Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Lærke vågnede dagen juleaftensdag, og smilede straks ved tanken om oplevelsen med Henrik, hendes chef, dagen før.

Hun nød at tænke på hvor dejlig den sidste orgasme hun fik, havde været, hvor voldsomt det havde krampet i hende, hvor stor hendes vellyst var i minutterne efter. Hvad var det der var sket? Han havde slikket hende, han havde haft et par fingre begravet i hendes fisse, men nyt for hende, så havde han ved samme lejlighed haft to andre fingre begravet i hendes bagerste hul. Det var grænseoverskridende, og hun havde aldrig drømt om hvor dejligt det kunne være. Men det kunne for pokker ikke være det alene. Han kunne nok noget helt særligt med tungen også.
Lærke satte sig for at ville udforske det yderligere, men nu var der juleferie i firmaet, og hun skulle ikke på arbejde før efter nytår. Hun måtte bare finde ud af hvad det var, og om Henrik havde flere tricks i ærmet, eller et andet sted.
Lærke fandt sin telefon frem, hun havde jo chefens nummer. Kunne hun risikere at sende ham en besked? Han var jo gift, hvad nu hvis konen så hans sms? Hun tænkte over det, og blev enig med sig selv om, at hun måtte hellere sende en mail til hans firmaadresse.. Henrik var altid online, og uanset næsten på hvilket tidspunkt han fik mail, så læste han dem altid. Så hun skrev en mail i stedet..
"Tak for den mest fantastiske arbejdsdag i går. Det er skønt at gå på juleferie, og tænke på hvor meget min chef vil gøre for at jeg får en god arbejdsdag. Det var også skønt at du sikrede dig at forholdene i omklædningsrummet var i orden. Jeg er så glad her til morgen, og for første gang ville jeg ønske at jeg skulle på arbejde juleaften. Tak, chef" og så sendte hun den.
Lærke gik i bad, hun skulle hjem til sine forældre for at fejre juleaften, og hun var jo klar over at Henrik skulle være sammen med sin familie. Da badet var klaret var Henrik ude af tankerne, nu stod den på JUL..
Henrik så på sin telefon.. en mail? Nu juleaftensdag? Det første han tænkte var "bare det ikke er en utilfreds kunde, som vil have noget byttet i dag", og han åbnede mailen. Den var fra LÆRKE? Hvad pokker ville pigebarnet dog? De havde haft en rigtig god gang sex i går på kontoret, og han havde givet hende så voldsom en orgasme, så hun havde kastet ham af. Det havde han ikke prøvet med sin kone. Han havde slikket hende, haft to fingre begravet i både fisse og røv, og troede egentlig at han holdt godt fast da han mærkede hun kom. Men det lille pigebarn havde krampet og skreget højt, og med hjælp fra orgasmen havde hun formået at kaste ham af. Det var voldsomt. Og nu ville hun så takke ham. Hmmmm, gad vide om hun vil mere, tænkte han og lukkede mailen igen.
Henrik glemte alt om Lærkes mail, og juleaftensdag gik med juletræ, pakker og selvfølgelig den store julemiddag. Han stod selv for steg og and, som naturligvis blev lavet på Weberen. Da klokken blev mange, børnene var gået i seng, og konen var fordybet i en af de bøger hun havde fået i gave, fandt han sin telefon frem igen. Han læste igen mailen fra Lærke, og blev enig med sig selv om at svare. så mens konen sad i sofaen ved siden af, skrev han: "Kære Lærke. Du er så smuk. Jeg har kigget på dig, siden jeg ansatte dig, i smug naturligvis. Fra den første dag har jeg længtes efter det som skete i går. Og jeg er glad for at du nød det. Jeg nød det bestemt også, det håber jeg du ved. Og hvis du vil, kan vi godt gentage det en anden gang. Dine faste ungpigebryster, din lækre krop, din lækre røv, dit søde smil, din stramme fisse, din mund og ikke mindst dine øjne, får mig helt op at ringe. Så du skal endelig bare skrive til mig igen. Og jeg glæder mig til vi ses efter nytår". Henrik læste mailen igennem et par gange, og sendte den så. Han var glad. "Hvad smiler du af" spurgte hans kone, og kiggede på ham. "Nå.. det er bare en ven på Fjæsen som har skrevet noget sjovt.. " skyndte Henrik sig at sige. Han puttede telefonen væk igen og da klokken var mange gjorde han sig klar til at gå til køjs.
