BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var en ganske almindelig lørdag eftermiddag, hvor jeg var ude at handle i supermarkedet. Pludselig får jeg øje på Lasse, en af min mands venner, som også er ude at handle. Jeg havde ikke set ham i nogen tid, men det var uundgåeligt at tænke på sidste gang, jeg så ham. Det var ved en stor fest, hvor min mand og jeg var inviteret. Lasse var også en af gæsterne, og jeg kunne ikke undgå at lægge mærke til, at han var sat godt sammen fra naturens hånd. Det havde nok også en vis virkning på mig, at jeg kunne mærke, at han havde mig under observation, mens jeg gik rundt og snakkede med andre gæster. Min mand derimod kunne jeg ikke få øje på. Måske var han ved at snakke med andre gæster et andet sted i huset.

I øvrigt var det første gang jeg så Lasse. Jeg havde kun hørt om ham fra min mand og fra Lasses ex kæreste, Louise, som i øvrigt kun havde pænt at sige om ham, blandt andet var hun kommet til at fortælle, at han var usædvanligt godt udrustet, faktisk så meget, at han var nød til at lirke sin pik langsomt ind når de havde sex. En interessant information, som pludselig kom frem i min hukommelse nu, hvor jeg faktisk så ham. Jeg cirklede lidt rundt blandt de andre gæster, mens jeg nød, at han havde mig under observation. Og det varede heller ikke længe, før han kom nærmere og introducerede sig selv. Vi snakkede først lidt, og der var god kemi mellem os. Faktisk flirtede han med mig. "Jeg kender forresten Louise", siger jeg til ham. "Men bare rolig, hun har kun sagt pæne og inspirerende ting om dig". Nu var introduktionen overstået, og han inviterede mig ud på dansegulvet. Han sørgede for, at vi dansede hen imod en krog i lokalet, hvor der ikke var meget lys. Måske var det med fuldt overlæg, at han ville hen i mørket, så han kunne holde mig tættere på sig i dansen. Han var god til det, og jeg kunne ikke lade være med at give ham et lille venskabskys på kinden. Han besvarede dette med et kys på munden, et langsomt kys, der gav indtryk af, at han mente det. Det blev et meget langt kys. Ingen af os ville stoppe kysset. Luften sitrede imellem os. Langsomt kom hans tunge frem, måske for at prøve sig frem. Jeg kunne ikke lade være med at besvare dette. Vores tunger legede med hinanden i et dybt og langt kys. Normalt kysser jeg ikke en ven på denne måde. Det er, troede jeg, forbeholdt min mand, som kysser mig dybt, når han knepper mig.

SEX I DAG?

Men her står jeg med en mand, som jeg først har mødt for nogle timer siden. Jeg vidste ikke meget om ham. Ikke andet end, at vi havde en god kemi med hinanden. Hans lidenskabelige kys og berøring sammenholdt med den meget interessante information, som Louise havde givet mig, var gået direkte ned imellem mine ben. Min krop var gået i forberedelse til sex. Det utilladelige var ved at ske. Min krop hungrede efter sex men en anden mand, endda min mands ven. Var jeg på vej til et sidespring? Ville flirten stoppe med den næste dans? Ville min mand opdage det? Men Lasse fik mig hurtigt til at glemme disse overvejelser. Nu var hans hånd nede mellem mine ben. Han var god til at berøre mig lidenskabeligt. Han kærtegnede mig uden på mine jeans, men han var god til at ramme det rigtige sted. Han fandt stedet lige over min klitoris og begyndte at massere mig lidenskabeligt. Nu begyndte jeg at stønne. Heldigvis var musikken for høj til at andre kunne høre det. Han førte hånden videre ned mellem benene og masserede på skamlæberne, som var blevet meget følsomme. Jeg var nu blevet drivende våd imellem mine ben. Safterne var ved at trænge igennem mine bukser. Lasse kunne mærke det. Nu vidste han, at jeg havde passeret det punkt, hvor man ikke kan vende om.

Nu var jeg nød til at vide om rygtet fra Louise talte sandt. Min hånd fandt ned mellem hans ben og jeg kærtegnede bulen i hans buksen. Hans pik blev omgående hård som en jernstang – og den var stor. Vi stod i nogen tid henne i den mørke krog og masturberede hinanden uden på tøjet. Jeg var tæt på at komme og det var Lasse også. Hvis nogen havde set os henne i krogen, ville de ikke have opfattet det som venskabeligt flirt, men slet og ret som et forspild. Vi var begge så opslugt af hinanden, at vi ikke havde været opmærksomme på om der var nogen, der havde set os. Men jeg var også kommet til det punkt, hvor det var ligegyldigt om nogen så det. Jeg tænkte nu kun på at blive kneppet – og helst snart.

Lasse kendte en bagvej ud af danselokalet. Nu skulle det gå stærkt. Det var blevet en hastesag. Vi fandt et badeværelse. Her fortsatte vi nogle minutter med at kysse lidenskabeligt samtidigt med at masturbere lidt på hinanden uden på tøjet.

