Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En lun sommerdag hvor solen skinnede fra en skyfri himmel og der næsten ingen vind var, havde jeg besluttet mig for at tage en tur alene i skoven. Det er noget jeg gør engang imellem for lige at tømme hovedet for alle dagligdagens problemer og motiverer mig selv til at gi al ting en skalle mere og med positiv attitude.

Som altid når jeg går en tur i skoven havde jeg mit kamera med og gik og tog billeder af blomster, busker, træer, moser, dyr og hvad der ellers lige fangede mit øje.

SEX I DAG?

En af de ting der er med skovene nu til dags, er at der nærmest er forkørselsret for mountainbikes og deres ryttere. Dette havde jeg lykkeligvis glemt da jeg tog derud.

Når jeg sådan går rundt og tager billeder, så kan jeg godt lide at tage billeder meget tæt på motiverne så de kommer til at se enorme ud og man kunne tro at jeg er på størrelse med en myre.

Denne dag gik jeg nok mere rundt i min egen verden end normalt. Forholdet derhjemme gik dårligt og vi havde prøvet at få løst vores problemer over de seneste par år, men jeg gik med følelsen af at jeg måtte til at passe på mig selv og så måtte vi være "deleforældre" så godt vi nu kunne.

Da jeg ligger mig ned for at tage et af mine "se det hele er kæmpe stort" billeder, har jeg ikke opdaget at jeg er kommet ind på et af de spor der er til mountainbike rytterne.

Jeg opdager ALT for sent at jeg ligger halvvejs ude på cyklisternes sti for at tage et billede. Det eneste jeg når at høre er "Åh neeej!!!!!" og så et ordentligt skrald og et "av for s#%&¤".

Jeg skynder mig at vende mig om og ser denne skønne rødblonde kvinde ligge med skrammer og iturevet tøj nogle meter fremme.

Jeg rejser mig og skynder mig hen til hende alt imens jeg undskylder for min uagtsomhed og lover at jeg nok skal hjælpe med at få cyklen brugbar igen og betale for eventuelle skader.

Hun kiggede op på mig og smiler og siger: "Hej jeg hedder Cat".

Denne venlige modtagelse slog mig fuldstændig ud da jeg samtidig så de smukkeste blågrå øjne og det brede smil.

"Jeg hedder T" svarer jeg og jeg kan mærke at mine kinder bliver røde og min ellers normale generthed bliver endnu værre.

Jeg hjælper Cat op og sidde på en træstamme og rejser hendes cykel op. Det er en ret god cykel og har kunne holde til det store styrt. Det gør mig mere rolig, da det så ikke ser ud til at jeg skal punge ud til en ny cykel.

Jeg finde min vanddunk frem og spørger om hun vil have noget vand.

Hun vil gerne låne vand til at skylle sine sår, da hun selv kun har energidrik i sine dunke og ikke har lyst til at få det i sårene.

Jeg kigger lidt på den ret smukke og forslåede Cat. Hun virker slet ikke sur over at jeg forårsagede hendes ulykke.

Hun har opdaget at jeg står og stirre... Hun spørger om der er noget hun ikke kan se hvor der måske er noget skade. Jeg siger ja der er noget lige der (peger omkring hendes ene nyre hvor hun ikke kan se).

F**k siger hun og beder mig hjælpe hende ud af trøjen så det kan blive skyllet. Jeg går hen og hjælper hende ud af den stramme cykeltrøje, som hun lige tager op og kigger på, og samtidig viser at hun kun har en sports bh inden under.

Uden hun ligger mærke til det, har jeg taget et par skridt tilbage og er begyndt at tage billeder af hende.

Hun fascinerer mig med sine lange ben, kønne ansigt, store bryster og en rigtig god røv.

Pludselig ser jeg i søgeren, at hun kigger direkte på mig. "Kan du lide hvad du ser" spørger hun og jeg kan godt fremstamme et sagte ja.

Det kolde vand har gjort hendes ellers svedige brystvorter stive og jeg tror at kameraet også har en effekt på hende.

Cat kigger på mig og beder mig tage hende cykel og følge med.

Vi går lidt dybere ind i det tætte buskads og da hun er sikker på at man ikke kan se os fra stierne mere, så beordre hun mig ud af tøjet.

Jeg gør som befalet og står nu kun iført mit kamera og ellers en pik der nu er halvstiv.

Cat begynder at klæde sig af og siger at jeg skal tage billeder imens hun gør det.
Jeg dirigere lidt med hende imens jeg tager billederne, så jeg får det bedste lys på hendes flotte krop. Da hun er helt nøgen begynder hun at posere rigtigt og jeg får taget en masse gode billeder af hende.