Lærke var på vej hjem fra en dejlig juleaften hos sine forældre. Hun var glad, tankerne kredsede om alt muligt, hendes familie, hendes arbejde, og ikke mindst hendes chef. Lærke sad i bussen, fordybet i tanker, "pling"... det var hendes telefon. Hun fik den fisket frem fra lommen, "you've got mail".. hun åbnede den, det var fra Henrik.. hun kunne mærke hendes hjerte slå lidt hurtigere, hvad havde han svaret? Hun læste mailen, og læste den igen.. han ville gerne gentage det.. jubiiiii.. nu skulle hun bare finde ud af hvornår og hvor. Lærke tænkte så det knagede, hvordan skulle hun lige få det klaret. Det var jo jul og nytår, og hun kunne ikke vente til efter nytår. Nå, det kunne jo være hun kom på noget smart i løbet af natten og de drømme der fulgte med. Hun stod af bussen, og gik de sidste få hundrede meter hjem. Hendes seng ventede på hende, hun var faktisk blevet noget træt. Måske tog det hårdt på hende, at gå og udtænke planer.. og oveni købet den frække slags med hendes chef som hovedperson.
Næste morgen, d. 25. december tog hun godt med tøj på og gik en lang tur. Man tænker så godt når man går. Lærke kom forbi den vej, hvor hendes arbejdsplads ligger, og straks var tankerne igen på Henrik. Hun havde brugt morgenen ved computeren og surfet efter andres oplevelser med anal-sex. Der var godt nok meget at læse. Fælles for dem alle, stort set alle, var at de gik langsomt frem. Ingen voldsomme analvoldtægter, det skulle ske i takt med at lysten steg, og forberedes godt. Lærke var nået frem til at hun ville sende Henrik en ny mail når hun kom hjem til computeren.
Henrik var stået op julemorgen, hygget sig med familien og havde gået en lang tur med konen, rundt om søen. Nu sad de i frokost med børnene, og eftermiddagen var til fri afslapning. Dagen efter skulle hele deres familie, søskende med deres børn, komme til stor julefrokost, så 1. juledag var afslapning. Pludselig tikkede der en mail ind på Henriks telefon. Han var klar over at det måtte være Lærke igen, eleven fra hans virksomhed. Lærke skrev "Hej igen. Jeg har tænkt over det, og jeg kan ikke vente til efter nytår med at se dig igen. Kan du ikke slippe fri fra familien i dag, så kan vi mødes på caféen, og gå hjem til mig bagefter? Jeg vil så gerne prøve om jeg igen kan få samme oplevelse som i går?". Henrik blev lidt overrasket over den pludselige interesse, og smilte igen lidt meget. Han tog sig i det, konen skulle jo helst ikke opdage noget. Så han nøjedes med at svare "Jo, kl. 14.30, vi ses!" og lagde telefonen fra sig. Han bemærkede til konen, at en kunde ville gerne have en computer byttet, som var en julegave, men som ikke virkede. Kunden boede her i byen, så Henrik ville tage på arbejde for at bytte den straks de var færdige med frokosten. Hun havde heldigvis ikke bemærket noget, og syntes bare det var fin service, nu det var jul, og hun ville tage børnene med i biografen og bagefter på MacDonalds, så han skulle bare bruge den tid han havde behov for. Henrik jublede indvendig, tanken om den lyshårede skønhed, hendes smukke øjne, smalle læber, hendes dybe kys, hendes duft... han kunne mærke at dyret i ham vågnede, og begæret efter Lærkes smukke krop rullede i hans årer.
