Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Birgitte 1.

Birgitte var nok omkring 22, da hun flyttede ind. Hun var ret køn, en anelse kraftig, middelhøjde. Jeg var blevet 13.

SEX I DAG?

Efter et par uger fandt jeg ud af, at hun ofte gik i bad søndag sent på formiddagen. Det varede ikke længe, før jeg havde indøvet en teknik med at liste ud til nøglehullet i badeværelsedøren, når hun var i bad. Min mor var altid nede i stuen; min mormor var næsten altid på besøg om søndagen. Min far sad somme tider på sit arbejdsværelse, som var overfor badeværelset, og puslede med forskelligt. Hvis han havde ladet sin dør stå på klem, gik jeg ind under et eller andet påskud, så jeg kunne lukke døren, når jeg gik ud igen. Jeg blev aldrig snuppet eller forstyrret under mine lurerier.

Når jeg hørte Birgitte gå i badeværelset, som lå lige ved siden af mit eget, tog jeg tøjet af, fordi der var mere erotisk spænding ved at stå nøgen og lure på hende. Og jeg følte, det var mere fair, at jeg var nøgen, hvis jeg skulle blive overrasket af hende.

Birgitte havde nogle dejlige, lidt tunge bryster og en kraftig måtte under maven. Badekarret stod til siden, så når hun skulle tørre sig, stod hun lige inden for døren eller satte sig på toilettet, der var lige overfor døren. Så jeg havde den ideelle udsigt.

Om Birgit vidste det? Det må hun have gjort ret hurtigt; men hun gjorde ikke noget ved det, og hun gav sig altid god tid. Det skete dog, at hun var lidt vel hurtig med at få badekåben på bag efter og lukke op, så jeg havde svært ved at komme i sikkerhed. Hun så mig ikke, men må have set min dør på klem – måske endda åben. I de tilfælde listede jeg som regel lidt efter – påklædt – ned ad trappen, gik ind i stuen eller køkkenet – og vendte så hørbart tilbage til mit værelse. Birgit lod sig aldrig mærke med det. Og så måtte jeg i gang med mine blade for at lette trykket.

Efter en påskeferie i min fasters sommerhus – jeg var nu 14 –, hvor min bror på 9, havde været med, kom vi hjem søndag eftermiddag. Det viste sig, at Birgitte var syg; men mine forældre sagde, at vi godt måtte besøge hende – hun var vist bare temmelig forkølet. Hun var sengeliggende, men sad op, da min bror og jeg bankede på og gik ind og hilste på. Birgtte sad op i sengen og bad os tage et par stole og sætte os ved sengen og snakke. Jeg opdagede, at hendes pyjamasjakke ikke var lukket, så jeg derfra hvor jeg sad, kunne se hele hendes ene bryst fra siden gennem åbningen. Min bror sad anderledes, så han kunne ikke se – og for øvrigt var han nok for lille til at være nysgerrig. Jeg er ikke i tvivl om, at Birgitte var klar over min udsigt; men hun lod sig ikke mærke med det og gjorde ikke noget for at ændre det. Senere tænkte jeg på, at hun sandsynligvis havde arrangeret det, for hun fik mig til at sætte min stol sådan, at jeg kunne få den rette vinkel –, og hun havde åbnet jakken tilstrækkeligt meget.

En dag i starten af sommeren sad jeg i shorts på fliserne omme i baghaven og var ved at pudse min cykel og rense kæden, da Birgitte kom forbi. Hun var i bikini med et stort tæppe på armen. Hun ville solbade på plænen i baghaven. Jeg begyndte en samtale for at stoppe hende, og hun stod stille – med et lille smil – og svarede. Jeg fortsatte for at underholde hende, og så kunne jeg, når hun så til den anden side, lade blikket glide op og ned ad hendes krop. Overdelen var ikke stor, og jeg kunne forestille mig, hvordan brysterne så ud uden den. Jeg vidste også, hvordan der så ud bag trusserne, så jeg nød at kigge. Jeg opdagede, at der stak mange hår ud langs kanten af trusserne, og jeg kunne mærke min pik vokse; jeg var nødt til at skifte stilling for at få den rettet ind.

Birgitte var helt sikkert fuldstændig klar over, hvad jeg havde gang i, for hun havde hele tiden det lille smil på og kiggede ofte ud i haven. Hun kunne nok også lide at vise sig frem og blive set på. Jeg opdagede lidt efter, at jeg kunne se knopperne på brysterne bule ud i stoffet (jeg lærte senere hvorfor); men pikken blev helt stiv, og jeg var nødt til at rejse mig op på knæ.

Situationen påvirkede mig så meget, at hun måtte kunne høre det på min stemme, for hun drejede pludselig hovedet og så mig stirre på brysterne og så derefter på bulen i mine shorts. Jeg følte mig afsløret og til grin og blev rød i hovedet. Birgitte lod som ingenting; men hun sendte mig et smil og gik ned i haven. Jeg afsluttede arbejdet og gik op i mine forældres soveværelse, hvor jeg kunne se ned på hende, mens jeg fik leget mig til en udløsning.

En aften nogle måneder senere havde jeg været i bad. Mine forældre var i byen; de gik til noget forskelligt skole, min bror var til spejder, hushjælpen var rejst og vi skulle have en ny, så jeg var alene; jeg vidste, at Birgitte var hjemme, så jeg havde ikke låst badeværelsesdøren. Jeg var ved at tørre håret med håndklæde og havde længe været stille, da Birgitte åbnede døren til badeværelset (var hun måske alligevel klar over, at jeg var der? Hun kunne udefra se, at lyset var tændt). Hun undskyldte og trak sig tilbage. Jeg skyndte mig ud og stoppede hende på trappen. Hun var fuldt påklædt, så hun skulle nok bare på toilettet; men jeg følte, at det var mere provokerende så at være nøgen. Jeg sagde, at jeg var færdig lige om et øjeblik, så hun behøvede ikke gå ned. Samtidig tørrede jeg videre på mit hår. Jeg var nøgen, og jeg var godt i gang med at få hår omkring pikken, så det var vigtigt for mig at vise det. Det er, ligesom man er mere nøgen, når man har armene oppe over hovedet. Og så kunne jeg gemme ansigtet, så Birgitte bare kunne kigge løs på, hvad hun (forhåbentlig) ville. Så jeg stod længe og snakkede for at trække tiden ud. Jeg nød at vise mig frem – jeg nød, at hun kiggede. Birgitte smilede og besvarede min snak. Men alt godt får en ende, og til sidst gik Birgitte ned, og jeg gik ind på min værelse og legedemed mig selv. Den næste oplevelse med Birgitte kom nogen tid senere; men først efter en en oplærende undervisning fra Tessa.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.