Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

”Svigermor, jeg har jo sagt til Anna, at jeg vil skilles. Jeg kan simpelthen ikke leve uden sex. Anna er slet ikke interesseret i sex – hun ligger bare helt stille, og jeg føler, at hun bare vil have det overstås. Jeg ved ikke, om hun repeterer tyske verber eller lave indkøbsliste imens. Jeg kunne fandme ligeså godt kneppe en Lolitadukke. Og at du nu kommer er bare for meget. Du kan på ingen måde overtale mig.”

Jeg var vred, ked af det, liderlig og lidt småfuld. Min kone Anna var i skolen, og mens hun underviste, kom svigermor på besøg, og hun spurgte grædende, om jeg ikke ville overveje skilsmissen endnu engang. For Anna var syg, og hun kunne ikke klare at blive skilt. Så ville hun gå helt ned, vidste hun.

SEX I DAG?

Svigermor sad overfor mig, og jeg havde lige været ved at onanere, inden hun kom, og jeg var ikke blevet færdig. Måske kunne hun se mine weekendsex, som jeg havde lagt hen under ugeavisen, for de tittede lidt frem. Eller måske kunne hun se min endnu stive pik i mine joggingbukser. I hvert fald så kunne jeg se, at hun kikkede meget ned på mit skridt. Jeg derimod kikkede på hendes store flotte patter. 

Anna og jeg havde boet sammen i 5 år, og vi havde ikke fået børn, så skilsmissen ville blive nem. Vi boede i lejlighed på 3. år, så det ville blive hurtigt overstået at blive skilt og så bare væk. Ud at finde en ny dejlig kvinde og så være sikker på, at det var en, der kunne lide sex. Nu ville jeg fandme ud at have noget fisse.
Jeg kunne ikke få øjnene fra de der store flotte patter. Svigermor var en flot kvinde på 53 år, og jeg var 25. Alligevel havde hun altid tændt mig. Svigerfar var død for 1 år siden, men da vi havde været i sommerhus med dem, kunne vi ligge og høre, hvordan de hver aften kneppede inde ved siden af. Det skulle jo have været os unge i stedet. Hvis jeg var heldig, så fik jeg lov til at onanere ud over Annas patter, mens hun klemte om mine nosser. Hvad hun ikke vidste var, at jeg så lå og tænkte på svigermor og hendes høje lyde inde ved siden af. Gid det havde været mig, der kneppede hende.

”Du siger, at jeg ikke på nogen måde kan overtale dig. Må jeg prøve alligevel?”

Svigermor gled ned på gulvet foran mig, spredte mine ben og gled ind i mellem. Hurtigt tog hun bluse og BH af, og kikkede så op på mig. ”Jeg vil gøre alt for dig, hvis du vil blive hos Anna, og du ved, at jeg er en liderlig kælling. Kan du bruge mig i stedet?”, sagde hun og smilede sødt. ”Siden jeg er blevet alene, har jeg ikke fået pik. Jeg savner simpelthen bare sådan at blive gennemkneppet. Og du har det lige sådan. Hvad siger du til, at vi prøver sammen. Vi har det samme problem”.

Jeg sad helt lamslået. Det havde jeg slet ikke regnet med – min dejlige svigermor, der sad foran mig på gulvet. Hun sad med bare patter og bød sig til. Hendes fingre kravlede op ad mine ben og op til min stive pik. ”Jeg kan starte med at sutte den af, mens du tænker. Jeg savner smagen i sperm, og du sidder med en stiv pik, der trænger til at blive tømt, kan jeg se”.

Hendes fingre arbejdede hurtigt op til mine joggingbukser, og med min hjælp kom de hurtigt ned og helt af. Jeg sad nu med en stivert, der pegede lige op i vejret, og svigermor sad på hug foran mig. Jeg var stadig helt tavs og overrasket.

Svigermor kravlede lidt længere frem, tog ved pikken og den forsvandt ind i hendes mund. Og hvor hun kunne sutte. Wauw! Hun tog dog hurtigt munden væk for pikken igen og kikkede mig så ind i øjnene. ”Hvor tit har du behov for at jeg sutter dig af?” Hun tog ved mine hænder, førte dem op i hendes krøllede hår, så jeg kunne forstå, at jeg skulle holde ved. Hendes højre hånd forsvandt op under kjolen, og jeg kunne se, at hun gned på sin fisse.

”Voldtag så min mund, til du sprøjter og hold mig fast, indtil jeg har slugt det hele”, og så forsvandt pikken ind i munden på hende igen. Jeg tog hårdt ved, og kneppende hendes mund – og efter meget kort tid, så sprøjtede jeg ned i halsen på hende. Dette havde jeg drømt om flere gange. Wauw.

Svigermor slugte hele ladningen af min sperm, og så begyndte hun at vride sig i en orgasme. Fingeren havde virket.

Hun kikkede rødkindet og lykkeligt op på mig. ”Hvor var det dejligt. Hvor hurtigt kan du være klar igen, for jeg har 2 huller mere, som du ikke har prøvet endnu, inden du beslutter dig endeligt om skilsmissen.”

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.