Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

De havde aftalt at mødes på en restaurant hvor de skulle spise en lidt intim middag. Henrik møder op klædt i jakkesæt med skjorte, dog uden slips og med skægstubbe.

Da han ankommer, ser han Jeanne sidde i sin lille frække sorte kjole, der rigtigt fremhæver hendes former. Henrik ser til sin store undren at Jeanne sidder der med en anden mand. Under middagen bliver der ikke talt om hvad der skal ske, andet end at de alle tre skal hjem til Jeanne bagefter.

SEX I DAG?

Efter middagen tager Henrik, Jeanne og den anden mand en taxa hjem til Jeanne. Hos Jeanne findes der hurtigt drikkevarer frem og Jeanne sætter lidt god musik på. Efter et par genstande bliver snakken mere løs og intim.

Henrik har stadig ikke fået noget af vide omkring aftenens planer.

På et tidspunkt beder Jeanne Henrik om at følge med hende ovenpå, da de kommer derop beder hun Henrik om at gå på toilettet og tage alt tøjet af og tisse af. Bagefter skal han lægge sig ind i hendes seng.

Henrik ligger sig nøgen i Jeannes seng. Hun kommer ind kun iført trusser og bh.

Hun spænder Henrik fast med de fikserings bånd hun har købt til denne specielle aften og giver ham blindfold på.

Det går pludseligt op for Henrik at den anden mand stadig sidder i stuen. Han forsøger at spørge Jeanne, men kan høre at hun er på vej ud af lokalet.

Der går nogle minutter hvor Henrik ikke kan høre hvad der foregår, da døren til værelset er blevet lukket.

Pludselig går døren op og de fodtrin der kommer ind afsløre at både Jeanne og den anden mand er i værelset.

Jeanne siger højt: "Du er sjusket Henrik. Så du skal nu barberes."

Henrik mærker så en varm klud i skridtet og dernæst en hånd der begynder at sæbe ham ind. Henrik kan hurtigt mærke den ru hånd, der må være mandens. Det er i det øjeblik at Henrik finder ud af, at det ikke er Jeanne der skal barbere ham.

Det pirre Henrik at han på den måde bliver "fissebrugt" til at Jeanne får sin fantasi om at se to mænd røre ved hinanden. Henriks pik begynder at blive stiv bare ved tanken af hvad dette syn gør ved Jeanne.

Henrik kan nu mærke en kvinde hånd på sin pik. Jeanne siger at hun lige giver en hånd til den anden mand, så pikken ikke kommer til skade under barberingen.

Da barberingen er færdig kan Henrik mærke den kolde klud - der tørre resten af skummet væk - køre rundt omkring pikken og lige rammer kanten af numsehullet. Bagefter bliver der tørret med et håndklæde og det ligges under numsen.

Henrik hører en skuffe blive åbnet og der rodes godt rundt i den. Jeanne udbryder "Ah. Der var den." og lukker skuffen igen. Henrik kan mærke at den anden stadig røre ved ham, men nu på en mere intim måde. Der bliver pludseligt mere fugtigt og varmt nede ved numsehullet og Jeanne siger til den anden mand at han skal lege med Henriks numse, imens hun kigger på. Nu begynder Henrik at være mere urolig og nervøs, for dette var ikke noget han og Jeanne havde talt om eller aftalt måtte ske. Men samtidig var han lidt nysgerrig for om han kunne lide det.

Henrik kunne mærke en fingerspids nærme sig åbningen på hans numse. Det gippede i ham da han kunne mærke at den forsigtig pressede på for at komme ind.

Henrik kommer til at stønne da fingeren trænger op i ham og forsigtigt bliver kørt frem og tilbage. Han kan samtidig høre at Jeanne begynder at trække vejret tungere da synet af Henrik med en anden mands finger oppe sig tænder hende meget.

Nu kan Henrik mærke at der er en kvindehånd der kører hen over hans mave og en til hans pik. Hånden leger med pikken og samtidig leger den anden mand stadig med Henriks bagerste hul. Henriks stønnen bliver kraftigere. Pludselig mærker han et par læber på hans pik. Og så et par mere. Jeanne og den anden mand slikker nu på

Henriks pik. Henrik kan høre hvor meget det her tænder Jeanne, for hendes stønnen bliver også hurtigere og hurtigere.

Den anden mand er nu også begyndt at sutte rigtig på Henriks pik. Jeanne har samtidig valgt at presse sin fisse ned over Henriks ansigt, men stadig med trussen på, så han ikke kan får lov til at slikke hende rigtigt. Alle disse ting gør at Henriks krop er begyndt at gippe og komme med små rystelser.

Efter lang tid med denne behandling begynder Henriks krop at ryste voldsomt af bar nydelse og orgasmen skyder ud af ham i det øjeblik hvor han kan mærke at det nu er Jeannes mund der har omsluttet hans pik.

