Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg kom første gang i kontakt med Lærke på nettet, i en chat. De første gange var helt almindelige og uskyldige chats uden nogen undertoner.. "Hej...", "hvad laver du i aften".. "ser håndbold"... og i samme retning..
En dag havde vi vist begge god tid, og samtalen gled i retning af sex. Lærke var meget sød og åben om sit syn på tingene, gav udtryk for at hun var ikke imponeret over de oftest hurtige fyre hun havde været sammen med, alt for ofte tænkte de kun på sig selv.. 1-2-3 frem og tilbage, rundt på ryggen og puste ud.. Og helt ærligt, det er sgu heller ikke imponerende.
Lærke er 26 år, et lille nips på 168 cm, blå øjne og brunt hår.. Jeg selv er 52 år, en voksen mand, 188 cm høj, og hårfarven er efterhånden sølvrævens. Alt det kom vi igennem, og jeg fortalte hende så om mit syn på sex.
For mig er kvinden i sengen, meget vigtigere end mig selv. Hvis ikke jeg kan tilfredsstille en kvindes lyst til orgasme, så kan jeg sgu heller ikke forvente at hun kan tilfredsstille min, så det er mit udgangspunkt.
Jeg beskrev for Lærke de søde ting jeg ville gøre, og hvor mit fokus er, og hun var meget overrasket. "Det er ikke alle mænd der har det sådan" var hendes kommentar, og jeg var mindst ligeså overrasket. HVORFOR IKKE? Hvorfor sætter manden ikke kvindens behov øverst? Ret beset handler det vel om egoisme når det ikke sker.
Lærke og jeg aftalte at vi skulle chatte igen senere på ugen, og det blev igen en oplevelse om hvad vil hun gerne have, og hvordan kan jeg så tilfredsstille hendes behov.
Ikke så meget mine behov, men hendes.
Og vi aftalte, at vi kunne mødes til en drink i hendes by, hvor vi så kunne finde ud af om vi havde kemi til det næste skridt.
Vi mødtes som aftalt, og hurtigt blev isen brudt og vi havde det rigtig hyggeligt. Vi snakkede om løst og fast, om studierne, om mit arbejde, om vejret og kun en smule om sex. Vi viste jo på forhånd hvad det handlede om, afstemning af kemi, og så sex...
Vi fik drukket ud, jeg betalte regningen, og vi forlod caféen for at gå de få hundrede meter til Lærkes lejlighed. Jeg bor 40 km væk, så det var hendes lejlighed der var tættest på :-).
Lærke er studerende og single, bor i en lejlighed, og som for de fleste studielejligheder ikke særlig stor, viste det sig.
Da vi var kommet indenfor og havde hængt overtøjet lavede Lærke en kop te til os begge, med vinteren udenfor var det godt med en kop te, til at varme hænderne på.. Vi sad i hendes lille sofa, ganske tæt og småsludrede.. Begge sikkert lidt nervøse over det forestående, og hvem skulle tage første skridt. Det kom helt naturligt, jeg lagde forsigtigt en hånd på Lærkes lår, midt i en sætning, og det gav et stød i os begge.. den første berøring, udover et høfligt kindkys og håndtryk da vi tidligere mødtes.
Vi kiggede på hinanden, og pludselig befandt vi os dybt begravet i et meget ømt og sensuelt kys. Vores tunger udforskede på skift den andens mund, og jeg kunne mærke at hun sitrede af spænding. Jeg var ikke upåvirket. Lærkes tunges arbejde i min mund, hendes duft så tæt på, og hendes lækre hår begyndte at påvirke mine hormoner. Min pik rørte på sig...
