Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi havde bryllupsdag og i år ville jeg give Charlotte er ganske særlig gave og det gode ved den er, at den er hjemmelavet.

Fra morgenstunden lod jeg som om, jeg havde glemt alt om bryllupsdag. Jeg lavede, som sædvanligt, morgenmad og kaldte derefter på Charlotte. Da hun kom ud i køkkenet, var alt som det plejer. Der var ingen blomster. Der var ingen gaver og jeg sagde ikke noget om bryllupsdag.

SEX I DAG?

Charlotte surmulede en smule; men sagde heller ikke noget. Nu hører jeg til dem, der ikke mener, det KUN er manden, der skal huske bryllupsdagen, så jeg havde det fint med det.

Vi spiste vores morgenmad og jeg tog af sted på arbejde. Charlotte er hjemmeløbende og jeg har et lille importfirma med gaveartikler og det tjener vi ganske godt på. Jeg er 45 år og Charlotte er 43. Vi har 3 børn, der alle er flyttet hjemmefra, så vi går bare og hygger alene.

Nå, dagen forløb som de fleste dage gør og tiden nærmede sig, hvor jeg skulle hjem og overraske hende med den særlige gave. Jeg havde sørget for, at vinkælderen var suppleret og jeg tog en dåse kaviar og nogle miniblinnis med fra Irma og kørte ind til blomsterhandleren og købte 20 mørkerøde roser.

Da jeg kom hjem, stod humørbarometeret på storm, grænsende til orkan. Jeg havde jo stadig ikke sagt noget om bryllupsdag; men nu sagde jeg det så. "Kære hustru, hjerteligt til lykke med 20 årsdagen." Så gav jeg hende et ordentligt og vådt kys og krammede hende til mig. Hun reagerede lidt langsomt – var der ingen gave?

Inden hun fik sagt noget, sagde jeg, at jeg havde en særlig gave, som jeg ville overrække hende efter middagen. "Middag", sagde hun, "jeg har sgu' ikke tænkt mig at lave middag. Vi plejer jo at gå ud og spise på vores bryllupsdag og jeg regnede da med, at vi også skulle det i dag." Mundvigene trak sig lidt nedad så jeg skyndte mig at sige, at jeg nok skulle stå for det hele. Det eneste hun skulle, var at gå op og lægge sig i badekaret, så ville jeg komme op med en "before-dinner-drink".

Hun så noget skeptisk ud og med rette. Jeg laver normalt ikke mad og slet ikke nå det skal være festmad; men hun forføjede sig dog og lidt efter hørte jeg vandet løbe i badekaret.

Jeg smuttede hurtigt ud i bilen og hentede kaviaren og blinisserne. Fik lagt dåsen på køl og fik hentet en flaske Moët Chandon 2002 i kælderen. Jeg anrettede en sølvbakke med glas og tallerkner og gik op for at skifte til en noget mere behagelig påklædning, nemlig ingen ting. Af hensyn til naboer og eventuelle pludselig opdukkende gæster, tog jeg min japanske silkekimono på, checkede, at fruen sad i karet og gik ned i køkkenet igen og hentede sagerne.

Stille listede jeg op med bakken, hvor jeg, foruden kaviar og champagne, havde sat en 3-armet sølvlysestage med tændte lys i og de 20 roser i en krystalvase. Jeg stak hånden ind og slukkede lyset, smed kimonoen og gik så ind med bakken.

Charlotte kikkede forskrækket op; men der kom meget hurtigt et stort smil på ansigtet. Dog så hun lidt forundret på min påklædning eller mangel på samme og spurgte om, hvad jeg lige havde gang i.

"Dette er første del af min bryllupsgave til dig", sagde jeg og fortsatte "fra nu af og resten af aftenen og natten med, for den sags skyld, skal du gøre nøjagtigt som jeg siger. Det og ikke andet. Du må ikke spørge om noget og hvis du alligevel gør, svarer jeg ikke. Er du med på den?" Hun sad lidt uden at sige noget; men så sagde hun, at det var OK.

"Godt", sagde jeg, "bliv siddende i karet, så skal jeg vaske dig; men først skal vi have et glas champagne og lidt kaviar". Jeg skænkede op i glassene og gav hende en tallerken med et par blinis med kaviar og et glas brus.

Vi skålede til lykke til hinanden, drak og spiste i tavshed og så tog jeg sagerne fra hende. Jeg tog sæben og begyndte stille at sæbe hende ind. Først på ryggen, hvor jeg med rolige tag, gned mine hænder gennem sæbeskummet på hele den del af hendes ryg, der var over vandet. Jeg kunne se og høre, at det bekom hende vældigt. Så sagde jeg, at hun skulle lægge sig tilbage i karet og så gentog jeg indsæbningen på forsiden.

