Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var sent, vist nok efter midnat og jeg var på vej i seng. Jeg loggede dog på boyfriend for lige at se om der var sket noget siden sidst.

Jeg søgte ikke noget på det tidspunkt fordi det var blevet så sent. Jeg havde ikke været på ret længe inden jeg fik en kort besked: "Jeg sutter gerne! ;)" Det vakte min nysgerrighed, selvom jeg egentlig bare havde tænkt mig at sove, så jeg skrev tilbage "Skønt, jeg elsker at få suttet pik" Han svarede hurtigt at jeg bare kunne komme ud til ham, han ville være på et øde sted og være klar til mig. Jeg var lidt skeptisk, men efter lidt skriven frem og tilbage, var jeg blevet ret tændt. Tanken om bare at køre ud og få suttet pik, gjorde mig liderlig.

Jeg fandt ud af at det ikke ville tage så lang tid at køre derud, og fyren havde svaret så godt på mine spørgsmål at han virkede troværdig, så jeg besluttede mig for at tage afsted. Det var mit første møde med en ukendt fyr på et øde, offentlig sted. Så jeg var både spændt og havde alle antenner ud. Jeg kom frem og ganske rigtigt var det øde og meget mørkt, klokken var ca. 1 om natten. Han holdt som aftalt i sin bil, jeg parkerede ved siden af og vi steg ud af bilerne samtidig. Vi sagde ikke meget til hinanden, han trak mine bukser ned, og tog min pik i hånden. Jeg var nu blevet meget liderlig og hans kærtegn gjorde kun liderligheden større. Han bøjede sig ned og tog min pik i munden, jeg kunne mærke min pik i hans frække mund, jeg kunne mærke den vokse og blive stivere mens hans læber lukkede sig omkring den og hans varme tunge legede omkring spidsen. Det var enormt fræk at stå der udenfor med bukserne trukket ned til knæene, mærke den kølige natteluft omkring mine bare balder, mens min pik voksede i munden på ham. Han havde nu sat sig på knæ foran mig og suttede så skønt. Jeg kunne ikke lade være med at støde pikken en smule frem og tilbage. Jeg lagde en hånd på hans hovede og blev ved med at lige så stille kneppe hans mund. Jeg kunne mærke at jeg var på nippet til at komme, så jeg stoppede og lod ham om at sutte, og inden længe kom jeg. Jeg mærkede pikken pumpede sprøjtende sperm i hans mund. Da jeg havde sprøjtet færdig trak jeg pikken ud af hans mund, jeg trak bukserne op og fortalte hvor skønt han havde gjort det for mig.

Han virkede selv ganske tilfreds, så jeg satte mig tilbage i bilen og kørte hjem og fik en god nats søvn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.