Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Lotte og jeg havde siddet sammen med vores ven Casper og hørt om at hans kæreste, Tine, har fået fripas til at bolle med andre mænd ind imellem. Denne aften var en af de aftner hvor Carstens kæreste, Tine, var ude at få fremmed sex.

Efter vi lige havde fordøjet alt det vi havde fået at vide af Casper, så Lotte spørgende på mig, uden at jeg helt forstod hvad hun ville. Eller måske vidste jeg hvad hun ville sige, men håbede det ikke.

SEX I DAG?

"Jeg syntes altså at det er synd for dig, Casper, at du skal sidde alene hjemme og onanere, når Tine er i byen og bolle med fremmede mænd. Jeg vil gerne hjælpe dig med at onanere hvis du vil."

"Øhh hvad mener du?" svarede han overrasket og tvivlende.

Vi sad jo alle tre i vores sofa med Tine i midten, så hun vendte sig mod ham, lagde sin hånd på hans bælte og trak i det.

"Kom, lad mig se hvordan du onanerer. Kom frem med den, så jeg kan se om jeg kan hjælpe dig." opfordrede hun.

Nu var det Casper der kiggede spørgende på mig, og jeg trak bare på skuldrene som en slags accept.

Hun ventede ikke på hans svar, men åbnede hans bælte og bukseknap, trak lynlåsen ned og stak sin hånd ned i hans underbukser for at fiske hans pik op.

"Den er jo allerede stiv, hvor er den hård, Casper. Løft dig og træk bukserne helt af!"

Han blev noget rød i hovedet, men gjorde som hun sagde. Det afslørede en totalt stiv pik som hun omgående lagde begge sine hænder om.

"Den er da flot, Casper, og dufter helt nyvasket."

Hun begyndte straks at lade sine feminine hænder glide op og ned på den.

"Du må gerne tage mig på bryster imens. Det tager de ikke skade af."

Det var en opfordring som han ikke kunne overhøre. Han lagde sin hånd på hendes ene bryst og krammede det. Han gav udtryk for at det altid havde været noget han havde haft lyst til.

Lotte havde ikke andet end en T-shirt og trusse på, for vi ventede jo ikke gæster.

"Du må gerne løfte op i min T-shirt så du bedre kan mærke mine brystvorter. Prøv om du kan få dem til at blive hårde."

Begge hans hænder kom nu ind under T-shirten og gramsede løs på hendes bryster.

"De er hårde, kan jeg mærke."

"Uhmm, det er også dejligt at mærke dine varme hænder der. Træk bare min T-shirt helt af. Mon ikke det hjælper på at du kommer til at sprøjte?" sagde hun med et lille frækt grin. Hun slap hans pik, mens han trak hendes T-shirt op over hovedet på hende.

"Sådan. Nu har du lidt at lege med, mens jeg hjælper med din pik. Hvad syntes du om dem?"

"Dejligt faste og frække. Jeg vidste ikke at du kunne være så fræk."

"Selvfølgelig kan piger også være frække. Faktisk nyder jeg det. Nu skal vi bare passe på, at jeg ikke bliver for liderlig."

Da hun nu sad med nøgen overkrop, bemærkede jeg, at det nu kun var en G-streng hun havde på.

Efter nogle minutter hvor hendes bryster var blevet godt krammet og hans pik bearbejdet, rykkede Tine lidt hen mod mig med enden, samtidig med at hun bukkede sig ned over hans pik, og gav den et slik på spidsen for at fjerne den dråber, der var piblet frem.

"Kan du lide det?" spurgte hun.

"Mon ikke!" sagde han med stor nydelse i stemmen.

Hun gav sig nu til at slikke op ad hans pik i lange langsomme slik, for til sidst at lade hans glans smutte ind mellem sine læber.

Jeg undrede mig over, at hun ville give ham et blowjob, og ikke bare gnide den til han kom. Ganske vist ved jeg, at hun elsker at give blowjob, men alligevel. Jeg kunne fornemme, at hun også selv var ved at blive godt varm.

"Den dunker dejligt!" mumlede hun med pikken på tungen.

Snart var hans pik helt inde i munden på hende, og hun mundkneppede ham på fuld drøn.

"Jeg kommer altså snart!" kom det lidt stønnende fra ham.

