Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Turen i bagagerummet var mildest talt ganske ubehagelig, og lugten af pis var så gennemtrængende, at en snigende kvalme var undervejs, men hele situationen var på en gang ydmygende og utrolig ophidsende. Vi kører en lille times tid før vi er hjemme hos Mette, som har huset for sig selv. Hendes mand arbejder på en boreplatform i Nordsøen, og arbejder derfor ude 14 dage af gangen.

Mette åbner bagagerummet og holder fast i min arm, inden jeg når at kravle ud. "Var kørerturen fin Tom"....."Hold kæft du af lugter pis"......"Er du et lille svin Tom", mens hun holder endnu hårde fast i armen. Hun låser døren op ind til deres garage og hiver mig nærmest ind over dørtærsklen. Mette bor på et lille nedlagt landbrug, og har derfor ingen hensyn, at tage til nysgerrige naboer. Mette fører mig hen til et stort værkstedsbord, der var fyldt af værktøj og dele til en gammel motor. Mette åbner sin taske og hiver nylonrebet op. Langsomt og meget professionelt binder hun mine hænder sammen. Der er ingen tvivl om, at hun er erfarende og ved hvordan et reb skal bindes og surres. Hun placerer rebet mellem kæberne på skruestikken og spænder dem sammen. "Kan du li det Tom" mens hun holder et fast greb om min røv. "Ja det er dejligt Mette"......"Hold kæft.....du snakker kun, når jeg siger du må...forstået" mens hun med flad hånd slår mig på kinden... ikke hårdt, men nok til at forstå alvoren. Jeg nikker og er ikke i tvivl om, hvem der har herskerrollen, og hvem der er slave.

SEX I DAG?

Mette går hen til en kasse med forskellige snore og reb. Hun ser og udvælger meget eftertænksomt de stykker, som hun skal bruge. Hun binder et reb omkring hvert ben og fastgør rebet til værkstedsbordets ben. Mette åbner mine bukser og med besvær trækker hun dem ned til knæene og mine underbukser ligeså. Stillingen er ikke udpræget behagelig. Mette begynder at spille min pik, imens hendes anden hånd kærtegner mine baller. Min pik erigere, som sædvanlig hurtig og Mette ved præcis hvor hårdt, at hun skal spille pikken. KLASK! en hånd rammer min balle med sådan et drøn og en til lige bagefter. "Har jeg givet lov til, at du må nyde det Tom" og et endnu hårde klask rammer den samme balle. "Nej Mette"....."Hvad satan nu snakker du også" og 5-6 rigtige hårde slag rammer min balle....Fuck det kunne mærkes, men på den gode måde.

Mette går hen til døren, som er den direkte vej ind til deres stuehus og lukker den bestemt. Efter 5 minutter kommer hun igen, men nu har hun en bøtte vaseline med i hånden. "Hvordan tror du, at jeg får dig opdraget Tom"..........hun kigger med et stramt udtryk i ansigtet. Hun skruer låget af bøtten og tager en ordentlig klat på fingeren. Hun går om bag ved mig og stikker fingeren op mellem mine baller. Hurtigt finder hun mit røvhul og lader en finger glide op...fuck det er frækt. Hun kører fingeren helt op og mærker efter om min ringmuskel er afslappet, før hun knepper mit røvhul igen. Mette trækker sin finger ud og går op foran mig. "Lugt Tom... det er dine røvfissesafter" mens hun sutter på sin finger. Nu tager hun en endnu støre klat vaseline og går igen bagved mig, men den her gang bruger hun tid til at udvide mit røvhul. Først med to fingre og så sidevejers bevægelser ......nydelsen var ved at være der, og lige nu ville en stor DILDO i mit røvhul være guld. Mette stopper og går over til væggen, hvor hun tager en kost.....fuck ville hun stikke den op i røven på mig!!!!!

Mette ser liderligt og intenst på mig, mens hun gnider toppen af skaftet ind i vaseline......det var altså hendes mening, af kosteskaftet skulle op i mig!!!! Tankerne farede gennem hovedet....kunne min røv klare det, og ville hun kunne mærke min grænse. Åh, fornemmelsen i mit røvhul er skøn, da skaftet glider op... først 5-10 cm op meget langsomt,,,Åh, jeg kan mærke min pik bliver hård jo længere og hurtigere Mette knepper min røvfisse. Mette presser skaftet så langt op i røven på mig, at hun kan....måske 20-25 cm...fuck, det er dejligt. Hun går op foran mig, og begynder at sutte min pik.....fuck det her holder jeg ikke til ret lang tid....efter 30-40 sekunder eksplodere min pik i Mettes mund, og kaskader af sperm fylder hendes mund. "Du er ved at lære det Tom" mens hun går bag mig og trækker skaftet forsigtigt ud af min åbne røv.

Mette løsner skruestikken og mine sammenbundne hænder er fri. Hun hjælper mig ned på gulvet. Jeg ligger nu med spredte fastspændte ben og mine hænder er fikseret. Mette stiller sig ovenover mit hoved og trækker sin nederdel op. "Hør godt efter Tom".....Åben din mund NU" og en stråle af varm dejlig pis rammer mit ansigt og mund....uhm....jeg drikker, som bare helvede og nyder underkastelsen fuldt ud. Da Mette er færdig, så sætter hun sig på mit ansigt og lader mig slikke hende til en orgasme helt i hendes tempo. Hun klapper mig på kinden, som var jeg en hund og siger "Du er blevet dygtig Tom" ......"Nu henter jeg noget vand til dig og så kører jeg ned til byen en tur"......."Men når jeg kommer tilbage, så vil jeg smage dit pis"....."Har du forstået Tom".........jeg nikker.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.