Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min partner havde gået hele dagen på sit arbejde og tænkt på mig – dejligt at høre sagde jeg..

Jahh – Han havde planer om at elske med mig 3-4 gange inden næste dag.. Nu var min opmærksomhed virkelig vakt – hvad har han mon i tankerne ?? Jeg kunne næsten ikke vente... smiler.. Vores datter blev puttet på sit værelse, og så fik han frit spil..

Jeg har for nogen tid siden købt mandelolie – varm mandelolie er bare så lækkert til at massere hinanden eller sig selv med – kan anbefales sf

Olien blev varmet og vi foretog en undervognsvask sf.. på hinanden – uhmmm så ophidsende hi hi.. Vi bevægede os i sovegemakket hvor han klædte mig af lige så stille og kærlige varme hænder – berørte han min gravide mave, brysterne .. han fortsatte og jeg blev mere og mere tændt..

Han lagde en dejligt tæppe på sengen – hvor han lagde mig på ryggen, med en stor pude under min overkrop.. føles altså bedst – når man som jeg er højgravid.. Jeg fortalte om min fantasi – vil gerne bindes til sengen med ben og arme i et X og med bind for øjnene.. Vi havde hverken reb eller "skygge" til øjnene – så jeg lagde mig frivilligt i den før beskrevne stilling og med lukkede øjne.. uhmmm hvad skulle der nu ske ss

han tog den varme olie og dryppede den over hele min krop – uhmm sand nydelse og pirrende fornemmelse .. dernæst fik jeg dejlig massage.. Mine bryster blev pirret og undersøgt – smagt på så de strittede af vellyst og masseret så jeg trak vejret meget langsomt og blev mere og mere liderlig og fugtig mellem lårene..

Maven – blev nænsomt masseret og jeg er sikker på den lille derinde nød det lige så meget som jeg... lårene på ydersiden ned fødderne og på indersiden op til venusbjerget, lille hvil og nusset omkring klitten og smagt på samtidigt med den nænsomme massage af benene – åhhh bliv ved bad jeg..

Han trak sig lidt væk – spredte mine ben for bedre at kunne se og beundre hvordan safterne drev fra mit indre – jeg ventede i evigheder synes jeg – for endelig at blive "spist" klitten og skamlæberne blev tilbedt og suttet på samtidig med at jeg fornemmede at han legede med sit manddomspyd.. trak vejret dybt og åndede sin varme ud i min fisse så jeg blev mere liderlig og havde svært ved at ligge stille.. sf Kunne mærke hans manddomspyd i fissen – gled let ind og ud – ingen forsering – stille og roligt – langsomt frem og tilbage – for så at trække sig ud og lege med min klit med pikken.. uhmm ja nemlig – han tilbød mig sin pik og jeg var vild efter at smage mine safter – som hans pik var smurt ind i – uhmmm for h... hvor jeg smager af frugtbar kvinde (du skulle have smagt mig – nydelse sf).. Jeg legede med hans bagerste hul og fik ham i ekstase – jeg kunne mærke han blev spændt i kroppen og slappede af efterhånden som jeg undersøgte bagindgangen med mine fingre mens mine læber og tunge slikkede af vellyst på og op og nedad hans stive pik.. Jeg ved at jeg pirre ham ved at slikke og sutte lige bag pikhovedet – han elsker det kan jeg mærke ...

Han gik et kort øjeblik for dernæst at give mig reserve pik i form af en DILDO – dejligt – og legede samtidig med skamlæberne.. Vi måtte overgive os til hinanden og jeg lagde ham på ryggen – hvor jeg besteg ham og red i rolig rytme indtil han tiggede og bad om forløsning.. Jeg red mere intenst og stoppede op når han var lige ved at komme – gjorde en 3-4 gange inden jeg bad ham om at bestige mig bagfra og sprøjte sin fantastiske varme sperm udover min nakke og ryg – det var ren fryd.. Og vi faldt om af udmattelse og kyssede hinanden blidt og nyforelsket..

Håber du nød min fortælling fra det virkelige liv..

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.