Det fik hende til at stoppe. Samtidig bad hun Casper om at smide alt sit tøj. Kort efter stod han nøgen foran hende med strittende pik. Hun beholdt dog sin G-strengen på, og trak ham ind til sig, og gav ham et liderligt tungekys. Så tog hun hans hånd og sagde "Kom, vi går ind i soveværelset, så vi ikke pletter på sofaen."

Ok, tænkte jeg. Hun vil trods alt ikke sluge hans sperm, og G-strengen havde hun jo stadig på, så han skulle heldigvis heller ikke have lov til at have et samleje med hende. Det var trods alt en lidt beroligende tanke.

I soveværelset smed hun sig på ryggen i sengen og med kælen stemme sagde hun "Kom og ta' mig!"

Han lagde sig ved siden af hende, men hun sagde straks at han skulle tage hendes G-streng af med tænderne. Derefter skulle han så have lov til at tage hende, for hun var blevet smask liderlig og måtte bare have hans hårde pik nu, sagde hun.

Der røg så mine ellers beroligende tanker. Jeg stod nu over for at skulle se min søde kone bolle med Casper, uden tanke for mig. Trods et stik jalousi, var jeg både nysgerrig og liderlig ved tanken om at hun skulle kneppe med Casper mens jeg var tilskuer. Min pik var også erigeret, bemærkede jeg.

Han skubbede sig længere ned, så han kunne trække hendes trusse af med tænderne, og hun hjalp ved at løfte sit underliv. Det her var lidt svært at kigge på. Hun blottede sin kusse for ham og lagde op til at han skulle kneppe hende. Det havde jeg ikke set komme.

Da trussen var fjernet, rakte hun sine arme op efter ham, samtidig med at hun spredte sin ben helt ud til siden, så hendes behårede kusse var helt blottet for ham.

"Kom ind i min liderlige kusse, Casper. Jeg er blevet så smask liderlig, at jeg simpelt hen må have din lækre pik op i mig nu."

Da han lagde sig ind over hende, rakte hun ud efter hans totalt stive pik og styrede den mod sin skede. Hendes skød var fuldstændigt opsvulmet og glinsede klart af hendes skedes væsker. Hendes kusse var åben og klar til at modtage hans pik, og jeg måtte bare se på.

At se Caspers pik svuppe ind i min kones behårede kusse, var noget der fik min jalousi vækket. Men samtidig var det utroligt frækt og spændende. Lotte havde simpelt hen taget initiativ til, at hun i dag ville udleve en af vores fantasier. Hun vidste jo at vi havde talt om en fremmed mand i sengen sammen med os, Så jeg kunne jo dårligt gribe ind. Men jeg havde ikke regnet med at det skulle være Casper der var den fremmede.

Jeg var nødt til at tage fat i min pik og gnide på den ved det syn jeg havde foran mig. Jeg smed alt tøjet og sad nu med en hårdt spændt pik mellem hænderne og gned i takt til Caspers rytme i min kones kusse.

"Hold kæft hvor er du lækker fræk, Lotte. Du er virkelig skøn."

"Jeg nyder din dejlige hårde pik i min liderlige kusse. Knep mig hårdt, helt i bund hver gang."

"Jeg kommer vist snart!"

"Gør det. Kom med det. Jeg vil mærke at du kommer oppe i mig. Sprøjt din dejlige sperm på min livmor. Knep mig med din hårde pik. Åhhh, det er så dejligt!"

Lotte talte meget mere frækt end hun ellers gør, men hun var åbenbart helt oppe at køre.

Casper prustede og stønnede, og Lotte stønnede sine rytmiske åh – åh – åh hver gang han kom i bund i hendes kusse.

"Jeg kommer!" stønnede han højt.

I det samme slog hun benene sammen om ham og holdt ham fast, så han ikke kunne trække sig ud.

Med brunstige støn kom han flere gange med en serie spermstråler lige op i min kones livmor.

"Åh ja, kom med din sæd. Åhhhh jaaaa!"

Hun klamrede sig til ham mens han tømte sig ud i hende.

Flere minutter senere tror jeg, slap hun taget om ham, og han trak sig langsomt ud.