Lærkes telefonen reagerede med et "pling" da mailen kom. Hun var spændt, åbnede den og blev helt stakåndet, 14:30... det var jo lige om lidt? Hun skyndte sig at få ryddet tallerkenen væk fra morgenmaden, sprang ud af tøjet og ind under bruseren.. hun havde travlt, men hun ville ikke møde chefen uden at være nyvasket, det var hun jo også sidst. Hun gjorde sig ekstra umage med at få vasket de nedre regioner, stjernen blev vasket, hun stak endog en finger lidt op, for at være sikker på der var rent. Og hun vaskede sin nybarberede fisse. Striben af hår som gik fra venusbjerget op mod navlen var som altid, nydeligt trimmet. Helt lyst hår, meget tynd stribe. Hun tørrede sig, fik sin bedste parfume på, og klædte sig på. Inderst et sæt af hendes nye lingeri som hun havde købt for få dage siden på venindeturen, lyserødt silke. En lille g-streng og blonde bh. Og så tog hun en kort silkeskjorte, hvid, og en anelse gennemsigtig. Godt det ikke var rigtig vinter, for så ville hun fryse... Hendes bukser var et par jeans, som var så stramme, at de næsten så ud til at være malet på. Når hun så godt efter, kunne hendes skamlæber svagt anes som to fyldninger på hver side af syningen. Og bagtil var hendes velformede baller helt synlige i stoffet. Hun så sgu godt ud. Fik hurtigt lagt lidt mascara på øjenvipperne, og til sidst børstet tænder. Man skal jo ikke smage grimt... Ud af døren, og ned ad trapperne.. hun nåede lige akkurat at se café døren gå i bag ved Henrik. Han var kommet før hende..
Da Lærke få sekunder senere trådte ind af døren, fik hun straks øje på Henrik, som havde sat sig ved et bord, bagerst i lokalet. Hun kunne mærke hjertet banke, da hun gik gennem lokalet og mødte hans blik med et smil. Han rejste sig igen, gik hende et par skridt i møde, gav hende et knus og et lille forsigtigt kys på kinden. "Hej, og glædelig jul" sagde han, "hvad vil du drikke, så går jeg op og bestiller med det samme".. Lærke havde nær sagt at hun godt kunne nøjes med hans sperm.. men fik fremstammet, en kop kakao vil være fint..
Henrik gik op til baren, fik bestilt kakao til Lærke og en kop te til sig selv. Da han gik tilbage havde han fri udsigt til Lærkes ryg, og kunne nemt se hendes bh under den hvide bluse... lyserødt tænkte han.
"Nå, hvad var det så vi kom fra?" spurgte han da han satte sig. Lærke vidste ikke hvordan hun lige skulle svare på den, så hun smilede bare sødt til ham. Hun vidste jo godt, at det var på hendes initiativ at de var her nu. Men han måtte gerne tage styringen, ligesom på arbejdet forleden dag. Tjeneren kom med deres bestilling, og da han var gået, rakte Henrik ud efter Lærkes hånd på bordet. De sad pænt overfor hinanden, og lignede bare en far og datter som var ude 1. juledag. "Jeg blev overrasket over din mail, det havde jeg ikke regnet med" sagde Henrik. "Jeg vidste ikke om jeg kunne sende en sms eller en mail, så jeg valgte mailen. Men havde ikke regnet med at du svarede allerede samme aften. Og jeg blev da glad over at du faktisk også nød det vi lavede sammen" sagde hun, og fortsatte "det du gjorde ved mig er der ingen der har gjort før, og jeg var helt rundt på gulvet over hvor godt det var. Jeg har set at du har kigget på mig, og jeg havde håbet at det var fordi du ville have sex med mig"
Henrik sad lidt og tænkte hvordan han skulle gribe det an herfra. Han var jo chefen, og eleven sad overfor og spillede op. Hendes skjorte var ikke knappet meget, og når hun lænede sig lidt frem kunne han se direkte ind på hendes smukke bryster. Dem ville han snart igen slikke og bide i. Han havde stadig fat i hendes ene hånd, klemte den kærligt og sagde bare tak. "Jeg tror jeg er færdig med min te, så jeg går lige op og betaler, skal vi så ikke gå igen?" Han var klar over, at han var nødt til at tage styringen, han ville ikke risikere at eleven løb om hjørner med ham. "Jo, jeg er klar om et øjeblik" svarede hun.
