Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Olde.

Kort efter Tesse ansatte mine forældre en ældre dame til at være hushjælp og lave mad. For mig føltes hun dengang ældgammel; men hun må have været omkring 60 eller ikke meget over. Hun klædte sig ikke særlig smart og havde en gammeldags frisure, så hun var på ingen måde tiltrækkende.

SEX I DAG?

En søndag troede jeg, jeg hørte Birgitte gå i badeværelset og i bad, så jeg skyndte mig at få mit tøj af og listede ud til nøglehullet. Stor var min overraskelse, da hun kom ud af badet og stod foran døren, og jeg stirrede lige ind i et par ret meget hængende bryster, og jeg blev klar over, at de var hushjælpen. Men jeg fortsatte at glo af nysgerrighed – hun var jo nøgen! Fornemmelsen af det forbudte og hendes nøgne krop sendte besked ned til min pik, og jeg mærkede, at jeg havde lyst til at lære hendes krop nærmere at kende.

Mens hun tørrede sig, fik jeg lejlighed til også at se hendes mave, som bulede noget ud, og behåringen under; den var grå som hendes hår, men mere sparsom, og jeg kunne tydeligt se den mørke revne nedenunder. Jeg blev klar over, at jeg efter oplevelsen med Terese nu havde fået lyst til nærkontakt med pigekroppe uanset alder.

Da jeg så hende tage en badekåbe på, listede jeg tilbage til mit værelse, og mens jeg afreagerede med mine blade, tænkte jeg på, hvordan jeg kunne "forføre" hende. Jeg var virkelig opsat på at "lege" med hende. Når jeg de næste dage så hende i køkkenet, klædte jeg hende nærmest af med øjnene og fantaserede om, hvad jeg kunne gøre. Hun opdagede det næppe.

Og som sædvanlig var hun pludselig væk – denne gang allerede efter en måned. Jeg tænker, det har været samrabejdsvanskeligheder med min mor. Men vi børn fik altid først besked efter, at de var ansat, eller efter at de var rejst, og aldrig nogen grund.

Birgitte 2.

Nu var tiden så kommet til at prøve Birgitte af og gøre brug af mine nye erfaringer. Natten med Tesse havde givet mig mod til at forsøge mig hos en anden. Så nogen tid senere, en søndag hvor mine forældre var gået i teatret til en frokostkoncert, og min bror var i byen med min mormor, var jeg klar. Jeg skyndte mig i bad og ventede så nøgen på mit værelse.

Efter en times tid hørte jeg Birgitte gå i bad, og så listede jeg mig ned i stuen. Da hun kom ned, listede jeg ud i entreen og kiggede gennem nøglehullet. Hun gik nøgen rundt i værelset. Da hun var gået hen til venstre, hvor skabet stod, åbnede jeg døren og gik ind. Skabsdøren stod åben, og hun kunne ikke se mig. "Ud!" råbte hun. Jeg blev stående, men lukkede døren, som om jeg var gået. Så kom hun farende for at låse og stoppede, da hun opdagede, at jeg var der endnu. Vi stod der nøgne overfor hinanden; pikken hang slapt ned.

"Ud!", råbte hun igen. Jeg blev stående. Så gik hun frem og gav mig en lussing. Jeg blev stående. Hun begyndte at slå mig på brystet, mens hun igen råbte "ud!", men knap så højt. Jeg tog mod til mig og slog armene omkring hende og låste hende fast. Hun var stadig nøgen, jeg var nøgen, og jeg var kun lidt højere end hun.

Hun begyndte stille at græde, men slappede så af i musklerne. Jeg drejede hovedet og kyssede hende på kinden og stille sagde: "Du er så smuk, jeg elsker dig". Og så nynnede jeg stille (det havde jeg – bl.a. - lært af Tesse). Samtidig vuggede jeg lidt frem og tilbage.

Hun dreje ansigtet mod mig og så på mig gennem tårerne. Jeg gentog ordene, og så kyssede jeg hende på munden. Jeg stak tungen frem og skilte hendes læber (tak, Tesse!). Jeg stak tungen ind i hendes mund, som hun langsomt åbnede. Jeg følte sejrens rus og lod tungen lege i hendes mund. Langsomt kom hendes tunge i bevægelse, og lidt efter kæmpede tungerne om herredømmet. Jeg kunne mærke, at min pik nu lå stiv mod hendes hofte. Hun kunne sikkert også føle det.

