Lige før jul var jeg på juleindkøb. Jeg bruger en del tid på nettet for at finde de rigtige julegaver til dem jeg holder af. En gang imellem må jeg dog ud i byen for at finde det rigtige, og shopping er bestemt ikke en del af mine spidskompetencer. Men her blev der tale om en slags held i uheld.

Jeg stod og kikkede på bøger. Hen over en reol fik jeg øje på en ældre kvinde. Jeg vidste faktisk præcist, hvor gammel hun var. 55, for at være hel præcis. Altså noget ældre end mig. Jeg kunne kende hende med det samme. Det var mine forældres tidligere nabokone. En meget lille kvinde. Næppe mere end en halvanden meters penge, ingen hængemave - tværtimod, kraftige lår, en relativ stor og bred bag og ikke mindst to meget store og helt naturlige bryster. Hun var stadig lige så smuk som jeg huskede hende, selvom der var gået mange år siden jeg så hende sidst. Minderne væltede frem. Hun så mig ikke, eller også genkendte hun mig ikke, så jeg fulgte lige så stille efter hende op til storcentrets restaurant. Det lyder lidt mærkeligt, men jeg lurede. Det er normalt ikke noget jeg gør i. Men jeg ville lige se, hvor hun satte sig med sin kaffe. Så købte jeg selv en kop, og gik over imod hende. Mine tanker gik hele tiden tilbage til min pure ungdom.

SEX I DAG?

Hun var heltinden i mine onanidrømme. I mine øjne den mest sexede, smukke og uopnåelige skabning på denne jord. I virkeligheden hed hun Lise, var alene og nabokone til mine forældre. Fra jeg var femten til jeg flyttede hjemmefra fyldte hun meget i mit hemmelige sexliv, og som det allervigtigste så var det hende, eller med hende, at jeg lærte at flirte. En lærdom, som jeg den dag i dag kan finde på at bruge.

Lise var en af min mors bedste veninder så hun kom i vores hjem næsten hver dag. Dengang kommunikerede man som naboer ved at ringe på en gammeldags telefon, eller ved at besøge hinanden flere gange om dagen.

Jeg er sikker på, at min mor dengang fortalte om den særlige udrustning min far, bror og jeg selv havde. Lise havde sikkert under alle omstændigheder givet næring til mine fantasier, men jeg husker tydeligt, hvordan hun jævnligt kom med små hentydninger. Jeg husker specielt en sommer på terrassen, hvor vi alle kun var i badetøj. Da kunne jeg godt se, at hun havde svært ved at styre sit blik. Hun var også altid meget kærlig overfor min bror og jeg, med små uskyldige berøringer, og mere eller mindre skjulte hentydninger til vores pigebekendtskaber. Kun én eneste gang ved jeg med sikkerhed, at hun også fik syn for sagen. Det var engang min mor var indlagt på sygehuset til en mindre operation. Lise havde påtaget sig opgaven som vores husholderske i nogle dage, og derfor kom hun over til os en meget tidlig morgen. Klokken var næppe mere end seks, og jeg var den eneste, der var vågen. Jeg vidste faktisk ikke, at Lise var kommet. Så uden en trevl på kroppen rejste jeg mig og gik igennem huset for at komme på badeværelset. Beviset på, hvor mange hormoner der er i en helt ung mand kom, da jeg kom ud i køkkenet. Jeg fik et chok. Men alligevel fik jeg også en benhård rejsning lige på stedet. Lise stod bag køleskabsdøren, og kikkede på mig. Hun var ikke chokeret. Tværtimod sagde hun godmorgen, og smilede til mig. Jeg var gået fuldstændig kold. Det eneste der skete var, at hun rakte ud og tog fat om min pik med den ene hånd. Så trak hun mig i en lang bevægelse videre forbi hende, for så at give mig et lille klap i bagdelen, samtidigt med at hun skubbede mig videre igennem køkkenet ud mod badeværelset. Tror I der her blev samlet billeder til mange timers ensom onani, for en knægt på sytten? Det var den oplevelse jeg havde i hovedet, da jeg gik hen imod den smukke ældre dame, der sad alene med en kop kaffe.

Jeg skal nu prøve at gengive de ord som faldt imellem Lise og mig resten af den dag - eller i hvert fald det der skal til for at jeg kan få fortalt min historie.