Vi lod på skift vores hænder gå på opdagelse, min ene hånd gled fra hendes nakke, ned over hendes ryg, og fandt vej til hendes ene bryst. Wauv... det sitrede i min håndflade, hendes skønne bryst, en tydeligt markeret brystvorte som stak i min hånd. Hun kørte sin ene hånd langsomt op ad mit lår, næsten op til min pik, så stoppede hun.. Hvad nu? Hun trak sin tunge til sig, og jeg nåede at tænke "har hun fortrudt?" men i stedet tog hun fat i sin bluse og trak den af.. Hun rejste sig fra sofaen, og gik over til reolen, hvor hun tændte for noget musik.. Lukas Graham tror jeg.. Hun skruede pænt op for lyden, og kom så tilbage.. "Her er meget tynde vægge, og jeg gider ikke have ballade med naboen hvis vi larmer lidt" sagde hun og smilte det sødeste smil jeg længe har set.. Hun satte sig overskrævs på mine ben, og tog fat om min nakke, vi genoptog kysseriet der hvor vi var kommet til. Uden bluse kunne jeg nu mærke hendes bløde bryster mod min brystkasse, mine hænder kærtegnede hendes ryg, mine fingre fandt hægten til hendes bh og jeg lukkede op.. helt som til juleaften var det med åndeløs spænding at jeg tog hendes stropper ned over skuldrene, og smed bh'en på gulvet. Hold kæft så flotte bryster det pigebarn var udstyret med.. jeg slap hendes mund, lod min tunge vandre stille ned over hendes hals, kyssede hende på halsen, på skuldrene, og til sidst tog jeg hendes ene brystvorte i mellem mine læber og lod min tunge kærtegne den. Hendes brystvorte var skøn, stiv og blød på samme tid. Der gik et gys igennem hende, og hun gav et suk fra sig.. "hvor er det skønt at mærke din tunge... " fik hun stønnet, alt i mens min ene hånd gled ned ad ryggen til kanten på hende bukser.. Jeg lod fingrene glide indenfor kanten, kunne mærke hendes trusse og under den det øverste af hendes balder. Hun var godt skruet sammen, hendes balder var faste og unge. Jeg fik lirket min hånd om på forsiden og fik løsnet den øverste knap og det gav lidt mere plads. Min mund arbejdede stadig på hendes bryster og jeg var i den syvende himmel.. her sad jeg med en smuk ung pige på mit skød, og hun lod mig forkæle hende..
Jeg lod hende glide ned på sofaen, og knappede hendes bukser op, trak dem ned og de landede i "bunken", sammen med bluse og bh.. hendes trusser var, som bh'en sorte. Lille lækker trusse, som knapt dækkede noget som helst.. Der er mere stof i en butterfly end i hendes trusser. Jeg lod min mund og tunge arbejde sig vej ned over hendes krop, kyssede blidt hendes bløde mave, lod tungen cirkle om navlen, og hun gispede ved tanken om hvor jeg var på vej hen.. Hendes forventning var helt sikkert at jeg med grådighed ville kaste mig over hendes fisse, men jeg gled behændigt forbi, kyssede hendes inderlår, tæt ved fissen, kærtegnede med mund og tunge hver en plet på hendes ben. Hendes lår var prægtige, hendes fødder smukke, og min tunge arbejde sig vej op igen mod trekanten. Da jeg, efter hvad syntes som en uendelighed, endelig nærmede mig hendes private område, var hun tæt på elektrisk.. "slik mig.. inden jeg eksploderer af liderlighed" stønnede hun. Det er så rart at mærke når en pige tænder over den søde og kærlige behandling. Mine hænder, som nu lå fast og tungt på hendes bryster, arbejdede kælent og forsigtig med brysterne. Mine fingre greb om brystvorterne og nulrede dem forsigtigt.
Nu kyssede jeg hendes fisse udenpå den sorte trusse, og bed let i hendes venusbjerg. Hun gispede om muligt endnu højere. Jeg slap hendes bryster og trak langsomt hendes trusser ned. Hendes fisse var glatbarberet, kun efterladt en ganske tynd stribe pubeshår som var nydeligt trimmet. Indrømmet, jeg savlede sgu lidt over det smukke syn.. og kunne næsten ikke vente med at begrave min tunge i hendes fisse. Den drev af hendes elskovssafter, og ret hurtigt kom der en våd plet på sofaen under hende.
Jeg kyssede igen hendes navle, lod tungen arbejde sig langsomt ned over maveskindet, til jeg mærkede hendes lille stribe hår på bagsiden af min tunge. Jeg tog et fast greb om hendes velformede numse, og satte min mund direkte over hendes fisse. Smagte på hendes safter, nød duften af liderligheden som strømmede ud af hele hendes krop, og forsigtigt lod jeg min tungespids bevæge sig ind mellem hendes skamlæber. Hold nu kæft som min pik dunkede i bukserne. Lærke var ikke den eneste som var blevet liderlig..
