Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg så hende med det samme, jeg rundede hjørnet på min cykel. Min svigerinde, gift med min kones bror. De bor i en lækker villa ned til åen. Hun hedder Karin og er 43 år og min kones bror hedder Christian og er 40 år. Selv er jeg 41 år og gift med Dorthe på 38 år.

Nå, jeg så hende altså stå dér i deres indkørsel. Jeg drejede over til hende, hoppede af cyklen og sagde hej. Hun vendte sig, smilede og gav mig et kram og et let kys på munden og spurgte om hvad jeg lavede dér?

SEX I DAG?

Jeg sagde, at jeg var ude på en lille cykeltur for at få lidt frisk luft på denne dejlige sommereftermiddag for jeg var alene hjemme, Dorthe var taget til København på en shoppetur med nogle veninder og de kom først hjem i morgen.

"Det var da morsomt", sagde Karin, "jeg er også alene hjemme. Christian er på forretningsrejse til på fredag". Vi stod og sludrede lidt om løst og fast og så spurgte Karin om ikke jeg ville med ind til en kop kaffe. Jeg sagde ja tak og vi gik ind i deres store fransk inspirerede køkken.

Karin lavede hurtigt 2 kopper espresso på maskinen og så satte vi os. Vi drak kaffen og hun spurgte om ikke vi skulle have en kop mere og så ville hun lige hente en flaske calvados, så vi kunne få en lille en til halsen ved siden af. Jeg sagde ok og så fik vi en sidevogn. Vi fik en til og nok én. Stemningen var blevet løftet et stykke og vi grinede meget af næsten ingenting.

Det skal lige siges, at man ikke kan se på Karin, at hun er 43 og har født 2 børn. Hun har en skikkelse som én på 25: Lange slanke ben, store faste bryster, der sidder uden BH, høje kindben og langt rødt hår. Jo, hun er værd at kikke på.

Så siger Karin, at det er ved at blive lidt sent om jeg ikke bliver og spiser aftensmad sammen med hende, for, som hun fortsætter, "det er sgu' så trist at sidde alene". Jeg er med på den med det samme, for jeg har jo også bare et tomt hus, at komme hjem til.

Hun åbner køleskabet og kikker. Så vender hun sig og siger grinende, at der egentlig ikke rigtigt er noget. Hun havde regnet med bare at snuppe en pizza. "Den er fin med mig", siger jeg "jeg kan sagtens spise pizza, når bare der er en god rødvin til". Det sidste siger jeg med et lille blink med øjet.

"No problem" siger Karin "jeg smutter lige ned i kælderen og finder en god flaske. Christian har altid en masse gode flasker, som har får af sine kunder og han har sagt, hvilke jeg ikke må røre, så dem tager jeg én af", Griner hun. "Ring lige efter 2 pizzaer ude fra ham på Kastanje Allé, han laver de bedste og jeg skal have en nummer 21.

Jeg ringer og bestiller 2 nummer 21 til levering hurtigst muligt og sætter et par tallerkner og glas på bordet. Karin kommer op med en flaske Amarone Riserva, 2005 Ca' del Monte. "Tak skæbne" siger jeg "hvad tror du Christian siger til, at vi drikker den, den har sgu' ikke været billig." Karin siger bare pyt med det, for dem har han flere af og han opdager ikke, vi har taget én af dem.

Jeg trækker flasken op og lidt efter ringer det på døren. Det er pizzaerne. Jeg skærer dem ud og vi sætter os til at spise og drikke. Da vi er færdige, sætter vi os ind i den store lædersofa og, ikke helt tilfældigt, får vi os sat tæt sammen. Jeg mærker Karins hånd på mit lår og jeg lægger min ene arm om hendes nakke og trækker hendes hoved ind til mit og giver hende et stort, vådt kys og lader min tunge mødes med hendes i en langsom, æggende leg.

