BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi skulle grille med 2 gode venner. Isabelle er en af mine ældste veninder, og hendes mand og min mand kommer rigtig godt ud af det sammen - hvilket jo giver anledning til mange skønne timer i hinandens selskab.

Det var egentlig ikke meningen vi skulle drikke, men Isabelle havde lagt et par flsker hvidvin på køl, og de gled bare ned. Vi bliver halvfulde, og så begynder vi ellers at dele ud af gamle, sjove, pinlige historier.

SEX I DAG?

"Jeg bliver simpelthen nødt til at fortælle jer om en drøm jeg havde forleden....." siger en meget snaldret Isabelle.... Vi retter opmærksomheden mod hende, og hun benytter sig af sin forlængede taletid....
"Jeg vågnede med den vådeste fisse." Ugh. Jeg kunne godt se at Kristian (min mand) bestemt ikke var fuld nok til den snak - og at dømme ud fra Martins ansigtsudtryk, så mente han også det var lidt upassende. Men jeg skreg af grin, og opfordrede hende til at fortsætte. Hvor slemt kunne det dog være?

"Jeg drømte at du, Anne, kneppede med Martin. Det var jo din krop, men det var mig der kiggede ud af dine øjne, og det var såååååå lækkert. Martin kunne virkelig godt li' at prøve dig...."
Og så blev selskabet ellers stille. Isabelles situationsfornemmelse var tydeligvis skyllet væk med hvidvinen... Men da hun får kigget på Martin, kan hun nok se, at hun er gået over stregen, og historietimen slutter dér. Gudskelov dør stemningen ikke, og vi kommer hurtigt ind på et andet emne.

Som aftenen skrider frem, bliver vi mere og mere fulde. Kristian falder i søvn i en havestol, og Isabelle er blevet dårlig. Jeg går og hjælper Martin med oprydningen, da han begynder at grine.
"Hvad går du og fniser så'n af...?" spørger jeg. "Det er bare Isabelle. Hun er fanme for viderekommende." Jeg vidste godt hvad han hentydede til, og jeg rystede bare på hovedet og smågrinte lidt.

Min fine, korte sommerkjole blafrede lidt i brisen, mens jeg stod på terassen og samlede glassene sammen. Det var blevet køligt, og mørket var begyndt at tage over. Jeg gik ind og kiggede til hende - hun var faldet i søvn ved toilettet. Jeg står i døren og overvejer, om jeg skal vække hende og få hjulpet hende i seng, da jeg mærker en varm krop bag mig. Jeg vidste godt det var Martin, jeg undrede mig bare over, at han stod så tæt på mig. "Lad hende ligge, jeg bærer hende i seng om lidt". Jeg vender mig, og støder lige ind i ham. Måske var det med vilje. Martin tager fat i min arm - som om han vil mig noget, men slipper igen.

Isabelles ufortalte historie om mig og Martin begyndte at køre rundt i mit hoved, og jeg forsøgte at blokere for at digte min egen slutning. Men for faen, det var svært. Mine antenner var ude, og jeg sansede hvert et ryk Martin foretog. Hans duft, hans solbrune arme, med de fremtrædende blodårer, hænderne der fortalte deres egen historie - en historie der vidnede om at han kunne tage fat...........

"Jeg er fuld. Så tilgiv mig. Men efter Isabelle fortalte om sin drøm, har idéen om dig hjemsøgt mine tanker." Hviskede Martin. Jeg havde håbet på at han ville sige det - men.... Det var mest bare en fantasi. Vi står på terassen 5 meter væk fra Kristian, som snorksover.... Jeg vender mig rundt, og kan mærke varmen spredes i min krop... Martin lader en kælen finger glide ned af min afkølede hud fra halsen og ned mellem mine bryster, som med ét, fyldes med en eksploderende varme. "For faen.... Martin, vi er fulde, og de sover... Det her går ikke...." Jeg får øjenkontakt med ham, men jeg tør næsten ikke. "Du har ret. Det var også bare pjat. Skal vi ikke drikke en kop kaffe nede ved æbletræet, og så reder jeg op til jer på gæsteværelset" siger en fattet Martin.

På vej ned mod æbletræet, væk fra huset, væk fra terassen, falder vi egentlig bare i en god og naturlig snak. Martins hænder finder hele tiden vej til min krop, en afslappet berøring, et par hænder der styrer mig rundt. Jeg bliver helt elektrisk, og fyldt med frygt for, at én af dem vågner og ser, hvad der sker. Men jeg kan ikke modstå ham.
....

Jeg stønner ham i øret, da han stikker 3 fingre op i mig, efter at have spyttet på dem. Svedperlerne triller ned ad hans tinding, og jeg slikker dem af ham, og bemærker at hans kæbemuskler er fremtrædende. Han bider sammen, og koncentrerer sig om, at gøre jobbet ordentligt. Jeg står op af æbletræet, Martin har trukket mit ene ben op med sin ene hånd, og den anden hånd føler sig frem.

Paranoide, men liderlige, lusker vi rundt ved æbletræet. "Martin, jeg ved fanme ikke hvad vi har gang i. Men vi bliver nødt til at skynde os" hvisker jeg, mens jeg panisk holder øjnene mod huset og Kristian. Jeg kan se ham. Han ligger stadig og sover.

Lyden fra en lynlås, og et par jeans der bliver trukket ned, får mig til at føle, at der ikke er nogen vej tilbage. Jeg skal til at aflyse seancen, da Martin vender mig rundt, og presser sin hånd mod min mund, så jeg ikke kan klemme så meget som et pip ud. Han presser mig op mod træet, spreder mine ben, og jeg kan mærke, at han lader sit urimeligt store lem, kæle sin vej ind mellem mine baller. Jeg fortryder på en måde, og prøver at trække mig væk fra ham. Men hans stærke krop og arme er som en mur, og han tændes mere af, at jeg stritter imod. Og det gør jeg også.

Han bukker mig fremover, og hamrer sin pik ind i mig og min våde fisse. "Hvorfor vil du væk, Anne? Din fisse fortæller en lidt anden historie...." Jeg følte mig afsløret, men... Nu var han inde, og jeg skal erkende, at det susede i mig. Men han nød tydeligvis den lille kamp. Jeg vrider og stønner, men han griber bare hårdere fat, og støder endnu hårdere... Efter den indledende runde, vender han mig rundt, og smider mig ned på græsset.... Med sin ene hånd, fastholder han begge mine arme over mit hoved, og jeg kan intet gøre. Han er for stærk. Han siger ikke et ord, og det føles mest af alt, som om, det bare skal overstås. Jeg fornemmer en vrede, som han kanaliserer ud af sin pik, og op i mig. Og jeg syntes det er mega frækt.... Men så hører vi en stemme oppe fra huset.

"Drikker I kaffe??" Isabelle kan ikke se os. Martin knepper mig færdig på 2 sek. hopper diskret op, og råber "Ja, vi sad lige hernede, vi kommer op nu skat". Han afleder hendes opmærksomhed, så jeg kan rulle lidt væk, komme op og rette min kjole.

Vi går op til huset, og Isabelle giver mig et kram, og kigger på mig. "Undskyld jeg var så fuld, nu går jeg i seng. Vi snakkes ved i morgen". Mens hende og jeg krammer godnat og griner af aftenens begivenheder, mærker jeg hans sæd, løbe ned ad mine inderlår..... Kristian ligger stadig og sover.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 45 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.