Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Egentlig skulle jeg have været på arbejde i går - men en anden mulighed bød sig.

To af mine barndomsveninder, den ene en klassekammerat, den anden en pige fra min vej hvor jeg voksede op, var begge i byen og bød på kaffe.
Jeg så muligheden, da de begge kender hinanden, at vi alle tre skulle mødes.
Vi fandt en Café i nærheden og jeg bestilte kaffe til os alle.

SEX I DAG?

Maria, som er to år yngre end Jeg er en slank men stor pige – over 180cm, svømmerkrop, med brede skuldre, store runde former og smukke store bryster. Maria er en af den slags piger, som mænd vender sig om efter. Hun er smuk, men også lidt intimiderende med hendes størrelse. Louise derimod er på min alder, lidt mørk i huden, kort mørkt hår, petit og med en smuk stram krop.

Snakken gik hurtigt og inden længe var vi tilbage i Jargonen som da vi alle boede på Fyn. Bekendtskaber blev drøftet og udviklingen de sidste 12-13 år blev vendt. Begge piger er single, så jeg skulle selvfølgelig også høre om en masse forliste bekendtskaber og om hvor svært det var/er at finde en ordentlig mand i denne verden. Da vi havde grint af det i et stykke tid sagde de begge i munden på hinanden – Hvor er det ærgerligt, at vi ikke kan klone dig!

Jeg smilede til dem begge og sagde, at det nok ikke var godt at sætte flere på jorden af min slags.

Vi snakkede videre og kom ind på Sex – eller manglen på samme, for det er åbenbart ikke nemt at være midt i trediverne og få lysten stillet, når man er single.

Jeg gik på toilettet og smilte til mig selv i spejlet da jeg stod og vaskede mine hænder – dejligt selskab, mine to bedste veninder (som jeg i øvrigt aldrig har haft noget fysisk sammen med).

Da jeg kom tilbage til bordet sad pigerne og smilte skælmsk til mig. Jeg smilte og spurgte hvad de havde gang i? – Ikke noget bedyrede de begge. Jeg bestilte en omgang kaffe mere og vi snakkede videre om løst og fast.

Pludselig mærkede jeg en nylonbeklædt fod på mit ene inderlår. Jeg forsøgte at lade som ingenting – jeg vidste jo ikke hvem af dem det var – og jeg var ærligt talt lidt i vildrede over hvordan jeg skulle reagere.
Inden jeg havde tænkt tanken til ende mærkede jeg endnu en fod – bare på det andet lår. Var det den samme, eller var de begge i gang?

Jeg begyndte så småt at lade mig mærke med situationen, fødderne var kun på vej i én retning – og jeg kunne mærke at der blev mindre plads i mine boxershorts.

Jeg tog mine hænder ned under bordet og mærkede på fødderne – der var forskellige nyloner på dem. Det var altså dem begge der var i gang.

Jeg blev helt stille og meget forvirret.

Louise – som er den mest rapkæftede af de to sagde – Mens du var på toilettet snakkede vi om at vi begge to har haft et crush på dig siden barndommen, og vi snakkede også om, at nu vil vi gøre noget ved det.

Maria har derfor booket et værelse med overnatning på Scandic – til os alle 3 – Vi er så underernærede på den sexuelle front, at vi har aftalt at dele dig.

Hvad nu hvis jeg ikke vil – sagde jeg –

Det vil du da, du får alt hvad du kan drømme om, mørk og lys, stor og lille – hele pakken – sagde Louise med et bredt smil. Maria sagde stille – og så på én gang.

Vi drak kaffen ud og de tog mig begge to i hånden og vi spadserede op til hotellet. Der var godt nok en tjener på Café'en der sendte lange blikke efter mig, da vi gik.

Maria fik nøglen og vi tog elevatoren op.
Allerede på vej til 14 etage stod de to piger og nussede med hinanden. - Vi skal nok få dig overbevist om at det er en god idé - sagde Louise og gav min pik et klem uden på bukserne.

Maria havde booket et dejligt stort rum, med en stor dobbeltseng.

Sæt dig på stolen, så starter vi.

Jeg satte mig, åbnede en øl fra minibaren, tog en slur og kiggede forventningsfuldt og stadig lettere overrasket over situationens udfald.

