Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

For ca 15 år siden fik Jeg en besked fra en Dame på en dating side.

"Hej Michael... kan Du lide at få suttet pik..??"... ???? Øhhh ja da... Jeg har aldrig hørt om en mand der IKKE kan li at få suttet pik.... "Kan Vi mødes et sted..?" skrev Hun... Hvor bor Du/eller hvor kommer Du..??.... "jeg kommer fra lyngby.. Så kan vi ikke mødes i parkerings kælderen til Lyngby StorCenter en dag..?? Øhhh Jo det kan Vi da godt.

Dagen oprandt... jeg ventede i den aftalte kælder sektion... Og vupti kom en splinter ny Volvo station car med en smuk kvinde i... Hun kørte hen til hjørnet hvor Jeg stod... så rullede Hun ruden ned... "Er du Michael..??".. Jo da... "Kom herhen" sagde hun...

Jeg rykkede nærmere... hun stak hånden ud og åbnede min gylp... og trak pikken ud... Hun gned huden lidt frem og tilbage... til den havde den rigtige hårdhed... "Nu sutter Jeg Din pik og Du skal sprøjte på mine Nylon strømper.." øhhh... Ok frøken... Hun suttede min pik til UG plus... super dejligt... efter et stykke tid ku Hun mærke at Jeg fik lidt krampe trækninger i pikken... Hun tog pikken ud af munden og masserede den til den sprøjtede på Hendes strømper.... Uhmmm det gjorde Hun godt...

så Sagde Hun... "Nu skal Jeg hjem og min Mand skal slikke Nylonerne rene for Din sæd... men... Kan Vi gøre det igen en anden gang..??" Og det gjorde Vi et par gange senere.

 

mvh Michael

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.