Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var efter nogen tid på min første arbejdsplads blevet valgt til tillidsrepræsentant. Det betød, at min daværende fagforening SID sendte mig på kursus på deres skole i Svendborg.

Kurset varede 2 uger og vi var en gruppe på 18 tillidsfolk fra hele landet. Langt de fleste var mænd og vi var næsten jævnaldrene alle sammen. Det var et ret fedt kursus, hvor der også var rig lejlighed til at nyde den smukke natur rundt om skolen. Det var midt om sommeren så vi tilbragte som regel aftenerne ude i skolens have med hygge omkring et bål.

SEX I DAG?

Onsdag aften den anden uge på skolen var vejret lidt dårligt med blæst og regn. Vi tilbragte derfor aftenen i skolens slyngelkælder. Jeg havde ikke lyst til at sidde og drikke øl som mange af de andre medkursister gjorde. Så jeg gik op i skolens tv-stue og så fjernsyn.

Inden senge tid besluttede jeg at jeg ville tage en tur i skolens sauna. Der vare en ret stor sauna i forbindelse med et svømmebassin og et baderum. Jeg gik derned og konstaterede at jeg tilsyneladende var den eneste der brugte faciliteterne så sent på aftenen.

Jeg tog et hurtigt bad og gik ind i saunaen. Da jeg åbnede døren ind til saunaen så jeg at en af mine medkursister sad derinde. Han var en ret flot fyr nogle få år ældre end jeg. Han hilste mig pænt velkommen og sagde, at han ofte tog en svømmetur og en tur i saunaen inden sengetid.

Vi sad på hver vores træbænk overfor hinanden og faldt i snak om nogle af de opgaver vi havde fået på kurset, men snakket kom også ind på nogle af de andre kursister. Efter kort tid rejste han sig op og ville ud for at tage en kold skyller. Det var først da jeg opdagede, at han var helt nøgen. Jeg fik lige et kort glimt at hans flotte krop og pæne slappe pik inden han forsvandt ud af døren.

Han kom snart tilbage igen og denne gang satte han sig lige over for mig på det nederste trin. Vi sad igen og snakkede om løst og fast. Jeg kunne dog ikke lade være med at smugkigge på hans nøgne krop og slappe pik. Efter et stykke tid registrerede jeg, at hans pik ikke længere hang helt slap imellem hans ben og den var også blevet lidt større.

Han blev på et tidspunkt klar over, at jeg havde registret hans piks tilstand og undskyldte det overfor mig. Han sagde, at han ofte blev pisseliderlig af varmen i saunaen og han havde et par gange taget sig en spiller her på skolen, da han som regel havde saunaen for sig selv så sent på aftenen. Han spurgte så om ikke jeg af og til blev liderlig af varmen. Jeg svarede, at jeg lige nu var meget liderlig, men det ikke så meget var på grund af varmen, men at det mere var synet af hans efterhånden mere end halvstive pik. Han spurgte mig om jeg var til sex med mænd, eftersom at jeg blev liderlig af at se hans stive pik. Det måtte jeg jo indrømme at jeg var.

Han sagde, at han både var til mænd og kvinder og at han synes vi skulle tage et bad, få tøj på og gå ned på hans værelse og hygge os sammen. Det skulle han ikke sige mere end en gang. Vi gik sammen ud under bruserne og fik et koldt bad. Blev tørret, fik tøj på og gik hurtigt ned mod hans værelse.

Vi var kun lige kommet indenfor døren da han hurtigt smed sit tøj og stod helt nøgen overfor mig. Jeg fik også hurtigt smidt mit tøj og så stod vi der to nøgne fyre med hver vores strittende pik. Han gik ned på knæ, snusede lid til mine nosser og min pik og tog så min pik ind i munden. Han var rigtig god med sit mundarbejde og jeg stønnede snart højere og højere. Efter kort tid var jeg nød til at stoppe ham for ikke at komme med en alt for tidlig udløsning. Han rejste sig op og jeg tog fat om hans pik, der nu var rejst i fuld størrelse og var meget hård. Pikhovedet var helt blottet og glinsede af al den presperm, der konstant piblede ud af sprækken.

Jeg fik ham til at lægge sig på ryggen på sengen og satte mig ned på knæ ved siden af ham. Tog hans pik i munden og slikkede den dejlige presperm i mig. Jeg begyndte at køre munden op og ned ad den dejlige pik. Han kunne helt klaret lide min behandling for han begyndte at stønne højere og højere samtidigt med at hans underliv begyndte at bevæge sig op og ned i takt med min munds bevægelser på hans pik.

Efter kort tid foreslog han at vi skulle lægge os i en 69'er. Det gjorde vi og jeg fik hans dejlige dunkende pik ind i munden igen. Og han gik i gang med at give mig et seriøst blowjob. Der gik ikke lang tid inden jeg var meget tæt på en udløsning. Jeg advarede ham om min forestående udløsning, men det fik ham bare til at slikke og sutte endnu mere ihærdigt. Jeg fik en mega udløsning i munden på ham og mistede næsten hel pusten så dejligt var det. Han slugte hele min ladning og slikkede min pik helt ren. Så lagde han sig på ryggen og jeg gik i gang igen med at sutte og slikke på hans pik. Der gik ikke lang tid inden hans pik tømtes i munden på mig. Jeg gjorde som han lige havde gjort ved mig. Slugte hele ladningen og slikkede hans pik helt ren.

Vi lå et stykke tid ved siden af hinanden og nød den dejlige afslappende fornemmelse der breder sig i hele kroppen ovenpå en god udløsning. Han rejste sig og samlede sin dyne op fra gulvet og trak den over os. Jeg sagde at jeg nok hellere måtte smutte ind på mit eget værelse, men det syntes han ikke. Han ville gerne have at jeg blev der og sov ved siden af ham. Og sådan blev det.

Vi nåede desværre ikke at hygge os sammen igen inden vi skulle hjem fredag efter frokost. Men nogle måneder senere var jeg på et andet kursus på SID-skolen i Silkeborg. Her var han tilfældigvis på et andet kursus sammen uge. Der fik vi tid til at hygge os sammen nogle gange i løbet af ugen. Det blev aldrig til analsex mellem os, men vi fik flere rigtig gode og frække 69'ere.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.