Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Siden jeg startede i swinger verdenen har der været rigelig med oplevelser, rigelig med grænser der skulle prøves og massere af situationer jeg ikke havde regnet med at komme i. Som en af de yngste i det miljø jeg kom i, var der bud efter mig, mange gange var det par 10, 20 og 30 år ældre end jeg, der ville se deres kone med en ung fyr. Skal nu understrege på det kraftigste at jeg sjældent har oplevet mere behagelige mennesker end de, der er 100% ærlige omkring deres behov og lyster. Så kan man sagtens kigge udefra og synes det er underligt, og havde man spurgt mig som 18 årig om jeg nogensinde ville være sammen med en anden mand, havde man nok fået et knap så venligt svar, for fuck nej.. Men så dejlige mennesker og så godt selskab er meget tiltrækkende. Og al det virvar af mennesker, lyster og perversiteter findes også dem, som fuldstændig får drejet ens verden og selv de negative input er med til at forme en på den lange bane.

Ikke desto mindre måtte jeg sande at sex og udfordrende sex var noget der tiltrak mig meget, så meget at jeg efter diverse oplevelse med begge køn endte med at være i et forhold med en anden mand. Han var næsten 20 år ældre end mig, og meget dominerende hvilket fik mine grænser om sub testet til det yderste.

SEX I DAG?

Han var og er bestyrer i vores klub og meget charmerende. Min lyst til at forsøge mig med et rent mand/mand forhold havde totalt taget over, da jeg ikke havde været så heldig med kvinder. Så da han lagde an på mig en aften var jeg ikke sen til at tage med ham hjem, hvilket jeg normalt ikke gjorde. Al leg foregår normalt i klubben så er der altid er opsyn og støtte hvis man vælge at prøve grænser, der stikker lidt af.

Men stik i mod al fornuft tog jeg med ham hjem og vi endte i bad sammen og jeg kunne simpelt hen ikke lade hans flotte pik være. Jeg smed på knæ og begyndte at kæle for den. Han var tilpas sadistisk til at hive den væk fra mig, så jeg sad der med åben mund og gabte ud efter den. Han grinede og sagde, 'hvad heddet det?'. Jeg svarede 'må jeg smage din pik' han grinede og trak forhuden tilbage og lod min tunge ramme pikhovedet. Det gav et stød i mig og jeg var totalt solgt og vild med hans måde at styre på, jeg måtte have mere.. Det skal lige tilføjes at jeg havde relativ erfaring med MM sex, dog udelukkende med en kvinde tilstede, og jeg havde til denne dag ikke set mig selv kunne være med en mand på 2 mands hånd.

'Rolig nu dine lille svans' kom det hånligt fra ham, 'hænderne om på ryggen' jeg adlød. Han satte sin ene hånd bag mit hoved og kørte langsomt sin pik ind mellem mine læber, ned i min hals og holdt fast.. Jeg var lige ved at kaste op da han gav slip og lod mig få vejret.. 'Vi skal have trænet dig i at deepthroate' sagde han. Jeg var på forhånd klar over at han ikke var den sødeste og rareste mand i verden, for der var en grund til at han for det meste var single. Jeg vidste også at han var 100% homoseksuel, så hvis jeg ville have en tur med ham måtte jeg gå på kompromis med kvinde selskabet. Dog afskrækkede det mig ikke nok på det tidspunkt. Jeg var styret af liderlighed, og da jeg først selv fik lov at styre mit blowjob, gik det en del bedre. Jeg suttede alt hvad jeg kunne, have mest af alt lyst til at sluge alt hvad havde lige der, men sådan skulle det selvfølgelig ikke være. Efter noget tid hvor jeg slikket hans lækre pik op og ned ad skaftet, suttet hans nosser og kælet for det svulmende hoved, havde han fået nok. Han hev mig op og kyssede mig voldsomt.. Det var så første gang jeg havde kysset en mand, og må indrømme at det ikke lige var min ting. Det var lidt for voldsomt til min smag..

Han vendte mig om i bruseren og lod sinde hænde kære ned af min krop, han kærtegnede min ryg, hofter og baller og lod forsigtigt en finger glide op i mig. Han kyssede min nakke mens hans finger fandt vej dybere og dybere ind mig og jeg var totalt i trance af hans behandling. Han tog et fast greb om min hals bagfra og holdt fast da han borede nummer 2 finger ind og forsigtigt begyndte at finger kneppe mig.. Jeg stønnede af hans behandling og var glad for at han var så forsigtig. Jeg kunne ikke undgå at føle mig totalt overgivet og helt i hans magt, en skøn fornemmelse.

'kan du lige det' spurgte han. Jeg stønnende 'ja'.. 'Vil du gerne have pik' forsatte han.. igen stønnede jeg 'ja'. Jeg ville bare have ham til at kneppe mig lige der, i bruseren. Hans hånd gled ned til min stive pik, og han begyndte at spille den af mens hans fingre kørte ud og ind af mig. Jeg var totalt solgt, havde ingen anelse at en erfaren mand kunne gøre mig så vild i varmen og så liderlig efter pik. Jeg var villig til at gøre hvad som helst for at få ham til at tage mig.

Han trak sine fingre ud af mig og jeg vendte mig, han kyssede mig igen grådigt mens han greb om begge vores pikke og spillede dem samtidig. Fuck det var rart at blive rørt ved på den måde alt ramte bare rigtigt og jeg tålte kysseriet, for lige nu var jeg et sted hvor jeg ikke turde stoppe af frygt for at han ikke ville kneppe mig. Jeg måtte bare vide hvordan sex med ham her ville være.

