Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter nogle måneder i faget som prostitueret og en alder på 18 år og 9 måneder var jeg lynhurtigt blevet dus med min krop. Jeg vidste præcis hvornår jeg skulle slappe af for at få den videste sprøjteorgasme, hvordan jeg skulle sutte en pik for at få den til at komme på 3 minutter, hvilke ord jeg skulle sige for at få mændene til at blive helt vilde og endnu bedre; hvordan jeg skulle bruge nogle af alle de penge jeg tjente. Jeg havde magten. 

I privatlivet var jeg single, så når der kom en lækker, fræk eller en kunde med en stor pik forbi, så udnyttede jeg chancen for at tilfredsstille mig selv og så få betaling for det - hvordan kunne nogen være utilfreds med det erhverv. 

SEX I DAG?

Denne dag var det blevet tid til selvforkælelse, og hvordan forkæler man sig selv bedre end med en god omgang massage. 

Jeg møder op til aftalt tid og bliver mødt af en høj mand, i starten af 30'erne med et par store hænder, de skulle sikkert kunne give mig en ordentlig omgang massage. 

Jeg klæder mig af og ligger mig godt til rette på briksen, og massøren lagde et lille håndklæde hen over røven på mig. Han roste min veldrejede krop og jeg takkede pænt. 

Et af mine problemer ligger i at jeg ikke kan få nok sex, og opmærksomhed samt bekræftelsen i at jeg er en pæn og fræk pige - så det falder mig naturligt at flirte med mænd hver gang jeg har chancen..

Han begyndte at smøre min ryg ind i olie og masserede mig langsomt til at starte med. Jeg sukkede og fortalte ham hvor meget jeg nødt at mærke hans stærke hænder. Han smågrinte og forklarede mig hvordan fornøjelsen var på hans side, han var glad for at røre en krop som min. 

Han fortsatte sin massage og jeg var efterhånden godt smurt ind i olie, da han masserede mine lår gled hænderne langsomt op fra knæene og op til ballerne, han holder hænderne stille et øjeblik og lod derefter fingrene glide med et fast tag ned af inderlårene - hans langfinger strejfede hurtigt mine skamlæber inden hans hænder gled ned af mine ben igen.. 

Ubevidst løftede jeg numsen en smule over briksen og gispede hurtigt. Han opfattede min reaktion, for han gentog bevægelsen 3 gange lige efter hinanden, hver gang strejfede fingeren mine skamlæber. 

Han smågrinte igen og jeg var sikker på at han havde opdaget at jeg var begyndt at blive våd. Det var ikke meningen, jeg skulle jo ikke ligge her og blive liderlig.. 

Han gik op så han stod foran mit hoved, han lænede sig ind over mig mens begge hans hænder gled ned over min ryg, ned til mine baller og op igen. Jeg kiggede op og så at jeg ikke var den eneste der var liderlig. Hans pik var så stiv, hans løs bukser kunne ikke gemme den. Jeg lagde hovedet ned igen og da hans hænder igen nåede ned til mine baller, løftede jeg røven og han greb fat om dem, på en måde så hans fingerspidser nu var få milimeter fra min fisse, jeg kom med et støn og han slap grebet og undskyldte for sin opførsel. 

Jeg sagde at det ikke gjorde noget og rakte hånden ud og aede hans pik hurtigt inden han fjernede min hånd. Han tog fat i mig og vendte mig rundt på jeg nu lå på ryggen.. Han smurte min mave og mine bryster ind i olie og begyndte at massere mig igen.. mine bryster var han særligt glad for og de fik en ordentlig omgang, det samme gjorde vorterne.. Han stod stadig med sin pik lige udenfor mit hoved og hver gang han lænede sig ind over mig, kunne jeg se hvor stiv den var. Han lod sine hænder glide ned over min mave og direkte ned til min fisse.. Han masserede rundt om min klit i lidt tid inden han klemte min fisse og lod et par fingre glide op. Jeg stønnede ved hans berøring og han roste mig for min våde fisse. Han tog olien og lod den løbe ud over min fisse samtidig med at han begyndte at fingerkneppe mig hurtigt og hårdt.. Han holdt mig nede med den anden hånd og han grinte mens han hurtigere og hårdere lod sine fingre gennemkneppe min fisse. Han blev helt vild i blikket da han mærkede hvordan min fisse strammede om hans fingre og jeg sprøjtede helt sindssygt. Han sænkede ikke farten med fingrene og min voldsomme orgasme fortsatte og jeg stønnede helt vildt.. 

Da jeg til sidst lå og rystede fjernede han fingrene og gik ned og slikkede nogle af alle safterne op igen.. da han kom op igen trak han sine bukser ned og ud sprang hans stadig stive pik. Han bedte mig om at åbne munden og så gennemkneppede han min mund og hals til jeg var lige ved at kaste op. Han stoppede i et øjeblik inden han stødte pikken helt ned igen og lod sine stråler af varm sperm fylde min mund og hals op.. jeg slugte hver en dråbe og vi kom begge i tøjet igen. 

Han fortalte at han havde genkendt mig fra min annonce på nettet og havde overvejet at opsøge mig, men nu var jeg hans kunde og det havde han jo fint kunne benytte sig af.. 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.