Efter en lang tungeleg med indlagte luftpauser følte jeg, at hendes vrede nu var væk, så jeg slappede grebet om hende, så hun fik armene fri. Dem slyngede hun om halsen på mig, og vi fortsatte vores mundsex. Da hun stod lidt sidelæns, kunne jeg lade den ene hånd kærtegne og kramme hendes bryster efter tur, mens jeg mærkede, at hendes vejrtrækning blive dybere og heftigere. Hun klemte mig ind til sig.

Jeg holdt en kyssepause og sagde: "Du er så dejlig, jeg elsker dig". Hun mistede igen et par tårer og sagde: "Det er forkert det her; det må vi ikke. Men jeg trænger sådan til dig, jeg er nødt til det, jeg kan ikke lade være. – Jeg har drømt om det længe. – Jeg vil have dig!".

Birgitte gled ned på knæ og stak den stive pik i munden. Det var fantastisk – den pige/kvinde, der havde betydet så meget under min erotiske udvikling, og som havde fyldt mine dagdrømme i flere år, var jeg nu i fysisk-seksuel kontakt med. Opfyldelsen af mit på det tidspunkt højeste ønske.

Det varede kun et kort øjeblik, inden jeg sprøjtede hende langt ind i munden. Første gang, en pige havde suttet min pik. Jeg havde læst om det, nu var det virkelighed". Birgitte slugte sæden og slikkede så pikken ren. Derpå rejste hun sig, og vi gled ind i endnu et langt tungekys. Jeg fornemmede en fremmed smag og blev klar over, at det var min egen sæd, jeg kunne smage. Ikke nogen dårlig smag.

Birgitte trak mig hen til sengen og skubbede mig ned på ryggen. Hun lagde sig ind over, så de halvtunge bryster dansede omkring mit ansigt. Jeg var vild med hendes bryster, så jeg tog fat med hænderne og legede med tungen. Knopperne stivnede, Birgitte stønnede, pikken rejste sig helt igen. Birgitte drejede sig nu omkring, så jeg fik den drivende våde kusse op over mit ansigt. Hun sænkede den ned over mit ansigt, mens hun igen stak min pik i munden. "Slik", sagde hun lige inden, munden omsluttede pikken. Jeg slikkede hendes dejlige bløde kusse det bedste jeg havde lært, og hun pressede den mere ned i mit ansigt. Hun havde sluppet pikken og koncentrerede sig nu om følelserne i kussen, hvorfra safterne flød.ud over mit ansigt.ligt, så jeg havde taget mig en middagslur. Jeg sov ind med en følelse af at være i himmerige.
Vi mødtes seksuelt nogle gang endnu, selvom Birgitte hver gang først vægrede for sig; jeg var for ung, det var ikke helt ok, sagde hun. Men det endte alligevel med, at hun gav efter – hun ville jo også gerne -, og hun lærte mig mange nye ting og tricks. Det lykkedes os også at holde det hemmeligt, selvom det var svært. Vi prøvede at undgå hinanden, når der var andre til stede.
Da sommerferien kom, skulle Birgitte på ferie, og vi fik et langt hemmeligt knus. Dagen efter fandt jeg et brev, hun havde gemt under min seng, hvor hun fortalte, hvor meget hun holdt af mig, og hvor meget hun havde nydt det. Men hvor forkert det var af hende på grund af min alder. Hun kunne ikke lade det fortsætte, da hun var religiøst opdraget til, at det var synd. Så nu havde hun taget konsekvensen og var flyttet til Jylland, hvor hun havde fået arbejde. Hun bad mig undskylde måden, hun stak af på; men hun – og sikkert også jeg – kunne nok ikke klare en direkte afsked.
Det tog mig lang tid at komme mig over tabet. Til dels nok også fordi jeg ikke kunne dele det med andre og måtte holde det hemmeligt og gøre gode miner til slet spil.Hun var min første store kærlighed, og faktisk nok også den største.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.