Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg sidder ofte i dampsaunaen efter svømmeturen, og enkelte gange når der ikke er andre i saunaen har jeg haft held til at spille pik derinde i varmen – meget dejligt og meget afslappende !

Forleden dag sad der kun mig og en anden fyr derinde, men det lod åbenbart ikke til at genere ham, for på trods af dampen kunne jeg se at han sad og legede med sin pik, og når jeg kiggede godt efter igennem dampen så det faktisk ud som om det var en pænt stor pik han sad med i hånden.. Jeg er sikker på at han var klar over at jeg sad og kiggede, og at det var et ekstra krydderi for ham. Jeg tændte på situationen, og tog mod til mig og rykkede lidt nærmere, så han slet ikke var i tvivl om at jeg kunne se hvad han lavede. Det inspirerede ham så til at vende sig om mod mig, mens han spillede videre, langsomt og indbydende … Det var som om han stoppede med at spille et øjeblik og jeg kunne nu se meget tydeligt at hans pik stod rank og flot ud i luften, helt lige og tyk og med et markeret hoved. Lige da han holdt op med at spille, gyngede den let i takt med at blodet pumpede i den – og det var som om den stod der og ventede på at nogen skulle spille den for ham. Så jeg gjorde det der lige faldt mig ind - jeg rakte ud og tog om den med hånden og blev forbavset over at den var så blød og hård på samme tid. Jeg spillede den på samme måde som han selv havde gjort, langsomt og hele vejen fra roden og ud til spidsen og tilbage igen og igen… Det næste jeg mærker er hans hånd der tager et fast greb om min nakke, og presser mit hoved ned til pikken. Meget behændigt styrer han pikken hen til min mund, og hånden på min nakke presser til så jeg ikke kan undgå at få det svulmende pikhoved ind i min mund. Han er hurtig og vi ved begge at det er et spørgsmål om tid inden der kommer nogen ind i saunaen, så den anden hånd tager også fat om mit hoved og han begynder at bevæge mit hoved op og ned mens han laver kneppebevægelser. Han mundknepper mig simpelthen lige der i saunaen, med risiko for at blive opdaget sidder vi sammen derinde i måske 20-30 sekunder inden jeg mærker at pikken om muligt bliver endnu hårdere og større, hans hænder griber endnu mere fast om mit hoved og nakke, og hans kneppebevægelser bliver dybere, og jeg kan høre på hans vejrtrækning hvor det bærer hen. Han sidder lige pludseligt helt stille og jeg mærker kramperne i hans pik da den skyder en ordentlig ladning af i munden på mig – i den varme sauna føles spermen kølig, og den våde salte fornemmelse er en dejlig smag.

Jeg sætter mig op, og han retter sig tilbage på sin plads, og lige da jeg er ved at prøve at samle mig sammen efter den lidt ublide behandling, kommer der en fyr ind i saunaen så jeg kan ikke gøre andet end at sidde som om intet er hændt. Min egen pik er ikke helt upåvirket af situationen, så jeg kan ikke gå nogen steder lige nu, men min ukendte makker har åbenbart efter kort tid fået sin normale størrelse tilbage, så han rejser sig og forlader saunaen. Lidt efter da jeg er faldet til ro forlader jeg også saunaen, men ude i baderummet er der ingen som jeg kan sige med sikkerhed er ham fra saunaen. Lidt ærgerligt at jeg ikke kunne se hvem det var, men på den anden side også meget pirrende at blive mundkneppet af en vildtfremmed mand derinde i varmen, og så ikke vide hvem det er bagefter. Så i princippet kan det jo ske igen uden man ved om det er den samme fyr, men i det her tilfælde vil jeg vove den påstand at jeg ville kunne kende den store flotte stive pik hvis jeg så den igen – så nu sørger jeg altid for at kigge godt efter når jeg sidder i saunaen sammen med en anden!

 

 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.