Efter en 10-20 minutter gider hun ikke det mere.... Hun kalder mig hen til sig og beordre mig ned på knæ imens hun sætter sig på en træstamme.

Jeg får besked på at nu har jeg nydt hende, så nu skal min mund og tunge arbejde for hende. Hendes glatte mis er lige så dejlig som resten af hende, så jeg flytter storsmilende hendes ben lidt mere til siden og sætter min tunge på hende klit der nærmest springer ud i min mund.

Jeg slikker først stille og roligt omkring klitoris og holder hendes ben adskilt med hænderne. Da Cats støn bliver mere tydlige og tungere, flytter jeg min ene hånd ned til missen og begynder at lege med hendes åbning med både en, to og tre fingre.

Hun er nu så våd at det løber ned af hendes mis og ned over mellemkødet og hen over hendes anus.

Jeg følger hendes safter med min ene finger og forsigtigt presser jeg den op i hendes mås.
Cat får et vildt blik i øjnene da jeg kigger op og virker meget tændt.

Imens jeg er godt i gang og kan mærke at Cat er ved at få orgasme, bliver jeg skubbet bagover og lander så lang jeg er på den ujævne og hårde skovbund.
Inden jeg når at sige noget kan jeg mærke Cats fisse køre hen over min pik som nu har været stiv ret længe. Det er en dejlig følelse at få denne frække kvindes fisse hen over min pik.

Med et hurtigt smut med underlivet, har Cat fået mit pikhoved lige inden for skamlæberne og jeg kan mærke hendes stramme fisse nærmest begynder at suge sig fast til min pik.

Ud af det blå siger Cat pludselig: "Nu vil jeg ride dig som jeg var ved at ride min cykel".

Hun presser underlivet længere tilbage og min pik forsvinder helt oppe i fissen.

For første gang nu, bukker Cat sig ned og giver mig et langt og lidenskabeligt kys.

Mine hænder er nu også begyndt at gå på opdagelse på denne smukke kvindes krop. Især hende mås og bryster bliver godt kælet for og jeg kan mærke da jeg klemmer hendes brystvorter at hun nok kan lide det lidt hårdt.

Cat skubber mig fra sig og begynder at bevæge sit underliv og ride mig i lange rolige bevægelser. Efter kort tid virker hun utålmodig og begynder et hidsigt ridt hvor jeg næsten ikke kan følge med. Der går ikke lang tid før hun kommer i en kæmpe orgasme hvor hun må kysse mig samtidig for ikke at skrige så højt at alle i skoven ville kunne høre hende.

Jeg er ikke kommet endnu og det har Cat fanget.... Hun sidder og får vejret imens hun bevæger sit underliv igen. Jeg ligger og nyder enhver lille bevægelse som dog stopper brat.

Cat tager stille min pik ud af hendes fisse.... Kører den lidt rundt i hende safter hvorefter hun sætter pikken for røven og forsigtigt begynder at presse sin røv ned over min pik.

Det er næsten mere end jeg kan klare. Cat opfanger at det næsten er ved at gå på mig, så hun læner sig lidt tilbage og tager hårdt fat om min pik indtil den ikke dunker mere, men stadig er hård som en sten.

Da hun kan mærke at hun har fået styr på min pik og nosser begynder hun at ride igen. Denne gang holder hun det langsomme ridt længere end før.

Hun sætter stille tempoet i vejret. Hun fortsætter sidt ridt og tempoet stiger hastigere og hastigere.

Da hun til sidst er nået op i et tempo som var hurtigere og hårdere end da hun red mig normalt, kan jeg ikke holde mig mere.
Jeg får lige fremstammet "Nu kommer jeg" og så skyder jeg hele min ladning op i hendes røv alt imens hun får sin anden orgasme.

Car falder hen over mig og vi kysser og kæler lidt inden hun husker at hun har en familie hun skulle mødes med i nærheden til frokost.

Vi skynder os at få hende i tøjet og hun kører væk på sin cykel og kigger kun kort tilbage.

Jeg tager mit tøj på, og begynder at tænke på hvad jeg skal sige til min familie over hvorfor jeg er så beskidt og er kommet så sent hjem.

Om aftenen efter at have opdateret min facebook om dagens oplevelser (dog uden detaljer), får jeg pludselig en besked fra en jeg ikke kender.

Det er Cat der skriver tak for skovturen.

Der finder jeg så ud af at vi har fælles bekendte og fordi jeg havde tagget en ven omkring min skovtur kunne hun se mig og derfor kunne hun skrive en besked.

Den nat faldt jeg i søvn med det største smil på læben og håbede at jeg ville støde på Cat igen på en anden skovtur.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 36 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.