BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Der er noget frækt over mig tror at jeg har en meget hed aften foran mig. Du minder mig om at jeg skal være færdig kl. 18.30 og sender mig en fræk sms.

Den velkendte rytmiske biplyd haler mig ud af den rolige morgensøvn, En ny dag er begyndt. Tja… hvorfor ikke bare tage et smil frem, og stå op og møde dagen med et smil.

SEX I DAG?

Med den beslutning svinger jeg benene ud over sengekanten, og sætter fødderne ned på det kolde gulv. Jeg kikker længselsfuldt tilbage på min varme seng, men minder mig selv om at møde dagen med et smil, og tager i stedet et par trusser i skuffen.
Du sender mig en sms meget sødt, og spørger om jeg har sovet godt. Jeg sender en tanke tilbage til aftenen forinden, og kan stadig fornemme dine hede kys og kærtegnene på min krop. Vores intense elskov havde efterladt mig i en tilstand af total afslappelse, og jeg var faldet i dyb søvn med et lykkeligt smil og en dejlig tilfredsstillet fornemmelse i hele kroppen, så jeg kunne besvare dit spørgsmål med et ”jo tak, jeg har sovet som en sten”
Du tænder mig vildt sådan at jeg ikke kan tænke, men jeg skal bare gøre mig lækker og være klar kl. 18.30. Jeg er meget nysgerrig og sender en sms og spørger, hvad vi skal, mens du sender en sms tilbage grinende og drillende og siger at, det finder jeg ud af.

Mens solen står op og fuglene synger lystig udenfor mit vindue, gør jeg mig klar til at tage på arbejde. Jeg spekulerer som en gal over, hvad du nu har fundet på. En kriblende forventning breder sig i min krop, og jeg fornemmer at det bliver en meget lang dag.
Dagens arbejde sneglede sig af sted, men jeg minder mig selv om at tage dagens udfordringer med at smil. Jag må flere gange koncentrere mig om mit arbejde, for tankerne om, hvad der skal ske om aftenen, får mig flere gange til at falde hen i dagdrømme.
To harer leger tagfat på marken udenfor mit kontor, der er vist ved at være forår i luften.

Endelig fyraften og på vej hjem. solen står lavt på himlen, mens jeg kører hjem. Mine tanker går deres egne veje og i tankerne forestiller jeg mig, hvad du har planer om at udsætte mig for.
En dejlig forventningsfuld kriblen breder sig i min krop, og jeg kan næsten fornemme din nærhed og dine kærtegn.
Du sender mig en sms med et kærligt digt og et varmt kys. Der er noget frækt over mig tror at jeg har en meget hed aften foran mig. Du minder mig om at jeg skal være færdig kl. 18.30 og sender mig en fræk sms.

Jeg vil gerne have god tid til at gøre mig klar, så jeg skænker en kop kaffe som jeg tager med mig ud på badeværelset. Jeg har lagt rent sengetøj på, og der er nye stearinlys i stagerne i soveværelset, og creme og olie er sat frem, så det er inden for rækkevidde.

Nøgen står jeg foran spejlet og betragter min krop. Den er ikke så fast mere, som den har været, men den er stadig smidig. Jeg lader hænderne glide ned over mine bryster, min mave og helt ned til min glatbarberede kusse, jeg forestiller mig, at det er dig der kærtegner mig, og nyder berøringen. Hurtigt ryster jeg tankerne af mig, og går ind under bruseren. Det varme vand løber ned over min krop blidt, varmt og kærligt, atter falder mine tanker på dig, og den kriblende forventning om, hvad resten af dagen vil byde på.

Ren lækker og velduftende går jeg ind i soveværelset, for at finde det tøj jeg skal have på. Jeg tager en nederdel frem, mit sorte undertøj og strømper. Jeg gennemgår i tankerne hvordan jeg senere vil tage det af igen, til tonerne fra Celine Dion. Jeg forbereder i tankerne hvordan jeg vil strippe blidt, frækt og sensuelt for dig. Jeg vil nyde at se din voksende ophidselse, nyde begæret i dine øjne, mens jeg langsomt lader tøjet falde styk for styk.
Kl. 18.30 er jeg klar. Jeg har valgt en lidt fræk makeup, der matcher min påklædning og forventningen til aftenen og min kærlighed til dig giver mine øjne et intenst og frækt glimt.