Maria og Louise satte sig på sengen og begyndte at tungekysse. De sad på knæ og trykkede deres kroppe mod hinanden. Mens de kyssede vandrede deres hænder rundt.
Langsomt tog Maria blusen af Louise – hun havde ingen BH på inden under – heller ikke at det var nødvendigt, for hendes små lysebrune bryster stod lige ud fra kroppen, med de flotteste mørke vorter der strittede som små hasselnødder. Louise lagde sig på ryggen og Maria slikkede hendes bryster med stor iver.
- Ej, de er bare så meget anderledes end mine – sagde hun.

- Så lad os da se dine - sagde Louise – Jeg har altid drømt om kæmpestore bløde runde bryster.

Maria trak sin bluse af og afslørede en sort blonde BH med mælkehvide bløde bryster i.
hun knappede den op, og de faldt ned i deres naturlige leje.
Selvom de er store, så sidder de perfekt, og vorterne kigger frækt lidt opad.
Louise lagde sine små hænder om brystet og løftede forsigtigt – Hold da op, dem tror jeg alligevel ikke jeg skulle have på min krop – fniste hun.
hun tog Marias store bløde lysebrune vorter i munden, og under hendes behandling blev de hårde og rynkede som en valnøddeskal. Maria sad bare på knæ på sengen og svømmede helt hen i behandlingen.
Hendes ene hånd nulrede Louises ene brystvorte, mens den anden var i hendes eget skridt.

Man skulle være lavet af sten for ikke at blive påvirket af situationen. De to piger der igennem mit liv havde rådet og vejledt mig på min færd, været mine fortrolige og nærmeste veninder sad nu og var i gang med at lære hinanden at kende på den mest intime måde der findes. Jeg gned langsomt min bule uden på bukserne og min vejrtrækning blev langsommere og dybere, sker dette virkelig?

- Så kan du godt rejse dig og være med i legen – sagde Louise. Som sagt så gjort.
Jeg satte mig på sengekanten og tungekyssede Maria – Guderne skal vide jeg har fantaseret om hendes krop hundredevis af gange mens jeg har onaneret – og endda mens jeg har dyrket sex med andre piger.
Hun kyssede vidunderligt, varmt og spændende, kun afbrudt af små støn når Louise bed i hendes brystvorte.
Vi skiftede, så Louise fik et stort kys af mig, hendes mund var mindre og hendes tunge var mere krævende, anderledes og pirrende. Maria var i mellemtiden gået i gang med at trække bukserne af Louise.
- ja, mumlede Louise, ud mellem kyssene, heller ingen trusser.
Små korte mørke hår var barberet i en lille trekant ovenpå hendes venusbjerg, resten var glat.
Hendes mørke skamlæber var små og glinsede allerede af safterne fra hendes liderlighed.

Maria startede med at massere Louises inderlår, og jo længere hun kom op mod hendes skridt, jo mere spredte Louise benene. Maria satte tungen på Louises klit og slikkede blødt og prøvende.
- Bare giv gas skat – sagde Louise - det er super lækkert.

- Vis mig din pik smukke - sagde Louise, mens hun lå på ryggen med Maria mellem benene. Hendes hoved var på kanten af sengen.

Jeg trak mine bukser ned og frem sprang min hårde pik. Præspermen havde allerede fugtet mit pikhoved, så det glinsede i lyset fra lampen. Blodårerne stod frem på pikken, og man kunne se det dunkede i den. Jeg har lavet mange skøre ting i mit liv med min pik – men det her var nok noget af det vildeste.

Louise trak mig hen til sig, og tog pikken i munden. Hendes tunge spillede let på mit hoved og hun smagte prøvende på mine safter.
- Uhm, du smager for lækkert - sagde hun.

Hun pressede hele min pik ned i halsen og klemte om den. Det havde hun tydeligvis prøvet før. Sikke en følelse. Stramt, vådt og varmt på en gang.
Maria sagde – Hey, jeg vil også smage hans pik – så hun kom "op" til os andre. Inden hun stak min pik i munden fik jeg et kæmpe kys af hende, og for fanden hvor var det lækkert med smagen af hende og smagen af Louises safter blandet sammen.
Maria slugte min pik i et tag, og gav mig et fantastisk blowjob, mens Louise lå og slikkede mine nosser og legede med mit mellemkød og mit stramme hul.