Hun sitrede da jeg stille sæbede hendes faste bryster ind (C-skål) og hendes brystvorter stivnede. Jeg fortsatte med indsæbningen og kunne også mærke at min pik var blevet stiv og stod strunk ud i rummet. Charlotte sad med lukkede øjne og nød behandlingen, så hun så det ikke. Jeg hev proppen op så vandet kunne løbe ud og da hun var "tørlagt" begyndte jeg at sæbe hendes fisse ind. Jeg lod et par fingre lege med skamlæberne og den nu hårde klitoris. Reaktionen udeblev da heller ikke. Hun gav sig til at ligge uroligt, så jeg beordrede hende til at ligge stille, hvilket hun med besvær gjorde.

Jeg tog håndbruseren og skyllede hende af, tog mit babergrej frem og sæbede hendes fisse ind i baberskum. Hun åbnede øjnene og så på mig som om hun ville til at protestere; men jeg sagde bare, at hun skulle lukke øjnene igen og ligge stille. Så begyndte jeg langsomt at barbere skamhårene af. Jeg bad hende løfte først det ene og så det andet ben, så jeg kunne komme til helt nederst. Jeg efterlod en lille trekant af hår ovenover hendes venusbjerg.

Da jeg var færdig, havde tørret hende og smurt creme på det barberede hud, kunne jeg se, at hendes fisse var blevet meget fugtig og at skamlæberne var svulmet op. Hun var kort sagt blevet meget liderlig af den behandling. Jeg nussede lidt med hendes fisse og en orgasme var på vej. Egentlig havde jeg ikke regnet med at klimaks skulle nås i badekaret; men da jeg kunne se, hvor tæt på hun var, gav jeg mig til at bearbejde klitorissen og skamlæberne blidt og roligt og af og til stak jeg en finger op i fissen.

Så kunne hun ikke holde sig mere. Hun spændte kroppen i en bue og udstødte et langtrukkent hyl da orgasmen overmandede hende. Jeg blev ved med at arbejde med klitorissen og den ene orgasme efter den anden skyllede over hende. Så stoppede jeg og kærtegnede hendes krop fra fisse til brysternes hårde vorter og sagde, at nu kunne hun godt stå ud af badet. Jeg hjalp hende op, tørrede hende over det hele med et dejligt blødt badelagen og trak hende så med ind i soveværelset, hvor vi satte os ved det lille sofaarrangement, der står der.

Vi kyssede og jeg kunne mærke, at hun var taknemlig over behandlingen. Vi drak lidt mere champagne og spiste lidt mere kaviar. Så sagde hun, at det var en dejlig overraskelse og den bedste gave hun til dato havde fået. Jeg svarede bare, at dette kun var første del af gaven og at der ville komme mere senere. Hun kikkede forundret på mig og jeg kunne se, at hun tænkte på, hvad det mon kunne være.

Først nu opdagede hun, at jeg sad helt nøgen med en stor, stiv pik og hun rakte hånden ud for at tage om den; men jeg sagde, at hun skulle sidde stille og ikke røre sig. Det undrede hende, for jeg var normalt meget glad for at hun legede med min pik; men hun lystrede.

Jeg bad hende nu om at rejse sig og stille sig midt i værelset. Jeg tog et tørklæde og bandt det for hendes øjne og så tog jeg kimonoen på og gik jeg med en formaning til hende om at blive stående. Jeg gik ned og ventede og det varede ikke længe før jeg kunne se en bil køre op i indkørslen. Jeg åbnede døren om til garagen og den escortpige, jeg havde ringet til tidligere på dagen, steg ud af bilen og kom ind i køkkenet. Hun var en ung (vel 24-25 år?) pige med store faste bryster og lange ben og vi kan kalde hende for Lene. Hendes hår var helt sort og klippet i en kort drengefrisure. Hun var iklædt et par stramme, sorte læderjeans, korte sorte støvletter og en minimal; men meget nedringet bluse, der næsten ikke kunne holde på de store bryster, som ikke var hæmmet af en BH.

Hun var vældig lækker at se på og sød oven i købet. Hun smilede og sagde, at det nok var bedst, hvis vi lige fik klaret det med betalingen med det samme, så behøvede vi ikke det der akavede bagefter. Hun fik de 3.000, vi havde aftalt for en hel nat og så gik vi oven på. Charlotte stod stadig splitter nøgen midt i soveværelset og pigen nikkede anerkendende, da hun så Charlottes endnu meget faste og smidige krop.

Lene kom hurtig ud af tøjet og, som aftalt, gik hun hen til Charlotte og gav hende et lille kys på munden. Charlotte gibbede, hun kunne fornemme, at det ikke var mig og da Lene tog om hende, var hun ikke i tvivl. Hun skulle lige til at reagere; men jeg kom hende i forkøbet og sagde, at hun skulle huske hvad hun havde lovet og kun gøre det, jeg bad om og nu ville jeg bede hende stå stille og lade Lene "arbejde" med hende. Hun hviskede et svagt "OK" og blev så stille.