En taxa dytter udenfor. Der er han jeg sætter mig ind ved siden af ham, han lader en hånd glide op langs min ben, det sender en behagelig rislen ud igennem hele min krop, og jeg kan mærke, at min mave trækker sig sammen, og jeg sender min kusse en fræk tanke. Uden jeg har bemærket det, er vi kommet. Jeg kender ikke stedet, men det ser hyggeligt ud. Du lægger armen om mig og føre mig ind i restauranten. Der er mange mennesker, og en meget hyggelig stemning, en mand sidder og spiller på klaver og tonerne fra "I love you just the way you are" møder os, da vi træder ind.
En tjener kommer og viser os hen til et bord, der står lidt for sig selv i et roligt hjørne. Vi bestiller vores mad og en flaske vin. Jeg kan se på dig, at det ikke er mad, du længtes mest efter lige nu, og diskret tager jeg min ene sko af og lader min fod kærtegne dit ben under bordet. Der spiller et frækt smil om dine læber, der på deres egen stille måde udfordrer mig til at gå længere op. Jeg lader foden glide helt op ad det ene ben og ned ad det andet igen. Du stønner let da jeg strejfer din pik, og mens du tager min hånd og klemmer den fast, lader jeg min fod tage på vandring igen.

Ophidselsen lyser ud af dig nu. Jeg lader blikket glide rundt i lokaler for at se hvor der er et toilet. En lille vindeltrappe bag os fører ned til toiletterne, og en pludselig indskydelse får mig til at rejse mig og sige "kom". Du følger mit blik, og jeg kan se at du tøver et sekund, men følger så med. Vi går hurtigt ned ad trappen, og sniger os ind på dametoiletterne. Det er heldigvis meget store og luksuriøse toiletter. Jeg lukker hurtigt dine bukser op og lader din stive pik komme ud fra sit trange fængsel. Du stønner svagt da jeg kærtegner dig og din hånd finder op under min kjole, hvor min meget varme og våde kusse længselsfuldt venter på dine kærtegn. Dine fingre finder hurtigt min klit. Jeg vil mærke din stive pik og vender mig om og bøjer mig ind over det elegante marmorbord. Du lader din pik kærtegne min klit og mine skamlæber. jeg er ved at sprænges og beder dig om at tage mig, men du bliver ved med at drille mig og lader kun hovedet komme ind i mig. mine ben ryster under mig, og jeg kan mærke at orgasmen er meget tæt på. Da du endelig glider helt ind i mig, er jeg så ophidset, at jeg har svært ved at holde min orgasme tilbage. Dine rytmiske stød mod mit G-punkt gør det endelige udslag, og musklerne i min skede og hele mit underliv trækker sig sammen i en vidunderlig orgasme, der kulminerer samtidig med, at du også kommer. Vi klamrer os til hinanden et kort øjeblik, inden vi vasker os og retter på tøjet. Jeg tjekker at der er fri bane, og lykkeligt små fnisende går vi op ad vindeltrappen til vores bord igen.

Vinen og den kande vand vi havde bestilt står allerede på bordet. Du skænker vin i vores glas, og vi skåler på en uforglemmelig aften, vi kan hurtigt blive enige om at den allerede er startet helt perfekt, og den intime og hyggelige stemning i restauranten gør sit til at give det hele et strejf, af det perfekte romantiske eventyr.

Tjeneren kommer med vores mad, en steak af oksemørbrad smukt anrettet på vores tallerkener. Maden er vidunderlig, du er vidunderlig og jeg kan mærke at jeg atter er ved at få lyst til dig, og det intense blik du sender mig over bordet, fortæller mig at du heller ikke har fået nok sex i aften.
Vi småsnakker mens vi spiser, og morer os over vores lille hyggestund på toilettet. Mon tjeneren opdagede, at vi var væk, og hvis han gjorde, kunne han så regne ud, hvad vi lavede? Det kunne være sjovt at spørge ham, men det er der nu ikke nogen af os der tør.
Vinen får mig til at slappe af, og endnu engang tager jeg mine sko af og lader min fod finde dine ben under bordet. Du sender mig et gådefuldt smil, og jeg fornemmer, at der er flere overraskelser i vente.