Jeg kunne ikke vente længere. Jeg var nød til at se, om rygtet fra Louise talte sandt. Jeg satte mig på toilettet. Han stod lige foran mig, og jeg lynede hans bukser ned og tog pikken frem. Her kom chokket. Rygtet var mere end sandt. Men hans pik var ikke kun stor. Den var også pæn, og jeg kunne ikke lade være med at slikke ham. Men jeg kunne kun lige akkurat gabe højt nok til at have spidsen af hans pik i munden. Jeg slikkede og sugede på hans pik mens jeg masserede ham under kuglerne. Lasse stønnede nu. Han var vist nået der, hvor man ikke kan stoppe. Det føltes som om, at han var tæt på at sprøjte ladningen i munden på mig. Jeg var forberedt på at ville drikke det hele.

Men så trak han sig tilbage i sidste øjeblik.

Han løftede mig op og lagde mig på maven hen over bordet. Det var en hastesag. Han trak mine jeans halvt ned og styrede omgående sin pik hen imod skedeåbningen. Jeg var drivende våd, men alligevel var han forsigtig og trykkede kun spidsen af pikken ind. Hvilket chok. Den var enorm i tykkelsen.

Han trykkede sig langsomt længere og længere ind. Han vidste godt fra andre piger, at han var nød til at gøre det gradvist. Nu ved jeg hvad Louise mente. Hun havde ikke overdrevet. Jeg var ude af mig selv af liderlighed. Alle mine forbehold overfor at have et utilladeligt sidespring var blæst væk. Jeg vidste ikke, om min mand var klar over, hvad der skete her på badeværelset, men jeg havde også nået dertil, hvor det var lige meget, om han vidste det eller ej. Jeg tænkte kun på, at Lasse skulle gøre mig færdig.

Han kneppede mig dybere og dybere, men ikke helt i bund. Jeg var ude af mig selv. Jeg stønnede så meget, at jeg kun lige var i stand til at sige: "Lasse gør mig færdig, gå hele vejen, du må ikke stoppe".

Han kneppede nu helt i bund i hvert stød. Jeg vidste nu, at der kun var sekunder tilbage før jeg ville komme. Jeg mistede alle hæmninger.

De basale dyriske instinkter havde taget over.

"Sprøjt mig fuld af sæd" brølede jeg, mens mit livs største orgasme rullede igennem min krop.

Dette sendte Lasse ud over den sidste kant. Sædpumpen begyndte. Han sprøjtede dybt ind i mit indre ved hvert stød. Jeg har aldrig set en mand komme så meget og så længe. Jeg tror han sprøjtede i flere minutter.

Jeg nåede at komme igen med en lille orgasme, inden han var færdig med at tømme pikken i mit indre.

Vi hørte nogle mennesker udenfor badeværelset.

Han trak sig ud, og jeg trak mine bukser op.

Jeg kunne mærke sæden sive ud af min skede og ned i bukserne. Det var enorme mængder, han havde afleveret.

Vi blev enige om, at Lasse skulle forlade badeværelset først og lade mig blive tilbage og gøre mig i stand.

Jeg var i tvivl om, hvordan affæren kunne skjules. Sæden forsatte med at sive ud af mig, og bukserne kunne heller ikke holde det tilbage. Nu var der en stor fugtig klat sæd uden på bukserne.

Et minut senere kom min mand pludselig ind. Jeg havde glemt at låse døren, da Lasse gik.

Jeg vidste godt, at vi havde passeret det punkt, hvor man kunne bortforklare, hvad der var sket. Her stod jeg med røde kinder og uglet hår, mens en anden mands sæd drypper fra mit skræv.

Jeg kyssede ham dybt, mens jeg tog på hans pik uden på bukserne. Hans pik var stenhård. Han tog på mig mellem benene og mærkede hvordan bukserne var drivende våde med Lasses sæd.

Han var ikke sur. Tværtimod virkede han ekstremt tændt ved at finde ud af, at en anden mand havde fyldt mig op.

Jeg satte mig på toilettet og tog hans pik frem.

Jeg slikkede ham lidenskabeligt, men ikke mere end nogle få sekunder. Så kom han med et brag i munden på mig. Han sprøjtede og sprøjtede. Jeg har aldrig set ham komme så meget før. Hans pik var skudklar, inden han var kommet ind ad døren. Måske har han stået uden for badeværelsesdøren og hørt, hvordan Lasse kneppede mig. Og måske har han bygget tryk op i sin pik, da han hørte mig skrige orgasmen ud i rummet.

Pludselig vågnede jeg op af denne lille dagdrøm – jeg var jeg tilbage i supermarkedet. Mine tanker havde lige været på opdagelse i en tidligere fræk affære. Og her gik Lasse og shoppede. Havde han set mig? Jeg havde faktisk ikke set ham siden den dag, han forlod badeværelset, og jeg stod tilbage med underlivet fuld af hans sæd.

Jeg fulgte lidt efter ham og sørgede for, at han fik øje på mig. Gensynets glæde var ikke til at tage fejl af. Den gode kemi var der stadigvæk, og jeg kunne faktisk omgående mærke virkningen af hans maskuline udstråling nede i mit underliv.

