Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi er et par på 42 og 40. Vi har leget med par før. Hun er en meget flot kvinde, en sexet str 36, små faste bryster og langt lyst hår der når helt ned til hendes faste baller. Hun er virkelig den flotteste og mest sexede kvinde jeg har været i nærheden af. Jeg er stolt af hun er min og tænder på at dele hende. Hun er ufattelig lækker og fortjener kun de bedste. Så hun har ret til at sige "duer ikke, væk".

Vi havde chattet med fyre på scor.dk og hver gang endt med vild sex hvor jeg skulle sige hvad fyren skulle gøre ved hende så det var en slags imaginær trekant. Hver gang skullle jeg være den der bestemmer hvad han fik lov til at gøre ved hende. Det tænder os begge at jeg bestemmer men også beskytter hende.

SEX I DAG?

En af fyrene var soldat, muskuløs og uddannet massør. Vi inviterede ham en lørdag aften til at komme kl 22. Vi havde spist god mad og fået god vin. Han ringede på, min kæreste gik ovenpå og jeg åbnede. Inviterede ham ind.

Han var en pænt bygget fyr synes jeg. Mere muskuløs end jeg. Han var med på at hun skulle forføres og han ikke måtte gå for hurtigt frem. han var flink og nysgerrig efter at se min kæreste. Jeg gik ovenpå og talte med min kæreste, sagde jeg synes han var et match. Og hun gik med ned i kort kjole, der netop dækkede Hofteholder og strømper. Den var stram og sad tæt om hendes baller og smukke bryster.

Hun hilste på fyren og smilede spurgte om han ville have et glas vin. Han sagde ja og hun vente sig om og gik så vi svlede over hendes smukke lange hår og fantastiske figur. Jeg var stolt af hende og fyren stirrede efter hende. Hun kom tilbage med vin og oliven samt ost på en bakke. Vi skålede og snakkede lidt i en halv times tid om hans kone der var syg og vidste han legede med andre.

Jeg foreslog at han slog massagebriksen op hvis min kæreste havde lyst til massage. Det ville hun gerne. Hun tog kjole og selvsiddende strømper men beholdte bh og trusser på. Hun lagde sig på briksen og han lagde et håndklæde over hendes baller. Gentleman som han var instrueret i at være.

Han masserede hendes ben med olie, masser af olie. Tog sig god tid til lægge, fortsatte op til baglår, der fik en grundig tur. han lod hænderne glide lidt ind under håndklædet så han snittede hendes baller. Hun protesterede ikke. Hænderne fortsatte ned til inderlårene. Fra knæ og opad. De første fem gange gik han ikke for langt op.Men så lod han fingrene glide lidt højere op og jeg tænkte han måtte kunne mærke varmen fra hende. Jeg spurgte om det var dejlig og hun sagde mmmmm.

jeg kunne ikke se hvad han lavede men jeg tror han kærtegnede hendes fisse uden på trusserne. Han fortsatte opad ballerne. Fjernede håndklædet efter at have spurgt hende om lov og masserede hendes baller uden på trusserne og kun i kort tid.
han fortsattte op ad ryggen, lod hånden glide ind under bhstroppen. hun sagde han godt måtte knappe den op. Han fortsatte op til nakke, skuldre og hovedbund som hun nød. han bad hende vende sig om og det gjorde hun men lagde Bhen over brysterne igen. Han nåede dog at se de sad perfekt.

han gav lang tids massage til pande og hals og skuldre. fortsatte ned til brystet og spurgte om han måtte fortsætte. Hun sagde ja. Han lod hænderne fortsætte ned over hendes bryster.

Startede rund om brystet og og hældte en masse olie udover brysterne og hun nød det. Jeg synes tiden var inde til jeg blandede mig så jeg gik over til brisken og spurgte om jeg måtte tage hendes trusser af, hun sagde ja. Jeg trak dem ned så hendes veltrimmede fisse blev blottet. Jeg tog fat i hendes ben og trak hende ned for enden af briksen og gik på knæ mellem hendes ben. Kyssede hendes lår og begyndte at slikke højere oppe. Nød smagen og varmen af hende. Hun er så lækker, jeg er stolt af hun er min. Hun fik stadig masseret bryster og blev nu tændt.

Jeg sagde din tur til ham og han gik ned mellem hendes ben og begyndte at slikke. Så gik jeg op i den anden ende og ånede bukserne så hun tog min pik i munden, den var godt stiv.

Efter lidt tid hoppede hun ned fra briksen og satte sig imellem os og lynede hans bukser ned og fiiskede en stor tyk pik frem, nu suttede hun ham grundigt så han blev helt stiv mens hun holdt fast i min pik med hånden. Nu suttede hun os på skift. De synes jeg var frækt, vildt fræk a se hun havde en hånd på hver pik o kunne mærke hvor stive og tændte HUN gjorde os.

Jeg gav ham et kondom og lagde mig på briksen så hun kunne sutte min pik. Han forstod hentydningen, tog kondom på og gik over bag hende med et smil. Nu vidste han at han havde fået lov. Hun stønnede da han langsomt trængte ind. han tog fat om hofterne og trak hende helt tilbage over hans manddom. Hun stønnede. Han gled ud og ind. Langsomt, tog sig tid og jeg kunne høre på hende hun nød det. Det tændte mig vildt at se hvor flot og lækker hun så ud og hun måtte være den lækreste kvinde han havde haft. Det er hun for mig.

Jeg havde ikke langt igen og bad hende stoppe, jeg hoppede ned og bad hende lægge sig på briksen. Jeg bad hende sutte ham mens jeg tog hende bagfra. Jeg tog hende hårdere end han havde gjort. Han holdt om hendes ene bryst som glinsede af sved.

Jeg bad hende lægge sig på briksen på ryggen, tog et kondom på og nu skulle hun have min pik mens hun spillede pik. hun stønnede så hun ikke kunne sutte pik.

Orgasmen nærmede sig og jeg kunne ikke holde den tilbage. Mine ben eksede og jeg kom med et brag. Fyren ville have hende bagfra. Det fik han liv til så hun hoppede ned, og korid efter brølede han også.

Hun gav ham et kram og sagde tak. Vi tog tøj på og han bakkede briksen sammen. Han sagde han gerne ville møde os igen.Jeg smilede og sagde det kan jo måske godt være. Vi tog et glas cola og sagde tak for imagten.Og han kørte hjem.

Vi gik op i sengen og lå og kælede og snakkede. Han havde været god til at massere og så fik hun en tur mere, jeg blev så tændt. Hun red mig og jeg masserede hendes bryster, holdt om hofterne hun kom men fortsatte til jeg brølede endnu en gang og skød spermen ind inhende

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.