurgte, om jeg ikke ville kneppe dig nu. Jeg ventede ikke på mere. Jeg førte min pik ind i dig. Du ville have den, og du ville have den hårdt. Det gik langsomt de første 5 stød, men så satte jeg tempoet op. Hvis du ville have den, så skulle du have den hårdt. Jeg blev ved i noget tid til du kom igen. Denne gang tog jeg pikken ud af dig, og dine safter sprøjtede ud på mig. Jeg løsnede dine ben og arme fra hinanden igen. Jeg lagde mig ned i sengen og bad dig om at sætte dig op. Du satte dig med front mod mig begyndte at ride mig. Jeg smækkede dine bryster to gange hver og stoppede dig så. Jeg bad dig ride mig, men du måtte have ansigtet væk fra mit. Du red mig, og du red mig hårdt og hurtigt. Du sad og stønnede højt og kunne slet ikke styre dig selv. Pisken lå lige ved siden af dig, og du fandt den, da du tog en hånd ned på sengen for at få balance. Du satte dig helt ned på mig, og pikken var helt oppe i dig. Du gav mig pisken, lænede dig forlæns og red mig så ellers igen. Jeg slog dig på røven. Gang på gang fik du piske slag på røven, og hver gang begyndte du at ride mig hurtigere. Du tog benene frem og lagde dig tilbage på mig. Du var helt færdig, men det fik du ikke lov til. Jeg fik dig til at sidde op, og jeg rejse mig selv op. Jeg tog fat i dit hår og hev dig op. Jeg kyssede dig og jeg tog på dig.

Du var på kanten af sengen på alle fire. Røven op i vejret og hovedet nede på puden. Dine hænder var på din røv hvor du spredte ballerne for mig. Det var et dejligt syn. Jeg kunne se hele din dejlige fisse som jeg have fistet, og dit lille numsehul oppe over. Jeg tog min finger i munden på dig for at gøre den våd, og masserede derefter dit numsehul. Ikke mere for nu tænkte jeg. Jeg tog en hånd på din hofte og en om min pik. Jeg førte min pik ind i din fisse. Kun lidt. Bare lige pikhovedet ind først og så ud. Langsomt kom den helt ind, og jeg begyndte at kneppe dig. Du lå og stønnede vildt. Jeg havde taget dit bind for både øjnene og munden af, så du kunne se dig selv i spejlene på alle væggene og i loftet over os. Du skulle se hvordan du så ud, når du blev kneppet hårdt bagfra. Jeg fjernede dine hænder fra dine balder, og fik dig i stedet for at støtte dig på dem, så du igen var på alle 4. Jeg smækkede dine balder med mine hænder imens jeg kneppede dig. Jeg kneppede dig hårdt imens jeg tog fat i dine balder hårdt. Jeg tog fat i dit hår og hev tilbage. Du stod næsten og stejlede som en hest ville gøre. Jeg tog den anden hånd for din mund. Du elskede at være uden for kontrol. Du elskede når jeg havde kontrollen over dig. Jeg holdte for din mund og i dit hår. Jeg skubbede dig ned, så dit hoved var på sengen og dine hænder spredte dine balder for mig. Igen suttede du min finger for at gøre den ved våd. Jeg tog pikken helt ind i dig og holdte den der. Jeg masserede dit numsehul i langtid og meget intim. Jeg pressede lidt på, så det kun var en cm af min finger inde. Så kneppede jeg dig i fissen med min pik imens. Jeg trak mig ud. Jeg gik over i den sorte taske og fandt en lille buttplug samt en tube glidecreme frem. Jeg kom tilbage til dig, og stod bare og kiggede på dig. Din store saftige numse, som var lidt pink af at blive pisket. Den frække hofteholder og de sorte næsten gennemsigtige strømper. Derudover dine høje sorte støvler med hæle. Du så godt ud, og du vidste det. Selvom jeg selv havde valgt dit outfit, blev jeg stadig overrasket over, hvordan det så ud. Du stod bare der og ventede, så jeg smed tingene på sengen og kneppede dig bare. Du ville have mig, og jeg ville have dig. Du fortjente lidt gode ting også, når du nu havde været sådan en god pige. Jeg tog dildoen i munden på dig, og du suttede på den imens jeg kneppede dig i hårdt i fissen og masserede glidecreme på dit numsehul. Jeg tog dildoen ud af din mund, og du begyndte at stønne imens jeg kneppede dig. Jeg trykkede stille og roligt dildoen ind i din numse. Du stønnede stille og roligt. Du kunne lide det. Det var beskidt, men du var beskidt. Du var en beskidt pige, som kunne lidt beskidt sex. Hård sex. Dirty sex. Den kom ind og du stønnede. Du bad mig kneppe dig hårdt, og det gjorde jeg. Jeg kneppede dig længe og du stønnede mere og mere. Det var det vildeste sex vi nogensinde havde haft. Jeg stod og kneppede dig hårdt i fissen mens du havde en lille buttplug i numsen. Til sidst kunne jeg ikke holde det tilbage længere, det så så frækt ud, som du lå på alle fire med en buttplug i numsen, imens jeg hev dig i håret og kneppede dig hårdt.. Jeg gav den det sidste, og du kom. Du skreg, skreg af nydelse på samme tid som en masse høje støn kom ud. Du kom hårdt og det sprøjtede ud. Jeg tog buttplugen ud og fik dig ned på knæ på gulvet. Du suttede mig. Det vildeste blowjob nogensinde. Pikken var helt nede i halsen på dig, til du ikke kunne holde vejret længere. Så suttede du op og ned hurtigt og så ned i halsen igen. Da jeg var ved at komme, hev jeg dig i håret, og holdte dit hoved nogle cm fra min pik. Jeg bad dig gøre det færdigt med hånden. Jeg kunne ikke lade være med at stønne, du gjorde det hurtigt, og med den anden hånd masserede og maste du mine boller hårdt. Du havde dit hoved foran min pik og åbnede munden, så da jeg kom sprøjtede det på dit ansigt og i din mund. Der kom bare mere og mere, og du stoppede ikke med at røre ved mig. Imens jeg stadig holdte dig i håret, slikkede du min pik ren for sæd. Jeg var færdig, og jeg kiggede ned på dig. Du sad der på knæ med det frækkeste ansigtsudtryk. Sæd ud over det hele i ansigtet, en hånd om min pik, en hånd om mine boller, min pik i munden og kiggede bare sexet op på mig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.