Jeg lod tungen arbejde mellem hendes skamlæber, stille og roligt, op og ned, uden at røre ved hendes blodfyldte knop. Stak den forsigtigt og prøvende ind i hendes våde grotte og lod den køre rundt i hendes åbning.
Jeg arbejdede mig nu op mod hendes knop, trak tungen ind i munden og satte min mund som en sugekop over hendes knop. Sugede forsigtigt til at starte med, men øgede langsomt suget, til jeg tydeligt kunne mærke hendes opsvulmede knop i min mund. Nu lod jeg så tungen komme med, og førte spidsen af min tunge rundt om hendes knop, hurtigere og hurtigere. Hvis jeg ikke havde haft ved hendes røv med et fast greb, så havde hun snoet sig ned på gulvet. Hun vred og vendte sig, og klynkede højt (nu forstod jeg musikken.. :-) ).. "mere, mere, mere... " nærmest skreg hun.. og i løbet af ganske få minutter gennemrystedes hendes krop af den første orgasme. Jeg lod hende nyde sødmen og orgasmens eftervirkning i hendes krop, mens jeg forsigtigt med mine hænder kærtegnede hendes krop.
"Åh åh åh gud..." stønnede hun, og hun lå stille med lukkede øjne, hastig vejrtrækning og hendes bryst gik op og ned som en blæsebælg.. "hold dog op, hvor var det bare dejligt.. du forstår sgu at slikke fisse" udbrød Lærke.. og så på mig med sine blanke blå øjne.. smilet på hendes ansigt sagde næsten det hele.. hun var lykkelig.
"Det er den vildeste orgasme jeg har fået længe, og det var helt fantastisk.. normalt plejer jeg kun at komme når jeg bruger min massagedildo."
Jeg kyssede hende, først blidt, men så greb hun mig om nakken og trykkede til, tungerne opførte en dans i munden på os, som var det traner i parringsleg.. Hun vidste godt hvordan man kysser.. Hendes begær var stadig stort, og hun tog nu fat i min skjorte og uden betænkningstid knappede hun den hurtigt op, og åbenbarede mig bryst. Jeg er en mand.. og har hår på brystet.. det tror jeg overraskede hende lidt, for de unge fyre hun tidligere har været sammen med, har helt sikkert ( i min optik ) været nogle forvoksede drengerøve.. Hun ville gøre gengæld for sin orgasme, og hun kørte sin lille hånd rundt på min brystkasse, nappede mig frækt i brystvorterne, og fortsatte håndens bevægelser mod mit skridt... hun knappede hurtigt mine bukser op, trak dem ned, og mine underbukser røg samme vej. Ud sprang min pik, glad og næsten helt stiv endnu.. Jeg er ikke den største pik i horehuset, men den er til gengæld effektiv. Hun tog hurtigt fat om min pik med den ene hånd, mens den anden forsigtigt undersøgte mine nosser. Hun lod hånden køre op og ned ad pikken et par gange, pre-spermen glinsede på mit pikhoved, og hun slikkede sig frækt om munden. "Kan du lide at få suttet pik?" spurgte frækkerten, og jeg nikkede blot til svar. Hun var fremme i skoene, må jeg sige. Og hun lod nu sin lille tunge vandre rundt på mit pikhoved. Stak forsigtigt og prøvende sin tunge mod revnen i pikhovedet, og jeg tror jeg spandt som en kat. Cirklede rundt om hovedet, klemte samtidigt min nossesæk blidt og tog så pikhovedet i munden. Uuuuhhhmmm det var godt, hun brugte samme teknik på pikken som når hun kyssede.. skiftevis sugede hun, og skiftevis slikkede hun. Hun slugte min pik helt.. som sagt, det er ikke verdens største, men nok til at jeg kunne mærke bunden af hendes mund, og hun nøjagtigt nåede at give sig selv kast-op reflekser. Hun fik en lille tåre i den ene øjenkrog og tog pikken lidt ud igen. "Kan du lide det?" spurgte hun igen, og jeg nikkede så mit hoved var ved at falde af.. "Jeg elsker at slikke pik, men flere af de fyre jeg har haft, har skyndt sig så meget med at få deres pik i min fisse, at de slet ikke havde tid til det" sagde hun.
