Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Spark ham i ansigtet forbandede perkersvin, lød det fra mængden af tilskuere, der dannede en cirkel omkring de to kamphaner på diskotekets dansegulv. Alarmen fra baren var gået, mens jeg stod ude ved indgangen. Min kollega Emir var blevet sparket i jorden af en stor bodybuilder type, der åbenbart kunne en form for kampsport.

Adrenalinen kørte i takt med den pulserende musik og Disko lysets skær. Den lille bane Chrystal Meth skærpede mine sanser, og jeg vidste, at mine snart halvtreds år blev indhentet af ungdommens vovemod og usårlighed. SMASK! Et hårdt skinneben ramte Emir direkte i ansigtet, så han lå helt livløs på dansegulvet. Stilheden blev larmende i hele diskoteket på nær min puls....DUNK! DUNK! Et hårdt spark ramte lige i maven –han var sgu hurtig, satans bodybuilder fyldt med steroider og lort, som fuckede hjernen op! Næste spark fra ham var på vej, men denne gang var jeg klar, og sendte et lavt hårdt low kick direkte på knæskallen. Han frøs, overrasket over en "gammel" afdanket udsmider kunne sit pis. Jeg havde inderst inde lyst til at gøre det af med ham, men dette var jo ikke mit job. Han blev bevidstløs efter kort tid med et jiu-jitsu kvælningsgreb.

SEX I DAG?

Emir kom på hospitalet, og efter politiet havde afhørt os, og fået overvågningsbåndet gik natten videre for mit vedkommende.

Camilla var hos mig, så snart der var faldet ro på løjerne. Camilla er en 35-årig tøs, som inderst inde er syg i hovedet. Hun var blevet misbrugt som barn af sine alkoholiserede forældre, især moderen, der var en rigtig Københavner. Camilla var flyttet fra sin mand og havde efterladt sine to børn hos ham. En pige og en lille dreng på 6 måneder. Camilla havde mange gange prøvet at tage livet af sig selv på grund af sin opvækst og sin Borderline. Nu var hun blevet afhængig af det coke og de stoffer, som jeg gav hende. Desuden havde vi en dyster hemmelighed sammen!

"Kan du se den lyshårede pige på dansegulvet med dreadlocks?" Spurgte Camilla, mens hun havde det der helt specielle blik i sine øjne. "Ja, hvad er der med hende?" Spurgte jeg, efter mine øjne havde betragtet centimeter for centimeter af denne smukke pige. Aldersmæssigt et sted mellem 18-19 år. "Jeg har solgt coke til hende to gange før. Måske kan jeg overtale hende til at følge med hjem?" Jeg vidste selvfølgelig hvad dette betød. Vi havde gjort det før, mange gange, udnyttet unge naive piger, der er på vej ud i livet for at finde deres identitet. Flugten fra deres køling-forældre og samfundets pres til 12-talspiger har en konsekvens. Virkelighedsflugten til at dulme den begyndende diagnose kunne vi levere. Hvad pigerne der var faldet i nettet, ikke vidste var at uhyret lurede derude forklædt som en afdanket dørmand og en paranoid skizofren kvinde, der havde solgt sin sjæl til satan.

Klokken var lidt over 05.00 da dørene til diskoteket var stænget og mit job sluttet for denne weekend. Vi havde fået en melding fra hospitalet, Emir var lagt i koma for at undgå en eventuel hjerneskade. Hele familien var naturligvis samlet i sorg og chok.

"Hej, hun er helt væk nu. Er du på vej?" Lød stemmen i telefonen. Det var Camilla som ringede til "Daddy", som hun kaldte mig. Selvfølgelig for at stimulere sin manglende forældre kærlighed. "Har I haft sex Camilla? Hvornår mistede hun bevidstheden?"

Camilla fik hurtig beskrevet hvordan, hun forførte den unge pige Ulla, som var en typisk bitch fra det bedre borgerskab. Hun var lækkert "numseguf" og biseksuel ligesom Camilla. Det sidste Rohypnol kom i Ullas drink for en halv time siden. Hun var bevidstløs nu, fikseret, klar til Daddys gamle pik!

Camilla boede i en gammel nedslidt etværelses lejlighed i den gamle del af Amager nær Christiania. Gyden ind til lejligheden lugtede af pis fra Haabets stamkunder, der intet havde at leve for på nær næste genstand. Lugten af gammelt træværk og skimmelsvamp skar i næseborene hele vejen op til tredje sal.

