Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Lørdag eftermiddag, kaffen var klar på kanden, og jeg havde netop sat mig i stuens bedste stol, for at nyde min frieftermiddag, da det ringede på døren.

Med et dybt suk, rejste jeg mig, for at gå ud og se hvem der forstyrrede idyllen.

SEX I DAG?

Jeg åbnede døren, udenfor stod to repræsentanter fra Jehovas vidner, ikke de sædvanlige to bebrillede, kedelige mænd med sort slips, men derimod to unge kvindelige medlemmer af sekten, som så gerne ville vise mig det seneste nummer af ” Vågn op ” og “Vagttårnet”, og uddybe det hele med udvalgte bibelcitater fra deres bibel.

Sex med jahova

Nå, tænkte jeg, da er da i det mindste pæne at se på, så jeg inviterede dem indenfor.

De blev bænket ved spisebordet, og så tog de ellers fat på at forklare hvorfor jeg skulle forbedre mit syndige liv og hvordan.

Jeg hørte efter så godt jeg nu kunne, sagde ja, og nej, de rigtige steder, alt i mens jeg studerede disse to missionere.

De var vel begge midt i tyverne, pigen på min højre side, havde langt mørkt hår, der nåede ned over skuldrene, et pænt ansigt, med et par sorte sekretær briller på næsen. Hun havde en bluse på, grøn med guldmønster, og en skjorte unde, flipperne stak over bluse kanten, samt en mørk nederdel, der nåede helt ned til skoene.

Overfor mig, sad den ordførende Jehova pige, også hun havde mørkt hår, men hendes hår var kortere, og kanten bøjet indad lige under ørerne, hun var iført en lilla bluse med v-udskæring, samt en nederdel der nåede et godt stykke under knæene.

De havde begge en uklædelig ægtering på ringfingeren.

Da jeg nu havde sagt ja, og jaså.. de rigtige steder, begyndte de nu på udvalgte steder fra bibelen, og tænkte sikkert, at nu var endnu et får kommet tilbage i folden.

Jo det var da et par søde piger, og jeg begyndte så småt at få lyster, så jeg begyndte lige så småt at bevæge min fod, så den tilfældigt rørte ved skinnebenet op pigen, der sad overfor, og da hun uanfægtet fortsatte sin udredning, lod jeg stille foden begynde at vandre opad til jeg nåede knæet.

Pludselig stoppede hun op, midt i en sætning og den anden pige fortsatte med at forklare om sin guds lyksaligheder.

Pigen overfor mig, samlede dydigt knæene, men da der var gået nogle få minutter, og min fod stadig var der, var det som om hun skilte benene lidt, samtidig så hun over på mig, og gav mig lov, så jeg fortsatte min vandring “mod lyset”.

Da jeg nåede målet mellem lårene og stødte lidt imod, gav hun et lille gisp, og den anden pige stoppede mit i et skriftsted om jordens snarlige undergang, og spurgte hvad der var i vejen, hun fik ikke noget svar, men opdagede at der var noget under “søsterens” nederdel, som ikke skulle være der.

Hun rejste sig straks, og sagde ” Kom Ulla, så går vi”, og styrtede mod døren. Ulla rejste sig, og sagde; “nej jeg tror jeg vil forsøge at omvende denne synder” . Døren smækkede, og vi var alene.

Jeg sagde til Ulla, “Når jorden nu snart skal gå under, skal vi så ikke udnytte tiden inden”. Ulla nikkede, så jeg rejste mig og vi kyssede hinanden voldsomt, mens vore hænder gik på opdagelse på vore kroppe. Mine hænder søgte op under hendes bluse. Ulla skubbede mig fra sig, og sagde; ” Du skal vide, at jeg aldrig har været sammen med andre end min mand, og vi har kun været gift i et halvt år.”, “så du må love mig at være forsigtig”. Det lovede jeg, mens vi begyndte at tage vores tøj af.

Jeg hentede kondomer fra skuffen, og fik et placeret på min godt stive pik, som stod strunk og parat. Ulla stod ligesom og ventede, så jeg fik hende dirigeret ned på knæ foran mig, hun kiggede op på mig, og jeg tog fat i hendes nakke og dirigerede hendes hoved mod mit underliv, hun åbnede tøvende munden og jeg gled ind.

