Når ens fornuft bliver overvundet af lyst og liderlighed.

"Det ville jeg aldrig kunne gøre imod Torben" sagde jeg bestemt til min gode veninde Hanne.

"Lise, du aner ikke hvor svært det kan være pludseligt at stoppe og sige fra når englene begynder at synge og klaveret først er begyndt at spille". 

"Hold op Hanne. Du falder jo i gang på gang. Jeg fatter simpelthen ikke at du kan gøre det". "Du må sku'' da kunne mærke hvor det trækker hen af og så stoppe i tide".

SEX I DAG?

Pokkers til klynken med Hanne. Hun er min bedste veninde men hun er for dum hvad angår mænd. Nu var det igen gået galt, denne gang til julefrokosten på kontoret.

"Hvis Peter opdager det denne gang er jeg færdig" beretter hun med gråd i stemmen. "Hanne for fanden". Sagde du ikke lige før at det bare var et engangsknald på kontoret?" Hanne så usikkert på mig og jeg forstod, at det ikke var endt med det.

"I morgen smækker du meget tydeligt med døren overfor ham og lad så i øvrigt være med at omtale det for andre. Har man lavet en fejl så må man rette ind og ikke fortsætte den!"

"Du er fandeme altid så hellig Lise. Jeg tør væde på at du også ville falde i hvis chancen bød sig".

"Aldrig Hanne. Det handler om selvdisciplin".

"Lad være Lise. Har man først fået lidt at drikke og fyren ser sød ud. Så kunne du også falde i"

"Glem det Hanne. Det sker aldrig for mig". "Okay jeg vil vædde en tur til Rhodos på at hvis en lækker fyr spiller op ryger dine trusser af som dug for solen". "Top Hanne" svarede jeg kækt og gav hende hånden på det.

Først i juni ringede Hanne så til mig og spurgte om jeg kunne hjælpe hende og Peter lidt i morgen eftermiddag. De var ved at få installeret nyt kloaksystem i huset og hun skulle til forældresamtale på skolen sammen med Tobias, deres yngste. "Håndværkerne vader ind og ud og jeg kan ikke rigtig lide at lade dørene stå åbne når ingen er hjemme i huset".

Det var helt fint med mig. De har en dejlig lukket have og vejret var lige til en gang solbadning og en god bog.

Jeg kom ved to-tiden og Hanne viste mig, at hun havde stillet et par ostemadder klar i køleskabet til fyrene ude i baghaven. Jeg kiggede ud igennem køkkenvinduet og så de to mænd i gang med spader og rør. De svedte i varmen og var nøgne på nær deres slidte cowboy shorts. "Flotte ikke sandt!" Smilede Hanne.

"Du har da ikke?" sagde jeg og så hende direkte i øjnene. "Nej for fanden. De spiller bold med Peter"

Det forklarer så din fine service med ostemadderne. "Ja, de får også kaffe" smilede Hanne. "Ca. kl. 3 eller lige deromkring".

Gud klokken er mange udbrød hun pludseligt "jeg må løbe". Hun forsvandt og jeg kiggede på uret. Tid til lidt sol og et par sider i shades of blue. Tænkte jeg og åbnede døren ud til tressen.

Da jeg kom ud på terrassen var den ene af fyrene henne i skyggen bag parasollen for at tanke vand. "Hej" sagde han. "Sig mig hedder du ikke Lise?" Jeg så undersøgende på ham. "Joh" svarede jeg imens jeg kiggede ind i et par flotte brune øjne.

"Kan du ikke huske mig?" Jeg så lidt grundigere på ham.

"Ikke sådan lige" svarede jeg. "Jeg hedder Claus, Vi gik i parallelklasse i skolen".

"Nej hvor sjovt!" svarede jeg og kom i tanke om ham fra dengang. "Hvor er brillerne og det lange hår" spurgte jeg.

"Kontaktlinser og en saks" svarede han kækt. Han så grundigt på mig. "For fanden Lise du ser sgu'' stadig godt ud!" udbrød han tydeligt benovet.

