BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Et par dage efter Pias 50 års fødselsdag havde vores swinger venner inviteret os ud at spise på en fin restaurant. De ville hente os kl. 18 og aftalen var at dresscoden var galla. Eller det var den historie Pia fik. I virkeligheden havde de spurgt mig hvad jeg troede hun ville sige til at de arrangerede et surpriceparty for hende hjemme hos dem, og hvordan jeg selv ville ha det med det. Deres tanker gik i retning af at invitere 6 andre par fra den swingerklub de selv kom i, og de kunne sige god for dem alle.

Vi kommer ikke selv i swingerklub, men vidste godt de gør. Vi synes alt for mange sammen let kan blive noget rod, men vi har da ind imellem leget med tanken om at prøve det, bare en enkelt gang, så det her var måske chancen for at prøve noget der lignede. Så i og med jeg kendte Pias nygerrighed omkring det, og vores venner kendte alle parrene i forvejen, og kunne sige god for dem, gjorde at jeg turde sige ja tak.
Vores venner er et sød og flot par på vores egen alder. Hun er ca. 170 høj med kort mørkt hår og en pæn figur, flotte c-skålsbryster, en velformet bagdel, og så er hun én af de få kvinder med dusk, trimmet mørk. Han er ca. 185 høj, slank og maskulin, og rimelig godt udrustet. De fortalte at de andre par var fra slanke til almindelig af bygning, og de var sikker på at de ville matche os godt.

SEX I DAG?

Jeg var selvsagt spændt på hvad de havde fundet på af overraskelser til Pia, for de havde spurgt mig hvad jeg ville foreslå. Men jeg havde svaret dem at jeg også gerne ville overraskes hvad det angik, og at de jo efterhånden kendte Pias lyster ligeså godt som mig. Og jeg vidste at hun ville sige fra hvis der var noget hun ikke ville være med til, selv om jeg også ved hun er nysgerrig efter at prøve grænser af.
Da aftenen oprandt ringede de på præcis kl. 18 som aftalt. Både Pia og Mie var i flotte lange selskabs kjoler, og jeg var meget spændt på at se alle de andre damer i samme slags kostume. Jens og jeg var selvfølgelig i jakkesæt. Da vi alle satte os ind i deres bil sagde Jens at han havde glemt sin tegnebog i sine andre bukser, men at vi havde god tid, så vi kunne sagtens nå både at hente den, og få en drink hos dem, for det var i samme retning som vi skulle.

For ikke at ødelægge overraskelsen for Pia parkerede Jens bilen udenfor carporten, og de havde sagt til de andre at de skulle parkere deres biler lidt væk. Da vi kom ind sagde Jens at han ville hente sin tegnebog ovenpå, men at Mie bare kunne tage os med ind i stuen og skænke drinks. Der var helt mørkt i gangen og i resten af huset, og Mie undskyldte sig med at pæren i gangen lige var sprunget, men at vi jo godt kendte vejen til stuen.

På vej ind i stuen sørgede Mie for at Pia kom til at gå forrest, og hun gik selv lige bag hende. Og så snart Pia var trådt et par skridt ind i stuen trykkede Mie på lyskontakten bag hende. Pia gjorde store øjne da hun fik øje på stuebordet, hvor der var dækket festligt op til 16 personer, og da hun vendte sig om mod Mie for at få en forklaring, trådte alle de andre ind fra terrassen og råbte surprice.
Hvad er det her for noget sagde Pia overrasket, mens hun kiggede rundt på alle de fremmede mennesker, og hvem er alle de mennesker?. Det er nogle af vores udvalgte venner nede fra klubben, som vi syntes i skulle møde, og så kunne vi ikke se nogen bedre lejlighed end din fødselsdag. Og vi ved jo i har leget med tanken om også at prøve en klub, så jeg håber ikke du har noget imod det svarede Mie. Nej det er helt i orden, selv om jeg jo ikke kender nogen af dem. Men det har jeg på fornemmelsen at jeg kommer til i løbet af aftenen, svarede Pia med et lidt underfundigt smil.

Nu kom de andre parvis hen og præsenterede sig og gratulerede Pia. Kvinderne nejede pænt, og herrerne bukkede pænt for hende. Jens og Mie havde ikke løjet med deres beskrivelse af de andre par, for de var virkelig både pæne og noble mennesker. Alle kvinderne var i lange festkjoler og mændene i jakkesæt, og jeg skal gerne indrømme at det kildede lidt i maven ved tanken om at jeg senere ville få at se hvad de lange kjoler dækkede over.