Den anden mand og Jeanne flytter sig lidt fra Henrik og begynder at slikke og sutte på hinanden. Henrik kan ikke gøre andet end at lytte til begges begær og hører snart at Jeanne har fået den anden mand til at komme også og samtidig med at hun sluger hans sæd, kommer hun selv i en stort orgasme der har bygget sig op siden hun spændte Henrik fast i sengen.

Da de alle har sundet sig lidt, bliver Henrik frigjort fra hans fikseringer. Nu kræver Jeanne så at de to mænd "servicere" hende.

Langsomt begynder Henrik og den anden mand at kysse Jeanne. De skiftes til at kysse hendes læber. Fortsætter så ned af hendes hals. Henrik og den anden mand vælger hvert deres bryst de klemmer blidt med den ene hånd imens deres tunger leger med de strittende brystvorter.

Henrik lader sin anden hånd glide ned af Jeannes krop. Kun fingerspidserne røre ved hendes bløde hud. Henriks øjne mødes kort med den anden mands, og for at pirre Jeanne fletter de deres fingre inden at de lader deres hænder glide ned over venusbjerget og ned på hendes fisse.

Uden at ytre et ord, lader Henrik og den anden mands hænder finde deres rette mål. Imens den anden mand lader sin tunge arbejde på det ene bryst og sin højre hånd lege med Jeannes klitoris.

Så rejser Henrik sig og finder den tube glidecreme Jeanne havde taget fra skuffen frem igen.

Han hælder lidt af glidecremen ud i sin venstre hånd. Han spreder Jeannes ben lidt mere så han kan komme til hendes stramme hul. Forsigtigt massere han nu Jeannes røv ligesom hans numse var blevet masseret og leget med af den anden mand.

Jeanne stritter lidt imod til at starte med, men den anden mands leg med hendes fisse gør at hun ikke kan stoppe Henriks leg med hendes røv.

Henrik køre først en finger forsigtigt op. Lader Jeanne vænne sig til følelsen. Da han kan mærke at hun slapper af i måsen, begynder han at køre fingeren forsigtigt frem og tilbage. Jeanne småklynker nu over de to mænds behandling og hun har svært ved at ligge stille.

Både Henrik og den anden mand har nu flere fingre oppe i Jeanne. Hun begynder at trække vejret meget hurtigt og hendes støn bliver højere og højere.

Til sidst kommer hun i en kraftig orgasme som hun skriger ud. Henrik og den anden mand bliver næsten forskrækket over hendes skrig.

Jeanne kigger på de to mænd og beder om at få to minutter inden de fortsætter. Mændene kigger hinanden i øjnene og vælger at Jeanne ikke bestemmer mere.
Henrik ligger sig ned ved siden af Jeanne og den anden mand løfter hende op på Henrik og dirigere hans pik hen til Jeannes røv.
Henrik har kommet en hel del glidecreme på sin pik for at skåne Jeanne mest muligt. Den anden mand kysser Jeanne imens Henrik trækker hendes røv forsigtigt ned over sin pik. Jeanne stønner og gisper lidt over at Henriks store pik kommer langsomt op i hendes bageste hul. Da hun har fået den helt i bund tager den anden mand og læner hende tilbage over Henrik, som straks tager fat i hendes store bryster.
Den anden mand tager nu sin stive pik og sætter hovedet på Jeannes klitoris. Jeanne gisper efter vejret af ren ekstase. Hun er allerede ved at få endnu en orgasme.

Den anden mand tager nu og køre sin pik lidt ind i Jeannes fisse. Jeanne bliver endnu mere tændt af nu at have to pikke oppe i sig.
Også Henrik syntes at det her er så frækt at hans pik bliver ekstra stiv. Henrik syntes at det er en dejlig følelse at mærke den anden mands pik igennem den tynde væg imellem fisse og røv.
Den anden mand begynder at køre sin pik ind og ud i dybere og hårdere stød. Jeanne klynker og græder af liderlighed.
Hun havde slet ikke forestillet sig så meget nydelse på én aften.
Jeanne kommer i en stor orgasme for tredje gang denne aften og falder som en kludedukke helt tilbage over Henrik.

Henrik og den anden mand løfter Jeanne af og onanerer nu hen over hendes ansigt. Da de er ved at komme løfter Henrik Jeannes hoved op og de kommer lige efter hinanden i hendes mund.

De lå alle tre og sundede sig lidt, inden Jeanne foreslog at de en ad gangen tog et bad og så gik ned til deres drikkevarer og fik lidt mere hygge ud af aftenen.

Da den anden mand ud på de tidlige morgentimer besluttede sig for at tage af sted, sagde både Henrik og Jeanne pænt farvel. Da den anden mand var gået, tog Henrik Jeanne i hånden og kiggede hende dybt i øjnene. Henrik spørger om Jeanne er klar til en tur mere, for nu er han selv klar.
Jeanne og Henrik lukker og slukker i stuen og går op i seng.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.