Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det bankede på døren og jeg skyndte mig at smække pc'en i.
Nåede lige at svippe pikken tilbage i bukserne, idet mors hoved viste sig i døråbningen.
"Hrrmm"... mor rømmede sig. "Hva' Magnus... kan du huske dengang far opdagede da du sad og onanerede til nabopigen, gennem hækken ude i haven?"
Jeg huskede så ude mærket chokket, skammen, ydmygelsen og den snak om sex, om hvordan man får børn osv. far efterfølgende sled mig igennem.
Jeg trak flovt på skuldrene.
"Hvorfor spørger du?" ville jeg vide.
"Jo, ser du... Det er fordi tvillingerne... altså, De er jo lige blevet 15 så de er jo kommet i en alder hvor onani og piger er begyndt at i interesserer dem og så tænkte jeg at, nu far ikke er hos os længere, at du måske ville... du ved... tale lidt med dine brødre, ligesom far gjorde med dig?" foreslog hun.
"Jo, ok... men... hvorfor spurgte du til dengang... i haven?"
Hun bed sig genert i underlæben.
"Du må love mig ikke at fortælle dem det... men... altså..." mor tøvede.
"Forleden dag skulle jeg i bad og jeg er 100% sikker på at Sebastian stod i døråbningen og onanerede mens jeg vaskede mig... jeg kunne ane hans ansigt, hans bevægelse og jeg kunne høre hans åndedræt..."
Jeg tænkte tilbage på de gange jeg selv havde stået i døråbningen og kørt min pik, i takt med at mor sæbede sin slanke krop, bryster og fisse ind.... havde endda et par gange set hende onanere i badet hvilket havde fået mig til at sperme op ad døren... gad vide om hun også vidste det...
"og da jeg kom ud og skulle lukke badeværelsesdøren" forsatte hun "var håndtaget så underlig klistret så jeg lugtede til det og smagte på det og var så slet ikke i tvivl om hvad Sebastian havde stået og lavet... og..." hun tøvede igen.
"da jeg aftenen efter skulle i seng, kom Carl vadende ud fra mit soveværelse med et stort grin i hele ansigtet.
Jeg spurgte ham hvad han havde lavet inde i mit soveværelse og han svarede at han bare ledte efter hunden... Jeg var ikke overbevist, for så havde han vel kaldt på den..." hun kneb øjnene sammen.
"Jeg åbnede så skuffen hvor jeg har mine trusser, fordi jeg havde noget andet i dén skuffe, jeg skulle bruge..."
Jeg anede en rødmen, i hendes kinder der nu matchende hendes lange røde hår
"og der lå der hvide klatter ud over mit undertøj... For pokker, de er kun 15 og jeg troede jo slet ikke de kunne finde på.... altså... jeg tog det op og lugtede til det... smagte også på det... for at være sikker og var nu heller ikke i tvivl om hvad Carl havde lavet derinde.
"Så du slikkede... begge mine brødres sperm?" spurgte jeg overrasket.
"Det er jeg bange for, jeg gjorde, skat" Hun nikkede og kom til at smile en anelse og var nu endnu mere rød i kinderne, end før... hun smilede... på sådan en underlig måde.
Havde hun ligefrem nydt at slikke mine brødres... hendes sønners, sperm af fingrene?
Mit hjerte begyndte at banke og jeg mærkede at det, på en måde tændte mig, så jeg måtte folde hænderne over min begyndende bule i joggingbukserne.
"Du må altså love mig ikke at fortælle dem noget." trygledehun. "Jeg stoler på dig, som en voksen!"
"Siger ikke noget!" nikkede jeg.
"Men..."
Jeg fik en idé... en idé som, med en smule manipulation godt kunne lykkes, hvis min anelser holdt stik.
Nu da det stod klart at det ikke var mig som var underlig, men at også mine to småbrødre, tændte på vores mor... hvorfor så ikke?
"Tror du ikke det er bedst at, vi taler med dem sammen?" Jeg prøvede at lyde voksen.
"Jeg ved ikke" svarede hun vurderende "Det er måske ikke så godt."
"Hvorfor ikke... måske er det lettest hvis vi... lærer dem det sammen, mor."
Jeg kunne se hun overvejede mit forslag hvorpå hun med sime grønne øjne, så mig så dybt i mine. "Tror du, skat? Tjah, måske har du ret..."
Hun vendte hovedet og kiggede ud af vinduet da regnen slog hårdt mod ruderne.
"De er nok drivvåd når de kommer hjem... måske hvis jeg stiller cola og chips på bordet og vi alle sidder i vores badekåber og gør det lidt hyggeligt.... stearinlys... så skal vi have tændt lysene..." sagde hun til sig selv.
