Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min første novelle. Jeg håber i kommer med konstruktiv og god feedback.

Det er fredag aften, du har brugt hele dagen på, at dyrke din nye hobby wakeboard. Du har sagt at du vil være hjemme ved en 22 tiden. Jeg ved du er træt når du kommer hjem og har haft en hård uge. Dine muskler er helt sikkert godt fremtræden, især dine mavemuskler glæder jeg mig til at nyde synet af.

SEX I DAG?

Kl. er 21.30, jeg er spændt. Jeg har gået og tænkt hele dagen, at jeg vil forkæle dig med et godt varmt bad efterfulgt af en god gang hotstone massage, ren nydelse for dig. Men det skal ikke kun være nydelse for din krop, der skal også være lidt lækkert at kigge på. Jeg trække i min sorte lille gennemsigtige natkjole, jeg ved den får et frækt smil på dine læber. Uff jeg bliver helt varm i missen, jeg glæder mig til du med garanti forkæler mig efter en omgang massage. Jeg tænder lidt lys i stuen så stemningen er der, finder håndklæder frem, nu må du også snart være hjemme. Jeg lytter efter om jeg kan høre en bil i indkørslen.

Der tikker en besked ind: "hey min skat, jeg tage lige en smut ned i byen med steffen og får en enkelt ;) vi ses senere."

A hva gør du ?! Jeg kan mærke at den varme fra min mis, flytter sig op i hoved, nu havde jeg lige planlagt en hyggeaften til for os to! Jeg svare: "okey skat, god tur hils Steffen" Og jeg ved bare at den enkelt godt kan betyde en enkelt flaske! Arrhh øv...

Jeg puster stearinlysene ud, tager natkjolen af og gruber under dynen. Jeg tænder for tvet, og vender mig om for at sove. Min hånd rammer mit ene bryster. Er selv ret glad for mine bryster, de er store og hænger lidt, men på en naturlig måder. Jeg bilder mig selv ind at du også godt kan li dem. Jeg finder min nippels, og giver den et klem. Mmmmmm jeg er faktisk blevet ret liderlig af at gå og tænke på dig hele aftenen. Jeg lader den anden hånd finde min, glat barberet mis. Jeg spreder mine skamlæber, og kan mærke at jeg er lidt våd. Jeg læner mig tilbage på ryggen og begynder at køre en finger rundt om min klit. Samtidig med at jeg niver og vrider lidt i min nippels. Du ved at jeg elsker når du slikker og leger med mine bryster. Jeg får hurtigt tændt mig selv, og kommer. Puf en flad fornemmelse af at du ikke er med. Hmmmm jeg ligger og bliver mere og mere irriteret over at du bare tog i byen, ned og se på de andre trunter, i stedet for at komme hjem og kneppe mig. Det skal du få betalt!

Jeg går hen og åbner skuffen, der ligger lidt blandet, en DILDO, et æg, et par penis ringe med vibrator, en blindfole maske, håndjern, lille butplug og en anal snor med perler på. Ja vi har hvad man lige skal bruge til en lille krydret aften. Jeg skal fanme love dig for at aftenen bliver krydret. Ved siden af legetøjet, ligger min skolepige uniform, den er du helt væk i. jeg tager alt legetøjet frem og ligger på bordet i soveværelse. Jeg ligger min uniform frem så jeg er klar til at hoppe i den inden jeg skal hente dig, sikkert godt bedukket. Til sidst finder jeg bindebåndene frem du har været så høflig at gemme væk under madrassen, sidst dine forældre var på besøg. Jeg ligger mig underdynen og bliver våd ved tanken om at det er mig der tager magten i nat.

Min telefon ringer: "hej skat, gider du ikke komme og hente mig." mig: "joeh det skal jeg nok, ses om lidt skat". Jeg misser et par gangen med øjnene, men så er jeg også klar. Bund liderlig og klar til at få dig til at fortryde at du ikke kom hjem i aftes. Jeg hopper i den lille ternede nederdel og den hvideskjorte, lader de øverste knapper stå åben, jeg tager slipset overhovedet, laver små rottehaler og så er jeg klar. Jeg kigger mig i spejlet, jeps det er lige sådan her du kan li en lille skoletøs. "hehe i aften er det bare dig der bliver sat på plads af skoletøsen!" jeg griber mine nøgler, men inden jeg forlader huset griber jeg blindfoldet og håndjernene, måske de kunne være nøtte mod sådan en lille player som bare daffer i byen!

Jeg kører ud af indkørslen og nu er jeg på vej. Det er en lækker sommernat så det er dejlig varmt. Jeg ruller vinduet ned og vinden strejfer mine bryster, mmmmm hvor er jeg altså lyderlig. Jeg når ind til byen og køre hen foran værtshuset. Du står ude foran sammen med Steffen. Fuck bare vi nu ikke skal køre ham hjem. du ser mig og siger farvel til steffen, han smiler skævt til dig, og vinker til mig. Helt 100 du lige har blæret dig med, at du skal du hjem og give mig en ordentlig omgang. Du sætter dig ind i bilen og kysser mig. Du får straks øje på den korte nederdel og smiler frækt. "når er du i det humør min skat?" siger du og smiler det frækkeste smil. Jeg nikker. Vi køre fra værtshuset og ud mod os, der er en god 15 mins kørsel. Jeg ved der kommer en resteplads på vejen, jeg bestemmer mig for at det er der jeg vil starte.

Du ligger din hånd på mit lår og nusser mig, du prøver at sprede mine ben så du kan mærke om jeg har trusser på. Jeg spænder mine lår så du ikke kan få hænderne op til min mis. Du fortjerner slet ikke at vide hvor liderlig jeg egentlig er. Jeg drejer ind på P pladsen og du kigger uforstående på mig. "Ej skat kan du ikke bare kører helt hjem, så skal jeg nok rive dig rundt" siger du til mig. Jeg slukker bilen og rækker ud efter posen der ligger omme bagved sædet. Du kigger meget nysgerrigt på den. "hvad har ud dog der skat?" og forsøger at kigge ned i posen. Jeg tager min hånd om halsen på dig, strammer lidt til. "Nu hører du efter. Jeg skal fanme gi dig en omgang! Jeg vil ha du svare med javel og intet andet. Du skal spørge om lov før du gør noget som helst. Er det forstået?" "Ja" jeg strammer grebet hårdt om din hals, jeg ved at du ikke kan få luft nu. "hvad sagde du? Er der noget du ikke har forstået?" "javel" for du fremstammet. Jeg smiler til dig, og løsner grebet. Det er så frækt når du underkaster dig mig. Jeg finder blindfoldet frem, og giver dig det på, du smiler. Du kan igen høre støjen fra motoren og mærke at vi kører. Jeg drejer tilbage på vejen og kører hjem af. NU skal vi hjem og lege!

Fortsættelse følger...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 39 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.