"Må jeg sætte mig her", spurgte jeg venligt. Lise kikkede lidt overrasket op. "Ja endelig", lød svaret. Så kunne jeg se, hvordan hun var lige ved at tabe både næste og mund. Jeg smilede bare og sagde: "Hej Lise, det er længe siden". Og så skal jeg love for at snakken gik, om alt muligt. Gamle dage og alt hvad der var sket siden. Lise var aldrig blevet gift. Jeg vidste godt, at hun var religiøs, men at det var på grund af hendes engagement i kirken og alle dens aktiviteter, at det bare aldrig var sket, vidste jeg ikke, før hun fortalte mig det, her så mange år efter. Jeg var jo også inkarneret ungkarl, så vores snak kom på et tidspunkt til at handle om hvorfor og hvordan.

Jeg inviterede Lise på frokost et sted lige i nærheden, og her blev vores samtale noget tættere, for ikke at sige meget intim. Lise var nemlig også en voksen dame, der sagde hvad hun tænkte. "Med din udrustning har du sikkert haft mange kvindelige beundrere". Det kunne jeg ikke nægte. "Ja, for siden den tidlige morgen ved køleskabet i dine forældres hus, har din tissemand været et billede, som jeg altid har kunnet kalde frem for mit indre blik." Jeg kunne ikke lade være med at smile over hendes brug af ordet "tissemand". En yngre kvinde ville nok have sagt "pik". Det man skal forestille sig er, at Lise og jeg flirtede helt vildt. Vores blikke og mimik sammen med det meget klare sprog, gjorde at situationen osede af sex. Hun var for mig fuldstændig lige så lækker som jeg huskede hende for fire årtier siden. Når nu hun havde spurgt ind til mit intime liv, tænkte jeg at jeg godt kunne gøre det samme. Og så begyndte hun hurtigt helt af sig selv at fortælle. "Jeg har ikke kendt ret mange mænd. Men jeg har heller aldrig undværet sex ret længe ad gangen. I hvert fald ikke siden jeg fyldte tredive, hvor jeg mistede min mødom. Og ja det var meget sent, men det var sådan det blev." I alle årene siden har jeg rejst meget, så de fleste af mine oplevelser er fra rejser rundt omkring i verden. Som regel engangsoplevelser. Der var dog et par gange, hvor jeg havde en ven i en uge eller to - så længe ferien varede. En bolleven hedder det vist i dag."

Under hele samtalen havde vi siddet og holdt hinanden i hænderne hen over bordet. Vi var tydeligvis glade for at se hinanden selv efter så mange år.

"Jeg bliver nødt til at tale med dig om dengang ved køleskabet", sagde jeg. Hun grinede højt. "Hvorfor dog det?", svarede hun. "Fordi jeg den dag i dag bruger oplevelsen, når jeg onanerer. Det var vildt for en knægt som mig. Du havde og har den mest perfekte krop, som jeg tænker kan få alle af hankøn til at tænke de meste frække tanker." Hun kikkede på mig. "Men det var jo helt uskyldigt, ja altså bortset fra, at du stod med en kæmpe stiv pik, men det er vel meget naturligt for en knægt i den alder." Jeg kunne ikke lade være med at grine. "Hvis du havde rykket bare én gang mere, så var du blevet oversprøjtet med sæd, det kan jeg love dig. Jeg gik lige ud på badeværelset og spillede den af til den store guldmedalje."

Nu var stemningen ikke kun stærkt erotisk. Lise sad tydeligvis uroligt på stolen. Der var ikke ret mange mennesker i restauranten, og tjeneren holdt sig væk. Ingen kunne høre, hvad vi sagde. Lise kikkede på mig. Hendes stemme dirrede lidt, og hun rystede lidt på de hænder jeg holdt i mine. "Må jeg se din tissemand igen?", sagde hun. Med det samme kunne jeg mærke liv i mine bukser. "Hvis du tror du er den eneste, der kan huske dengang, så tager du fejl. "Jeg har aldrig før eller siden set så stor en PIK". "Jeg er glad for en lækker PIK, helst helt bar, og din er den største jeg har haft fat i - selvom det er så mange år siden." Hun udtalte ordet PIK meget tydeligt, ligesom at hun havde bestemt sig for at bruge det.

Få sex i dag

"Du må meget gerne se min pik igen". Og så gik det hverken værre eller bedre, end at jeg lænede mig hen over bordet og kyssede Lise lige på munden. Hun responderede lidenskabeligt, og det endte med et meget erotisk kys, på trods af at vi ikke nogensinde før havde været så tæt på hinanden.

