Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde skrevet med kvinden i et par igennem et par dage. Hun ville have mig til at kneppe hende, skrev hun. Jeg troede i løbet af de første par mail ikke meget på hende, ikke meget på at det overhovedet var en kvinde jeg skrev med, men så sendte hun billeder til mig, med mit navn på hendes i øvrigt flotte bryster. Hendes brystvorter var lyserøde, stive og pegede genert i hver sin retning. Hendes bryster var faste og sad flot og højt på hende, jeg har altid været vild med bryster, siden jeg første gang fik trøjen af Maria i 8. klasse.

Vi skrev frem og tilbage om vores fantasier, hvad hun havde brug for en fyr som mig til. Jeg forklarede, hvad jeg kunne tænke mig at gøre ved en utro, liderlig pige som hende. Hun blev liderlig af mine mail, skrev hun, men bad mig dog om at kalde hende for pige i stedet for kvinde. Jeg kendte ikke hendes alder, men adlød. I den næste mail skrev hun: "Pige, kælling, so, kneppestativ, bolledukke eller hvad du ellers finder på er alt sammen acceptabelt, men kvinde er no-go ;)" Jeg tænkte mig om inden jeg svarede: "Helt i orden, din piksultne kusse." Hun kvitterede med et billede af en mindre, sikkert hjemmedyrket agurk, der var på vej op i hende. På siden af agurken havde hun med megen omhyggelighed snittet mit navn ind i skrællen. Under billedet stod der "Pik er ikke det eneste jeg er sulten efter ;)" Jeg onanerede med det samme, gad ikke engang hente papir, men kom i hånden og tog bagefter et bad.

SEX I DAG?

Næste dag skrev vi sammen igen, hun spurgte om jeg havde kneppet en fyr før. Jeg måtte krybe til korset og svarede "Nej jeg har kun kneppet kusser, kneppestativer og kællinger, ingen fyre." Så spurgte hun mig om jeg havde lyst til at prøve det, hvis muligheden bød sig. Jeg tænkte over svaret mens jeg lavede kaffe. Senere, helt præcist mange mails og en halv kande kaffe senere, skrev hun "Jeg vil have dig til at kneppe mig foran min kæreste, og hvis du får lyst, må du også bruge ham ;)" Lettere useriøst svarede jeg, at jeg skam gerne ville kneppe hende, bare hun gav mig et sted og et tidspunkt.

Hun svarede ikke den aften, selvom jeg kunne se, at hun var online. Den næste dag hørte jeg heller ikke fra hende, så jeg tænkte naturligvis at vi begge havde været useriøse. Sidst på ugen tikkede der en mail ind fra hende. Der stod et tidspunkt, som var en hverdagsaften i den følgende uge, og et sted, som var en rasteplads i en skov i det midtjyske.

Jeg vidste ikke rigtig hvordan jeg skulle reagere, så jeg svarede "Jeg er der, kusse!"

Dagen oprandt og jeg gjorde mig klar til at tage af sted. Jeg havde taget et par rene jeans på, men tog dem så af igen, da jeg blev enig med mig selv om, at det nok var unødvendigt at have boxershorts på indenunder. På med mine jeans igen, jeg børstede tænder, tog et kondom i lommen, greb jakken og gik ned til bilen.

På vejen derud tænkte jeg mange gange på, hvad der mon ville møde mig. Var det hele en dum spøg? Ventede der i stedet for en flok fyre, som havde sat det hele op for at latterliggøre en naiv fyr som mig? Var kussen mon overhovedet køn? -for hendes ansigt havde jeg ikke set endnu.

Få kilometer fra det aftalte sted blev jeg voldsomt liderlig, men tvang mig selv til ikke at røre mig selv eller pakke pikken ud. Bare i tilfælde af, at det hele var en ond spøg. I så fald skulle jeg i hvert fald ikke tages med pikken fremme.

Jeg drejede ind på rastepladsen og lyskeglen fra min blå Renault ramte en anden, grå bil. På et bord-bænke sæt ved siden af, sad en kvinde og røg. Jeg parkerede bilen og følte nerverne lægge sig i hele kroppen, min pik blev stivere og trykkede hårdt og ubehageligt mod knapperne i gylpen.