Henrik betalte, kontant, det skulle helst ikke være muligt for konen at se han havde brugt sit dankort når nu han havde sagt han tog på arbejde.. Lærke tog sin lille taske, og hende jakke, og snart var de på vej til hendes lejlighed. De gik ved siden af hinanden, uden at holde i hånd, ingen skulle kunne se noget. Da de først kom ind i lejligheden, greb Henrik hende om nakken, trak hende ind til sig, og kyssede hende. Han var vildt liderlig ved tanken om hvad der var på vej.
Lærke mærkede Henriks hånd om nakken, han kyssede hende, hun kunne mærke hvordan hun langsomt begyndte at blive fugtig i trussen. Hans tunge legede med hendes, hun gengældte og lod sin tunge vandre over deres læber, ind i Henriks mund. Uhm... han smagte godt, lidt af te, og meget af ham.. Hun fik vredet sig ud af jakken, den faldt på gulvet sammen med hendes taske. Hun sparkede skoene af, og mens de stadig kyssede gik hun baglæns ind mod hendes soveværelse. Det var nu.. Henrik fulgte med, som en hundehvalp, men hun ville jo have ham til at styre. Det var svært, sæt nu han ikke ville tage hende i stjernen, som hun havde forberedt sig på. Nu lod hun ham styre, og hvis han så ikke selv nåede dertil, så skulle hun nok tage over.
De landede, stadig kyssende på sengen. Henriks hænder var overalt på hendes krop, rundt om hendes bryster, mellem hendes lår, han kunne mærke varmen fra hendes unge fisse strømme ud af skridtet. Lærke lå med lukkede øjne, og nød det. Henrik knappede hendes bluse op, hendes lyserøde bh skinnede ham i møde, han tog fat om hendes venstre bryst, klemte blidt og gentog det på højre bryst. Han knappede hendes bukser op, rejste sig og trak dem af hende. Tog hendes trusser, små lyserøde g-strengs trusser, som allerede havde en lidt mørkere våd plet. Nu tog han styringen, rullede hende rundt, hægtede hendes bh op og snart lå hun helt nøgen på sin egen seng. Henrik skyndte sig ud af sit eget tøj, alle kludene lå i en stor fælles bunke. Da han som det sidste trådte ud af sine underbukser, stod pikken halvstiv ud fra kroppen. Hun var fandme lækker. Han kastede sig ned, greb med det samme fat om hendes lår, og begravede straks sin tunge i hendes fisse. Hold dog kæft så våd den tøs er, tænkte han og labbede hendes safter i sig. Hun smagte så skønt, han kunne ikke få nok. Holdt godt fast om hendes lår, tungen arbejdede rundt om klitten, han tog hendes lille klit mellem sine læber, sugede i den, lod tungen trille rundt om den. Lærke vred sig under den behandling.. hun følte hvordan hendes safter drev ned mellem hendes baller, hun var drivende våd. Henriks tunge på hendes knop, hans læber der fastholdt klitten, tungens ihærdige arbejde. Det var så skønt.. Inden længe kunne hun mærke at hendes første orgasme var på vej, det var helt vildt, så godt han behandlede hendes fisse. Henrik mærkede det også, hun var tæt på. Han slikkede videre, uden tanke på andet end at hun skulle have lov at komme. Da hun kom, kunne han mærke hvordan safterne pludselig drev mere, vildere og vildere slikkede han, og hun krampede, klemte benene sammen om hans hoved, stønnede vildt, rev ham i håret med sine hænder.. til sidst skubbede hun ham væk, rullede rundt på siden, trak benene op under sig og nød orgasmen. Den første af slagsen, men hun håbede der ville komme flere..
