Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg nærmede mig de afsluttende eksamner, hvilket betød at skoletrætheden snart var ovre. Det betød også, at jeg nok hellere måtte hanke lidt op i mig selv,for at kunne følge med det sidste tid der nu var tilbage. Dagene var flydt sammen, og følte ingen trang til at omgås specielt meget med mine tidligere studiegrupper,ville ikke se nogle af dem når skolehelvedet var forbi alligevel. Det resulterede i, at jeg holdt mig meget for mig selv, både i frikvarterene og i det fælleshygge der nu måtte have været.

Hele året havde jeg opført mig pænt, ikke gjort noget specielt væsen af mig selv, hverken aktivt i timerne eller bare sådan generelt. Underviserne kunne stadigvæk ikke huske mit navn trods for, at jeg var den eneste med det navn ud af 70 elever. I starten havde det irriteret mig, at hver gang de skulle snakke til mig, gik de i stå.. netop pga. forglemmelsen af mit ret danske navn.

SEX I DAG?

Besluttede mig en søndag aften, inden sidste skoleuge, at det skulle der laves om på. Så mandag morgen møder jeg op i fuld 'krigsmaling', det lange krøllede hår løsthængende og ellers udfordrende klædt. Mange af de mandelige elever kom med kommentarer, hvor det var helt omvendt med de kvindelige. Ikke alle kvinderne kom med kommentarer, men mærkede deres snak bag min ryg. Jeg var ligeglad, nu havde jeg sat mig for ikke at skulle glemmes, og det var der ikke noget eller nogen der kunne lave om på.
Skuffet blev jeg, da underviserne trådte ind af døren - øv Tue, ham den tiltrækkende var ikke med i dag. Tue var ikke øjenguf, men hans autoritet strålede ud af ham, han havde hele skoleåret sat vibrationer i mit underliv og mange fantasier om at være Tues lille slavinde havde rumstreret længe.

Mandagen gik, og i første pause sad jeg igen alene i rygegården, eller det vil sige.. Handyrerne flokkedes om mig - lappede alt deres opmærksomhed i mig, mens jeg frydede mig over at det først var nu de havde lagt mærke til mig på dén måde..
Pludselig mærkede jeg et gennemtrængende blik.. Kiggede op,og i den anden ende af gården stod han, Tue. Hans øjne er fastlåst på mig, lidt ligesom var han gået i baglås. Mine øjne møder hans og i et spiltsekund tror jeg, at han blinker til mig. Handyrerne siger noget med, at pausen er forbi, og vi derfor bliver nødt til at finde tilbage til klassen. Rejser mig og kigger igen mod Tue, han står og snakker med en anden underviser jeg ikke kender navnet på. Så med mit følge, går jeg tilbage til klassen - op til alle de misundelige kællinger der med garanti har bagtalt mig.. Misundelse er en grim ting.

Senere på dagen, sådan lige 2 timer inden vi har fri midt i undervisningen - et oplæg om arbejdsmiljø,skal jeg på toilettet. Jeg får listet mig ud af lokalet og bevæger mig ud på gangen. Toiletterne nærmest lokalet er optaget, så jeg trisser hen til dem længere nede af gangen. For enden af gangen er undervisernes pauserum, og lige inden jeg får drejet af, kommer Tue ud af døren. Han går i mod mig, og lige forbi mig uden at sende mig et blik eller et hej. Hmm, nærmest skuffet får jeg låst døren bag mig og skal lige til at trække den korte kjole op, da det banker på døren.
Min første tanker er: ej, så vent da lidt, eller tag et af de andre 2 ledige toiletter.
Det banker på igen, denne gang lidt mere bestemt og mandigt.. Vælger at åbne. Om ikke andet for, at give den på den anden side en kæmpe skideballe. Jeg når kun lige at slå låsen fra, også står han ude på toilettet hos mig.