"Er du kommet for at få noget kusse?" spurgte kvinden, som stadig sad ned. Hun kiggede op og ned ad mig, mens hun sagde det. Jeg nikkede, sank og gik lidt tættere på. Aftenen var begyndt at lægge sig over skoven, men der var stadig rigeligt lyst. Kvinden skoddede sin smøg roligt, hun var iklædt en lang frakke, som hun i samme bevægelse åbnede. Under frakken var hendes fregnede hud dækket af en hvid, halvt gennemsigtig corsage top. Hun spredte benene og afslørede at hun ingen trusser havde på men benenes sexede facon blev understøttet af de selvsiddende strømper. Jeg greb mig instinktivt til pikken, men hun svarede hurtigt "Lad mig om at tage fat i dit værktøj, min tyr!" Så rejste hun sig og kom nærmere, lod sin hånd glide over bulen i mine bukser, vendte sig om og bad mig komme med.

Vi gik ved 10-15 meter ind i skoven, hvor der var lidt mørkere, men alligevel kunne jeg se, at der for foden af et egetræ sad en nøgen mand bagbundet. Jeg vidste ærligt talt ikke, hvad jeg havde rodet mig ud i, men nu var det for sent!

Jeg standsede, kvinden tog forsigtigt fat om min pik uden på bukserne og bevægede sin bløde hånd frem og tilbage. "Han er kommet, altså ankommet, ikke kommet ud over mig endnu" sagde hun til manden ved træet. Hun satte sig på knæ foran mig og knappede bukserne op. Det var fint nok, at jeg ikke havde taget boksershorts på, tænkte jeg for mig selv. Hun trak ikke bukserne ned, men blot pikken ud, inden hun tog min pik i munden og lod den udforske hele hendes mund, mens hendes tunge udforskede undersiden af min stadig mindre bløde manddom. Mine forbehold, min mistanke om falske profiler blev gjort til skammen, alt imens min pik blev gjort våd og hård i hendes mund. Jeg mærkede at hendes mund blev glattere og jeg mærkede hendes bevidste vejrtrækninger, når hun lod mig glide ind bagerst i svælget.

Kvinden skubbede insisterende sit hoved ned over min pik og lod den så, våd og næsten helt stiv, glide ud af hendes mund, hun kiggede på den med et beundrende blik og sagde så til manden"Hans pik smager godt". Så rejste hun sig, tog mig ved pikken som var det et håndtag og trak mig over til fyren. "Smag ham" sagde hun og trak mig helt hen til manden.

Han kiggede på mig, jeg på ham. Han åbnede ydmygt munden og nikkede hen mod min pik. Jeg havde aldrig dyrket sex med en mand før, men kvinden var smuttet om bag mig, hun holdt min pik ved roden, kærtegnede min pung og fik guidet min pik ind i munden på manden. Jeg stivnede næsten, men jeg var ikke herre over situationen, det var hun. Han var mindre forsigtig end hun havde været, men han var god. Hun kyssede mig i nakken og ned ad halsen, kærtegnede fortsat min pung mens manden begyndte at bevæge hovedet frem og tilbage i en mere blowjob-lignende bevægelse. Hun lod sin ene hånd glide ned over min baller til mellemkødet, som hun pressede rytmisk, imens hun med den anden hånd slap min pung og i stedet for tog fat om mandens hoved, pressede hans mund dybere ned over min pik når han bevægede sig. Det føltes skønt. Jeg tog fat i træet med begge hænder for jeg følte mig svimmel af liderlighed. Aldrig havde jeg regnet med sådan en situation i mit liv, men hér var jeg.

Hun trak efterhånden mandens hoved helt hårdt ned over min pik, han gaggede, jeg sukkede. Han hostede med min pik i munden, hvilket føltes mærkeligt tilfredsstillende. Stående lige bag mig pressede hun igen min hofte frem og hans hoved imod mig. Jeg kunne mærke den smule kønsbehåring jeg ikke havde bemærket da hun sad på bænken. Hun duftede at parfume og cigaretrøg. Han gaggede igen.

Efter et par minutter trak hun mandens hoved væk og trådte ind foran mig, hun kyssede mine læber, min hals og lynede min trøje op. Hun rakte bagud med den ene hånd og fik fat i håret på manden, hun pressede ham op imod sit underliv og sagde i en bestemt tone "Slik min fisse, jeg vil være klar, hvis vores ven får lyst til mig."

Frakken gled elegant af hendes smukke skuldre og hun greb den bag sig lod den falde videre ned på den dug-fugtige mosdækkede skovbund. Hun bukkede sig forover med strakte ben, hev mine bukserne helt ned og tog min pik i munden igen. Jeg lagde min hænder på hendes hoved og kærtegnede hendes lysebrune hår. Hendes kvindelige former blev elegant men sexet understreget af corsagen og hofteholderen, der sad som malet på hendes pigebløde hud. Hun tog fat med hænderne på mine hofter og kunne styre mig, når jeg pressede min pik for dybt ind i hendes mund og hals. Jeg mærkede hendes suk om min pik, når manden ramte rigtigt i den anden ende af hende. Han sukkede mindst lige så meget som hun. Han nød det, det kunne jeg fornemme. Hans kvinde suttede en fremmed mand og han måtte nøjes med at slikke hende, det var uudholdeligt skønt for ham

Efter et par skønne øjeblikke hvor hun blev gjort klar og gjorde mig klar samtidig, tog hun min pik ud af munden, kiggede med store uartige øjne op på mig og sagde så "Jeg er klar, vil du have min fisse?"

