Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Søndag morgen vågnede jeg i Morten og Helenas gæsteværelse ved at deres yngste barn, Julie, kom løbende ind og hoppede op i sengen til mig. "Far er kommet hjem igen", sagde hun glad og smilede. Jeg var glad for jeg havde sovet med T-shirt om natten, for Morten bankede forsigtigt døren og sagde godmorgen. "Jeg har morgenmad klar i køkkenet, så du kommer bare ind når du er klar". Jeg takkede glad og strakte min trætte krop.

I køkkenet sad Morten og de 2 børn allerede og var klar til at spise. Morten havde lavet en lækker brunch, som vi sad og hyggesnakkede over en lille times tid. "Vi skal nok køre dig hjem", sagde Morten. "Vi skal hente Helena inde i byen, så vi kører alligevel lige forbi jeres hus." En halv times tid senere sad vi alle 4 i deres bil og kørte af sted. Da Vi holdt foran vores hus sagde Morten: "Mange tak for hjælpen Maria. Dejligt du har lyst at træde til, når vi har brug for lidt hjælp." "Det var da så lidt", sagde jeg. "Jeg synes bare det er hyggeligt at være sammen med børnene hjemme hos jer". Da vi havde sagt farvel gik jeg ind og sagde hej til mine forældre, for derefter at gå på mit værelse og hænge ud.

SEX I DAG?

Mandag morgen i skolen var Mikkel der heldigvis ikke. Havde frygtet lidt at skulle se ham i øjnene efter i fredags. Sofie fortalte, at flere af pigerne fra klassen havde skældt ham voldsomt ud midt under festen i fredags, efter Sofie og jeg var gået. Da han kom tilbage i skole senere på ugen undskyldte han igen, men jeg valgte bare at ignorere ham og glædede mig over, han ikke havde fået lov at have sex med mig, som jeg oprindelig havde planlagt.

Efter idrætstimerne om torsdagen tog Sofie mig til side. "Hey – vi mangler en spiller til vores fodboldkamp i aften. Du var god til idræt – vil du ikke hjælpe holdet i aften?" Det var længe siden jeg havde spillet en kamp, så det krævede lidt overtalelse fra Sofie, men jeg endte med at sige ja. Vi vandt kampen, og jeg havde undgået at lave de store fejl, så stemningen var høj blandt os 14 piger i omklædningsrummet efterfølgende. Jeg kendte et par stykker af pigerne, men de fleste var 2-3 år ældre end mig, og havde forladt gymnasiet inden jeg var startet. Anføreren var en stor og stærk pige på over 180 cm, muskuløs og veltrænet krop. Da hun havde smidt sit tøj i omklædningsrummet stillede hun sig helt nøgen op på bænken midt i rummet og begyndte at synge en sejrssang mens hun dansede vildt, så hendes bryster og balder hoppede op og ned. En af de andre piger rejste sig bag hende og holdt fast om hende bagfra med hænderne placeret på hendes bryster. "Hey – vi bliver søsyge, når du ikke har BH på og hopper sådan" råbte run grinende. Hun var selv helt nøgen også og kunne fremvise en spinkel krop med små bryster, der dog strittede lige ud i luften. Anføreren grinede og sagde kælent: "det gjorde du bare for at få lov at røre." Hun førte sin bagdel bagud mod den spinkle piges skød, rakte hænderne bagud, tog fat i hendes balder og lavede bevægelser der lignede, at hun blev taget bagfra. Pigerne grinede og jublede, mens jeg selv ikke helt vidste, hvordan jeg skulle reagere. Havde ikke oplevet noget lignende før.

Pigerne begyndte på skift at gå i bad under de 5 forskellige brusere, og snakken gik stadig med højt humør i omklædningsrummet. Da det blev min tur til at få en ledig bruser, var Sofie, anføreren og den spinkle pige de sidste sammen med mig. Sofie og jeg stod og snakkede sammen underne bruserne om de lektier, vi blev nødt til at skulle hjem og lave. Pludselig nikkede Sofie hen mod de 2 andre piger. Jeg vendte mig og så at den spinkle pige var i gang med at sæbe anførerens ryg og bagdel godt ind i sæbe. Anføreren stod med lukkede øjne og lænede sig forlæns mod bagvæggen. Den spinkle piges hænder fortsatte deres arbejde med nu at sæbe hendes mave ind – og dernæst brysterne. Det var tydeligt at anføreren nød den kælne berøring. Brystvorterne stod stift ud i rummet. Sofie tog min hånd og trak mig med ud af bruserummet og hen mod vores håndklæder og skiftetøj. Den spinkle pige blinkede frækt til os, da vi gik forbi. Da vi kom ud i selve omklædningsrummet undertrykte Sofie et fnis og vi fik gjort os færdige og kom i tøjet.