🎁Gaveidéer: Få en skræddersyet gave-guide til HAM og HENDE😈

"Tak" svarede jeg rødmende og følte mig nøgen i den alt for lille bikini. "Kender i hinanden" spurgte den anden mand som havde fornemmet pausen og nu også kom efter en slurk vand. "Ja fandeme" svarede Claus. "Lise var det store hit blandt drengene ikke mindst på lejerskolen på Alhage".

Jeg kom pludselig i tanke om turen. "Lidt for unge og meget nysgerrige" svarede jeg afvæbnende.

"Hej, jeg hedder Lars" sagde han og rakte mig en stor næve. "Drengene må stadig sværme som fluer om dig" konstaterede han bestemt. "Sig mig hvor træner du?"

"Træner" svarede jeg. "Med den figur må det koste mange timer i svedekasse et eller andet sted" konstaterede han igen. "Jeg løber lidt det er det hele" svarede jeg ham.

Underligt nok nød jeg komplimenterne og da pausen ligesom naturligt var opstået hentede jeg osten og kaffen.

Vi snakkede om løst og fast. Mest Claus og jeg. Fælles venner og hvordan går det med ham og alt det som gamle skole pals nu taler om.

Lars sagde ikke meget. Hans blå øjne betragtede mig og jeg nød hans opmærksomhed og opdagede til min store forbavselse at jeg tilfældigt indtog nogle lidt fristende positioner for at tirre ham lidt. Fx. da jeg rejste mig for at flytte min solcreme ned i skyggen i min taske bukkede jeg mig fremover med strakte ben og skød bagen bagud.

Jeg kunne mærke hans øjne brænde ind i mine næsten nøgne baller som G-strengen i mine bikinitrusser mere fremhævede end skjulte.

Da jeg snuppede en af ostemadderne lænede jeg mig så meget fremover, at mine store bryster afslørede kavalergangen meget tydeligt.

Jeg suttede også lidt ekstra meget på fingrene efter spisningen og fangede drillende hans øjne. De lynede og jeg blev våd i trusserne over at jeg med garanti havde givet ham en mega bule i cowboyshortsene.

Han sad i hvert tilfælde ret uroligt på stolen.

Claus brød af og de vendte tilbage til arbejdet. Jeg ryddede af og lagde mig på maven på solbriksen underligt skuffet for at tage lidt sol. Jeg må være faldet i søvn for lige pludselig mærkede jeg en hånd på min ryg. "Lise vågn op ellers går det galt med solen". Jeg slog øjnene op. Claus sad på hug ved siden af briksen. Han strøg let undersøgende ned over ryggen på mig. "Du er allerede ret rød" sagde han. "Har du lidt creme så kan jeg lige smøre dig bagpå".

Jeg rakte ned i min taske og fiskede min aftersun frem. Han hældte den kølige væske ud over ryggen på mig. Jeg gøs og jeg mærkede hele kroppen begyndte at sitre da han med følsomme bevægelser begyndte at smøre cremen ud over mine skuldre.

Bikinitoppen havde jeg selv løsnet da jeg lagde mig for at undgå striben. Han gned derfor uhindret sine fingre ned langs ryggen og stimulerede mine ømme nakkemuskler og ryg. Jeg var helt væk og fuldstændig afslappet. "Er det dejligt" spurgte han. "Uhmm" svarede jeg langt borte fra.

Hænderne fortsatte ned over lænden. Hov ryggen er sunket siden jeg tog hjemme fra tænkte jeg da Claus fortsatte ned over min ende. Han masserede blidt mine baller og kom ekstra creme på igen.

Nu gik turen fra fødderne og op. Hans hænder legede og nussede mine lår og kom nærmere og nærmere mit skridt.

Da hænderne var næsten i mål stoppede han og begyndte med det andet ben. Mit åndedræt må have afsløret mine tanker for denne gang stoppede han ikke. Han kom mere creme på balderne sprøjtede det ud over min ende. Jeg kunne i spejlbilledet i det store vindues parti se cremen ligge ud over mine baller og som han sad der kunne det godt se ud som om han lige var kommet ud over min frække stramme numse. Jeg blev pludseligt vildt liderlig. Måske også påvirket lidt af den bog jeg læste.