Hun rejste sig og begyndte at tænde stearinlysene omkring i stuen.
"Så skynd dig at skifte til badekåbe inden Carl og Sebastian kommer. Vi kan lige så godt gøre det lidt hyggeligt, når vi skal tale om sådan noget." bad hun.
Jeg rejste mig og begav mig ind på mit værelse for at skifte til badekåben. Jeg hev alt klunset af... alt, i tilfælde af min idé, på en eller anden måde skulle blive til noget... og trak badekåben på. Jeg sørgede for at stramme til så min pik ikke pludselig skulle kunne hoppe ud midt i det hele.
"Hvor er de to tosser forresten henne?" spurgte jeg tilbage i stuen, et øjeblik efter.
Hun kiggede på klokken. "De har været i svømmeren, men må være på vej hjem.
De lukkede for godt 40 minutter siden."
I det samme hørte vi havelågen smække, udenfor.
"Når man taler om solen..."
Hun gik ud for at tage i mod dem og jeg hørte dem kort efter hilse på hinanden.
"Hvis I to rødder, skynder jer at smide det våde tøj og tager jeres badekåber på, så kom ind i stuen til mig og jeres bror, så laver vi familiehyggeaften, i aften... Der er noget jeg gerne vil tale med jer om" hørte jeg hende sige.
Kort efter sad mine brødre og jeg i sofaen i hver vores hvide badekåbe, og betragtede vores mor som i sin lyserøde badekåbe satte cola, glas og chips på bordet foran os, hvorefter hun roligt satte sig i lænestolen overfor os.
"Altså..." begyndte hun. "Nu er I jo blevet så store og så tror jeg det er på tide vi får os en god snak... om tissemanden og det som kommer ud af den når man leger med den og om piger, og alt sådan noget... I skal bare spørge hvis der er noget I vil vide."
Jeg kunne fornemme at det her var svært for hende at gennemføre uden hjælp, så jeg brød ind.
"Altså gutter... når I spiller pik... og det er sgu helt normalt... så kommer der noget ud til sidst, når det kilder i den, ik'?"
"Ja, spermolade" grinede Carl. "En hel masse, du."
Jeg kunne ikke lade være med at trække på smilebåndet.
"Gør du også det?" ville Sebastian vide og skævede smilendetil mig.
"Jaah sgu, flere gange om dagen" grinede jeg.
"Det gør jeg sgu også" bralrede Carl grinende ud. "Her og der og alle vegne jeg kan... Far her, skal jo være klar til når en tøs en dag bider sig på skaftet, ik'"
Mor grinede og slog sig på knæene. "Carl altså. Du er uforbederlig."
"Gør du også det, mor? Altså, onanere?" spurgte Sebastian forsat, nu med et lille lumsk smil på læberne.
"Øh... jah... sådan..."
"Hvordan gør du? Altså, du har jo ikke en pik?" Han lød nu oprigtig interesseret.
"Jamen... øh... jeg..." Jeg kunne se, hun overvejede sit svar.
"Altså en pige stikker nogle fingre, eller noget andet, op i skeden og kører frem og tilbage."
Sebastian stak diskret hånden ind under badekåben. "Kilder det så?"
Mor lagde mærke til hans handling, kunne jeg se, men svarede roligt og fattet.
"Ja, det kilder dejligt, når man gør sådan."
"Må vi ikke se hvordan du gør, mor?" brød Carl friskt ind.
Hans badekåbe havde åbnet sig en smule og hans halvlange, nu erigerede pik stak ud gennem åbningen, da han åbenbart ikke havde taget tørre underbukser på.
Min egen pik rejste sig stødt ved Carls spørgsmål... ved tanken om at se vores mor sidde og onanerer.
Sebastians højre hånd bevægede sig i små cirkler, under badekåbens stof og jeg tænkte det var bedst at støtte Carls idé.
"God idé, Carl. Vi er jo familie og hvis det er, kunne vi jo alle onanere sammen, så vi gutter også kan se hvordan piger gør det." foreslog jeg. "Det ér jo meningen at de skulle lære noget, ik'?" sidst henvendt til mor.
"Det kan I da ikke mene drenge? I vil da ikke se jeres egen mor onanere? Nej, nu må I altså..."
Jeg brød ind:
"Prøv at se Carls stivert... Sebastian sidder allerede og leger, og jeg..." jeg trak badekåben til side så mit stive lem kom til syne "kunne da også godt trænge til at få tømt posen... kom nu mor." tiggede jeg, med bedende øjne "Lad os gøre det sammen... som familie."
