Jeg har inviteret Camilla ud en aften. Børnene bliver passet til dagen efter.
Jeg har bedt hende om at have glatte ben og glat mis bortset for en lille streg. Jeg har befalet, at hun skulle bruge klyks i røven, så den er helt ren. Hendes hår er en lang fletning.

*Forinden har jeg planlagt, at vi skal ende ved et hus i et villakvarter.
Jeg har i nogle måneder forinden, haft en annonce på annoncelight, hvor jeg søgte -8-9 mænd mellem 40-50 år til creampie gangbang med mellem hård dominans.
En af mændene har stillet sit hus til rådighed og skal derfor ikke betale de 1500kr, som de andre skal.

Vi ender ude foran huset og jeg siger, at jeg bliver nødt til at låne et toilet. Vi banker på og får lov til at låne toilettet. Camilla venter i stuen med de 9 mænd, mens jeg lader som om, at jeg er på toilettet.

En mand siger til Camilla at hun ser dejlig ud og at hun skal dreje en omgang, så de kan se hele pakken. Camilla gør det tøvende. Manden siger, at det ikke gratis at låne toilettet. "Hvad mener du?" Spørger Camilla, "det koster" siger manden. "Hvad koster det? Spørger Camilla forvirret. "Det ved du godt.... Din mand siger at du tænder på at være en billig luder og gerne vil have pik og sperm i alle dine huller.... Så det skal du gi, som betaling..." siger manden.
Camilla ved ikke hvad hun skal gøre eller sige. "Det..... det kan jeg da ik." "Nej". I det samme kommer jeg ind i stuen og hiver fat i Camilla og tager hende ud i gangen. Jeg tager fat i hendes hals og klemmer lidt mens jeg snaver hende.
Jeg hiver hendes hår op og får hende op på tær. Hun får en flad og piver lidt (liderligt).
"Du skal betale for toilet besøget og gøre hvad de be'r dig om, forestået?". "Øhhh, ja" svarer Camilla sagte. " fordi du er en hvad?" Spørger jeg. " en billig luder" svarer hun. Man kan høre liderligheden i hendes stemme. Hun får en flad mere, "nej, du er en billig spermluder. Og hvad svarer billige spermludere, når de får flade eller smæk i røven?", "tak, må jeg få en til?" Svarer hun. "Rigtigt" siger jeg og gir hende en flad mere. Jeg holder hendes hår oppe, så hun står på tæer. Jeg giver hende et halsbånd på. Jeg stikker hånden ned i hendes bukser og mærker hendes fisse. Den er allerede sjask våd. Hun ved godt hvad der skal til at ske med hende."Hvad vil du gerne ha'?" Spørger jeg. "Pik" stønner Camilla. "Hvor?" Spørger jeg. "I min mund, mis og røv" svarer Camilla, mens hun bider sig i læben.
Jeg får hende på knæ og stikker min hårde pik ind i munden på hende. Hun tager den til roden. "Når du kommer ind i stuen, findes ordet "nej" ikke i dit ordforråd. Du gør hvad der blir sagt og tager alle deres pikke til roden. Hvis du er god og tager alle til roden, får du lidt glidecreme til din røv ellers blir det sæd og spyt, der smører din røv. Du sluger alt sæd du får i munden. Hvor vil du gerne have sperm?" Spørger jeg. "I min mis, røv og mund" svarer hun. "Og jeg siger ikke nej" tilføjer hun. Hun kommer ind i stuen og bliver straks omringet af alle mændene som tvinger hende på knæ."Åben munden, luder" bliver der sagt. Camilla åbner og får en pik i munden, mens hendes hænder får en pik hver.
Manden knepper Camilla godt og dybt i munden og helt til roden, mens han holder fat i hendes flettet hår. Sådan fortsætter det indtil alle 10 mænd har kneppet hendes mund og fået taget deres pikke til roden og Camilla har savl og presæd løbende ned af kinder og mundvigen.