Han begyndte igen af gnide cremen ind med begge hænder i store cirkler. Hans fingre lige som tilfældigt stødte imod mit varme skridt og hans fingre legede langs g-strengen og forsvandt pludseligt ind under den.

Spillet uden grænser

Han kørte hele vejen ned og gled i en bevægelse i bund i min kusse. Jeg udstødte et længselsfuldt støn. Fingeren gled tilbage til anus og frem igen. Sådan fortsatte han nogle gange.

Jeg rakte bagud og lod mine hænder glide langs hans muskuløse lår. Claus sad stadig på hug ved siden af briksen. Mine hænder nåede frem og til min store overraskelse fik jeg helt uden buksebøvl fat i hans helt blottede pik.

Jeg klemte hårdt omkring den og begyndte at gnide. Jeg mærkede ham vokse i min hånd. Hans finger var nu godt hjulpet af creme på vej forsigtigt op i mit lille hul.

Jeg går ikke af vejen for lidt analsex så jeg slappede af og gav ham plads. Min hånd kørte stadig frem og tilbage over hans stive pik. Min langfinger legede med det blottede hoved og han stønnede sagte. Jeg trak lidt hårde i pikken og styrede ham fremad.

Jeg havde ham nu så tæt på at jeg kunne lugte og se den. Jeg bøjede mig lidt til siden og begyndte at slikke ham forsigtig.

Han kunne lide behandlingen og rykkede hurtigt tættere på og gav mig plads til at kunne tage den helt ind i munden.

"Må jeg være med" lød en stemme pludselig. Jeg kiggede op og lige ind i Lars øjne. Han stod helt nøgen foran mig som en brun adonis. Hans pik stod lige ud i luften. Jeg rejste mig lidt mere op og tog fat med venstre hånd om hans tykke pik. Nu havde jeg en fremmed pik i hver hånd og kiggede drengene i øjnene på skift imens min mund legede først med Lars og derefter med Clauses pik.

Jeg trak dem tættere på og samlede de to stive stænger ved pikhovederne. Nu kunne jeg med munden sutte dem begge på en gang. Jeg havde altid drømt om at prøve netop denne udfordring. Jeg var vildt liderlig. Denne situation havde jeg drømt om mange gange når jeg onanerede. To frække flotte fyre til min rådighed på en gang.

For flere år siden så jeg i en FILM en kvinde sutte to mænd hele vejen, for til sidst at få begge mænds sæd skudt ind direkte i ansigtet og munden. Det havde ophidset mig vildt at se spermen løbe ned over hendes ansigt og videre ned over hendes bryster.

Nu skulle de bare have tunge tænkte jeg og arbejdede som besat omkring deres pikke med min vildt ivrige tunge.

Jeg formåede næsten at få begge pikhoveder helt ind i munden samtidigt. Mine hænder arbejdede op og ned af deres stive stænger.

"Nej, Fand''me om du skal slippe så let om ved det" sagde Claus og trak sig tilbage. Drengene bar mig ind i huset og videre ind i Hannes soveværelse. De smed mig på dobbeltsengen. Lars fulgte bagefter op i sengen og snart lå han og slikkede mig imellem benene. Bikinien var røget ned på gulvet. Claus var ikke i værelset. Lige nu var jeg fuldstændig ligeglad. Lars skiftevis sugede og slikkede min kilder og jeg lå på ryggen og vred mig i ekstase.

Det gyngede i sengen og Claus var tilbage. Han steg op på brystet af mig og klemte mine bryster sammen om sin stive pik. Han bollede min kavalergang i lange glidende bevægelser og pikken ramte min hage hver gang han var helt fremme. Jeg snappede efter den og brugte tungen så ihærdigt som muligt.

Claus stod pludselig af mig og jeg blev vendt rundt på alle fire. Lars trængte i et langt stød dybt ind i min fisse bagfra. Jeg kunne mærke hans store pik bane sig vej langt op i mit indre. Han var stor og bred så min lille fisse føltes næsten som om den kunne sprænge.