Vi skåler i den sidste vin, du betaler og tager min hånd og leder mig ned i kælderen. Det viser sig at det er en lille intim danserestaurant, hvor et par musikere allerede spiller blide romantiske sange for de dansende par, der alle ser ud til nyde stedet, musikken og ikke mindst hinanden.
Til tonerne fra Erik Claptons "Wonderfull tonight" tager du min hånd, og fører mig ud på det lille dansegulv. Du holder mig meget tæt, og jeg kan mærke enhver bevægelse i din krop, og specielt bulen i dine bukser. Jeg trykker mig ind til dig, og du løfter mit hoved op mod dit, og kysser mig meget ømt og lidenskabeligt. Min reaktion udebliver ikke, og jeg kan mærke, at jeg er ved at blive meget liderlig igen, så jeg hvisker til dig, at jeg snart vil have dig for mig selv. Du smiler til mig og svarer, at det skal jeg også nok få lov til, men ikke før det passer dig, for fra nu af, er det dig der bestemmer, og jeg skal bare gøre som jeg får besked om, og hvis der er noget jeg vil, skal jeg spørge om lov først.

En forventningsfuld rislen breder sig i min krop, og jeg kan mærke, hvordan min ophidselse vokser. Du lader din hånd glide ned ad min ryg, og giver min røv et lille men bestemt klap, der fortæller mig lidt om, hvad jeg har i vente. Jeg bider dig blidt i øret og hvisker, at du hermed har den fulde råderet over mig resten af aftenen.

Der er meget varmt i det lille lokale, så du siger, at vi skal ud og have lidt frisk luft. Hånd i hånd forlader vi stedet, og går ud i den friske aftenluft, hvor en smuk stjernehimmel og en næsten fuld måne hilser os velkommen. Det er lidt køligt så jeg putter mig ind til dig, og du lægger dine arme om mig for at varme mig. Vi står længe og nyder hinandens nærhed. Vi kan høre biler i det fjerne, men ellers er det kun lyden af vinden i træerne vi kan høre. En bil nærmer sig, og da det viser sig at det er en taxa, beslutter du, at det er på tide, at vi kommer hjem, så du prajer taxaen, og vi sætter os ind. Der er mørkt i vognen, og vi sidder tæt sammen på bagsædet, mens vi kører hjemad. Du lader en hånd glide op under min kjole, og lader en finger gå på opdagelse udenpå mine trusser. Jeg forsøger på at trække mig væk, for jeg syntes ikke chaufføren skal opdage, hvad du har gang i, men du visker til mig, at det er dig der bestemmer, så jeg læner mig tilbage, og giver mig i stedet til at nyde din berøring.

Få sex i dag

Jeg er efterhånden meget ophidset, og har svært ved at lade være med at stønne højt af nydelse, men ved at jeg bare må side stille uden at sige noget. Du bliver ved med at massere min klit, og da jeg er lige ved at komme stopper du, og lader mig falde lidt til ro igen. Jeg er ved at sprænges af begær efter dig, og lader min hånd glide op af dit lår mod den pik som jeg så brændende ønsker at mærke, men du tager min hånd og siger, at det har jeg ikke fået lov til, så det er et brud på vores aftale, som du vil afstraffe på et senere tidspunkt. Jeg spørger om jeg må kæle for dig, og du svarer, at når jeg ikke kan vente på at få lov, må jeg vente til det passer dig. Med de ord lægger du mine hænder bag min nakke, og siger, at der skal de blive, til vi er hjemme. Du begynder atter at nulre min klit, og lader en finger glide op i min varme kusse. Jeg sitrer over hele kroppen af ophidselse og dine fingres arbejde bringer mig nærmere og nærmere orgasmen. Jeg bider mig i læben for ikke at stønne højt, og du kikker drillende på mig, velvidende at jeg er lige ved at gå til. Dine fingre arbejder rytmisk hårdt og hurtigt med min klit, og hver gang jeg er lige ved at komme, stopper du.

Jeg kikker ud for at se, hvor vi er, og for at se om vi ikke snart er hjemme. Jeg regner ud, at der vil gå ca. 5 min. endnu, retter mig op i sædet og trækker min kjole ned på plads, så du ikke lige kan komme til igen. Du kikker bebrejdende på mig, og siger at det er endnu et brud på reglerne, men det vil jeg nok komme til at mærke om meget snart.