Hun slikkede lidt mere, og jeg fik mig vendt om, så jeg kunne smage hendes fisse igen. Hun placerede villigt et ben på hver sin side af mit hoved, og sænkede sin fisse ned over min mund. Hun tapløb stadig med de vildeste safter, og jeg holdt godt fast med mine hænder på hendes balder. Efter nogen tid, bad jeg hende sætte tempoet lidt ned, jeg ville helst ikke komme for tidligt. Selv om jeg havde forsynet mig med en af de små blå piller inden vi gik i gang, ville jeg gerne trække fornøjelsen lidt. Jeg vidste jo, at med hjælp fra dr. Pille behøvede jeg ikke pause mellem 1. og 2. udløsning.
Jeg flyttede den ene hånd fra hendes balde, så jeg kunne massere hendes fisse med først en, siden to fingre. Hun pressede sin fisse imod mine fingre, og jeg kørte dem ind og ud så godt jeg kunne. Stillingen var en smule akavet, og det var ikke nemt at få dem begravet helt. Jeg ville gerne se hvordan hun reagerede på at mærke noget mod hendes lille fine stjerne, så jeg lod forsigtigt en finger ramme stjernen, helt forsigtigt.. hun gispede, men flyttede sig ikke. Så jeg tænkte, det går nok, og så begyndte jeg at slikke mig vej op mod stjernen.. først drak jeg begærligt af hendes fisse, så slikkede jeg hendes mellemkød, og til sidst kyssede jeg hendes stjerne. Strakte mig lidt, lod tungen køre blidt rundt om stjernen, og stak lidt i den med tungen. Hun pressede igen.. Lærke kunne tydeligvis godt lide behandlingen og det skulle vise sig at være rart..
Hun havde fortsat sin sutten og slikken på min pik, og jeg havde efterhånden svært ved at holde min udløsning tilbage. Jeg koncentrerede mig igen om hendes fisse og særligt hendes blodfyldte og opsvulmede knop, og gav den en ordentlig tur. Hun havde igen sat tempoet op på min pik, og vi forsøgte begge at få den anden til at overgive sig til orgasmens voldsomme udladning, og til sidst lykkedes det for os begge.. med få sekunders mellemrum kom vi. Jeg først.. jeg tror min sperm i hendes mund var medvirkende til at fremskynde hendes orgasme. Jeg kom, og kom, og kom.. som en spejderdreng på pigelejr.. min krop sitrede, min pik pulserede og min sperm fyldte hendes mund. Hun slugte det ikke, men lod det stille sive ud af hendes mund og ned langs kæppen. Alt i mens det skete fik hun selv orgasme.. ikke så voldsom som den første men nok til at hun næsten kvalte mig da hun strammede sine lår omkring mit hoved. Jeg sad fast. Ikke at det gjorde noget, det var et skønt sted at få hovedet i klemme.
Vi nød hinandens safter, vi lå lidt i samme stilling efter orgasmen havde sluppet sit tag i os, og endte til sidst med at ligge på gulvet, afslappet ved siden af hinanden.
"Var det godt?" spurgte hun.. Tydeligt at hun ikke var helt sikker på sig selv og sin præstation, men jeg kunne kun svare at det var så fantastisk og at min orgasme var den bedste jeg længe havde fået. Hun smilede tilfreds, det der skælmske "jeg fik dig"- blik var i hendes øjne.. Jeg var sgu imponeret, og hun tydeligvis også, for hun blev ved at gentage at hun synes min tungeleg og fingre havde gjort det godt. Hun havde aldrig prøvet at få to orgasmer med så kort tid i mellem.
"Og".. sagde jeg til hende.. "Vi er slet ikke færdige endnu"..
