Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Lå med spredte ben og fik slikket røven, da jeg faldt i snak med fyren ved siden af, som lå og blev vasket godt og grundigt med tungen af to andre fyre,efter han var kommet få minutter forinden i kaskader af sperm.Han var fra Island og var kommet sammen med ham,der nu lå og slikkede mig i numsen. Vi lå her og havde en komplet nonchalant samtale omkring Island, mens vi blev slikket/suttet godt og grundigt:-) Dog havde jeg lidt svært ved at samle tankerne, da én af dem slikkede mine fødder....er super kilden under fødderne.

Han var faktisk meget sød. Da rimmerne ville bolle - gik vi på alle fire overfor hinanden og kiggede hinanden dybt i øjnene, så vi var ved at dø af grin, mens de andre gik til den i vores røv. Det kun ham der bollede mig ikke lide holde ud, så han trak sig ud og én anden trængte op i mig stedet. Da vi var blevet taget lidt på skift af forskellige, så var der en yngre mand der havde lidt vanskeligheder ved brugen af kondomet,han ville gerne bolle bare ikke med gummi, men jeg sagde fra med det samme og det gjorde min islandske kollega også. Så var der en ældre lidt fedladen mand, med tysk accent, der sagde han måtte da gerne bolle ham uden gummi.

SEX I DAG?

Den ældre mand lagde sig ned på maven og samlede sine ben, mens den den yngre fyr lagde sig ovenpå ham og bollede løs i hans hul. Jeg kiggede lidt på dem, ham den unge havde sgu en god røv...så begyndte den islandske fyr at sutte mig stiv igen...og inden længe lå vi og kneppede hinanden, mens de andre dels havde en tunge hist og her på vor kroppe eller lå selv og kneppede hinanden.

Det faktisk længe siden jeg fået så meget pik - normalt er jeg ikke så meget passiv. Men i anledningen af Julen sååå....ej det noget fis....looool...men af og til hvis jeg har været meget aktiv en periode , så det sgu rart med et switch :-)))

Jeg var til Gangbang i Lørdags, privat i Solrød Strand. De holder altid et godt gangbang 3-4 gange om året. Man kan dog ikke bare møde op eller medbringe nogen uden, at de er blevet godkendt af værtsparret først. Vi plejer at være en 10-15 stykker, men i lørdags var vi 25 fyre. Der var flere jeg ikke havde mødt før, men de var meget søde og frække allesammen. Den yngste var vel 19 år og den ældste har været 67 år. Værtsparret er selv sidst i 40'erne. Så der var flest i alderen 25-45 år.

I første omgang da jeg blev spurgt i efteråret,om jeg havde lyst den 17 december. Der sagde jeg blot de skulle sætte mig i en parentes , fordi det var ikke sikkert jeg kom. Men nu da jeg alligevel var alene 15 timer i lørdags, så kunne jeg ligeså godt tag derop.

Havde fået lagt lidt i kakkelovnen om fredagen, da min efterretningsofficer hentede mig i Faxe og kørte mig til Køge. Så ventede han 2 timer, inden jeg gav signal,om at vi kunne kører til København. Vi tog dog ikke lige med det samme til Hovedstaden. Først var vi ved Hundige/Ishøj rasteplads,der skete ikke så meget.

Så tog vi på Amager Fælled - der var et vildt opbud på unge fyre...men omgivelserne var for våde og snaskede og jeg fik mere mudder under min ruskindsstøvler end jeg havde lyst til at vaske af. Så vi satte os ind i bilen igen og jeg gav ham et blowjob,inden han kørte mig til Gothersgade.

Først havde jeg en Julefrokost med 4 gode venner,inden jeg skulle på Gay Pup Crawl med slænget. Men havde dog ikke specielt meget lyst til rende rundt fra bar til bar med slænget,efter jeg fik oplyst, at Martin og Henrik også ville være til stede. Så jeg meldte fra til fordel for mine gode venner, som jeg spiste med,inden vi gav os i kast med et underholdende selskabsspil, der hedder Hint. Så engang efter midnat tog jeg Stoget fra Nørreport mod Køge.

Lørdag ved frokost tid drog han mod sin Julefrokost. Han spurgte mig om jeg havde overvejet Solrød, nu han alligevel var væk i mange timer. Jeg sagde,at det havde jeg faktisk. Så kyssede han mig farvel og ønskede mig en fræk dag.

Jeg tog derop ved 15 tiden....Jeg var én af de første , så sad og fik et glas Black Tower,inden strømmen af dejlige liderlige mænd kom i små korteger til årets sidste gangbang.
Jeg kiggede mod pejsen og udendørsbelysningen.....blev reflekterende over året der var gået!!! skulede mod de sorte kasser med glidecreme - kondomer - cockringe og legetøj og tænkte, hvor fedt er mit liv lige er....så tænkte jeg på min Superior Exceptionel som jeg var nede hos i begyndelsen af min ferie.....han er sådan et dejligt varmt menneske. Det ikke altid man møder sådan nogle mænd plus så han meget udholdende...må snart ned til ham igen.

Så blev der sat et album af Piero Piccioni på og folk begyndte at indfinde sig med deres udvalgte partnere hist og her....jeg stod nøgen og spejdede ud mod kysten til tonerne af L' Italia Vista Dal Cielo da et velkendt ansigt tog et fast greb om mine ene balle inden han lænede sig mod mig og kyssede mig dybt.

Mens han kyssede mig,gik en anden på knæ foran min stive pik og en tredje spredte mine baller og slikkede mit hul,mens en mørk fyr kneppede ham der kyssede mig, overalt omkring os dyrkede folk sex!

Da klokken var lidt over 03 søndag morgen blev jeg kørt retur til Køge. Samtidigt fik jeg en besked fra ham,om at han nu også sad i et stog på vej hjem.

Jeg låste mig ind i lejligheden,tændte lidt lys,tændte fjernsynet og lavede en kande te.
Han kom en halv time efter. Jeg lå og zappede lidt rundt , da jeg studsede over en uforglemmelig scene fra en østrigsk FILM på DRK. Han kom ind og satte sig ved siden af mig....

Filmen handlede om en gruppe tyske ældre overvægtige kvinder , der tager til Kenya for at gå i seng med unge sorte mænd.Der var en gruppe ældre halvnøgne kvinder der havde betalt en sort fyr til at strippe og danse for dem. De bandt en lyserød sløjfe om hans pik, men ligemeget hjalp det, han kunne ikke få den op og stå til deres indestængt harme.

Vi kiggede på hinanden, jeg slukkede for fjernsynet , vi smed tøjet og gik i seng.

Jeg vågnede omkring middagstid....jeg kiggede over på ham. Han sov endnu...jeg stod op og lavede kaffe - hentede morgenbrød og så krøb jeg ind under dynen igen. Nåede dårligt nok at få trukket dynen op inden han kastede sin til side og afslørede hans store pik for mig. Vi bollede en rum tid inden vi tog morgenkåberne på og spiste morgenmad klokken 14

Så gik jeg i bad og pakkede mine sager , så lidt af John Huston version af Skabelsen før jeg tog toget mod Faxe. Alt i alt en ganske favorable weekend inden jul. Hvad fik i lavet i weekenden ?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.