Det var en slap og dryppende pik der kom ud af hendes våde kusse. Der løb lidt af Caspers hvidlige sperm ud af min kones kusse. Det satte sig i hendes hår omkring kussen.

"Hvor er du fantastisk Lotte. Det var så dejligt. Jeg ved ikke om du også kom?"

"Det skal du ikke tænke på. Det var dejligt frækt at bolle med dig foran Anders." og hun fortsatte "Kom skat, det er din tur til at kneppe mig nu!"

Mens hun sagde det, lå hun med spredte ben og en hånd på kussen så Caspers sæd ikke skulle løbe ud. Dog tog hun lige og fangede lidt sperm med en finger, som hun slikkede ren i sin mund og sagde "Uhmmm!"

"Skat, jeg vil ride dig!"

Jeg lagde mig på ryggen i sengen og hun skrævede straks ind over mig. Styrede min pik mod hendes dampende kusses indgang, og sænkede sig ned over mig. Så lagde hun sig ned over mig og hendes underliv gik nu som på kuglelejer op og ned og rundt med min pik inde i kussen.

det varede ikke ret længe inden hun var tæt på.

"JEG KOMMER – JEG KOMMER!....KOM SAMMEN MED MIG MIN SKAT! ÅHHHHH - ÅHHHH JA NUUUU!"

Hendes krop gennemrystedes og hovedet virrede til alle sider, da hun med et langt støn kom. Hendes skede krampede om min pik, så jeg kunne ikke holde mig tilbage. Jeg sprøjtede op i hendes liderlige fisse igen og igen.

Jeg har vis aldrig haft så meget sperm før. Jeg følte at jeg fyldte hendes kusse helt med min sperm, men Casper havde jo også været der. Nu havde Lotte både min og Caspers sperm i sin skede. To mænds sperm på samme tid!

Hun gled ned ved siden af mig og trak mit hoved over til sig. Hun gav mig et meget langt tyngekys så safterne flød ud mellem vores læber.

"Tak søde skat. Det var fantastisk. Det vil jeg gerne igen en dag."

"Med Casper?"

"Ja, gerne, men da også gerne en anden. Men Casper må gerne komme når Tine er i byen alene. Det var bare sååååå lækkert. Du skal også have en ekstra pige med, men vi skal være enige om hvem, ikke?"

Jeg svarede bare med et forelsket smil og vi kyssede kærligt igen.

Nu var det Casper der bare sad passivt og så på os.

"Kom her over ved siden af mig. Jeg vil gerne kæle med jer begge to!"

Nu lå Lotte mellem os, og både Casper og jeg lod vores hænder glide rundt på hendes sexmættede krop. Det var noget hun nød, kunne vi se og høre.

Vi må være faldet i søvn, for pludselig ringede en telefon. Der gik lidt tid inden Casper opdagede at det var hans telefon.

Det var Tine der ville høre om hvor han var, for hun var kommet hjem til et tomt hus.

Casper lød ret søvndrukken da han svarede at han var hos os, og at han ville komme hjem om lidt. Han var faldet i søvn under fodboldkampen.

Vi var overraskede over at klokken var halv tre, så vi havde åbenbart sovet nogle timer.

Han rejste sig hurtigt, samlede sit tøj og gik ud på toilettet for at vaske sig. Som han sagde da han kom ind, så ville han ikke så gerne ose af Lottes dejlige stramme kusse, når han kom hjem.

Jeg lukkede ham ud og Lotte blev liggende.

Da jeg var tilbage i sengen hviskede hun: "Kys mig skat, jeg elsker dig. Kom med din hånd her!"

Hun tog min hånd og førte den ned til sin kusser for at jeg skulle mærke den. Den var fugtig og klistret af elskovssafter og sperm. Der var også en stor våd plet under hende.

"Jeg tror at det var noget af det bedste sex jeg har oplevet,..."sagde hun "... og i hvert fald det frækkeste. Jeg er så glad for at vi gjorde det. Nu er jeg klar til at have en pige med til dig. Jeg ved hvem det skal være, og jeg ved at du er enig, når du ser hende."

Mere ville hun ikke sige nu.

Vi fald igen i søvn med liderligt smil på læberne.

Normal 0 21 false false false DA JA X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Tabel - Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:Calibri;} Fortsættes

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.