Efter nogen tid strakte hun sig på sengen, vendte sig mod Henrik, kyssede ham, og han gengældte hendes kys. Blidt, han lod tungen udforske hendes mund, hun tog imod. Han vendte sig rundt på ryggen, hun fulgte med, og begyndte en rejse med tungen på hans krop. Hun lod hænderne glide forrest, ned over hans bryst, rundt om hans nipler, ned over hans rødvinsmave (som hun også første gang havde bemærket skyldtes hans gode levevis.. for meget mad, for meget vin og ikke mindst gin/tonic... hun vidste det.. ), hun nærmede sig hans pik, den var ikke verdens største, men hun vidste fra forleden dag at den både var stiv og spyttede... hun gled ned mellem Henriks ben, tog nosserne i den ene hånd, og greb om pikken med den anden. Henrik nød behandlingen, lukkede øjnene, og lod Lærke hygge sig. Hun lod tungen køre rundt om pikhovedet, nappede i det med læberne, kyssede det, og lod til sidst hovedet smutte ind i mellem læberne. Hun lod tungen arbejde rundt om hovedet, sugede som en anden Nilfisk og kunne mærke hvordan pikhovedet voksede i hendes mund. Hun tog hele pikken i munden, helt til roden, Henrik stønnede, det var skide godt som hun behandlede pikken. Hendes hånd der konstant klemte blidt om nosserne, hendes mund som bearbejdede pikken, han var i den syvende himmel. Lærke lod en finger fra den ene hånd glide ned mod Henriks stjerne, ligesom for at indikere overfor ham at det ikke var forbudt område, hun håbede jo stadig på at han ville tage styringen og kneppe hende i røven. Henrik lod hende gøre det, det var lidt grænseoverskridende for ham, særligt da hun lige lod fingeren glide indenfor. Hun stoppede legen med pikken, gled langsomt op til ham igen, og da hun var nået op til munden, kyssede hun ham og hviskede "knep mig, chef, jeg vil mærke din pik i fissen nu.. ". Hold dog kæft så fræk hun er, tænkte han og lod pikken glide ind i hendes sjaskvåde fisse. Hun stønnede, og begyndte langsomt at bevæge sig frem og tilbage over hans pik. Hun satte sig op, front mod Henrik, han lå blot og nød hendes skønne krop, tog fat om begge hendes bryster og masserede brystvorterne mellem to fingre. Det gøs i hende, sendte bølger af strøm ned i hendes skød, hendes fisse krampede under Henriks fantastiske behandling af hendes bryster. Hun støttede med hænderne på hans bryst, gnubbede sig frem og tilbage over pikken, og nød det. Henrik slap sit tag i brysterne, kørte hænderne ned om hendes hofter, hjalp hende med bevægelserne på pikken. Sådan gik der lidt tid, hun red hans pik, og nærmede sig et nyt klimaks. Henrik lod sin ene hånd glide om mod hendes røv, den anden kørte han ind foran hendes fisse... han lod sin tommelfinger ligge så han nøjagtigt kunne nå hendes blodfyldte knop, blot ved at bøje fingeren en smule. Så når hun gled frem og tilbage over hans pik, ramte hendes knop hans tommeltot. Lærke var ved at gå til at nydelse, hun kunne tydeligt mærke hvordan hendes klit blev ramt hver gang hun gled fremad, og når Henrik bøjede sin tommeltot, gned hun endnu hårdere på hans pik. Det var skønt.. og fantastisk at han ikke lod til at komme endnu.. Hun var tæt på, mærkede Henriks ene hånd på sin balle, førte sin ene hånd om til hans, og trak den nærmere hendes stjerne. Henrik forstod straks hvad hun ville, og begyndte at kærtegne revnen i mellem hendes baller og lod en finger cirkle rundt om stjernen. Han fugtede fingeren i hendes fissesafter, og lod den igen cirkle lidt. Gentog processen, så hendes stjerne til sidst var helt indsmurt i fissesaft, og så lod han sin finger glide ind. Forbi ringmuskelen og kunne gennem den tynde væg mærke sin pik på den anden side. Lærke hulkede af nydelse, og det var tydeligt for ham at hun var tæt på at få sin anden orgasme. Han kørte fingeren i hendes stramme kanal ind og ud, hurtigere og hurtigere, mens han nu konstant havde tommeltotten på hendes knop. Lærke stønnede og hulkede på skift, og pludselig kom hun, hun skreg sin orgasme ud, vred sin krop rundt på hans pik, kastede hovedet frem og tilbage, og Henrik syntes det næsten virkede som om det løb af hendes fisse med safter. Lærke faldt sammen over Henrik, stadig med pikken i fissen, og Henrik trak sin finger ud af hendes stjerne.