Der var skænket 16 velkomstdrinks op, og mens vi stod og nød dem hviskede Pia smilende til mig. Har du haft en finger med i det her?. De har spurgt mig om jeg troede du ville gå med på spøgen, og vi har jo snakket meget om at prøve. Jeg håber det er ok med dig, svarede jeg. Ja det er da ret pirrende må jeg indrømme, men ved du også hvad der skal ske? spurgte hun. Nej det gør jeg ikke, men de kender dig jo næsten ligeså godt som mig. Så jeg har bare sagt de skal holde det indenfor dine grænser, svarede jeg. Uha da da, så kan det vist blive noget af en oplevelse det her, jeg kan allerede mærke en pirrende fornemmelse et vis sted, sagde hun.

Da vi havde drukket vores velkomstdrinks satte vi os til bordet. Og mens vi nød en overdådig 3 retters menu gik snakken livligt, efterhånden som vinen gled ned. Der blev ikke snakket om sex og klubber, hvilket nok overraskede os lidt, men om helt almindelige hverdags ting. Og efterhånden følte vi at vi begyndte at kende alle de nye ansigter.

Da desserten var spist blev bordet hurtigt ryddet, hvorefter Mie annoncerede at som fødselar var Pia aftenens hovedperson, og at hun derfor skulle ha særbehandling. Uha, hvad mener du med det, spurgte Pia. Mie svarede hende ikke, men alle mændene, ekskl. mig, trak tættere og tættere sammen om Pia. Og mens hun kiggede lidt ængsteligt, men også spændt, rundt på dem, var der en af dem der lynede hendes kjole ned i ryggen og trak den ned, så hun kunne træde ud af den.

Det pirrede mig at Pia nu kun stod i blonde Bh, blondetrusser, hofteholder og netstrømper foran alle mændene, hvoraf de 6 var totalt fremmede for os indtil for ca. 3 timer siden. Tanken om at de om et øjeblik også skulle se hende helt nøgen, og hvad de ville gøre ved hende pirrede mig også vildt. Mens én af dem løsnede hendes Bh og trak den af, satte en anden sig på hug foran hende og trak hendes trusser af. Så nu stod hun splitter nøgen foran 7 kvinder og 8 mænd, alle klædt i festtøj. Men både vores venner og jeg ved at det pirrer hende, og da vi kom hjem fortalte hun også at det havde været helt vildt.

Da hun kun var i hofteholder og netstrømper tog 4 af mændene fat i hende og lagde hende op på bordet, på ryggen. To af mændene tog fat i hvert sit ben, løftede dem op og spredte dem, så Pia nu lå fuldstændig åben for deres blikke. Sådan blev de stående et par minutter, mens de beundrede hende og kom med søde kommentarer. Og der var ingen tvivl om at Mie og Jens havde fortalt de andre om Pias lyster, for det var som om de ville lade hende nyde momentet, og hun var også tydeligt våd allerede.

Nu skiftedes mændene til at holde hendes ben spredt, mens de rokerede rundt om bordet, så alle fik smagt hendes fisse og leget med hendes bryster. Der gik ikke lang tid inden Pia kom i sin første orgasme, og efter et par runder omkring bordet vendte mændene hende om på maven. Og mens nogle af dem begyndte at massere hende kærligt på skuldre og ryg, var der andre der gik igang med at massere hendes baller, og undersøge hendes bagerste hul med fingre og tunger.

Lige inden mændene vendte hende om på maven kom Mie og gav hende bind for øjnene, så hun ikke kunne se hvad der foregik. Nu lynede mændene deres bukser ned og trak deres pikke frem. Og så tog kvinderne, der hele tiden havde stået lige bagved og kigget på, fat om deres pikke og begyndte at gnide dem. Jeg var helt paralyseret af alt det frække mændene gjorde ved Pia, så jeg ænsede slet ikke at tage min pik frem. Men heldigvis var der en flot blondine imellem som kom hen til mig og sagde. Du skal da også være med, og vi vil da gerne se hvad du gemmer i bukserne. Og så fandt hun min pik frem og begyndte at gnide den.

Da mændene havde undersøgt Pias bagside grundigt vendte de hende om på ryggen igen, hvorefter undersøgelsen fortsatte foran igen. Imens var pigerne gået på knæ, hvor enten spillede eller suttede mændenes pikke. Og selvfølgelig uden at Pia kunne se hvad der foregik, eller høre det for musikken. Blondinen var også gået på knæ foran mig og var begyndt at sutte min pik. Og jeg må sige hun gjorde det godt, for efter et par minutter måtte jeg bede hende om at holde lidt igen, for jeg ville jo gerne holde hele aftenen.