Vandet var stoppet med at løbe i bruseren, men de 2 piger derinde var der stadig. Vi var de sidste i omklædningsrummet sammen med dem. Vi hørte lidt ubestemmelige klaske- og smaskelyde krydret med et par støn og små hvin indefra bruserummet. Der var ingen tvivl om, at der foregik noget frækt derinde, som jeg aldrig havde stiftet bekendtskab med.

Vi listede ud og gik hjemad mod Sofies hus, hvor lektierne ventede. Vi snakkede ikke meget på vejen. Mine tanker var fyldt med indtryk og forestillinger om de 2 pigers foretagende under bruseren. "Det er ikke første gang de gør det", sagde Sofie pludseligt. Hendes hoved var tilsyneladende også fyldt af tanker omkring det. "Jeg har ikke oplevet det før, da jeg plejer at være en af de første ude af omklædningsrummet, men et par af de andre piger har fortalt om det" fortsatte hun. Vi gik videre i tavshed, kom hjem til Sofie og lukkede os inde på værelset med en cola og vores lektier. Vi sad en times tid og analyserede verdens kedeligste danske novelle og blev endelig færdige. "Det var det" sagde jeg og pakkede bøgerne væk. "Altid rart at få det overstået". Sofie nikkede fraværende. "Maria" sagde hun med grødet stemme. "Har.... har du prøvet... du ved... at kysse en pige og sådan?" Hun kiggede forlegent på mig. Jeg rystede på hovedet og kiggede væk. "Næh sagde jeg hurtigt – har jeg aldrig tænkt på." "Jeg har heller ikke" sagde hun – "men jeg har dog tænkt på det, efter jeg har hørt nogle af de andre piger på holdet snakke om det." Jeg fik en rislen ned ad ryggen. Det passede ikke helt at jeg aldrig havde tænkt på det, men på den anden side have jeg dog aldrig tænkt at skulle gøre noget ved det. Jeg nikkede og kiggede forsigtigt på Sofie. Hun havde røde kinder og virkede stadig lidt fjern i blikket. "Prøv at kysse mig" sagde jeg hviskende og lukkede øjnene. Der gik, hvad der føltes som en evighed, før hendes læber rørte mine. Jeg gengældte hendes kys og åbnede forsigtigt munden og lod min tunge røre hendes læber. "Uhm" sagde hun og lod sin egen tunge ramme min.

Sofies hænder tog fat i mit baghoved og trak mig tættere ind til sig. Vores tunger gik på opdagelse i hinandens munde og vi lod os nyde hinandens ømme kys. Hendes varme læber og våde tunge havde effekt på min krop. Jeg kunne være mine brystvorter blev hårde og kunne fornemme lidt fugt mellem mine lår. Jeg omfavnede hende og trak hendes krop tættere på min.

Sofies krop var noget anderledes end min. Hun var vel 10 cm højere end mig og vejede et par kg mindre. Et par flotte bryster en størrelse mindre end mine og hendes hud og hår var mørkere end mit. Sofie trak sig lidt væk fra mig. "Du kysser godt og lækkert" sagde hun smilende. Jeg kunne se hendes brystvorter stritte stift gennem stoffet i hendes T-shirt. "Der bliver da varmt herinde nu" sagde jeg og viftede med hænderne foran mit ansigt for at få lidt luft. "Så tag trøjen af" sagde hun hurtigt. "Så skal du også". Hun begyndte at trække sin T-shirt over hovedet mens jeg løsnede de øverste knapper i min trøje. Da jeg havde trukket trøjen over hovedet sad hun uden trøje foran mig og skjulte sine bryster en smule med hænderne. "Jeg havde ikke BH på", sagde hun forlegent. Min BH skjulte mine bryster. "Så tag min BH af også", sagde jeg. "Så står vi lige". Hun fjernede sine hænder fra sine bryster og lod sig vise flot frem. Hun lænede sig frem mod mig med en arm på hver side af mig og fik løsnet min BH på ryggen. Den løsnede BH gjorde at mine bryster føltes tunge og store. "Whau", sagde Sofie. "Jeg har aldrig tænkt over, hvor flotte bryster du har før nu. Dejligt store og fyldige – og frække at se på, når vorterne stritter lidt." Hun lod sin ene strejfe mit ene bryst. Hendes berøring var elektrisk og jeg gispede let, da hun rørte. "Kan du lide mine?" Spurgte hun og løftede lidt op i dem med hænderne under dem. "JA", de er så flotte og faste at se på" sagde jeg. "Det har jeg altid syntes". "Har du luret på mig?" sagde hun smilende. "Ja, til idræt" sagde jeg. "Men ikke kun dine bryster. Jeg synes også du havde trimmet din fisse så flot, at jeg har forsøgt at gøre det magen til." Sofie smilte. "Jeg så det godt – og tænkte over det både til idræt og fodbold i dag. Vil du ikke røre mine bryster også?" Jeg nikkede og rakte begge hænder frem og strejfede begge vorter. Sofie gøs og lukkede øjnene. Hun greb om mine hænder og hjalp med at klemme. Da hun havde sikret sig at jeg fortsatte med at klemme tog hun fat om mine bryster. "De er bare så lækkert store og fyldige... Må jeg prøve at kysse dem?" Jeg var helt væk i nydelse af hendes berøring, så kunne bare grynte.