Lærke lå et stykke tid, småkyssede ham, både på brystet, og på halsen. "Det var simpelthen så dejligt, chef, og da du stak en finger op i mig bagi, blev det helt sort for mine øjne, inden jeg kom. Jeg kan slet ikke tro at en orgasme kan være så fantastisk." Henrik smilede, og sagde så blidt til hende "der er mere hvor det kom fra, min lille frække tøs.. Du kan godt glæde dig, jeg er jo slet ikke begyndt endnu, og du har vel ikke glemt at jeg stadig har min stive pik i din fisse?".. "Hehe.. næ, selvfølgelig har jeg ikke det" sagde Lærke, smuttede ned fra Henrik, og dykkede ned og tog hans pik i munden. Hun sugede og suttede, slikkede og krammede, bed let i pikken, og lod sin tunge udforske hver en tomme.. "Uhhmmm. Det smager jo rigtig godt, jeg kan godt forstå du gerne vil slikke min fisse, når mine safter smager så godt" og Lærke tog nu fat i pikhovedet med hendes tænder, alt i mens hun forsøgte at presse sin tungespids ned i Henriks pik. Hun kunne lige akkurat få det yderste af spidsen ind i røret. "Chef, vil du være min første pik i røven?"..
Henrik troede næsten ikke sine egne ører.. havde hun virkelig sagt det? Henrik smilede, hun var fandme en fræk tøs, og samtidig gudesmuk. Han tænkte på hvordan hun for få dage siden havde vredet sig i kramper, da han "behandlede" hendes to huller med tunge og fingre. Og han måtte hellere varme hende lidt op i den stramme kanal, så det ikke blev en kedelig oplevelse. "Du er god nok ligefrem Lærke, men der er intet jeg hellere vil, du er så skøn. For at du skal være klar til at tage imod min pik, skal vi lige have varmet op først" og han skubbede hende om på ryggen. Lagde hendes fødder op på skuldrene, og begravede igen tungen i hendes smaskvåde fisse. Lærke stønnede da han ramte hendes efterhånden lidt ømme knop. Henrik slikkede videre ned over mellemkødet og til hendes stjerne. Han sørgede for at tilføre rigeligt spyt, godt blandet med hendes egne safter.. dem var der bestemt også rigeligt af. Som han lå der, mellem hendes lår, og med hendes fødder på skuldrene, havde han både god udsigt til hendes bryster og ansigt, men også nemt ved at komme til den stramme kanal. Så først lod han en finger glide ind, masserede forsigtigt hendes ringmuskel, lod hende vænne sig til det, stjernen åbnede sig kun ganske lidt. En finger mere gled ind, han gentog stille de rolige bevægelser, Lærke vred sig på sengen og gispede højlydt. Hun greb med sine hænder i lagenet, som for at holde sig fast i sengen.
Lærke kunne mærke hvordan Henrik gjorde hendes røvhul klar, hun fornemmede tydeligt at stjernen udvidede sig under behandlingen, og samtidig var hun enormt liderlig. Selv om hun allerede var kommet to gange havde hun en næsten umættelig lyst til at mærke Henriks pik i røven. Nu kunne hun mærke den tredje finger glide op. ÅÅÅÅÅHHHHH så skønt det var, Henrik forstod virkelig at massere hendes lille stjerne.