Da jeg hviskede det til hende stoppede hun og rejste sig op og hviskede til mig. Du skal ikke holde dig tilbage, det gør de andre heller ikke. Men du skal give Mie et signal lidt før du kommer, så du kan sprøjte i det glas hun har ved sig. Og da hun gik på knæ og begyndte at sutte min pik igen havde jeg regnet ud hvad de nu havde i tankerne. En efter en signalerede mændene til Mie, som straks var der med glasset, så de kunne sprøjte deres sperm i det, og jeg leverede også kort efter en pæn portion.

Så snart alle havde sprøjtet lynede de deres bukser op, og kvinderne rejste sig og rettede på deres kjoler. Og næsten samtidig havde en af mændene slikket Pia til endnu en stor orgasme, hvorefter hun sagde at nu blev hun altså nødt til at skulle ha en pause, for det var alt for dejligt det her. De to der holdt hendes ben slap deres greb, og mens hun lige lå og sundede sig lidt på bordet, skyndte alle sig over i den anden side af stuen og satte sig i de bløde stole.

Den eneste der ikke satte sig var Mie. Hun gik hen til Pia, tog fat i hendes arm og hjalp hende ned fra bordet. Og mens Pia stadig havde bind for øjnene førte Mie hende hen foran sofabordet, og først da tog hun bindet af. Og mens Mie holdt glasset bag sin ryg sagde hun. Søde Pia, i anledning af din fødselsdag har vi en helt særlig gave til dig som vi ved du vil nyde, og den skal nydes mens du står lige her.

Uha jeg føler mig godtnok nøgen lige nu, her foran jer allesammen, men jeg er da spændt på at se hvad i har til mig, sagde Pia. Vi har som end bare blandet et pænt glas af din ynglingsdrik. Er det ikke æggehvidesnaps du plejer at kalde det, sagde Mie, mens hun holdt glasset frem til Pia. Det var et cognac glas, og jeg må sige at der var ret meget sperm deri, og mens Pia stod foran alle vi andre skulle (måtte) hun tømme glasset til bunden. Og hun måtte ha glasset til munden 5 gange inden det var helt tømt for sperm. Da hun havde slugt det sidste sperm sagde hun. Det var altså derfor jeg skulle ha bind for øjnene, så jeg ikke kunne se hvad i lavede?. Men tak for drinken, den smagte dejligt.

Må jeg tage tøj på nu, spurgte Pia?. Nej da, svarede Mie. Kaffen er ligestraks færdig, og så vil vi nyde den, mens mændene lige samler kræfter igen. Og selv om det er din fødselsdag, så synes jeg du skal ha lov at skænke kaffen rundt. Uha uha, og jeg skal stadig være den eneste der har bar numse, sagde Pia. Ja det er jo din aften søde ven, svarede Mie smilende.

Og mens Pia gik rundt og skænkede kaffen blev hun befølt over det hele, og især mellem benene. Men nu var det ikke kun mændene der benyttede lejligheden til at mærke hvor våd hun var. Flere af kvinderne lod også et par fingre undersøge hendes fisse, og et par stykker af dem slikkede hende også lidt bagfra, mens hun stod foroverbøjet og skænkede kaffe. Utroligt at hun ikke spildte en dråbe.

Efter en times tid hvor kaffen og cognac'en var drukket rejste Mie sig op og sagde. Skal vi to ikke åbne ballet Pia. Den var Pia med på, og mens Mie stillede sig foran hende begyndte Pia at hjælpe hende af kjolen, og da hun også var nøgen lagde de sig på gulvet foran os i en 69'er og slikkede hinanden.
Da vi alle havde kigget på dem lidt begyndte vi at hjælpe hinanden af tøjet, så det helt store bunkepul kunne begynde. Vi blev selvfølgelig pænt spurgt om vi var til bytte, hvilket vi svarede ja til. Det var vildt frækt at prøve det, men som vi havde forventet var det et stort rod af nøgne kroppe, våde fisser og stive pikke over alt.

Da vi kom hjem fortalte Pia at hun var ret sikker på at hun havde mærket alle pikkene i mindst et af sine huller, og at hun ud over Mie havde slikket fisse på 3 eller 4 af de andre, og var blevet slikket af dem. Og så havde hun fået 3 æggehvidesnapser mere, men denne gang direkte fra hanen. Jeg selv havde også været hele vejen rundt inden jeg måtte overgive mig igen. Og til det havde jeg udset mig blondinen fra tidligere, som var en næsten ligeså ferm sutter som Pia. Og det viste sig at hun heldigvis også var en sluger.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 58 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.