"Vil du ikke med hjem og drikke en kop kaffe, så kan du se hvordan jeg bor. Jeg er alene hjemme i dag" siger Lasse.

Det var svært at sige nej til invitationen.

Da vi kom hjem til Lasse, glemte vi alt om kaffen, men satte os i sofaen. Det var som om, vi begge skulle mærke efter, om tiltrækningen mellem os stadigvæk var der.

"Har du tænkt på mig siden vores sidste møde" spørger han.

"Ja, hver gang jeg masturberer tænker jeg på dig. Jeg fantaserer, at du kommer hjem og besøger mig mens min mand er ude og knepper mig fra sans og samling."

Denne bemærkning havde en tydelig effekt på Lasse. Jeg kunne se bulen i hans bukser vokse.

"Vil du se, hvordan det ser ud, når jeg masturberer?"

Lasse nikkede.

Jeg stak hånden ned i mine bukser og begyndte langsomt at massere min klitoris. Lasse var tydeligvis inspireret af at se på det.

"Tag din pik frem. Jeg vil se på den, mens jeg leger med mig selv"

Lasse tog den frem. Den var stor øjeblikkeligt.

Han rejste sig fra sofaen og stod nu foran mig. Jeg slikkede hans pik, mens jeg masturberede mig selv.

Men det varede ikke længe, før vi begge var tæt på at komme.

Lasse løftede mig op og lagde mig på maven hen over et bord ligesom sidst.

"Nej, vi kan ikke bolle i dag. Jeg har lovet min mand, at jeg ikke boller ved siden af mere uden at få hans tilladelse først."

"Kan du ikke ringe til ham med det samme og få lov"

Jeg tog telefonen og ringede op til min mand, mens Lasse trak mine bukser halvt ned. Min mand svarede ikke.

"Vi kan ikke bolle i dag, når jeg ikke har fået lov" gentog jeg mens jeg samlede benene for at forhindre Lasse i at trænge ind i mig.

Han stod nu med sin pik og trykkede let på skamlæberne. Jeg var drivende våd. Et eneste skub ville være nok til, at han ville trænge ind. Det var et svært valg. Jeg trængte til at blive kneppet, men havde endnu ikke fået lov af min mand. Jeg ringede ham op igen.

Han svarede tilsyneladende ikke, og jeg smed telefonen på bordet.

"Min mand svarede ikke"

Knep mig alligevel, jeg kan ikke vente.

Lasse behøvede ikke at lirke sin pik ind denne gang. Jeg var så drivende våd, at den smuttede helt i bund i første forsøg.

Han gik direkte til at bolle dybt og hårdt.

Og igen ligesom sidste gang blev jeg overmandet af min instinkter få sekunder før klimaks.

"Gør mig færdig, fyld mig op, sprøjt mig fuld af sæd" brølede jeg.

Denne invitation kunne Lasse ikke sidde overhørig, og han begyndte omgående at aflevere ladningen. Jeg skreg min orgasme ud i rummet mens han tømte sin pik inde i mig. Han blev ved med at støde ind i mig, indtil han havde afleveret hver eneste dråbe. Han trak sig ud, og jeg slikkede hans pik ren.

Nu opdagede jeg pludselig, at jeg var forsinket i forhold til det tidspunkt, min mand ventede mig hjem. Jeg trak bukserne op. På vej ud af døren kyssede Lasse mig og spurgte, om vi ikke skulle være faste elskere.

"Det lyder fristende" sagde jeg, "men jeg kan ikke blive enig med mig selv om, jeg skal spørge min mand om lov til det, eller om vi bare skal gøre det" Lad mig lige overveje det.

Jeg skyndte mig hjem.

Da jeg steg ud af bilen hjemme foran huset, kunne jeg mærke, hvordan sæden nu var begyndt at sive ud af min skede og ud i bukserne.

Da jeg kom ind, var der allerede en lille våd plet på bukserne mellem benene.

Mine kinder var røde og mit hår uglet. Min mand genkendte dette fra noget, han havde set tidligere. Han trak mine jeans og trusser ned og så nu, hvordan Lasses sæd stadigvæk dryppede ud af skeden. Mine bukser var gennemvædet med sæd.

Jeg satte mig på en stol og lynede hans bukser ned. Pikken var hård og fast med det samme. Jeg begyndte at slikke ham langsomt. Jeg kunne se, at han var enormt tændt.

" Har du bollet med Lasse igen" spurgte han.

Jeg nikkede. Der var ikke andet at gøre.

"Har du aftalt med ham, at I skal bolle igen" spurgte han.

Jeg svarede ikke.

Han tog fat om min nakke og pressede sin pik lidt længere ind i min mund.

Jeg slikkede fast og kontant, og efter få øjeblikke kom han med et ordentlig brag inde i min mund. Jeg slugte det hele. Ikke en dråbe gik tabt. Også denne gang kom der mere sæd ud af ham en sædvanligt. Jeg begynder at tro, at han virkeligt tænder på, at jeg har sex med en anden mand.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 278 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.