Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

(Solgt som landbrugsassistent, sæson 2. del 3.)
Klokken syv stod vi op. Vi skulle jo i byen og handle, inden der var lagt planer for mig resten af dagen, så vi gik ned og bestilte en taxi og blev kørt til det nærmeste større marked, som lå i Bodrum. Det blev kaldt et "krydderimarked", men der blev solgt meget andet en krydderier. Alt fra legetøj, stoffer - dem i metermål) - tøj, porcelæn, pyntegenstande og madvarer i et stort indendørs kræmmermarked.

Det lykkedes os at finde noget pænt, konservativt, og noget let frækt tøj til en fornuftig pris, og tredje gang, vi kom tilbage, fik Randi pruttet prisen ned til hvad vi ville give. Så gav vi håndslag.

SEX I DAG?

Vi tog en taxi tilbage til hotellet, og vi nåede lige at komme en hurtig gang i poolen, inden jeg skulle ned og klæde om og være klar til at blive afhentet.

Klokken 11 stod jeg klar ved hotellets indgang til at blive afhentet. Jeg var i en knælang, sort nylon-nederdel, en lysegrå bindebluse - en af dem, der har to snipper, som bliver bundet foran under brystet -højhælede sko, og et hvidt tørklæde om hovedet. Desuden havde jeg efter en indskydelse fra Randi taget et par mørke solbriller på, for at skjule mine blå øjne.

En sort luksus-minibus af mærket Mercedes Vito med tonede ruder og plads til fem passagerer – to med ryggen til chaufføren og et bænksæde til tre med et bord i mellem og en lille minibar - kørte op foran indgangen, og Mr. Novo åbnede side-døren og vinkede mig ind.

Straks jeg var inde begyndte bilen at køre igen, og han bad mig sidde.

I den næste time, hvor bilen gled ind og ud mellem trafikken, ud ad byen og gennem landet, sagde han ingenting. Mr. Novo kikkede bare på mig, men så pludselig så han mig i øjnene og sagde:

"Du er købt og betalt, du har brug for pengene, så vær nu lidt god og leg med, så skal du nok blive rigeligt belønnet." ... og så kikkede han ud af vinduet igen, uden at forvente et svar eller gide lytte, hvis jeg skulle være dum nok til at prøve.

Da bilen standsede uden for den nedlagte fabrik, greb han min hånd.

"Hvad du end gør, så hold din mund lukket, eller tænk dig i det mindste om før du snakker. Du bliver præsenteret som en tæve fra De Forenede Starter."... han sænkede stemmen til en hvisken... " det land bliver ikke nævnt ved navn her.. forstår du?".

Jeg nikkede.

Han trådte ud af bilen, førte an, stoppede lige før døren og vendte sig om og gav mig håndjern på. Så åbnede han døren, og vi trådte ind i en stor, men svagt oplyst hal.

Han slog ud med hænderne i en favnende gestus og råbte højt:

"Ipresent to you,mygentlemen,MissU.S.offuckingA,directfromBollywood."

Jeg sænkede blikket og fulgte med, da han trak mig inden for, over mod en lille gruppe mænd i det ene hjørne af hallen.

Ud af øjenkrogen fik jeg øje på et underligt instrument af en maskine, men jeg var nu klog nok til ikke at stirre, selv om mine øjne konstant flakkede i retning af den.

En stor mørkglødet mand trådte ind i mit synsfelt, greb mig under kæben og hævede mit hoved, så smilede han, og jeg kunne se hans Colgate-hvide smil og mærke hans øjne, selv om han havde svært ved at holde øjenkontakten. Han var næsten en halv meter højere end mig, og jeg fik indtryk af, at han var ved at "FLÅ" tøjet af mig med sine øjne.

"My brothers and I will enjoy this meat..." kom det fra ham med en dyb hypnotisk bas stemme. Så greb han om håndjernene med sin murermester-store hånd og førte mig over til den maskine, jeg havde set et glimt af før.

Det viste sig at være et stort X i to ringe, som det man kan se i FILM bliver brugt til virtual reality, hvor man, når man er spændt fast, kan dreje 360 grader i alle retninger. Men på dette blev man ikke kun spændt fast ved maven, man blev spændt fast med arme og ben låst fast i meget spredte vinkler, og hovedet bukket let bagover.

Inden jeg fik set mig om, havde de fire fyre flået mit tøj af, ført mig op på Xét og havde bundet mig fast, og inden jeg nåede at tænke mig om, havde de løsnet bremsen, og jeg begyndte at snurre rundt.