Marias hænder var konstant i Louises fisse – og når de ikke var der slikkede hun Louises safter i sig, mens hun blandede dem med dem fra min pik.

Mine hænder var skiftevis på Louises og Marias bryster. Hvilken fornemmelse at sidde her med de to kvinder jeg kender bedst i hele verden og så være nøgen sammen med dem også.

Maria satte sig overskrævs på Louises hoved og Louise gik i gang med tungearbejde i Marias helt glatte fisse med store opsvulmede skamlæber. Jeg stillede mig bag Maria og stak prøvende min pik indenfor mens Louises tunge legede 5 cm. Fra mit pikhoved. Langsomt trykkede jeg min pik i bund og holdt den der. Maria der var i gang med at slikke Louises lille fisse begyndte at køre sin fisse rundt i hovedet på Louise.
- Giv mig nu den pik – stønnede hun. – Det er år og dag siden jeg har fået noget ordentlig pik og været så liderlig.

Jeg forbarmede mig, og begyndte at kneppe hende i lange seje tag. Virkningen lod ikke vente længe på sig, min pik i hendes fisse og Louises tunge på hendes klit resulterede i en kæmpe orgasme. Hun skreg den ud i rummet, mens safter løb ned af Louises kinder.

- Jeg er ikke færdig - stønnede hun – Sæt din fede pik mod min stjerne og knep mig, som jeg ved du har fantaseret om.

Jeg gjorde som hun befalede pressede min pik mod hendes stramme stjerne og gled langsomt op i hendes røv. Louise slikkede som en besat på Marias klit samtidig og Maria gav sig noget under min behandling.
- Slik mig nu ordentlig Louise – stønnede Maria med ansigtet gemt i Louises fisse - giv mig hele din tunge.
Jeg tog fat om Marias brede hofter og gav hendes røv en ordentlig omgang. Hun klemte alt hvad hun kunne med sin stjerne og min pik blev malket for alt hvad den indeholdt. Efter 4-5 minutters udmattende kamp kom Maria endnu en gang i en kæmpe orgasme. Samtidig skød jeg hele min ladning af sæd langt op i røven på hende. Hun klappede helt sammen oven på Louise og Louises lille krop blev låst med hovedet dybt begravet i Marias fisse.

Jeg listede ud på badeværelset og vaskede min pik. Imens rullede Maria af, Louise kom op og sidde og med et fjoget grin sagde hun – så er det vist min tur, jeg vil ride dig, til det sortner for øjnene af mig.

Jeg lagde mig på ryggen på sengen. Louise slikkede min pik op fra slap og satte sig over skrævs på den.
- Uhh, du er stor – sagde hun. Hendes lille stramme fisse var totalt udspilet af min pik. Et fantastisk syn at se hendes små mørke skamlæber spændt helt ud. Hun gled helt i bund og sad i et øjeblik bare og roterede sit underliv på min pik, mens hun klemte sine bryster. Ved siden af lå Maria og pustede orgasmen ud.
Louise brugte alle musklerne i sit underliv og malkede min stive pik mens hun hev i sine små mørke og superstive brystvorter.
Hun bed sig i læben og hendes øjne roterede i deres sokler mens hun hurtigere og hurtigere gled op og ned.
Maria havde vendt sig og ført sin ene hånd ind under Louises baller og masserede nu hendes stramme røv.
Pludselig gled en finger inden for i hendes numse og ganske uden kontrol kom Louise nu i en kæmpe orgasme. Hendes krop faldt sammen og hun stønnede højt ind i mit øre. Kramperne varede 2-3 minutter og hun klaskede til sidst sammen over min pik. Maria smågrinte over sceneriet mens jeg løftede Louise ned, vendte hende om og stak min stadig stive pik ind i hendes krampende fisse. Maria spillede hendes superfølsomme klit mens jeg i et hæsblæsende tempo kneppede hendes alt for lille og alt for stramme fisse. Jeg spredte hendes ben langt ud til siden og trængte så dybt op i hende at jeg kunne mærke bunden af hendes skede. Hendes kramper malkede min pik og jeg kom endnu en gang i en kæmpe orgasme.

Udtømte, brugte og absolut tilfredsstillede lå vi længe side om side i sengen og nød rusen.
Efter en times tid listede jeg ned i baren og hentede 2 flasker hvidvin og 3 glas.

Hvad natten bød på må I høre om en anden dag.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.