Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi har lært hinanden at kende her på G6N, selvom du ikke har været på så længe. Jeg kunne jo slet ikke lade være med at kommentere dine dejlige frække billeder, og du kunne åbenbart lide det, som jeg skrev.

Vi blev snart enige om, at vi gerne ville mødes. Desuden havde du læst min tidligere novelle, og du ville gerne prøve at have sådan en gang massage.

SEX I DAG?

Da du sommetider har mulighed for at tage væk et par dage, blev vi enige om, at du skulle besøge mig fra lørdag til søndag. Vi glædede os begge vildt og vidste, at der skulle være tid til masser af dejlig sex..

Du kommer midt på eftermiddagen og vi sætter os lige og taler lidt og får lidt at drikke. Vi er begge meget tændt og har bare lyst til med det samme at gå i seng og elske. Så det varer kun en halv time før vi er i gang med at kysse lidenskabeligt og begynder at pille tøjet af hinanden. Jeg nyder virkelig at få lov at mærke dine dejlige bryster, mens vi kysser.

Men du skal jo først have massage, så jeg fører dig ind i soveværelset og vi tager selv det sidste tøj af. Så lægger jeg et stort håndklæde på sangen og beder dig lægge dig på maven. Så finder jeg olien frem og massagen kan begynde.

Jeg starter stille og roligt med din ryg. For at nå sætter jeg mig på dine lår så min halvstive pik ligger op ad din numse. Du kan tydeligt mærke den, mens jeg masserer dig og begynder lige så stille at vippe lidt med numsen. Det er ikke uden virkning på min pik, der begynder at vokse og lægger sig dejligt i revnen mellem dine balder.

Jeg er nu ved at være færdig med din ryg, så jeg rykker mig ned og spreder dine ben, så jeg kan ligge på knæ mellem dem. Jeg smører din numse og det nederste af ryggen ind i rigeligt olie. Du kan mærke at der løbet lidt ned mellem dine balder og lår. Jeg masserer dig stille og roligt med lange strøg op ad ryggen også, men mest på dine balder og hofter og det øverste af dine lår. Ind imellem kommer jeg meget tæt på din lækre fisse, og jeg kan høre, at du begynder at stønne lidt, og du ligger lidt uroligt. Og når jeg lige strejfer dit bagerste hul, giver det et helt sæt i dig.

Jeg koncentrerer mig nu næsten helt om dine ben lidt, men vender så tilbage til din numse og især dine inderlår. Du spreder benene mere og mere og jeg lader fingrene strejfer din nu meget våde fisse. Du hæver din numse mod mig for at jeg skal røre mere ved dig. Det er et alt for dejligt syn, så masserer jeg dig meget direkte på fissen, mens du stønner højt. Jeg kan ikke lade være med også at massere din klitoris lidt. Dine safter løber ud og min pik er også begyndt at løbe med præsperm.

Men du skal ikke komme endnu, så jeg beder dig vende dig om på ryggen. Imens henter jeg lidt til os at drikke. Da jeg kommer ind ligger du med meget spredte ben. Det er tydeligt, at du gerne vil have, at jeg får dig til at komme. Jeg begynder med dine ben og lader for hver gang hånden kommer længere og længere op ad dit lår indtil mine fingre igen strejfer dine skamlæber let. Du stønner højt hver gang. Men nu skal det andet ben have samme tur og igen lader jeg fingerspidserne strejfe dine skamlæber let.

Så er det tiden at din overkrop skal masseres. Jeg har svært ved at vente, så ret hurtigt smører jeg dine dejlige bryster ind i olie. Uhm. Det har jeg virkelig glædet mig til. Dine brystvorter bliver helt stive mens jeg niver blidt i dem med fingrene. Jeg begynder nu at massere længere og længere ned over din mave. Jeg er nu tæt på din fisse og du hæver underlivet mod mig for at byde mig velkommen. Den indbydelse kan jeg ikke længere modstå, så jeg masserer dine skamlæber. Du stønner højt og jeg kan ikke længere nænne at holde dig på pinebænken, så jeg masserer nu direkte på din klitoris også. Din dejlige glatte fisse er så indbydende. Det varer ikke længe før du er på vej ind i orgasmen. Jeg masserer stadig lige så stille. Imens er jeg dog nød til lige at slikke mine fingre rene for dine liderlige safter. Uhm. Du smager bare vidunderligt. Stille klinger orgasmen af, men nu skal vi have en lille pause, inden vi fortsætter vores erotiske eventyr.

Det der sker efter pausen følger i del 2.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.