Hendes tunge gik på opdagelse på mine bryster. Hun slikkede, sugede og suttede på begge bryster på skift og jeg nød hver en berøring. Hun slap mine bryster og lænede sig tilbage i stolen. Hendes nederdel var røget et stykke op omkring hendes mave pga. hendes bevægelser for at kysse mine bryster. "Du er våd" sagde jeg, da jeg kunne se en fugtig plet på hendes trusser mellem benene. Hun førte et par fingre ned over trusserne og mærkede efter. "Meget våd", sagde hun – "Hvad med dig?" Jeg rejste mig og trak mine leggins ned over min røv og lod trusserne følge med. Min fisse dunkede, og jeg behøvede ikke mærke efter for at vide jeg var våd. Alligevel førte jeg et par fingre ned og lod dem glide ind i min varme revne. Der kom en svuppende lyd, da jeg trak de 2 fingre ud igen. Fingrene glinsede af mine safter og jeg stak dem i munden og smagte på mig selv. Sofie havde store øjne og hendes kinder blussede om muligt endnu mere end før. "Vildt!" – sagde hun. Hun rejste sig selv og trak også sine trusser af. Vi stod nu helt nøgne over for hinanden. Vi havde egentlig gjort det mange gange før til idræt; men aldrig med nogen form for ophidselse imellem os. "Jeg trænger til at komme" sagde Sofie. "Jeg vil gerne onanere sammen med dig. I dag har jeg ikke lyst til vi går videre med at røre ved hinanden, men måske en anden gang. Vil du onanere sammen med mig?" Jeg nikkede og smilte – dog var jeg lidt skuffet, da jeg egentlig havde lyst til at prøve at slikke en fisse.

Vi satte os i hver sin ende af hendes seng, og sad med spredte ben og åbne fisser mod hinanden. Vi begyndte begge at kæle for os selv. Sofie gnubbede ivrigt med sin ene hånd på sin klitoris, mens jeg med min tommelfinger berørte klitten og samtidig fingerkneppede mig selv. Min ledige hånd kredsede omkring mit bagerste hul. Jeg lod en finger fugte fra fissen og lod den forsigtigt glide ind i min ende. Jeg elskede den stramme fornemmelse, og det stimulerede mig meget. "Er det frækt i røven?" spurgte Sofie. "Jeg elsker det" sagde jeg. "Det er dejligt stramt." Hun stak sin pegefinger langt ind i fissen og fik trukket noget væske med ud. Hendes anden hånd var stadig meget aktiv på klitoris. Den nu fugtige finger pressede hun let mod røvhullet, og den gled let en cm ind. Hun stønnede og jeg kunne se hendes muskler i kroppen strammedes. Hun pressede sin finger længere ind i det bagerste hul og endnu et par cm finger forsvandt ind i hende. Hendes krop spændtes totalt og hun kom med et hurtigt skrig, da hendes orgasme kom væltende. Der sprøjtede væske ud af hendes fisse og efterlod en stor våd plet på lagnet.

Synet af Sofies fuldkomne orgasme bragte mig tæt på min egen. Jeg intensiverede stimuleringen af klitoris og inden længe måtte jeg undertrykke og skrig og lade kroppen ryste orgasmen ud. Som oftest når jeg onanerede sluttede jeg med mine fingre i munden, for at nyde smagen af min egen liderlighed.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.