Hej T…. Jeg vil komme ca. kl. 9.15 – 10.00, lørdag morgen. Da jeg ikke har fået bekræftet jers ophold, vil jeg ringe til TRITON sidst på dagen.Skulle I ikke have fået plads der, så ringer jeg til de to steder jeg anbefalede i Køge området. Vort møde kunne, måske udvikles sig på denne måde: Tøsen. bliver iført; bluse med knapper, nederdel (kort) evt. Med knapper foran, sorte selvsiddende strømper med søm og bred blondekant, lette højhælede sko. Som tegn på hendes ydmyghed sætter du en tynd lænke omkring hendes venstre ankel og et rødt silkebånd om højre håndledd. Hun er indsmurt i velduftende creme og har lagt en sexet makeup – ellers intet. Kl. 9 går i ned i restaurationen og spiser morgenmad.

Her vil jeg møde jer der. Du bestiller en ekstra kop kaffe og vi kan snakke lidt. Der kan vi evtentuelt også nydes en moregbitter. Tøsen vil nu blive tvunget til, at lade sin tanke verden dreje sig om sex. Hun vil f.eks. blive bedt om: langsomt at sprede sine ben og samtidig tænke sig til en pik glider op i hende. Hun skal fortælle om hvordan hun oplever det. Mends vi snakker kan hun måske få besked på, at hun diskre sidder og onanere. Diskre tager vi på hendes lår, mens hun lader sin nederdel glide lidt op. Blusen er opknappet, så når hun læner sig frem kan vi betragte hendes bryster evt. give dem et diskre klem. Vil vi snakke om hvad vi kunne tænke os at bruge hende til. Hun vil blive omtalt som en Babie-dukke – der skal leges med.... Her skal fantasien frit løbe: F.eks. hendes klitoris indsmres med gylden olie, den varmer hende og hun bliver lidt efter slikket – til ektatisk ophidselese. Detter skjer samtdig med hun er lænket/bundet opad en dør. Hun skal tvinges til selv at bede om at blive slikket og hun skyder fissen frem, samtidig med hun stiller sig med stærkt spredte ben og vipper op på tåspidserne.

Du har dagen før sørget for der er en flaske vin i værelset. Denne nyder vi og når vi synes hun har gjort sig fortjent til det, vil vi lde hende smage lidt. Mends hun står opbundet ved døren sætter vi pumpe på hendes brystvorter, samtidig blier hun slikket enten av dig eller mig. Senere tager vi hende fra døren og snører hendes bryster. Hendes arme binde/lænkes til hendes ankler. Hun legges på et bord opbundet på denne måde. Vi lader et par fingre lege i hendes fisse og blokker den let. Når vi kan mærek hun bliver opstemt sætter vi klemmer i hendes bryster og i skamlæberne. Hun ligger sådan at lodderne i klemmerne kan svinge frit. Mends hun ligger sådan kæles der for hende, hun slikes og kysses. Hun får evt. en pik i munden, som hun skal behandle med sin tunge. Efteren tid tages hun ned og løses. Vi lægger hende over et bord eller stole og binder hendes fødder og arme fast til bordbenene Hendes klitoris slikkes og hendes fisse behandles kraftig af et par fingre. Hun kysse og kæles for. Når hun er tilpas opstemt får hun en pik i fissen og en i munden. Kneppe hun langsomt og bestemt i både mund og fisse. Når vi synes hun har fået nok, løsnes hun og får beskjed at lægge sig foran os med spredte ben og onnere. Samtidig skal hun beskrive hvad hun har oplevet og hvad hun gerne vil prøve. Er hendes svar ikke gode nok sætter vi klemmer på hende og blokker hendes fisse eller setter en pumpe på hendes klitoris. Hun skal nu kravle over til hver af os. Fremvise sine patter og fortælle hvad hun vil have gjort ved dem her og nu. Her efter lægger hun sig tæt på en af os med spredte ben og løftet fisse, måske med fødderne på stolens armlæn. Eventuelt støttes hun med puder under sig, men vi skal kunne nå hendes fisse meg hånden. Hun fortelle så hvad hun gerne vil have gjort ved sin fisse.

Måske opfylder vi hendes ønsker – måske gør vi noget helt annet ved hende. Efter det går hun hen til hver af os ligger sig på knæ foran en af oass og taker for det vi ville bruge hende. Hun kan nu, måske få lov til at sutte lidt pik på den af os hun ligger ved. Eller hun får besked på at lægges sig hen over vores knæ. Når hun ligger sådan,vil vi lege lidt med hendes klitoris, sætte klemmer i den, blokke hendes fisse eller hvad vi nu kunne have lyst til. Her tænker jeg på at tøsen skriver i skemaet hun godt vil modtage let smærte. Det kunne være et par lette kærlig slag i enden med blid hånd.

Betragt ikke dette som et endelig handlingsforløb, men som en skitse til en oplvelse. Det er riktig når du skriver, at jeres skema er lidt tynt, da i er uden erfaring, men ud fra det har jeg udarbejde ovenstående oplæg. Måske viser tiden og udviklingen flere muligheder, men den tid den sorg. Har I ikke fået plass så læg evt. besked på TRITON til mig.

Med venlig hilsen og på gensyn på lørdag mellom kl. 9.15 og 10. Jørgen

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.