Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Han stønner højt og bliver mere aggressiv i min mund, det er som om den vokser, pludselig mærkes det varm og fyldigt i mit svælg han trækker sig lidt tilbage og råber at jeg skal sluge, jeg har heller ikke andet valg, ellers vil jeg drukne i hans sperm!

Selv om det alligevel var en lidt hård omgang, så skal hun ikke tro at en ældre herre som jeg, er færdig med hende og hendes næsvisheder!

SEX I DAG?

Hun er jo vild med den hårde behandling, så nu griber jeg hendes hår og rykker hende op fra gulvet! Jeg kysser og snaver hende grådigt, hun presser sin ene hånd mod min brystkasse og niver i min brystvorte, den bliver stiv og jeg kysser hende mere grådigt, op til øret, ned af halsen og ned til hendes runde og struttende bryster, hun har store brystvorter og hendes nippels er vist også større og mere struttende end gennemsnittet, jeg klemmer hendes bryster og sutter og nipper i hendes vorter.

Hun er vild med behandlingen, stønner og tager fat i mit hår og styrer mit ansigt over mod den anden nippel, hun holder sit greb i mit hår, og jeg føler mig frem til hendes mås, den er fast og dejlig varm!

Med hånden på hendes ene balde, griber jeg ordenligt fat og rykker hende op på køkkenbordet, hun hviner igen, det lyder så lækkert, og sender små stød ned imod mit skød!

Da hun stadig er lænket til ovnen, og derfor ligger akavet på bordet, må hun løslades.
Hun ligger på ryggen, jeg rykker hendes røv og fisse ud til bordkanten, ser madfilmen ligge ved siden af, og beslutter mig for at bruge det som bindesnor.

Årh ja, det var genialt at binde hendes ben fast til ovnens håndtag, ikke alene er der styr på hendes ben, men de er så spredte at jeg kan se hele hendes sprække!

Hun er virkelig tændt, det er næsten mælkehvidt det som kommer ud af hendes fisse, det ser virkelig lækkert ud, jeg må smage!

Jeg kysser og nipper hende op af hendes ene lår, hun er tændt, det kan tydeligt høres på hendes vejrtrækning, da jeg når op til hendes fisse, kysser jeg forbi den, og hen over hendes venusbjerg og videre ned forbi hendes fisse igen, og ned af hendes andet lår.

Pludselig har hun igen fat i mit hår og styrer mit ansigt mod hendes fisse. Hun smager bare skønt og er endnu mere våd, jeg suger på hendes klit og stikker to fingre op i hendes fisse, der går ikke længe før der er gevinst, hun sprøjter ud over min hånd, min arm og ned på gulvet!

Det er bare så afsindigt frækt! Jeg har det hårdeste jern på igen, jeg er så klar til at udnytte hende!

Men først, den butplug må have gjort sin pligt, og med alt den fissesaft hun har sprøjtet ud, så er der så vådt ved hendes røvhul at jeg sagtens kan trække pluggen frem og tilbage!

Årh, hun stønner! Hun må være helt vild med analsex! Jeg kan ikke holde mig tilbage mere, jeg rykker pluggen ud, stikker pikken i hendes afsindigt våde fisse, der er absolut ingen modstand, men rigeligt af fissesafter. Hun stønner og klemmer sine brystvorter.

Jeg kører min pik frem og tilbage i hendes fisse nogle gange, mens jeg holder på hendes ene hofte og med den anden hånd gnider hendes klit!

Nu er min pik smurt så lækkert ind, at jeg trækker den ud af hendes varme fisse og rykker ned mod hendes røvhul, hun stønner højere.

Jeg presser på mod hendes røvhul, det er stramt, årh det føles lækkert imod mit pikhoved, da jeg lige er kommet indenfor, pirre jeg mit pikhoved ved at køre det frem og tilbage i hendes åbning et par gange, det er lækkert, og hun kan lide det!

Jeg tænker, nu skal hun få, og pludselig trænger jeg helt op i hende, presser så hårdt at hun giver et lille skrig fra sig, jeg holder den lidt, til jeg kan høre hun slapper lidt af igen.

Så griber jeg hendes bryster og klemmer dem hårdt, trækker min pik tilbage og skubber den hårdt op i hende igen, holder stadig grebet om hendes bryster, og sådan får kun den i et stykke tid, hendes bryster bliver lækkert røde, da jeg klemmer hårdt om dem.

Jeg er lige ved at sprøjte igen, men ønsker det ikke, så da min pik er helt oppe igen, slipper jeg hendes bryster, hun begynder at stønne endnu mere, jeg kan se at blodet strømmer ud mod spidsen af hendes bryster, det må prikke og stikke gevaldigt. Hun virker da også lidt utilfreds og nuldre hende bryster, hun får stive nippels, jeg må bare tage den ene i munden og sutte og nippe, den anden nippel niver jeg med fingrene.

Hun stønner og skriger og selv om jeg nyder at give hende den behandling, tager jeg fat i hendes skuldre og presser mit pik yderligere op i hende, det føles lækkert varmt og der kommer ikke et pip fra hende.

Jeg råknepper hende, så hendes bryster gynger op og ned, jeg når ikke at trække mig ud og ind mange gange, før jeg med et brøl, må aflevere min ladning i hendes stramme røvhul!

Jeg ligger mig hen over hende og får vejret igen.
Trækker mig ud og ser hvordan mit sperm forlader hendes røvhul og drevler ned over ovnruden.

Hun ser brugt ud, sådan lidt beskidt luderagtig, med alle de safter imellem hendes ben og det enormt uglet hår på hovedet.
Det er et skønt syn.

Jeg løslader hende og da hun lander på gulvet igen, skælver hendes ben så meget at jeg bære hende ind i sin seng.

Hun ser helt lykkelig ud, jeg kysser hendes pande og siger på gensyn, idet jeg trækker dynen over hendes lækre krop.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.