Det skulle åbenbart være her og nu. "Vi går ud på handicaptoilettet", sagde hun og tog min hånd. Jeg fulgte troligt efter. Da vi var sikkert inde, blev jeg grebet af stemningen, så mens Lise stod og kikkede på mig - stadig tydeligt nervøs - begyndte jeg at klæde mig af. Det var hurtigt gjort. Nu stod jeg splitternøgen på et offentligt handicaptoilet foran en noget ældre kvinde. Lise havde lagt sin frakke på gulvet. Hun var i en fin spadsérdragt. Min pik hang helt slap imellem mine ben. Jeg spredte benene lidt, og kunne mærke, hvordan mine lange nosser nu også hang og dinglede frit. De fleste mænd kender nok den kildrende fornemmelse i pikken, når den er på vej til at blive halvstiv, og før den rejser sig helt. Lise stirrede fuldstændigt uhæmmet på det lem, hun spontant havde grebet om for så mange år siden. Jeg svingede drillende min pik fra side til side. "Tag din frakke på igen", sagde jeg. Jeg havde fået en idé. Det her kunne blive en oplevelse i verdensklasse. Lise kikkede lidt skuffet på mig. "Jeg tager dig med på et hotelværelse, og så kan du kikke alt det du vil."

Som sagt så gjort. Mindre end en time senere stod vi der igen. Nu på et ganske almindeligt hotelværelse. Jeg nøgen med en slap og dinglende pik. Lise i sin fine dragt, med frakken smidt på sengen.

"Tag dit tøj af". Jeg var i humør til at være den der bestemte. Lises læber var konstant fugtige, fordi hun hele tiden slikkede sig om munden. Hun rystede over hele kroppen. Jeg havde luret hende. Hun var modtagelig for at blive domineret. Da hun var nøgen kunne jeg for alvor se, hvor fantastisk en krop hun stadig havde. Nuvel - det hele hang noget mere end jeg som knægt forestillede mig. Men for fanden, hvor udstrålede hun bare sex.

Ligesom Lise er jeg heller ikke nogen høj mand. Så man skal forestille sig to relativt små mennesker stå med en unormal stor pik dinglende imellem sig. Og så skete der noget jeg måske ikke helt havde ventet. Lises stemme dirrede helt ukontrolleret, da hun sagde: "Du skal være hård ved mig. Jeg får orgasme jo hårdere og jo mere smertefuldt du behandler mig." Det var lige præcist det jeg havde håbet på hun ville sige. Vores tillid til hinanden bundede tydeligvis i vores fælles fortid.

Jeg befalede hende til at gå i knæ. Jeg tog fat om min pik og kørte den rundt i hendes ansigt. En gang imellem slog jeg hende blidt med den, enten på kinderne, i panden eller på munden. Hun fik ordre på at rejse sig. Med flad hånd begyndte jeg roligt at give hende små afklapsninger. På ballerne. På brysterne. På kinderne. Langsomt slog jeg hårdere og hårdere. Til sidst slog jeg temmelig hårdt. Lise stønnede tydeligvis af nydelse. Selvom hendes krop for mig var perfekt, var den selvfølge mærket af tiden. hendes ansigt, arme og lår havde de rynker som en velholdt femoghalvfjerdsårig skal have. Efterhånden klapsede jeg hende meget hårdt. Det var længe siden, jeg sidst havde været i en sådan situation. Jeg kunne se Lise begyndte at savle en smule. Tegnet på at hun var på vej ind i den trance af nydelse, som er så fantastisk i den slags seksuelle lege. Både på grund af varmen i værelset, og på grund af mine slag var hun efterhånden brandvarm - helt bogstaveligt. Hun var nærmest våd af sved over hele kroppen.

Min pik stod nu næsten lodret. "Er du glad for min pik", spurgte jeg hende. Hun kunne kun hviske, men så kom det:" Ja. Din pik er den største og smukkeste pik jeg nogensinde har set. Må jeg omfavne den?." "Ja", svarede jeg. Hvor lang tid der nu gik har jeg ikke styr på. Men i lang tid lå Lise på knæ foran mig, mens hun lige netop omfavnede min pik, mine nosser og min røv. Det var helt umuligt for hende at få hele hovedet ind i munden, og hun kunne heller ikke nå omkring den, medmindre hun brugte begge hænder - så gik det lige. Men det forhindrede hende ikke i at slikke min pik med alt hvad hun havde. Min pik blev fuldstændigt fedtet ind i hendes savl. En gang imellem klapsede jeg hende i ansigtet. Og mens hun sad der, rykkede vi endnu et niveau op i vores leg. "Er jeg din lille slaveluder", spurgte hun med tungen ud af halsen. "Vil du gerne være det", svarede jeg. "Ja. Jeg vil være din lille gamle rynkede slaveluder. Jeg vil gøre lige hvad du beder mig om, og hvis jeg ikke lystrer, skal du straffe mig hårdt. Min gamle krop er din."