Hun var tydeligvis nybegynder på dette felt, så jeg tog fat i hendes hoved som jeg bevægede frem og tilbage, og pludselig kunne jeg mærke at hun havde fået færten af det og lod tungen glide frem og tilbage rundt om pikken, og slikkede på hovedet, samtidig med at hun nu selv bevægede sit hoved i samlejebevægelser.

Jeg trak pikken ud, og fik Ulla vendt om, så hun lå ind over sofaen, med sin indbydende bagdel mod mig.

Jeg åbnede en flaske med glidecreme og smurte min pik godt ind, og smurte en klat creme rundt om hendes bageste hul, og lod prøvende en finger glide ind, det blev vist en vanskelig opgave, men alt skal jo prøves her i livet, så jeg tog fat i min pik og førte den imod Ullas bagindgang.

Ulla kiggede afventende og lidt skræmt på mig, mens jeg med et godt tag om hendes hofter, førte pik hovedet indenfor. Ulla gav et lille skrig fra sig, og jeg trak mig ud igen, aha, tænkte jeg, og hentede en øl flaske, som jeg smurte kraftigt ind, og mens jeg kyssede Ulla i nakken og på hendes ører, pressede jeg forsigtigt flasken indenfor og kørte den frem og tilbage i hendes bageste lille hul. Ulla klynkede kraftigt, og jeg spurgte om jeg skulle stoppe, “Nej, bliv ved,,,, det gør meget ondt , men jeg vil gerne prøve”, næsten skreg hun, og lidt efter lidt slappede hun mere af, og flaske halsen gled længere ind for hvert tag.

Jeg lod flasken side i hullet mens jeg igen smurte min pik ind i cremen, jeg kyssede Ulla i nakken, mens jeg med et svup trak flasken ud af hendes lille røvhul, med et kraftigt tag i hendes hofter førte jeg roligt min pik ind og begyndte at kneppe Ulla i toeren, og da jeg ligesom kunne mærke at nu gik det , slap jeg mit tag i Ulla`s hofter og rakte op og tog om brysterne, mens jeg begyndte at kneppe hende lidt hurtigere. Ulla stønnede og kom med små klynk og skrig imens jeg bollede hendes røvhul.

Jeg kunne fornemme, at hun ikke synes at det var det sjoveste hun havde prøvet, så jeg trak mig ud, løftede Ulla op i mine arme og kyssede tårene væk fra hendes ansigt, jeg bar hende ind i mit soveværelse og lagde hende på min seng.

Jeg lagde mig tæt op mod Ulla, og vi lå nu og kyssede hinanden, mens mine hænder var overalt på hendes krop.

Jeg startede med at kysse og slikke oppe ved halsen, og bevægede mig nedad, rundt om brysterne, et par flotte bryster, ikke store, men pæne, med vorter som strittede op i luften, videre ned mod maven, rundt i navlen, i navlen, ned mod venus bjerget, lårene dirrede svagt, først slikkede jeg op ad det ene lår, så det andet, for til slut at være mellem lårene, ved en dejlig sorthåret fisse.

Med fingrene skilte jeg hendes kønslæber og åbenbarede en lyserød fisse, med en clitoris som en lille blomst for oven.

Jeg slikkede rundt i kanten, stak tungen længere ind, Ulla lå ikke stille, men bevægede sig utroligt/ uroligt, jeg slikkede opad mellem læberne til jeg nåede clitoris, som jeg slikkede og forsigtigt nippede i med min tænder.

Ulla stønnede, jeg havde ramt plet. “Jeg vil ha dig ind”, stønnede Ulla, og jeg fik sat et nyt kondom på, lagde mig mellem disse dejlige lår, og med hjælp fra Ulla`s hånd kom jeg ind i en utrolig stram fisse.

Nu begyndte en dejlig oplevelse for mig, for Ulla kunne noget jeg kun før havde læst om, hun ligesom pumpede min pik, mens jeg kneppede hende, og i takt med at vi nu begge stønnede højere øgede jeg tempoet, indtil vi begge nåede et højdepunkt.