"Du er en god sutte luder. Lad os se om din fisse også er god". De 10 mænd rejser Camilla op og begynder at tage hendes tøj af. Hun står nøgen, kun iført det halsbånd, hun fik på tidligere. "Du ser dejlig ud og klar til pik" bliver der sagt. Camilla bliver lagt på ryggen på gulvet og en af mændene begynder at slikke hende, mens hun får en pik i munden og en pik i hver hånd. Hun stønner og bevæger sit underliv mere og mere. "Hun er klar". Camilla bliver vendt om på alle fire og en mand trænger ind i hendes våde fisse bagfra. Hun får et klask på ballerne og siger tak og be'r om en mere. Det fortsætter til hendes baller er ildrøde og hun piver. "Hold kæft og sut på den her, luder" siger en anden mand og stikker sin pik i munden på hende. Camilla bliver kneppet i fissen og munden indtil de begge kommer. "Slug din spermluder" bliver hun beordret og gør det velvilligt. "Du skal også have lidt smørelse til din røv. Spred dine baller" bliver Camilla befalet. Hun adlyder og spreder ballerne og åbner sin røv, så manden kan sprøjte sin sæd derind. "Så er røven klar". "Du tog alle til roden, så du skulle have haft glidecreme i røven, men dit luderhul vil meget hellere have sæd som smørelse".
"Ja tak" svarer Camilla.
Camilla bliver hevet op i sofaen og begynder at ride på en ny pik. En anden pik begynder at kneppe hendes mund. Hun mærker lige pludselig min pik, der på vej op i hendes røv. Det gør lidt ondt, men bliver hurtigt dejligt. Camilla er nu fyldt ud i sin fisse, sin mund/hals og sin stramme røv.
Tempoet bliver sat op og hun bliver kneppet hårdt og dybt i alle sine huller. Mens jeg knepper hendes røv hiver jeg i hendes fletning, det fungerer som håndtag, så hendes hoved bliver hevet bagover. Manden der knepper hendes mund kan nu komme helt i bund hele tiden. Camilla kommer i en sindsyg orgasme. Hun spænder op i fissen og røven, hvilket får mig og den anden til at skyde vores sperm af dybt oppe i hendes røv og fisse. Den sidste mand spermer i Camilla's mund. Hun sluger hver en dråbe. Camilla er udmattet efter sin orgasme, men bliver vendt om i reverse cowgirl og to nye mænd træder til og fortsætter i hendes røv og fisse. "Nej, jeg kan ikke mere" siger hun. Det bliver ignoreret og som straf, knepper mændene Camilla's huller hårdere. Hun får trukket hoved bagover og udover sofaen. "Åben munden, spermluder". Camilla adlyder. En pik kører ind i hendes mund og helt til roden. "Nu skal du rigtig bolles i din lille billige ludermund". Med hendes hoved bagover bliver Camilla bollet hårdt i munden. Manden trækker pikken ud, så Camilla kan få luft. Hun gisper med savl løbende ned af ansigtet. Hun får pikken ned i halsen igen. Pikkene kører ind og ud af munden, røven og fissen i et hurtigt tempo. Camilla stønner. De tre mænd stopper og trækker ud. De får Camilla på knæ og stiller sig foran hende. Camilla åbner per refleks munden. De tre mænd sprøjter varm sæd i hendes mund og ansigt. Hun sluger hver en dråbe og fanger det sæd, der ramte forbi munden og sluger det. "det var godt, billige spermluder ".
Camilla bliver vendt om på ryggen. "Din røv og mund får en lille pause nu. Men din fisse skal sprøjte for os". 4 mænd holder Camillas arme og ben. Hun kan ikke røre sig. Jeg stikker to fingre op i hende og kører op og ned i et hurtigt tempo. Hun kan næsten ikke tage det. En anden mand tager fat i hendes hals og klemmer. Hun kan ikke styre det og kommer i en sprøjteorgasme udover sofaen. "Du er så fræk, når du kommer" siger jeg. Camilla smiler.
Mændene slipper Camilla. Hun bliver liggende udmattet på sofaen.