Ophidselsen pulserede stadig voldsomt i min krop, og jeg har kun et i hovedet, at blive alene med dig, flå tøjet af dig og beordre dig til at tage mig. Som om du kunne læse mine tanker, kikker du på mig og minder mig om, at jeg absolut ikke skal regne med at få lov til at komme før du giver mig lov. Mit bedende blik ser ikke ud til at have nogen indvirkning på dig, snarere tvært imod, du ser virkelig ud til at nyde din magt over mig, og jeg forbereder mig på en vild og meget ophidsende nat.

Endelig hjemme ved mig. Jeg har fået lidt styr på mig selv igen, men ved, at det ikke skal ret meget til at tænde min vilde ophidselse igen. Vi nåede ikke at få kaffe på restauranten, så du beder mig lave kaffe. Det er nu ikke lige kaffe, jeg trænger mest til lige nu, men jeg skal jo gøre, som du siger, så inden længe snurre kaffemaskinen lystigt. Du er gået ind i soveværelset og har tændt stearinlysene og beder mig om at finde noget passende musik. Blide forførende toner fylder stuen, og mens jeg går hen til dig, spekulerer jeg på, hvad dit næste træk mon vil være. Jeg kommer ikke til at spekulere ret længe, for du beder mig om at hente din kaffe og derefter gå ud i bad, og vaske mig grundigt og sørge for at jeg er nybarberet og velduftende, når jeg kommer ud.

Med langsomme bevægelser lyner jeg min kjole op, og lader en hånd glide kærtegnende op mod min skulder, hvor jeg med meget langsomme bevægelser lader skulderstropperne glide ned over mine skuldre en efter en. Kjolen glider langsomt ned over min krop og lægger sig rundt om mine føder. De forførende toner fra Celine Dion blide æggende musik fylder rummet, og lyset fra stearinlysene kaster et blidt skær over stuen.
Jeg vender ryggen til dig, da jeg løsner min bh. Jeg kærtegner min næsten nøgne krop, mens jeg tager armene ud af skulderstropperne. Nu er det kun bh-skålene, der skjuler mine bryster. Jeg lader dig få et lille glimt af det ene bryst, men gemmer det drillende igen. Jeg går de få skridt over til dig, og lader dig tage min bh af, men inden du kan nå at røre mere ved mig, træder jeg atter væk fra dig. Mine strømper bliver langsomt rullet ned, og inden længe ligger de som to små ruller på gulvet.
Kun iført g-streng trusser giver jeg mig til at kærtegne mine bryster og min mave. Jeg kan se, at du er meget ophidset, og jeg nyder den magt, jeg har over dig.
Jeg lader den ene hånd glide ned til trussekanten, og lader en finger glide ind under trusserne. Mens jeg kæler for min mave og det øverste af min mis, trækker jeg mine trusser ned, og lader dig til sidst se min nøgne glatbarberede kusse. Trusserne falder til gulvet og lægger sig sammen med kjolen og det andet tøj. Dine øjne er blanke, og du trækker vejret meget hurtigt, men da jeg giver mig til at kæle for mig selv igen, stopper du mig, og beordrer mig ud i bad.
Mens jeg går ud på badeværelset, kan jeg mærke dit brændende begærlige blik på min krop. Idet jeg vil lukke døren, siger du, at jeg skal lade den stå, så du kan iagttage mig, mens jeg gør mig klar.

Det varme vand føles dejligt mod min nøgne hud, og mens vandet kærtegner min krop, lader jeg mine tanker gå deres egne veje. Det har allerede været en lang, dejlig og meget begivenhedsrig dag, men jeg ved, at jeg stadig har noget til gode, og er sikker på, at det er noget der er værd at glæde mig til.
Din stemme river mig ud af mine tanker. " Det er ikke meningen, at du skal stå derude resten af natten, du får 5 min. til at blive færdig". Hurtigt griber jeg et håndklæde, og får mig tørret. Jeg tjekker, om min glatbarberede kusse behøver at blive barberet, og som om du har læst mine tanker siger du: "Den skal være helt glat", hurtigt finder jeg shaveren, og bliver barberet. Jeg ved at mine 5 min. snart er gået, så jeg tager hurtigt lidt parfume på, og går ind til dig kun iført en silkekimono.

