Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

I 70erne kom jeg af og til i en kiosk ved 6eren endestation, hvor jeg skulle videre med en anden bus, jeg var omkring 16-17 år - ejeren af kiosken var en mand omkring 65-70 år, efterhånden faldt vi i snak, og jeg blev gerne inviteret ind i baglokalet for en sodavand eller øl - lokalet var ikke stor, den ene del fungerede som lager, mens i den anden ende stod en ældre mindre sofa, lavt sofabord og en lænestol.

Af og til købte jeg weekend sex - men en dag sagde ejeren om ikke jeg ville kikke på noget mere spændende og frækt ?

SEX I DAG?

- lidt genert sagde jeg ja tak, og frem under disken trak han et blad frem, det var et homoblad, havde aldrig kikket i sådan et, da disse bestemt dengang ikke lå synlig i nogle butikker som solgte pornoblade.

Det var tæt på lukketid, så han sagde jeg kunne sætte mig ud i baglokalet og kikke i det, så ville han komme lidt senere når han havde lukket kiosken kl 17.30.

Jeg gik ud i baglokalet og satte mig i sofaen, og begyndte at kikke i bladet, det tog ikke lang tid før pikken var stiv, selvom jeg aldrig havde prøvet noget med en anden fyr.

Lidt efter hørte jeg han lukkede butiksdøren og lyset i forretningen blev dæmpet, og lidt efter kom han ind med to øl i hånden og satte sig i lænestolen, han fortalte at han kone først ville komme sent hjem, så han havde ringet og sagt at han ville blive forsinket da han skulle kikke regnskabet efter.

Den bemærkning lagde jeg ikke noget i - nå sagde han, hvad synes du så ?
Godt tør i munden sagde jeg at det så fræk ud - og lagde bladet på bordet.

Vi begyndte at tale om al muligt andet - men jeg kunne mærke og hører på det han sagde, at han gerne ville hører nærmere om hvad jeg følte for indholdet af bladet, han nævnte at han og konen ikke havde noget fræk sammen mere, det gad hun ikke,

Han fortsatte og spurgte om jeg nogensinde havde hygget mig med en anden fyr - hvilket jeg sagde nej til, samtidig lagde jeg mærke til en mindre bule i hans bukser, og så han lagde sin hånd på den alt imens han snakkede videre, det følte liderligt at sidde og tale om erotik med en fyr man ikke rigtig kendte så meget til, han tog bladet og bladede i det, fandt et billede med to fyre som suttede pik på hinanden - kikkede på mig mens han viste mig billede, og spurgte hvad jeg syntes om det.

- fræk - fik jeg fremstammet, pludselig sagde han - vil du se min pik? - jeg nikkede og han lynede bukser ned og tog en halv tyk pik frem og lod den hænge halvslapt ned mellem benene.

Må jeg se din sagde han? - jeg rejste mig op og lod bukserne falde ned, så min jomfru pik stod og strittede ud i luften, du er vist liderlig sagde han og fortsatte, kom her hen og mærk min.

Jeg gik hen til ham og satte mig på sofabordet og lod min hånd let berører pikken, jeg trak forhuden tilbage, så et let blåtfarvet pikhoved blev blottet - jeg kørte hånden op og ned nogle gange, og mere og mere stiv blev hans pik, samtidig dukkede der små dråber op på pikhovedet, du må gerne ta den i munden sagde han - mens han lænede sig tilbage i lænestolen med lukkede øjne - jeg blev lidt i tvivl, skal-skal ikke, men spændingen og især liderligheden tog overhånd, så jeg lænede mig frem og tog den forsigtig ind i munden, det første jeg smagte var en salt smag af varm sperm, jeg lod tungen let berører pikhovedet, tog den ud af munden og begyndte at slikke selve pikken, der kom en let stønnen fra ham, og jeg mærkede hans hånd tog fat i min pik og begynde at stryge den blidt.

Vent lidt sagde han pludselig, og rejste sig op og lod sine bukser falde til jorden, han bad mig rejse mig op, og han lod sin pik berører min og pressede sig ind til mig og begyndte at kysse mig dybt, jeg var tæt på at sprøjte, hvilket jeg fortalte ham, han slap mig og lagde sig på knæ foran mig og tog hele min pik i munden og få sekunder efter fik han hele ladningen af min sperm i munden.

Han suttede pikke hårdt og yderst grundig, jeg mærkede han slugte al sperm. Nu er det din tur sagde han, jeg lagde mig på knæ og suttede i samme stil som han havde gjort med mig, jeg mærkede det rykkede i hans pik, og nåede lige at få den ud af munden før han fyrede den varme klæbrige sperm af i hovedet på mig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.