Han fik samlet fokus nok til at foreslå at vi fik os tørret for at gå ind i stuen og forsætte. Jeg skyndte mig alt hvad jeg kunne ind i stuen så snart jeg var færdig, og efter lidt tid kom han. I hånden havde han kondomer og glidecreme. Han stak mig begge dele og sagde 'nu giver du mig gummi på og smører os begge ind' jeg gik på knæ og kunne ikke lade være med at tage hans pik i munden. Han lo og sagde 'du er godt nok liderlig' som om min strittende pik ikke var afslørende nok. Jeg suttede i roligt tempo og mine hænder kærtegnede hans mave og hofter. Jeg forsøgte mig endnu en gang med at få hans pik helt ned i halsen, jeg ville jo gerne gøre det så godt som muligt. Det lykkedes næsten og hans intensive vejrtrækning lod mig vide at jeg gjordet det godt. Min tunge cirklede om hans pikhoved og slikkede grådigt skaftet så hele pikke glinsede af mit savl, jeg suttede forsigtigt på hans stores nosser og da jeg igen rettede min opmærksomhed mod hans pik, kiggede jeg op og vores øjne mødtes mens hans pik igen gled ned i min hals. Jeg gav ham omsider gummi på og smurte rigeligt med glidecreme på hans stive pik min, begge hænder blev brugt. Så tørrede jeg en del af glidecremen af mellem mine baller og spurgte hvordan han ville have mig. Han så på mig og smilede 'jeg vil se min pik dele den røv i to' jeg vidste straks hvad han mente og bukkede mig hen over sofaens ryg og holdt fast..

Han grinede da han rettede mig op og sagde 'rolig nu'. Igen kyssede han min nakke mens han tryggede sig helt tæt ind til mig. Jeg kunne mærke hans pik mellem mine baller og det var som om at min røv bare var klar til at modtage. Han kørte drillende pikken mellem ballerne og lod den presse på min ringmuskel for bare at fjerne den igen.. Åh gud hvor ville jeg bare have ham, han forstod virkelig at trykke på de rigtige knapper. Da han endelig satte pikhovedet mod min åbning, holdt jeg vejret. Hans hænder gled ned ad mine arme og han knugede mine hænder til ryglænet. Han pressede forsigtigt på og hans stivepik gled ubesværet forbi ringmuskelen og ind i mig, helt i bund i et langsomt langt stød. Jeg gispede efter vejret da jeg mærke at han var i bund.. Sikke en følelse. Han holdt stadig mine hænde da han langsomt begyndte at kneppe mig, og jeg ville bare bukke mig så jeg kunne få ham længere ind. Hans stød blev længere og længere og han forsøgte at stikke sin tunge i min mund. Jeg kunne nu ikke koncentrere mig om meget andet end at nyde turen, og jeg ønskede bare at det aldrig ville stoppe. Han var virkelig et godt knald og alle de fordomme jeg havde fået fra andre der havde været på ham, var visket bort lige i der. Han var virkelig en nænsom elsker.

Endelig slap han mine hænder så jeg kunne bukke mig og støde i mod, jeg ville mærke ham rigtigt.. Han tog et fast greb om mine hofte og begyndte at støde hårdere. Jeg stønnede højt i takt med hans bevægelser. Og jeg kunne mærke hvordan min røv bare tog i mod. Tidligere har jeg ikke kunne holde til anal mere end 5-7 minutter, men ind til videre havde han været inde i mig i snart 20 og jeg havde ikke lyst til at han skulle stoppe.. Han smækkede mine baller og trak sig ud. 'Vi skal have gjort dig til rigtig bøsse' sagde han.. skuffet over at han forlod mig men uden at ane et klap af hvad han mente fulgte jeg bare med ham ind i soveværelset. Han skubbede mig ned på sengen og trak mig til sig. 'der skal være øjenkontakt' sagde han.. Den var ny for mig og jeg må indrømme at det er noget af en grænse at kigge en anden mand i øjnene når han tager en. Så forstår man pludselig hvordan en kvinde har det. Men i den situation, men ham virkede det ikke som om et 'nej tak' var en mulighed ej heller noget jeg havde lyst til.

'Du skal se mig i øjnene når jeg kommer' stønnede han. Og jeg gjorde mig klar. Han hev efter vejret og han kunne knap holde øjenkontakt da hans hænder fandt mine arme og holdt dem fast mod madrassen. Han kneppede løs og vi stønnede om kap. Jeg sagde 'kom i mig, fyld mig' , det var lige hvad han ville høre og hans pik begyndte at krampe da han skød hele sin ladning af inde i mig. Fuck det var vildt og frækt tænkte jeg, jeg var nær selv kommet uden berøring. Han rettede sig op og med forsigtige kneppe bevægelser gjorde han sig færdig inden han trak sig ud og lod det fyldte kondom blive siddende i mig. Han smed sig på sengen og smilede til mig.. 'så skal du vist også videre' jeg var målløs. Jeg kiggede på ham og spurgte 'hvad snakker du om?' .... 'du skal videre' vi er sgu da færdige. Han rejste sig og tog en shorts på, hentede mit tøj og kastede det over til mig.

Jeg sad på sengen med en stiv pik og en liderlig hjerne med uforløst sag. Han gik hen og tændte fjernsynet og jeg så det som mit stikord til at hoppe i tøjet og skride. Da jeg forlod hans lejlighed tænkte jeg meget, jeg var flov, følte mig udnyttet men faktisk blev jeg bare bekræftet i hvad jeg allerede vidste. Og det var alt sammen min fejl. Han var et dumt svin.. Dog var dette kun begyndelsen på et længere forhold med samme mand, en mand som kørte rundt med mig i over et halvt år. Men mere om det på et senere tidspunkt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.