Hvad der skete derefter kan hurtigt blive meget detaljeret. Jeg var nu helt sikker på, at Lise og jeg havde gang i noget godt. Vi var begge gået ind i det med åbne øjne, og jeg var tilstrækkeligt rutineret som den dominerende til at det ikke fik lov at gå for vidt.

Jeg satte hende på en stol midt i hotelværelset. Jeg udspurgte hende om hendes erfaringer. Hun var hele tiden på kanten af trance, men samtidigt klar nok til at svare. Hvem skulle have troet at denne lille ældre, og meget nydelige dame, der havde viet sit liv til andre, kunne indeholde så meget seksuel energi.

Der var efterfølgende ikke en åbning i min krop, som hun ikke fik lov til at udforske. Der var heller ikke en åbning i hendes krop, som hun ikke viste mig, og som jeg ikke brugte på den ene eller den anden måde. Efterfølgende kunne jeg konstatere, at vi var i gang i mere end fire timer. Og der gik rigtig lang tid før jeg tillod, at hun fik min pik op i sig. Hun bad om den mange gange. Hver gang bad jeg hende på den hårde måde om at holde mund. Jeg bestemte. Og da vi endelig nåede dertil, kunne jeg godt mærke, at hun var ekstra tændt, men også nervøs. Hun rystede helt vildt, da det gik op for hende, hvorfor jeg bad hende lægge sig på ryggen på sengen, med vidt spredte ben. Hun var helt glatbarberet. Hendes kusse var vidt åben. Jeg satte mig på knæ imellem hendes ben, og lagde spidsen af min pik mod hendes kusse. Belært af mange års erfaringer sørgede jeg for at vi var godt og grundigt fedtet ind i vores fælles safter. Rigtigt ofte har jeg af samme grund en tube glidecreme i min frakkelomme - man kan aldrig vide. Men lige præcist den dag måtte vi klare os uden.

Så tog fanden ved mig. Jeg kunne mærke, hvor tændt hun var. Så jeg tog lidt af en chance. I stedet for at føre min pik op i hendes kusse, satte jeg den mod hendes numsehul. Hun nåede ikke at opfatte, hvad jeg havde gang i, eller også var hun ligeglad. I stort set én lang bevægelse kørte jeg så min pik op i røven på hende. Helt op. Den lyd hun kom med er svær at beskrive. Med et smil på læben kan man sige, at det mest lød som Tuborgmanden, der efter en lang travetur drikker en hel liter øl i et hug, og bagefter udbryder et langt og tiltrængt:"Arrrhhgggg." Da jeg var helt oppe hold jeg mig i ro et øjeblik. Men så gik jeg i gang med at kneppe hende. Hun vejede ikke meget, og jeg er i god form, så på et tidspunkt så det nærmest ud som om, at jeg bare holdt hende oppe i fri luft og hamrede hende hen over min pik. Hun kom ret hurtigt med et brag. For en kvinde i hendes alder havde hun en kolossal energi. Den første gang jeg kom den dag, var da jeg hev min pik ud af hendes røv, og beordrede hende til at omfavne og oversavle mig. Efter et stykke tid gav jeg los i hendes mund og ansigt. De ord der kom ud af hendes mund er svære at gengive. Men jeg kan med sikkerhed sige, at hun mente hvert et ord.

Det var en af de oplevelser, som man ikke har mange af. For det første at jeg skulle møde min ungdoms onanifantasi så mange år efter. For det andet, at jeg skulle blive inviteret til sex. For det tredje at jeg til fælles glæde også skulle få udfordret og udvidet, hvordan en SM leg kan foregå.

Og ja. Lise og jeg har stadig kontakt. Vi har også talt om den dag. Hun er lidt forskrækket over sin egen opførsel og reaktion. Det har vi talt meget om. Vi har ikke gentaget legen endnu, men det skal nok komme lige om lidt. I stedet har jeg stillet mig til rådighed for hendes nysgerrighed. Ikke fordi hun er uerfaren med en mandekrop. Men mest fordi hun aldrig har haft en bolleven i længere tid, og det er endda mange år siden. Så et par gange har jeg besøgt hende og fået en god gang kropsmassage, og lidt hyggesex. Vi er også helt klare på, at vi kun er bollevenner, som har en helt særlig fortrolighed, fordi vi også har en meget gammel fælles fortid.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.