"Er vi ikke?" hun kiggede ned på min pik, som ikke havde lagt sig helt.. "Kan du mere?".. jeg svarede hende at selvfølgelig kunne jeg det, og jeg jo havde fortalt hende om herligheden ved at fange en erfaren mand, som ikke kun ville bokse løs til han selv kom.. Og med de ord, tog jeg hendes ene hånd, og gav hende min pik i hånden.. "Mærk selv efter" sagde jeg og hun begyndte forsigtigt at arbejde med min pik. Snart var den helt stiv igen, og jeg bad hende om at sætte sig op på den, ryggen til mig så jeg kan se din røv.. Hun kravlede straks op på mig, lod sig langsomt sænke ned over min pik, mens jeg blot behøvede at løfte hovedet en anelse for at se hvad der skete.. Min pik forsvandt i hende, og hun sad lidt og nød det. Så begyndte hun at bevæge sig, op og ned.. og når hun var nede, gnubbede hun sig lidt frem og tilbage over min pik. Den kørte rundt i fissen på hende, og hun begyndte at arbejde hurtigere. Jeg støttede hende blidt på balderne, kunne nå om til hendes venusbjerg og hendes efterhånden lidt ømme knop. Jeg lod min fingre følge striben af pubeshår, kørte blidt og roligt ned mod fissen.. Mens hun red mig op og ned, masserede jeg hendes knop med to fingre, og med den anden hånd udforskede jeg hendes stjerne.. jeg fugtede min tommeltot med spyt, og masserede den rundt i området omkring stjernen, lidt mere spyt og lidt dybere i ringmusklen, og til sidst lod jeg det yderste led på tommeltotten glide indenfor i den stramme åbning. Hun stønnede lidt højere, og lænede sig lidt forover, med hænderne placeret på gulvet mellem mine ben. Nu var der helt fri bane til hendes bagerste hul, og jeg kunne presse tommelfingeren helt ind. Jeg begyndte forsigtigt at køre den ind og ud, kunne mærke min pik igennem skedevæggen og trykkede lidt til så hun kunne mærke bevægelserne. "Åhhhh åhhhh åhhhh mer' mer' mer'" skreg hun ekstatisk og jeg forsøgte at følge med hendes tempo. Dels var mine fingre på hendes knop i gang, dels kørte jeg min tommeltot ind og ud af hendes røv, og samtidig kunne jeg se hvordan min pik gled ud og ind i hendes fisse.. Det var næsten for meget. Jeg kunne mærke at hun kom tættere på hendes 3. orgasme, og jeg ville gerne tømme min pik i hendes røv, så jeg væltede hende af, og bad hende komme op på alle fire, så jeg kunne tage hende bagfra. Hun skyndte sig i positur, jeg gik på knæ bag hende, og kørte min pik op i hendes fisse.. Høvlede frem og tilbage og masserede igen hendes knop, og sendte lidt spyt ned på hendes stjerne. Vi havde ikke talt om analsex, så vi havde heller ikke talt om at det var "forbudt".. i lyset af det, trak jeg mig ud af fissen, min pik godt indsmurt i hendes safter, og med hjælp fra spytklatten, satte jeg pikken mod hendes stjerne og stødte til.. Hun skreg.. ikke af smerte, men af liderlighed.. "ja.. ja.. ja.. knep mig i røven". Jeg kunne slet ikke kende det sprog hun pludselig brugte, en ung pæn pige, med et meget ligefremt sprog. "Jeg vil kneppes i røven, sprøjt din sperm op i mig.. " og efter nogen tid hvor jeg følte at trykket på min pik blev større og større nærmede vi os et klimaks.. Jeg overgav mig da jeg mærkede hendes ringmuskel trække sig sammen om min pik, hendes skrig genlød i rummet, og jeg sprøjtede for anden gang den eftermiddag. Takkede i det stille Lukas Graham for musikken.
Vi faldt sammen på gulvet, jeg stadig med pikhovedet i hendes snævre kanal, og forsigtigt kærtegnede jeg hendes kind. Hun smilte mere end nogensinde.. "Åh, hvor var det godt" sagde hun og fortsatte "Jeg er aldrig blevet taget i røven før, og det gjorde faktisk ikke meget ondt. Lidt i starten, men så blev det bare skønt.. ". Det kunne jeg kun give hende ret i, jeg synes også det var godt, og jeg nød at få lov til at sprøjte min sperm op i hende.
Vi lå lidt og kyssede blidt, taknemmeligheds kys, som gik begge veje.. Og efter nogen tid gik vi i bad sammen, mættede for de næste timer, og begge meget tilfredse.
Vi aftalte at det ikke var sidste gang vi havde sex, og da jeg kørte hjem til konen tænkte jeg bare.. "Hold kæft hvor er jeg heldig..."

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.