Men mændene er ikke færdige endnu. Camilla får stukket to pikke ind munden, hun åbner velvilligt, har ikke kræfter til at kæmpe imod. Hun overgiver sig fuldstændigt til deres liderlighed og perversiteter. Hun bliver vendt om på maven. En mand lægger sig under hende og trænger op i hendes fisse. En anden mand presser endnu pik ind i hendes fisse. Camilla gir et lille piv, da de to pikke begynder at udvide hendes fisse. Det gør lidt ondt, men hun kan ikke beklage sig med to pikke i munden og to pikke der banker ind og ud af hendes fisse. Hun får to fingre i sin spermvåde røv. "Røven får næste tur" bliver der sagt.
Den ene mand trækker sig ud af fissen og stikker pikken op i røven. "Dit røvhul er blevet dejligt slapt, efter al den pik. Du er vist en rigtig analtøs". "Jaaa" stønner Camilla. Manden knepper røven dybt og hårdt, mens han klasker Camillas baller røde. De to mænd skiftes til at køre pikken i bund, i fissen og røven samtidig. Mændene trækker sig ud og vender hende om på ryggen. manden under Camilla trænger op i hendes røv, mens den anden presser sin pik op i hendes fisse. En tredje mand stiller sig op og stikker pikken ind i munden og begynder at køre den helt ned i halsen og ud igen. Hun får den til roden, hver gang han stikker den ind. Han kører pikken hurtigere og hurtigere ind og ud af hendes mund/hals, mens de to pikke bliver ved med at udvide Camillas røvhul og fisse. Manden kører pikken helt ned i Camilla's hals og spermer. "Slug, billige spermluder". Hun sluger og siger "Tak". De to pikke banker ind og ud af hendes røv og fisse til de sprøjter dybt op i hende og trækker sig ud. Camilla bliver vendt om på alle fire igen og får en pik i alle huller. Hun bliver hevet i håret og klasket på sine baller. Hun piver nu, men det drukner i lyden af pikken der banker ind og ud af hendes mund. Camilla bliver kneppet hårdt og dybt i alle sine luderhuller. Hun bliver samtidig klasket på ballerne, hevet i håret, kvalt. "Er det dejligt, at være en spermluder?" "Jaaaaa, mmmmmm" svarer Camilla lige inden hun kommer igen. De tre mænd trækker ud af hendes huller og boller hendes mund på skift. De holder et fast greb i hendes fletning, så de kan presse deres pikke helt i bund i hendes mund. Savlen hænger i guirlander fra hendes mund. "Du skal have vores sperm ned i din luderhals, men du må først sluge når vi har sprøjtet alle tre. Forstået luder?". Camilla nikker. Hun kan ikke svare med en pik i munden. De tre mænd fylder Camilla's mund med varm sæd. Hun sluger liderligt den store portion sperm, som den fødte spermluder hun er.
Camilla bliver lagt på gulvet med røven oppe og hovedet nede. Jeg binder hendes arme på ryggen. Der løber sæd ud af hendes gabende røv og fisse. "Nu skal du fyldes op." De 10 mænd begynder nu en efter en, skiftevis at bolle Camillas røv eller fisse til de alle har sprøjtet varm sæd op i hende. De fleste vælger at sprøjte i hendes medgørlige røv, der efter al den pik er blevet et åbent hul.
Camilla ligger på gulvet. Hendes krop pulser af træthed og liderlighed. Hendes hud glinser af sved, fissesaft og sæd. Hendes baller er røde og ømme, hendes kinder er røde og smurt ind i sæd og piksaft. Spermen fra de 10 mænd løber ud af hendes stadig gabende røv og fisse.
Camilla har fået pik i 2 timer i alle sine luderhuller. Slugt en masse sperm og fået fyldt sin røv og fisse op med varm sæd.
Camilla er virkelig en billig spermluder.

Camilla har slugt sperm 9 gange.
Fået 5 crempie i fissen og 10 creampie i sin røv.
24 ladninger varm sæd i Camilla's billige luderhuller.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 46 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.