Ulla skreg og jeg fik en kraftig udløsning.

Vi rullede rundt, så Ulla nu lå oven på mig, mens hun med hidsige bevægelser, brugte det sidste af min rejsning, og mine skamben, til at ride sig til en orgasme, ” Ja, Ja, ja, ja, ja” , råbte hun og kom i en orgasme der rystede hende, og hun faldt sammen over mig.

Der lå vi så, noget udmattede, forvirrede, men glade, mens vi slappede af.

Ulla, fortalte at hun aldrig havde prøvet anal sex før og da slet ikke med en flaske,, det havde jeg nu regnet ud allerede. Hun fortalte også at hendes mand Jørgen, som var nogle år ældre end hun, kun ville elske i mørke, med dynen godt op, desuden var han meget koncentreret om at få udløsning, hvorefter han lagde sig til at sove, og tog aldrig hensyn til om hun fik orgasme.

Hun fortalte, at hun altid selv måtte bruge fingrene, efter at Jørgen var faldet i søvn, for at opnå en orgasme.

Mens vi nu lå der og pustede ud, spurgte jeg Ulla, hvor hun havde lært sin malke teknik, og hun fortalte en utrolig historie om, hvordan hun nogle somre havde været på Jehovas Vidners sommerlejr for unge piger, og der havde pigerne i dybeste hemmelighed leget med hinanden, og der havde hun oparbejdet sine færdigheder.

Der kan man bare se, det havde jeg alligevel ikke troet, mine fordomme var jo noget med hænderne over dynen.

Efter et stykke tid, var vi klar igen, og jeg spurgte Ulla, om hun ikke ville lege sommerlejr med mig.

Jo, hun var klar, og jeg dykkede igen ned mellem disse dejlige lår, og prøvede med et par fingre, som jeg førte ind i det våde varme indre og kørte rundt, fint nok, så jeg prøvede med en finger mere, mens jeg med den anden hånd tømte glidecremen ud over min hånd, hvorefter jeg førte hele hånden ind, utroligt at sådan en stram fisse kunne rumme hele min hånd, som jeg nu fistede Ulla med.

Efter et kort øjeblik, trak jeg hånden ud, og lagde mig og slikkede hendes fisse, vi lå nu i en 69, og Ulla havde nu taget min pik i munden.

Det var utroligt skønt at slikke og blive slikket, og mens jeg koncentrerede mig om at slikke fisse, måtte jeg også koncentrere mig om ikke at komme for hurtigt.

Jeg næsten åd denne dejlige våde fisse, og med tungen godt oppe mellem de nederste læber slikkede jeg Ulla, til en ny orgasme, hun gav et lille skrig fra sig og kom til at give min pik et lille bid, heldigvis var jeg på dette tidspunkt ved at blive slap, ellers kunne det havde gået rigtigt galt.

Ulla kiggede på clock radioen, ” Åh, nej er den så meget, så må jeg af sted, der er møde i rigs salen om en halv time” , “jeg må ud og finde Inger, så hun ikke sladrer”.

“Nu fik du mig jo ikke omvendt, så du er nødt til at komme igen, og gøre et nyt forsøg”, sagde jeg.

“Ja”, sagde Ulla, “nogen gange er det så stor en synder, at vi må komme igen og igen”.

Ulla, rejste sig fra sengen, løb ud i stuen og tog sit tøj på. Hun kom ind og kyssede mig, og gav det slappe lem et kærligt dask, “pas på denne synder, så den ikke fører dig mod undergang, inden jeg kommer igen”, sagde hun, og forlod mig.

Det skal blive spændende at se, hvor mange forsøg Ulla, skal ha` for at omvende mig. Jeg tror der skal mange forsøg til, jeg er nemlig god til at gøre mig hård.

Godt jeg ikke havde fået hældt kaffen op, inden det ringede på døren. For nu kunne jeg gå ind i stuen, og nyde en kop velfortjent kaffe, efter vel overstået dåd.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.