"Hej Camilla, du har ellers nok gjort noget for at få opmærksomhed i dag hva?´"
"Du kender mit navn?" får jeg sagt på en lidt uartig skolepige agtig måde.
Mere får jeg ikke sagt før Tue har mig tæt i sin favn, hans hænder går på opdagelse under kjolen.
"Sig mig engang, har du ikke trusser på Camilla?" Han er gået lidt i stå, men kan se i hans øjne at jeg har tændt ham.
"Øh, næh, dem må jeg have haft glemt at tage på i morges", siger jeg kækt med et blik der fortæller ham, at jeg gerne vi have han fortsætter.
Uden at tænke, lader jeg mine læber møde hans i et vådt og liderligt kys.
"Det har jeg bare haft lyst til så længe" siger jeg uden at give ham mulighed for at svare, fortsætter bare med at kysse ham.
Han har bælte på, og med et snuptag har jeg åbnet det så bukserne falder på gulvet.
"Du har måske også glemt dine underhylere i dag?" får jeg kækt udbrudt, da hans stive pik står lige ud i vejret. Kan mærke han skal til at svare mig, men før han får nået at åbne munden sidder jeg på knæ og har slugt hele hans manddom i en mundfuld. Stille bevæger jeg min mund fra rod til spids, lader tungen cirkle om hans allerede dunkende pikhoved.
"Shit, du må hellere stoppe..Jeg skal nå at mærke dig stramme om den med din unge fisse"

Tue vender mig om, så jeg står med hænderne på håndvasken og fronten mod spejlet. Grådigt løfter han op i min kjole og dirigere pikken hen mod min meget våde og lystige fisse.Han behøver ikke ekstra smørrelse da han banker pikken i mig. Hans hænder er placeret på mine hofter, og knoerne er helt hvide, så hårdt tager han fat.
"Årh, Camilla, din slemme tøs, du er så stram og virkelig våd" får han stille sagt mens han med bankende rytmer lader pikken kører ind og ud.
Jeg skal virkelig tage mig sammen for ikke at stønne højt, vi står trods alt på skolens toilet, og med jævne mellemrum høres de andre dører åbne og lukke.
Jeg løfter blikket mod spejlet, bare for at se hvordan han ser ud når han knepper.

"Åh JA Camilla, dine øjne lyser af liderlighed. Kig på mig mens jeg kommer".
Med den ene hånd holder jeg fast på håndvasken, den anden finder vej til min klit der er hård og mere end klar til at blive kælet for. Holder øjenkontakten lige til jeg kan hører på ham, at det er op over, og det er nu jeg giver den gas på klitten..
I nogenlunde stille kramper, sprøjter han sin sæd langt op i mig, jeg kommer sammen med ham og får følelsen af, at mine ben er lavet af gele.
Her står vi et øjeblik inden han tørrer pikken med et papirhåndklæde, rækker mig er par stykker så også jeg kan blive tørret.
"Vi kan jo ikke have du går og drypper" han smiler sit Tue smil og kysser mig på munden.
Jeg siger ikke noget, smiler bare til ham og sætter tøjet ordentligt.
"Du må ikke tro at jeg er færdig med dig, det her var kun en testkørsel. Kunne bare ikke holde mig tilbage mere, når du ser så pivfræk ud i dag. Tingene ser jo anderledes ud, når jeg ikke længere er din underviser her på skolen. Så kan jeg undervise dig i så mange andre ting"

Han blinker, kysser mig igen hvorefter han lytter efter fri bane til at forlade toilettet. Og væk var han.
Skynder mig at låse døren efter ham, sidder og venter et stykke tid, inden jeg også forlader toilettet.
Uden at forstyrre, får jeg listet mig tilbage til min plads i lokalet, tilbage til oplægget som allerede er slut.

"Nårh, har du dårlig mave?" udbryder en af de misundelige kællinger da hun ser jeg er tilbage.

Vælger ikke at svare, men smiler bare til hende. Velvidende om, at jeg nu sidder med frække Tues sæd løbende ned af låret..

Til eksamen fik jeg 10, selv uden Tue som censor....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 38 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.