Jeg blev lagt ned til vandret på ryggen, og de begyndte at gramse og pille ved mig. Jeg blev drejet rundt og rejst, vendt om, så jeg så ned af, og jeg mærkede deres hænder på mine baller og min mis, inden jeg blev roteret rundt og igen så mod loftet. En af dem kom over og pakkede sin pik frem.

Ud "faldt" en stor og svulmende pik i ægte neger format. Omkring de 20 centimeter i halvstiv størrelse og tyk som en halvliters sodavands-flaske.

Han førte pikken til mine læber, og løftede mig, så den pressede sig ind mellem dem. Jeg kunne kun få hovedet ind, men det var åbenbart også fint med ham, for nu begyndte han at råbe på sine brødre, og straks kom de med reb til ham.

Mens han stod og vuggede med underlivet, så hans pik smuttede frem og tilbage i min mund. Uden på noget tidspunkt at blive trukket helt ud, begyndte han at gramse og ælte mine bryster. Han klemte dem og maste dem, og så mærkede jeg det... hvordan han bandt et reb om dem, strammede det fast og snoede det rundt om dem på kryds og tværs, rundt om dem, i mellem dem og langsomt blev mine bryster mere og mere spændt op og faste, følsomme og huden strammede.

Jeg kunne mærke, hvordan blodet pumpede i dem, og hver gang hans fingre eller rebet ramte mine vorter, skød der lyn gennem mine krop. Mine bryster var blevet min nye supererogene zone, og den kølige brise fra hans vejrtrækning var nok til, at det begyndte at sitre i mit underliv.

De andre begyndte deres behandling af mig, og snart mærkede jeg hænder over alt.

Mærkede, hvordan mine ben blev spredt og beslagene blev låst fast derude, hvor det var lige før det begyndte at gøre ondt i hofterne. Så begyndte en af dem at slikke mig. Jeg bryder mig normalt ikke om at blive slikket, men denne fyr - OMG, han vidste lige, hvordan man kunne forene en legesyg tunge og et par fingre til en højere enhed, og snart måtte jeg overgive mig og grynte, klynke og hive efter mit vejr mens jeg stadig havde en pik i munden.

Pikken i min mund forsvandt, og jeg blev vendt på hovedet. En fyr kom ind i "ringen" og placerede sig, så hans pik stod lige uden for min mund, mens mit skød var i hans hovedhøjde, og så begyndte han at "æde" mig.

Han holdt om mine baller, trak mig ind til sig og pressede sin pik mod mit ansigt. Jeg prøvede at åbne munden og fange den, og straks fandt den sin plads og gled ind mellem mine læber. Han pressede sig ind mod mig, og den gled helt ned i min hals mens jeg hostede og gryntede af luftmangel.

Hans fingre legede lystigt med min mis, og langsomt gled den ene finger op i min numse imens han bare blev ved med at slikke i en lang bevægelse.

Op og ned mellem mine skamlæber gled tungen, nappede i min klit, sugede mine læber ind og nulrede dem med tungespidsen mens han støt og roligt kneppede min hals. Jeg var tæt på at brække mig flere gange, når den kom alt for dybt, men det var som om han havde en sjette sans og trak pikken lidt ud liiige i sidste øjeblik.

En af de andre fyre trådte om bag mig og lagde en hånd i nakken på mig, pressede mit hoved ind over hans pik, og så mærkede jeg, hvordan de bandt noget reb omkring mig, og bandt mig fast til ham, så jeg ikke kunne slippe væk fra hans pik. Jeg kunne bevæge hoved og få luft, men kun ved at bøje nakken så meget, at det gjorde ondt og derfor automatisk straks kom tilbage igen.

Han holdt fast om mig, og mine arme blev løsnet. Armene blev ført omkring ham og bundet under hans faste røv, mens nogle løsnede mine ben, bøjede dem og klemte dem fast om hans nakke. Så begyndte han at gå væk fra ringene, han løftede hovedet og slap mig, jeg hængte nu fast på ham, mens han gik rundt i hallen, jeg kunne høre hvordan de andre grinede mens det susede for mine ører, og hans pik gled ud og ind af min mund når han tog skridt.

"Hand me a cover, I will wear this bitch to the beach..."

Og ret kort tid efter blev alt mørkt.

Jeg troede bare han lavede sjov, men han begyndte at gå, og jeg kunne mærke, hvordan der blæste en lun brise omkring mig.

Vi var trådt ud i den tyrkiske eftermiddag.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.