I døråbningen stod Camilla helt nøgen ventende som en lille pige, der havde en stor overraskelse til Daddy. Camilla er en lav kvinde med grønne øjne og kastanje brunt hår. Hendes spiseforstyrrelser havde fået ribbet de sidste overflødige kilo fra graviditeten inden, hun skred fra sin stakkels mand, der i håbet troede, han kunne rede sit ægteskab ved at få en møgunge mere.

På vejen ind i lejligheden spurgte Camilla. "Har du lidt speed Daddy? Vi skal ha' liv i hende nu!" På vejen ud i det lille uhumske køkken betragter jeg virkelig Camillas krop, der så 10 år ældre ud, end den var. De mange ar på armene og håndleddene. Jeg kunne se, hun var begyndt at cutte sig selv igen, når smerten og helvede kørte rundt i hovedet.

Camilla gik hen til køkkenskabet og tog et sugerør. "Jeg har været uartig Daddy! Du skal straffe mig hårdt Daddy!" Hun pegede på den store kødkniv, der lå i håndvasken. Blodet løb langsomt ned ad det kolde hårde stål ned i stålvasken...dryp dryp! Hvad satan havde hun gjort? Sindssyge kvindemenneske. Rent instinktiv fik hun en lussing inden, min hånd klemte omkring halsen. "Hvad satan har du gjort Camilla! Er du helt fra forstanden?"

Blikket i øjnene udstrålede liderlighed! Det var sådan hun ville tages, hårdt, ubarmhjertigt og nådesløst. På den måde følte hun sig levende. Hun havde fået min fulde opmærksomhed! "Har du slået hende ihjel? Har du?" Råbte jeg i fjæset på Camille, samtidigt med min hånd gled mellem benene. Hun var våd som bare helvede, og to fingre gled ubesværet op i fissen. Jeg strammede grebet omkring halsen, mens mine fingre kørte hårdt op i fissen, uden følelser eller fornemmelse for virkningen på Camilla.

Hun blev helt rød i ansigtet, luften, mit greb sørgede for ilttilførslen var totalt lukket af, og en skøn frygt viste sig i øjnene på Daddys tøs.

En varme rammer min hånd. Pisser hun? Hun ved lige præcis hvad, der tænder mig! Jeg hader hende på den ene side, men hun gør noget sygt ved mit sind. "Hvad satan tøs, skal du pisse på Daddy uden, at du har spurgt om lov?" KLASK! KLASK! Denne gang var mine slag virkelig hårde, jeg kunne se en tåre på vej i øjenkrogen på Camilla, men hun er en hård tøs, der virkelig kunne udstå smerte.

Min pik er total stiv nu. Jeg trækker benklæderne ned til knæene og holder et fast greb i håret på Daddys lille ludertøs. Hun kan li' min gamle store hårde pik, fordi hun ved, den kan blive ved. Jo mere pervers og freaky desto bedre. Hun ved det tænder mig ligeså meget, som det tænder hende.

Jeg knepper Camillas ansigt dybt og hårdt. Hun sutter satans godt, og hun ved, der kommer en lussing prompte, hvis hun gagger. Hun kan næsten ta' mine 25 centimeter. Jeg nyder følelsen hver gang, pikken kom forbi svælget. Hun gør det så godt Daddys tøs!

"Knep min røv Daddy... Hårdt!" Hun ved det, hun læser mit sind, satans tøs! Lidt safter på min finger er nok til at smøre. Uhm.... Min tøs er stram, følelsen når fingeren passere ringmusklen. Vi ved det begge. Hun kommer til at bløde, det ophidser mig, og hun ved det!

Hårde monotone stød igen og igen. Min hånd strammer igen omkring halsen på Camilla. Jeg har lyst til at stramme endnu hårdere, mens pikken banker ind og ud af Camillas røv. Hun udstøder små kvælingslyde....

Jeg kommer dybt oppe i røven på Camilla. Hun sitrer i sin mentale orgasme, mens min pik langsomt falder oppe i hende.

Vi kysser, og Camilla spørger om lidt speed. Posen er klar til Daddys tøs!

Ulla ligger fuldstændig fikseret på Camillas seng! Nu vidste jeg hvad, at hun skulle bruge speed og sugerøret til!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.