"Mener... mener I virkelig det, drenge...? Jamen... Jamen, så et øjeblik, da."
Hun rejste sig og forlod stuen.
"Hurtig, smid alt tøjet." hviskede jeg og så hurtig vi kunne, kom vi ud af badekåberne og satte os igen, hver med vores jern, stående op ad maverne.
På trods af den, for et par gutter på deres alder, pænt lange dillermænd så havde den lille flab, Carl enten barberet lortet eller så havde han ikke fået hår på den endnu.
Hans lange nosser hang tungt, hvilende på sofapuden.
Sebastian som bestemt heller ikke manglede noget, hans alder taget i betragtning, havde en tæt, rød busk over pikken og jeg selv... nåh ja, jeg glatbarberede den jo, men var ellers ligesom resten af familien, normalt ginger dernede.
"Godt" startede mor, da hun et øjeblik efter stod i døråbningen med sin sølvfarvede DILDO i hånden og kiggede på os. "Jeg kan se at I åbenbart er helt seriøse omkring at vi skal onanere sammen som familie... men det er med svære betænkeligheder at jeg går med til det her... Først og fremmest skal I hver især LOVE mig at det også bliver her mellem os, som familie!"
Hun så på os skiftevis.
Hver især, gav vi forventningsfulde, vort løfte og hun lod badekåben glide ned på gulvet, hvorpå hun satte sig i stolen foran os.
Side om side, sad vi tre brødre nu med hver vores stivegokkejern i hånden mens vi betragtede vores mor der med den ene hånd, på skift klemte om sine bryster og med den anden førte den skinnende, brummende sølvdildo frem og tilbage irevnen i hendes glatbarberede, bløde fisse, hvor hun til sidstlod den forsvinde op mellem sine skamlæber.
Begge mine brødre sad med forstenede øjne og åbenstående munde mens de gned deres pikke omtrent lige så hurtigt som jeg nu gjorde.
Carl strakte muskelspændt sine ben og fødder fremefter mens hånden flittigt sled om kæppen og Sebastian bøjede knæene og løftede fødderne op på sofaens kant. Han lod en fingerforsvinde ned under benene hvor han masserede sit hul med en finger mens han med et fast greb om sit lem, gned den hårdt og intens.
"Mo... mor" stammede han kort efter "Må... må jeg godt prøve at... at stikke den op i dig?"
Jeg kiggede forbavset på min modige bror og til min store overraskelse protesterede hun ikke en gang over hans forslag, men trak i stedet langsomt den vibrerende, glinsende dildo ud og rakte den frem mod ham. "Okay."
Han rejste sig og i profil kunne jeg nu se hvor overraskende stor hans vippende pik, egentlig var.
Han tog imod det brummende apparat, spredte mors ben og trak hendes underliv frem i stolen, imod sig hvorpå han lod dildoen falde til jorden og... stak sin stive lanse op i hende.
Hans glatte baller spændte sammen, hver gang han stødte den op i hende.
"Åh, Bastian" stønnede hun "Troede du mente massageapparatet... men åhm... ja... åh"
Carl og jeg så kort på hinanden, rejste os så samtidig og stillede os på hver side af hende, overfor hinanden.
Carl greb om sit stive lem med venstre, bukkede sig ned ogbegyndte at slikke og nappe i mors brystvorter.
Med lukkede øjne førte hun forsigtigt sin hånd ind mellem hans ben og nussede hand hårde nosser.
Så vendte hun ansigtet mod mig, åbnede øjnene og stirrede direkte på min hårde, lange, brede pik foran sig.
Hun lagde hånden på min lænd og hviskede stønnende "Kom", mens hun skubbede mig tættere på sig, hvor hun greb min ynglekæp med munden.
Carl rejste sig og begyndte at gnide sin pik frem og tilbage mellem sin hånd og hendes skulder.
Hans vejrtrækning blev hurtigere og tungere og fra hans pikhoved løb der presperm som dryppede ned på hendes hud.
Mor lod tungen lege om mit hårde pikhoved mens hun sugede det frem og tilbage mellem sine varme læber og jeg kunne mærke at jeg var tæt på at komme, så jeg tog fat om nakken på hende og pressede pikken helt i bund hvor jeg halskneppede hende til hun til sidst skubbede mig tilbage for at få luft.
"Alt for... for... for stor" gispede hun og tog sig til halsen.
"Så sut mig" bad Carl og tog fat om hendes hage hvorpå han stak den helt ind i hende mund.