Claus fik sig placeret med ryggen op af muren således at jeg kunne sutte hans pik imens Lars kneppede mig hårdt bagfra. Lars havde en dejlig tyk pik som blokkede min kusse helt ud og åbnede den så meget at min kilder hele tiden gled imod hans stive stang.

Inden længe mærkede jeg den kendte fornemmelse skylle igennem min krop og jeg måtte slippe Clauses pik for at få luft nok til at kunne skrige min orgasme ud i Hannes soveværelse.

Lars holdt mig fast om mine hofter som i en skruestik. Han bollede mig helt færdig. Jeg nåede lige at stoppe op inden Claus ville være kommet i munden på mig. Jeg ville ikke risikerer ikke at få dem begge nu da chancen var der. Jeg tror alle kvinder har drømme om at elske med to mænd på en gang.

Jeg gjorde mig fri af Lars og fik mig placeret overskrævs på Claus som nu var gledet helt ned på ryggen i sengen. Jeg begyndte at ride ham helt vildt. Sengen hoppede og dansede under os. Lars sad og nød synet. Han klaskede mig flere gange i røven. Det sved men gjorde underligt godt.

Hans fingre begyndte at lege med min numse. Det var utroligt frækt at sidde overskrævs på Claus imens Larses hænder var overalt på min ende. Jeg lænede mig frem og begyndte at slikke Claus brystvorter. Vi kyssede og jeg brugte tungen langt ned i halsen på ham. Jeg var vildt tændt nu. Mine bryster gled over hans brystkasse og vorterne strittede og var ømme af min ophidselse, da de gled frem og tilbage i takt med mine hofters vilde stød.

Pludselig blev min bevægelse stoppet af Larses stærke hænder på mine hofter. Lars kom nu op i mig bagfra. Med øvede fingre skilte han mine baller og åbnede min bagerste hemmeligheder. Hans pik stod imod min stjerne hård som en jernstang. Han pressede langsomt frem efter. Jeg havde normalt ikke noget imod en gang analsex. Det var dog første gang der var gæster i begge huller på samme tidspunkt.

Jeg slappede af og Lars kom indenfor. Det strammede helt vildt. Langsomt stønnede jeg. Lars var både stor men heldigvis også meget nænsom og efter et par minutter var han helt i bund og jeg sad fuldstændig udblokket imellem de to fremmede mænd.

Langsomt begyndte de nu at bevæge sig. Frem og tilbage. Til at begynde med gjorde det lidt ondt da pladsen var trang. Efter et stykke tid var følelsen dog helt fantastisk. Tempoet blev gradvist hævet og inden længe kneppede de løs af fuld kraft. Pikkene fløj ind og ud af mine huller. Aldrig havde jeg prøvet noget så fuldstændigt intenst. Jeg følte mig kort sagt taget.

Jeg jamrede af lykke og da orgasmen kom var den hel og ramte mig som en hammer fra himlen. Jeg skreg mine lunger ud. De kom næsten samtidigt. En lille eksplosion i hvert hul og varmen skød ind i mig da sæden pumpede af alt kraft ind i begge mine huller.

Vi sank om på sengen i en stor bunke. Efter et kvarters tid lå vi og snakkede alle tre på sengen. Lars havde været en tur ude på badeværelset for at vaske sig efter turen i mit bagerste hul. Drengene spurgte til om der var noget jeg gerne ville prøve inden vi skiltes.

Det skulle da lige være tænkte jeg. Senere på aftenen sad jeg og arbejdede lidt med computeren. Der lød et bip. Der var mail fra Hanne. Jeg klikkede den åben og læste. Hej Lise. Angående vor ferie til Rhodos. Jeg vil foretrække at det bliver i uge 32. Se vedhæftede fil!

Jeg klikkede på vedhæftede filer og åbnede med skælvende fingre filen. Skærmen skiftede og frem tonede billederne af mig i en heftig sandwich imellem Lars og Claus. Sekvensen sluttede der hvor jeg suttede dem begge til en enorm udløsning og fik hele herligheden lige i ansigtet.

"Utroligt hvad webkameraer kan fange når de ikke er større end en pakke cigaretter ikke sandt" brød en stor smilende Hanne ind.

Forfatter: nisser

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.