Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

I gymnasiet tiden når jeg gik i byen med mine venner var det sjældent for at score. Det var derimod bare for at hygge os og drikke for at drikke os selv fulde. Hvilket oftes resulterede i nogen hæftige drukture som altid betød masser af tømmermænd.

På det her tidspunkt i gymnasiet havde jeg en kæreste. Vi havde været kærester i næsten et år. Når hun var i byen ville hun mest danse så hun endte altid på en club og jeg endte med mine venner på en pub eller brunt værtshus. Ikke at det var et problem, men det betød bare at vi sjældent tog hjem fra byen sammen. I stedet endte vennegruppen og jeg for det meste hjemme Christian, for så kunne vi splejse til en taxa og Christian havde to store værelser og eget i bad i hans forældres villa, hvor der var plads til alle.

SEX I DAG?

En aften vi havde været i byen og vi var fire drenge der skulle hjem til Christian og sove. Vi fik hurtigt fat på en taxa. Og kampen om pladserne i taxa var vigtig, for endte man på forsædet så skulle man både betale og man ville komme sidste ned i kælderen og dermed ende med at sove dårligt på en tomands sofaen. Dennis endte på forsædet og blev lidt tøse fornærmet som så ofte, hvilket fik ham til at komme med flere nidkære kommentar om os andre.

Min plads i taxaen betød at jeg hurtigt kunne komme indenfor og få godt sted at sove. Det endte med at skulle sove sammen med Christians i hans dobbeltseng og de andre sov skulle sove i det andet værelse. Dennis fortsatte sine kommentar og sagde hånligt - held og lykke med at sove sammen med Christian for så er du sikker på at vågne op sammen med en nøgen mand i morgen, han har sku' de sidste på gang taget underbukserne af midt om natten når jeg har sovet her inde.

Christian svarede ikke rigtigt og jeg endte med at sige luk røven til Dennis og bad ham skride ud af værelset så jeg kunne sove. Dennis blev igen fornærmet, men liste af sted ind for at finde den sofa han skulle sove på. Jeg alt tøj af undtagen boxershorts og lagde mig ned i sengen. Christian gik på toilette og inden han var tilbage var jeg faldet i søvn.

Jeg vågne efter nogle timer ved at Christian lå meget uroligt. Halvt i søvne gryntede jeg at han skulle ligge stille og jeg vendte mig om på den anden side så jeg kom til at ligge med ryggen til ham. Hurtigt falde jeg i søvn igen.

Jeg vågnede efter noget tid igen. Denne gang ved at Christian lå lige bag ved mig og jeg kunne mærke at han var ved at tage mine boxershorts af. De var allerede nede omkring mine knæ. Jeg var forvirrede og viste ikke rigtigt hvad der skete. Min brandet gjorde at det hele var lidt blurred - Hvad havde Christian gang? Hvad ville han gøre med mig? Jeg lå helt stille og lod som om jeg sov.

Christian bevægede sig tættere på mig og jeg kunne mærke hans halv stive pik på mine baller. Hans åndedræt var begyndt at blive lidt tungere og han lå nu så tæt på mig at han næsten stønnede mig i øret. Christian lagde sin arm om mig som om jeg var hans kæreste han lagde sig ind til mig som to kærester der sover i ske. Jeg gryntede lidt for at gøre opmærksom på mig selv. Det var som om han trak sig lidt tilbage for hans pik forsvandt fra mine baller.

Mine tanker myldrede afsted. Var Christian i gang med at voldtage mig? kommer det til at gøre ondt? Er Christian så fuld at han forveksler mig med sin kæreste? skal jeg sig noget? Jeg kan også forsøge at lade som om jeg vågner, vil det få ham til at stoppe?

Jeg lå fortsat helt stille. Langsomt kunne jeg mærke at Christian bevægede sin arm så hans hånd til sidst var ved min pik. Min ellers ret store pik var helt slap af nervøsitet. Han tog fat i den og begyndte langsom at lege lidt med mig og jeg kunne mærke hvordan Christians pik var ved mine baller igen. Hans pik blev stadig mere hård og kunne mærke hvordan den søgt mod et mål. Stik mod min vilje kunne jeg mærke at min pik fik mere og mere fylde dog uden at vokse sig helt stor.

Christian fjernede sin hånd fra mig for at styre hans egen pik ind mellem mine baller. Jeg kunne mærke hvordan at han med rolig bevægelser forsøgte at press sig op i mig. Han gjorde det stille og roligt for ikke at vække mig. I takt med at han gned pikhovedet mellem mine baller begyndte hans åndedræt igen at blive tungere. I kraft af med Christians bearbejdning af mit hul begyndte min nydelsen at stige. Stadig lammet af situationen lå jeg helt stille, men langsomt begyndte jeg at presse min røv baglæns når jeg mærkede at Christians pik ramte rigtigt. Jeg begyndte langsomt at få en lyst til at der skulle ske mere, men stadig ramt af chok blev jeg liggende stille.

Efter et stykke tid hvor vi havde ligget på sammen måde og Christian havde kørt sit pikhoved frem og tilbage mellem mine baller, virkede det til at han var fint tilfreds med at han ikke ville lykkes med at få pikken indenfor. Jeg pressede lidt ekstra imod hans stød og så efter to stød mere gled hans pik hoved op i min røv. Jeg var glad for at hans pik ikke var lige så stor som min for det gjorde ikke ondt. Jeg tror Christian blev overrasket at det lykkes at få pikke op i mig, for pludselig lå han lige så stille som mig. Det føltes som flere minutter hvor vi begge lå stille med uden at det skete noget.

Christians pik blev ved med at være stiv og jeg kunne høre på hans åndedræt at han stadig var meget tændt. Han tog igen sin arm rundt om mig for at lege med min pik samtidigt med at begyndte at køre sin pik langsomt frem og tilbage i mig. Han kom aldrig mere end et par centimeter op. Jeg var nu for alvor ved at være tændt og stimulering af både min pik og min røv betød at jeg næsten var helt stiv, hvilket tydeligt påvirkede Christian for hans åndedræt var var hurtigt, hans pik blev endnu hårde og han kom i op i mig.

Vi lå stille igen. Christian blev ved med at holde om mig som om vi var kærester der lå i ske. efter lidt tid falde hans pik ud af mig og jeg falde kort tid derefter i søvn igen.

Da jeg vågnede lå Christian i den anden side af sengen og mine boxershorts lå på gulvet. Jeg skyndte mig hurtigt at tage dem på at gik ud på Christians badeværelse for at tage et bad. Jeg kunne mærke hvordan at Christians sæd stadig var mellem mine baller noget var ikke helt størknet. Mens jeg stod under bruseren kom nattens oplevelse op i mig igen. Jeg følte mig på den ene side misbrugt og udnyttet, men også lidt liderlig ved tanken om en anden mands pik i min røv. Min pik blev langsomt hård og jeg begyndte at fantasere om hvordan det ville være at blive kneppet rigtigt eller selv at kneppe en anden mand. Men inden min fantasier udviklede sig kunne jeg høre at alle de andre var vågnet og jeg skyndte mig derfor ud til dem.

Jeg sagde ikke noget til Christian eller de andre om hvad der var sket og jeg har aldrig fortalt det til nogen før nu mest fordi jeg var flov over at kunne lide det og egentlig håbede det ville ske igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 34 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.