Lene stillede sig bag Charlotte og begyndte at kærtegne hende med sine bløde hænder. Hun startede i ansigtet og arbejdede sig langsomt ned ad halsen til brysterne der fik en lille ekstratur, så vorterne igen begyndte at strutte. Så gled hendes hænder ned over maven og navlen og ned til venusbjerget. De legede lidt med den lille trekant af tiloversblevet hår og gled så ned mellem skamlæberne, ind til den hårde klitoris og længere ned af indersiden af lårene.

Lene havde nu lagt sig på knæ og jeg kunne se, at hun kyssede Charlottes bagdel og at hun lod sin tunge glide ind mellem balderne. Charlotte spredte benene, så Lene bedre kunne komme til. Jeg havde sat mig i den lille sofa og min pik dunkede af lyst til at være med; men jeg måtte holde mig – lidt endnu i hvert fald.

Lene havde nu bevæget sig på knæ om til forsiden og nu begyndte hun med lange, våde slik, at bearbejde Charlottes fisse. Charlotte kunne næsten ikke holde sig på benene og her skulle jeg så træde til. Jeg rejste mig, gik hen bag Charlotte og tog om og støttede hende. Jeg kuplede mine hænder over hendes dejlige bryster og stille kærtegnede jeg dem. Min stive pik fik jeg listet ind mellem hendes ben, så spidsen var ud for hendes skamlæber.

Sådan stod jeg og holdt hende og jeg kunne mærke, at det var godt, jeg gjorde det, for hun blev tung i mine arme. Hun nød det virkeligt. En dejlig pige slikkede hendes fisse og hendes mand kærtegnede hendes bryster. Det gav et gib i mig da Lene lige fik fat i min pik. Hendes ene hånd havde taget fat i den nedefra og uden at der gik noget fra Charlotte, fik jeg nu også professionel behandling. Lene slikkede klitoris og pik skiftevis mens hendes hånd kørte frem og tilbage på min pung og pik.

Så begyndte Charlotte at jamre og med et kom hun i en stor orgasme. Hvis jeg ikke havde holdt hende oppe, var hun faldet sammen. Lene slikkede løs på os begge og jeg kom nu også i nogle vældige sprøjt af sperm. Alt det jeg havde været vidne til fra jeg kom hjem, var for meget, derfor kunne jeg ikke holde mig mere. Vi sank alle 3 om på gulvet og lå dér mellem hinanden og legede med, hvad vi kunne få fat i.

Pludselig fik jeg en fisse stukket i næsen. Det var Lene, der også ville have noget. Jeg gav mig til at slikke hendes glatbarberede fisse og jeg kunne se, at Charlotte var gået i gang med hendes bryster og mave. Det varede da heller ikke længe før Lene fik en orgasme. Jeg tror ikke hun fakede den; men sikker kan man aldrig være – hun er jo professionel. Bagefter sagde hun, at det var en rigtig orgasme, hun havde fået og det var hun glad for. Hun mente, at det var den særlige omstændighed ved hele arrangementet der gjorde udslaget. Hun følte sig ikke professionel; men som en del af familien.

Vi gik alle 3 under bruseren og vaskede hinanden, så tog vi kimonoer på og Lene lånte en af Charlottes badekåber. Vi gik ned i stuen og jeg skænkede champagne til alle og sagde, at nu varede det ikke længe. De kikkede begge spørgende på mig; men jeg sagde ikke noget. Efter ca. en ½ time ringede det på døren og jeg gik ud og lukkede op. Ind kom 2 mand hver bærende på kasser og fade. Jeg havde tidligere på dagen bestilt en lidt speciel take-away, nemlig 3, 5 retters menu fra hotel Postgården (vores meget fine gourmetrestaurant i byen) med diverse vine til og det var det de nu kom med.

De fik hurtigt rettet an og serverede med kølig professionalisme maden og skænkede vine. Vi hyggede os alle 3 og da vi var færdige efter et par timer, gik de 3 catere og jeg serverede espressokaffe fra vores fine maskine. Vi fik et par store grappaer til og stemningen var ved at være meget animeret.

Charlotte kastede sig om min hals og sagde mange tak for den dejlige behandling; men jeg sagde, som tidlige, at vi slet ikke var færdige endnu. Festen skulle vare hele natten og Lene ville blive til næste morgen.

Vi tog en ny flaske champagne med, da vi gik op i soveværelset og det meste af natten gik med lige fra stille til vild elskov, hvor der blev kneppet igennem. Der var ingen, der kom til at mangle noget, heller ikke Lene. Jeg havde taget fri næste dag og efter et gedigent morgenknald med 2 trætte damer, lavede jeg brunch til os alle og da Lene skulle gå, hviskede hun til mig, at det var OK at kalde på hende, når vi havde lyst og den næste gang ville blive "on-the-house", så godt havde hun fundet sig tilpas.

Da Lene var gået kom Charlotte hen til mig, gav mig et stille kys og sagde, at det var den bedste bryllupsdag, hun havde haft og at nu var hendes eneste problem, hvordan hun skulle kunne gengælde den. Jeg hviskede i hendes øre, at det ville vi nok finde ud af og hvis hun gik med mig op i soveværelset nu, ville jeg give hende et tips...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.