Selvom den, som fortalt ikke ligefrem var lille for hans alder, synes det lidt nemmere for mor at sluge hans lem i sig, end det havde været at sluge min... Hun tog ham helt til roden.
Han lagde hovedet tilbage, lukkede nydende øjnene og lod underlivet bevæge sig rytmisk frem og tilbage.
Hans nu meget hårde og våde lem trængte langsomt helt ind i hendes mund, så ud, og ind igen og jeg ved ikke om det var fordi jeg bøjede mig og gned hendes klit mens jeg stak langfingeren op i hende, sammen med Sebastians dunkende lem, at hun begyndte at hyperventilerer, ryste i hele underlivetog men måske sugede hun nu Carls lem ekstra kraftigt, for et øjeblik efter råbte knægten "SUG MOR, NU SUGER DU DEN SATME!" hvorpå han kampstønnende, og med begge hænder om hendes hoved, tømte sine nosser i hendes mund.
"JAH, FUCK JA... JEG..." nåede min bror at stønne mellem hendes ben, før også han, med voldsomme jag, tømte sig op i hende.
Efter at have givet hende sine sidste halvkrampende stød i hendes våde grotte, lod han sig falde tilbage på gulvet hvor han gned sit lange lem mens han tørrede sin pande for sved.
Hurtig lagde jeg mig, på knæ foran mor, bøjede mig frem og sugede hendes fisse hårdt og intenst.
Min bror var kommet op i hende og jeg vidste at den slags kunne få alvorlige konsekvenser så jeg stak tungen så langt opi hende jeg kunne og slikkede grundig til.
Jeg fornemmede Sebastians salte sperm på min tunge og skulle til at spytte det ud da mor greb fat om mit hoved og trak det tættere ind mellem sine ben.
Jeg var tvunget til at sluge.
Åh ja, slik mig Magnus... brug din... hårde... AH... tunge... i mig" stønnede hun og trak nu Carl, der var blevet stående, hen til sig hvor hun nu greb hans glatte nosser, med munden.
Den blev hurtigt stiv på ham igen og han hviskede "Jeg kan godt igen, mor" hvorpå han trykkede pikken ind mellem hendes læber og lod den forsvinde, atter en gang.
Hans underliv bevægede sig igen rytmisk og hans glinsende pik gled ud og ind af hendes mund, i takt med han lange klunker der dunkede mod hendes hage.
"Jeg vil også prøve..." tænkte jeg ved mig selv og lod min stenhårde kølle penetrere, mors plaskvåde fissehul.
"I har godt nok arvet jeres fars storheds-gener, alle tre" stønnede hun og slugte igen hele min lillebrors pik.
Sebastian rejste sig nu op på knæ og fulgte min piksvoldsomme stød ind og ud i vores mor, mens han igen, selv tog fat om sin egen.
Han fik hurtigt kørt den stiv og stillede sig så op og gned den frem og tilbage over mors kind, som om han ville have den ind i munden samtidig med Carls.
"Sut den.... Sut den... sut, ja sut" hviskede Carl stønnende i ekstase med begge sine hænder på hendes kinder mens hans pik hurtigere og hårdere kampkneppede hendes villige mund.
Intenst og meeega liderlig jog jeg min kølle op i mors skrev så hårdt jeg kunne, så hårdt at det sagde "SMASK, SMASK, SMASK" mellem hendes plaskvåde skamlæber, når jeg stødte til.
Samtidig stak jeg min tommelfinger hårdt op i hendes røvhul, og om det igen var det der gjorde det ved jeg ikke, men hendes fisse trak sig nu godt fast om mit dunkende lem og hele hendes underliv, begyndte at krampe, mens hun udstødte nogle højlydte gisp.
"BLI´ VED MOR, SUT, SUT DEN... JEG... ÅH" stønnede Carl kraftfuldt og lod atter mors kinder fyldes med hans sperm.
"JEG... ÅH" stønnede jeg og mærkede mine nosser trække sig sammen hvorpå jeg lige netop nåede at trække pikken ud,for så at sende seks store ladninger ud over hendes krop og op ad hendes bryster.
Mor havde kun lige sluppet Carls lem, med læberne da Sebastian, trak hendes hoved til sig og sendte yderligere tre store ladninger ud over hendes ansigt og mund så, det dryppede ned fra hendes hage.
"Hvor hár I dog plasket ud over mig, drenge" stønnede hun. "Hvorfor kom du ikke bare i mig Magnus?"
"Jamen... børn og sådan noget?"
"Jamen jeg er jo på p-piller, skat" grinede hun.
"Igen fornemmede jeg smagen af min brors sperm på tungen og følte mig lidt dum.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 54 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.