Da jeg sætter mig for at tage en kop kaffe, standser du mig og spørger, om jeg har spurgt om lov. Øhhhh... Nej det har jeg da ikke, svarer jeg forvirret, og spørger, om jeg må få en kop kaffe og en cigaret. Du kikker længe drillende på mig, men giver mig til sidst lov til at få en kop kaffe, men hvis jeg vil have en smøg, må jeg gøre mig fortjent til den. Jeg skal massere dine skuldre og nakke. Da jeg går om bag ved dig, for at give dig massage, stopper du mig, og siger, at du vist ikke har sagt noget om, at det skulle foregå herinde. Du beder mig om at tage min kimono af, og der efter tage dit tøj af, for nu skulle du i bad, og det er mig, der skal vaske dig.
Uhhhh, hvor skønt, endelig kan jeg komme til at røre ved dig. Men ak, endnu engang minder du mig om, at jeg ikke må gøre noget, uden at have fået lov til det.

Da jeg havde taget dit tøj af dig, betragter jeg din nøgne krop, og kan mærke, at jeg er ved at blive meget liderlig igen, men jeg undlader at vise dig det, og tager dig i stedet med ud i badeværelset, hvor jeg tænder for bruseren, og inviterer dig ind under det dejlige varme vand. Jeg sæber dig ind over det hele, og da jeg kommer til din pik, siger du, at jeg skal sørge for at gøre det ordentligt. Den stritter lystigt ud i luften og inviterer til sjov og ballade, så jeg lader min hånd glide op og ned ad den nogle gange. Jeg kan høre at du trækker vejret hurtigere, men du stopper mig og siger, at jeg vist er færdig, og gerne må skylle dig.

Jeg tørre dig og smører dig ind i creme, og spørger, om jeg godt må få en smøg nu. Du kikker på mig og siger, at du ikke kan huske, at jeg har givet dig massage endnu. Du vil gerne have massage inde på sengen, så jeg fører dig ind i soveværelset, hvor jeg fjerner dynerne, så du kan komme til at ligge behageligt. Jeg masserer din nakke og fortsætter ned til dine skuldre og overarme. Da jeg vil fortsætte ned ad din ryg, stopper du mig og siger, at jeg skal hente en kop kaffe og en smøg til dig. Jeg kikker på dig, men da du ikke siger mere, gør jeg som befalet, og undlader at tage noget med til mig selv.
Da jeg giver dig din kaffe og smøg, siger du, at har jeg vist også fortjent at få noget nu, så jeg skal gå ud i stuen og tage en kop kaffe og en smøg, men jeg må ikke komme ind i soveværelset, før du siger til.

Inde fra stuen lytter jeg intenst til lydene fra soveværelset, for at finde ud af, hvad du er i gang med. Sengen knirker flere gange, du åbner og lukker skuffer og skabe, og jeg kan hører, at du har travlt med at forberede et eller andet. Endelig kalder du på mig, og jeg kommer ind i soveværelset, hvor sengen er dækket af et bjerg af puder. Remmene til at spænde mine hænde fast sidder klar i hovedgærdet af sengen. Du ligger roligt og betragter mig idet jeg kommer ind til dig. Du har et meget frækt glimt i øjnene, da du beder mig om at lægge mig på knæ med maven på puderne. Som jeg havde forventet, binder du mine hænder fast med remmene i hovedgærdet. Du kysser mig inderligt og spørger om jeg ligger godt, og minder mig om, at jeg ikke må gøre noget uden at have fået lov til det. Ordene får det til at risle ned ad ryggen på mig, og jeg kan mærke at ilden i mit underliv får nyt liv. Med blide æggende bevægelser lader du dine fingre løbe ned langs min rygrad og fortsætter ned imellem mine baller, hvor de strejfer min kusse og min klit. Efter den ophidsende tur hjem i taxaen, skal der ikke meget til at tænde mig, og da jeg nu kan tillade mig at vise min nydelse, giver jeg efter for mit brændende begær og stønner henført af nydelse.
Dine fingre fortsætter ned ad mit lår og sender en rislen igennem hele min krop. Pludselig stopper du, og siger at jeg endelig skal nyde det, for jeg skal snart mærke, hvad der sker med piger, der ikke overholder reglerne. Mine baller strammes og min forventning og ophidselse vokser. Jeg kan høre at du pusler med et eller andet bag min ryg, og drejer hovedet for at se, hvad det er. Jeg når ikke at se, hvad det er, for du beordrer mig til at kikke væk, og i næste øjeblik har du givet mig blindfolk på, så jeg ikke kan se noget som helst.
Jeg mærker noget koldt der løber ned ad mine baller, det føles dejligt, og da dine varme hænder begynder at massere mine baller vrider jeg mig lystigt under dine hænder.

