Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det trækker i vesntre skulder hvilket vidner om at der er alt for mange bøger i tasken, og jeg skal oven i købet også forbi supermarkedet inden jeg når hjem. Det er sommer og tanker bliver sat i gang da jeg ser en pige som står foran mig i køen til kassen, hun har en tynd bomuldskjole på, da hun vender sig for at sætte hendes kurv glider stroppen lidt til side og jeg kan se hendes vesntre bryst, lille og fast med en lysebrun nipple. Ryster tanken af min mund mod hendes nipple ud af hovedet og fundere over at jeg konstant er liderlig for tiden. Min kæreste og jeg er gået fra hinanden efter 4 år sammen. Når man har fået sex regelmæssigt er det svært at vænde sig til andet -

Weekend hos min moster på Fyn, i mange år undgik jeg totalt alle familiefester/weekender og undskyldte med at jeg skulle det ene eller det andet. Men efter at jeg rundede de 25 år begyndte jeg at se en vis værdi i familien. At udholde selv de mest dødsyge gamle originaler er vel til at holde ud, for at have det bedre med min mor og moster som jeg jo egentligt gerne vil se. Denne her weekend blev anerledes og satte gang i en masse ting som måske ikke skulle have været forgået, men man kan altid side bagefter og være bagklog.

SEX I DAG?

Jeg elsker mænd (også kvinder, men mest mænd), jeg elsker pik og jeg elsker sex! Hvis det stod til mig kunne jeg have sex hver dag! I sommeren 2014, weekenden efter at jeg havde fantaseret om pigen med det perfekte bryst i supermarkedet, bollede jeg med min onkel. Og det er den historie jeg vil fortælle jer:

Min moster og onkel bor på en nedlagt gård på Fyn, gammelt bindingsværk og to skurvogne, kæmpehave inddelt i køkkenhave og 'prydet' som vi kalder det lille stykke nede baggerst hvor der er skovkrat. Hver sommer mødes vi en weekend hvor der er forskellige aktiviteter. Fredag aften blev der drukket tæt. Jeg selv fik også for meget og besluttede mig for at gå i seng kl 12 efter at have snakket en del med min onkel Helge, jeg havde kunnet lugte hans ånde som en blanding af røg og det vi havde fået at spise til aftensmad. Min moster var stiv, mildt sagt og flosklerne havde været mange i løbet af aftenen.

kl 3:45 vågnede jeg og skulle op og tisse, min hoved værkede og jeg fortrød de sidste tre glas vin, det var dejligt at mærke huset stille og roligt. Efter at have været på toillettet gik jeg ude på i haven og mærkede græsset under min tær. Natten var lys og jeg følte mig opløftet lige indtil jeg hørte nogen rømme sig, ovre på tarressen sad Helge min onkel og pulsede på en cigeret.

Jeg gik hen til ham, ved ikke rigtigt hvorfor, og stillede mig overfor ham. Hans hånd rakte ud efter mig og jeg lod ham køre sin hånd hen over min mave inde under t-shirten. Inde i mit hoved sprang tankerne rundt i alle retninger - han er min onkel - det er dejligt - han er snart 60 - jeg kunne godt... - han er gift med min moster - han har ølmave - han er fuld - tænk hvis nogen opdager os. Jeg kunne se hans blik i månens lys og lod ham trække mig tættere på med begge sine hænder efter at han havde smidt smøgen. hans fingre føltes ru og varme.

Han sad stadig ned mens mine bryster gyngede lige foran hans hoved da jeg sænkede armene efter at have ladet t-shirten falde, han kørte langsomt sine hænder op og knugede om først det ene så det andet bryst. Jeg havde så meget lyst til ham! Jeg trak hans trøje af, der var den, ølvommen og det behårede bryst, hans shorts strammede over skridtet og det var der hvor han sagde den første sætning

- Jeg har lyst til at kneppe dig

Det satte gang i heftigere bevægelser, han skød sig frem på stolen og jeg satte mig overskrevs på ham, vores læber mødtes og hans kys var hårde og krævende. Jeg kunne mærke hans stive pik under hans shorts og gned min fisse hen over den. Hurtigt åbnede han bukserne og hans varme pik blev guidet af mine hænder hen til min fisse, to tre gange kørte jeg den frem og tilbage hvorefter jeg lod min vægt synke ned over ham. Hans støn kom så tæt på mit øre, og jeg nappede ham i halsen. Han rejste sig op mens han stadig var oppe i mig og bar mig de to skridt hen til havebordet og lagde mig der, jeg spændte ryggen mens han kneppede mig i små hårde stød. Månen spejlede sig i mine bryster og Helge holdt godt fat i mine hofter.

Jeg var så tæt på da lyset blev tændt i hvad jeg vidste var min moster og Helges værelse - PANIK. Hans ansigt vrængede sig af irritation mens han trak sig ud. Jeg sprang hen til min t-shirt og for ud i havens mørke. Lidt efter kunne jeg høre min moster og Helge snakke sammen, hun spurgte hvorfor han ikke kom i seng og om han ikke frøs uden trøje på, slev stod jeg kun i trusser og med min egen kussesaft løbende ned af benene. Jeg var så forbandet liderlig men mest ærgelig over at være blevet afbrudt.

Da jeg igen lå i min seng gik det pludselig op for mig hvad der var sket. Jeg havde kneppet med min onkel og det havde været så fantastisk dejligt. Mest af alt var jeg forvirret, flov og nervøs for hvordan det ville være næste morgen når jeg skulle se ham i øjnene, på den anden side var det så forbudt og så fræk! Jeg besluttede mig for at det var udelukket og at det aldrig måtte ske igen.... hvilket det selvfølgelig gjorde!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 60 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.