Da Henrik havde fået den tredje finger op begyndte han langsomt at bevæge fingrene ind og ud, mens han jævnligt tilførte ekstra fugt. Han var klar over at han måtte være forsigtig, så det blev en fantastisk oplevelse for hende. Da han var tilfreds med forarbejdet, trak han sine fingre ud, spyttede på sit pikhoved og satte pikken mod hendes stjerne. Han kiggede på Lærke og sagde "så min lille elev, er du klar til at tage chefens pik i din lille stramme røv?" Lærke kiggede på ham, lod blikket glide ned og så hvordan hans pik stod klar, lige udenfor hendes røv. Som en galophest i startboksen...
"Uhhhhh, tror du jeg er klar? Du må passe på det ikke gør ondt, chef.." Lærke var vildt tændt, og bed sig selv i læben.. bare han snart ville prøve..
Henrik tog bildt fat i Lærkes hofter, og pressede langsomt mod hendes stramme røvhul. Lærke gav sig lidt, stønnede, tog den en hånd op for munden, bed lidt i hånden. Lidt mere pres, og med et gav ringmusklen efter og pikhovedet forsvandt... "Ååååååhhhhhh" skreg Lærke og fortsatte "mere, mere, mere... jeg vil mærke din pik helt i bund i min røv". "Rolig nu, lille skat, den skal nok komme længere ind. Men du skal lig vænne dig lidt til den" sagde Henrik. Lærke var ikke så tålmodig så hun begyndte at presse sin røv ind mod Henrik, men han gled bare længere væk, så det hele tiden kun var pikhovedet der var inde i varmen. Henrik var overrasket over hvor liderlig hun var, han kunne mærke hvordan hun nærmest kastede sin røv mod hans pik. Og han måtte hele tiden sørge for at holde stand. Allerhelst ville han jo bare banke pikken i bund, men han vidste at han måtte være forsigtig. Da han var sikker på at hun var blevet udvidet lidt, gav han hende nogle flere centimeter af pikken. Igen hulkede og gispede hun efter mere, og kastede underkroppen imod ham. Lidt efter lidt forsvandt hele pikken op i hende og nosserne ramte hendes baller. Lærke var klar, og Henrik begyndte langsomt at køre pikken ind og ud. Hold dog kæft hun var stram, det klemte om hans pik, og det var så dejligt. Han satte farten lidt op, stødt i bund hver gang, lod sin ene hånd massere hendes bryster, nulrede hendes strittende brystvorter, og med den anden hånds tommel masserede han blidt på klitten. Lærke pustede, gispede og han kunne se at hun kom tættere på endnu en orgasme. Han var selv på vej.... farten var som den skulle være, det kildede i hans pik, nosserne var spændt, og han øgede tempoet md tommel og hånden på hendes bryster.
Lærke følte tydeligt orgasmen rykke nærmere, hun havde aldrig oplevet noget lignende.Det var som om hele hendes underliv var i oprør. Hun greb med sin ene hånd om det bryst Henrik ikke havde fat i, og med den anden hånd skubbede hun hans hånd væk fra fissen, og gav sig til at gnide voldsomt på sin egen fisse... "Chef, chef,chef.... jeg kommer snart...." skreg hun, og pludselig overmandede orgasmen hende, vild og voldsom.
Henrik gjorde klar, han pumpede løs i hendes røv, hun skreg af nydelse... nu kunne han mærke hun kom, musklerne eksploderede i kramper om hans pik, og nu kom spermen... I kaskader sprøjtede han sin sperm op i Lærkes vidunderlige røv, tømte sig helt..
Lærke kunne mærke hvordan Henriks pik eksploderede, først blev den både hårdere og tykkere, og så kom spermen. En skøn varm sperm som sprøjtede op i hendes røv. Da pikken var færdig, lagde Henrik sig ned over hende, pikken gled næsten ud.
"Nå lille elev... var det så ligeså godt som du håbede?" spurgte han og kyssede hende blidt i hele ansigt. Hun så nu tilfreds ud tænkte han.
"Uhhhhhmmmm, det var meget bedre chef. Jeg er så glad for at du ville, og at du gjorde det til en fuldstændig fantastisk oplevelse..." og inderst inde håbede hun at han ville igen om lidt. Hun var ikke mæt endnu.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 37 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.