Jeg svarede uden tøven ja og kiggede omkring efter steder at knalde hende. Hun trak mit ansigt mod sit og kyssede mig. Jeg genkendte hendes tunges bevægelser, det var de samme hun havde brugt for et øjeblik siden, et andet sted. Smagen af hendes mund, med alt hvad dertil hørte af cigaretsmag og sexsafter var som Viagra, min jernhårdepik pressede sig op af hende, gled i hendes mundvand hen over hendes bløde maveskind og hun pressede sig ind til mig, bevægede sig rytmisk så min pik blev fanget i en lækker massage mellem vores kroppe.

Hendes læber slap mine og hun sagde, at hun ville bolles hen over manden. Jeg tog kondomet op fra mine bukser omkring anklerne. Hun kiggede på det, tog det ud af min hånd og og satte det på min pik med munden. Så vendte hun sig, lænede sig med brystkassen op af træet, svejede i ryggen ned til hendes bagdel der struttede flot i min retning. Umiddelbart under hendes glinsende ungpigefisse, så jeg manden ansigt, der kiggede længselsfuldt på os. Jeg tog fat om min pik og førte den fint og høfligt op i kvindens fisse, der var våd og tilpas stram. Modsat mange voksne kvinder, var pigens fisse øjensynligt yngre end hun. Han havde slikket hende godt, hun var våd, men ikke bare våd af spyt, hun var våd af hendes egne væsker.

Da jeg havde fået en fornemmelse af hendes hulrum, tog jeg fat om hofterne med mine hænder og lod en enkelt gang min pik glide ud af hende, så op i hende igen. Sådan får jeg koordineret min højde, jeg spredte benene en smule for at passe bedre. Kvinden slap træet med den ene hånd, da hun måtte holde sig for munden og hoste, det var ikke den varmeste aften den uge. Jeg måtte være blevet distraheret, for hun spurgte mig "Vil du ikke være sød at kneppe mig?" Jeg missede med øjnene, strammede grebet om hendes hofter og gled op i hendes fisse. Langsomt og sikkert bollede jeg hende, men hun ville efter kort tid anderledes, og stødte sin bagdel mere og mere bagud, skubbede fra på træet. Hun ville kneppes.

Jeg kvitterede og stødte hårdere imod hendes velformede bagdel. Fra næsten lydløst blev vores skovsex nu tæt på højlydt. Hver gang vi stødte sammen og min pik fyldte hende, lød det vådt fra hendes fisse, hårdt fra vores huds sammenstød og nydelsesrigt fra hendes mund. Jeg tillod mig selv at stønne, når hun med træets hjælp skubbede sig ekstra hårdt imod mit underliv.

Jeg er ikke stolt af det, men efter et par gode minutter måtte jeg stoppe bevægelserne for ikke at komme. Jeg trak hende tættere ind til mig og vi bevægede os rytmisk sammen, mens jeg var langt oppe i hende. Jeg kunne mærke hende pulsere om min pik, måske fordi hun kom. Hun stønnede stadig, men i det samme mærkede jeg noget røre ved min pung, det var mandens tunge. Jeg havde glemt alt om ham, men nu slikkede han mig, han slikkede os.

Hun rakte ned, og trak min pik ud af sig, guidede den ind i mandens mund i stedet. Hun var fanget mellem os, men lod til at nyde det. Hun tog fat om mandens hoved og lod som om det var hende, der var i færd med at få et blowjob, trak mandens ansigt ind imod sin fisse, mens hans mund forkælede spidsen af min pik, der i øvrigt stadig delte hendes skamlæber. Det føltes skønt, for os alle.

Kvinden skubbede min pik væk og vendte sig resolut. Hun kiggede på mig med et vildt blik inden hun tungekyssede mig. Jeg tog instinktivt fat om hende, lod min hænder glide over hendes bløde hud. Jeg tog et fat greb om hendes baller da jeg nåede dertil, hun rejste sig på tæer. Stod atter på flade fødder da mine hænder havde fundet vej til hendes ene bryst og hendes klit

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.