Vi bliver mere ivrige og vore hænder spiller hen over vore kroppe i søgen efter følsomme steder. Min hånd finder en meget våd og varm fisse i Karins trusser og jeg kærtegner blidt hendes venusbjerg og våde skamlæber uden på trussen. Karins hånd har travlt med at lyne mine bukser ned og jeg mærker hendes ivrige fingre forsøge at få pikken ud i det fri.

Det blev for besværligt. Uden næsten at slippe hinandens munde, rejser vi os febrilsk og flår vores tøj af. Nøgne står vi nu tæt slynget sammen og synker derefter ned på det bløde gulvtæppe. Karin stønner liderligt og forsøger hele tiden at få min meget stive, dunkende pik ført ind i hendes våde fisse; men jeg stritter imod og får i stedet vendt mig, så vi kommer til at ligge i en 69'er. Inden jeg når hendes skamlæber med min tunge, mærker jeg Karins bløde læber lukke sig om min pik og hendes tunge begynder at lege med glans.

Hun tager fat om pikken med sin ene hånd og lader læberne og munden suge sig fast, mens hun lader pikken glide ud og ind af munden. Jeg ser stjerne og sol for øjnene og kan næsten ikke koncentrere mig om at lade min tunge lege med hendes stenhårde klitoris. Vi ligger ikke sådan længe, før Karins vejrtrækning går over i korte gisp og med et glædesfyldt hyl slipper hun pikken og kramper sammen i en enorm orgasme. Hun falder fuldstændig sammen under mig og hendes krop sitrer i små vellystige orgasmer.

Jeg holder langsomt op med at bearbejde hendes fisse med min tunge og lader mig rulle om på ryggen. Min pik står stadig stiv og dunkende ud i luften og jeg ligger uforløst og vil til at onanere for at få min ventede udløsning; men inden jeg når at få begyndt, vender Karin sig og ruller op på min mave, ser mig dybt i øjnene og siger at hun nok lige skal ordne sagerne. Jeg mærker, til min store glæde, at hun følger ord med handling og snart har hun "suget" pikken op i fissen, sådan føler jeg det i hvert fald og så begynder hun stille at ride på mig.

Først ligger hun fladt på maven ovenpå mig og vugger ganske langsomt så fissen kører op og ned ad pikken. Så rejser hun sig i armene og øger hastigheden samtidig med, at hun lader sine skønne bryster daske mig i ansigtet. Jeg får held til at få en af de hårde brystvorter i munden og så sutter jeg, som var jeg en nyfødt baby. Hun gi'r sig og jeg kan mærke, at hun er vældig tilfreds med den behandling, for hun sørger for, at jeg kan skifte mellem de 2 brystvorter. Hendes underliv skurer frem og tilbage mens de våde skamlæber masserer pikken. Jeg hvisler ud mellem tænderne for ikke at miste mit tag i brystvorten, "nu koooooommer jeg". Hun sætter farten yderligere op og jeg begynder at støde til i modtakt og så kommer det. I store kaskader sprøjter jeg min sæd op i hendes fisse og jeg mærker det som om fissen selv malker det sidste ud.

Karin falder ned over mig og vi kysser hinanden i et langt, vådt kys og så ligger vi dér, ganske stille og nyder orgasmernes efterskælv langsomt klinge ud.

Vi slutter aftenen med at gå under bruseren sammen og tro det eller lad være; der var mere tilbage i os begge, for under bruseren, efter at have sæbet hinanden ind, gik det atter løs. Karin hoppede op med benene om mit liv og pikken, der igen var rejst til kamp, fandt af sig selv ind i Karins våde elskovshule. I langsom, næsten i slowmotion, henfaldt vi igen i den dejlige leg at kneppe til vi begge igen kom i de skønneste orgasmer.

Efter vi havde fået os klædt på igen, aftalte vi, at vi skulle ses, så tit det lod sig gøre for at genopfriske de familiære relationer og med et dejligt vådt farvelkys, cyklede jeg hjem i den lune sommernat.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 83 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.