Hans lem rammer mine olieindsmurte baller. Det giver et sæt i mig, for jeg er slet ikke forberedt. og jeg kan mærke, hvordan en dejlig pirrende varme breder sig fra min røv og ud i hele resten af kroppen. "Det er for at forsøge på at kærtegne mig Du lader en finger glide ned mellem mine baller, og finder min klit. Jeg vrider mig i velvære, men lige så hurtigt som du er startet, stopper du igen. Jeg kan høre at du forlader sengen, men jeg kan jo ikke se, hvad du laver, så jeg lytter intenst for at finde ud af, hvor du er. Jeg kan høre, at du er gået ind i stuen og er ved at tænde en smøg og hælde en kop kaffe op. Der ligger jeg, stangliderlig, på alle 4 og med en olieglinsende lyserød røv. Jeg kan ikke komme fri, for jeg er bundet til sengen, og jeg kan ikke se noget, så mine sanser er skærpede til det yderste. Jeg kan høre, at du kommer ind i soveværelset igen. Pludselig kan jeg også mærke vibrationerne fra en snurrende DILDO på mine baller. Støttet af puderne lægger du dildoen så den snurre direkte på min klit. Jeg vrider mig af lyst, og får straks at vide, at jeg skal ligge stille, så den ikke smutter, og så går du igen, men ordene at jeg ikke må komme, før jeg får lov.
Den snurrende dildo på min klit sender mig ind i en verden af nydelse, men da jeg ved, at jeg ikke må komme, koncentrere jeg mig om at slappe af, og modarbejde den orgasme der er ved at luske sig ind på mig.

Du kommer tilbage og sætter dig ved siden af mig, og siger "Jeg syntes ikke du skulle straffes med en røvfuld, for at strippe for mig uden at have fået lov til det, men det her var vist en passende straf", med de ord tager du dildoen, og beder mig om at lægge mig om på ryggen. Hele min krop skriger efter at mærke din tunge på min klit, så jeg kan give efter for den orgasme, der har været på vej så længe, og som pulserer lige under overfladen.
Du kysser mig lidenskabeligt og ophidsende og lader derefter din tunge gå på vandring ned over min krop. Først det ene bryst som du napper og kysser, og derefter det andet. Jeg er ved at gå til og kan mærke, at jeg er meget våd, men du giver dig god tid og kysser og kæler for hver lille del af mine bryster og min mave. Endelig kan jeg mærke din tunge på mit glatbarberede venusbjerg. Jeg forsøger på at løfte mig, så du kommer ned til min klit, men du trækker dig bare væk og fortsætter ned ad mit lår. Endelig finder din tunge min klit. Du lader skiftevis din tunge glide ind og ud af min drivvåde kusse, og cirkler rundt omkring min klit, samtidig mærker jeg en finger, der er ved at finde mit G-punkt. Jeg sitrer over hele kroppen, og musklerne i min mave strammer sig mere og mere sammen.

Den intense følelse af en gigantisk stormflods orgasme fylder hele min krop. Jeg er ved at sprænges, og beder om at få lov til at komme. Du stopper dine bevægelser, for at tirre mig endnu mere, men idet du lader din tunge glide ned over min klit siger du ”ja, kom så, bare gi’ alt hvad du har i dig”. Dine ord fortaber sig i den øredøvende susen orgasmen har startet i mit hoved. Det sortner for mine øjne og en intens varme breder sig i hele min krop, da du endelig sender mig ud til galakserne i nydelsens univers. Men jeg troede at nu var det slut vender du mig hurtigt om på alle fire og knebber mig som bare fanden. Sikke en nat den glemmer jeg aldrig.

Forfatter: Daimi

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.