Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var et par uger før vi skulle have læseferie i 2.G lige før Påske. Vores lærer i naturfag, Nina Eriksen (opd.) havde bedt mig blive efter skoletid, for der var noget hun ville tale med mig om. Jeg lod som om, jeg blev nervøs; men det var kun overfor mine klassekammerater, for jeg vidste godt hvad hun ville mig.

Vi havde i lang tid haft et meget forbudt forhold og det ville vi, for alt i verdenen, holde meget for os selv. Nina var nyuddannet gymnasielærer og var kommet til vores klasse direkte fra universitetet. Hun var 26 år, skruet godt sammen med flotte, lange ben, lille sød pariserrøv, smal talje og store bryster. Hun havde et pænt, ovalt ansigt, kronet af en kort, nærmest drenget kulsort frisure.

SEX I DAG?

Alle vi drenge i klassen havde fra første dag sukket og savlet over dette flotte kvindemenneske; men hun havde klaret at holde os på afstand uden der gik noget tabt af den grund. Vi savlede stadig og fantaserede over hvad vi ville gøre ved hende, hvis vi fik hende på 2-mandshånd.

Appelsinen faldt i min turban ved skolens sommerbal i midten af august. Noget ud på aftenen, havde hun hvisket til mig, netop da hun passerede mig tæt på vej ud af salen, at jeg skulle vente et par minutter, så skulle jeg finde hende på parkeringspladsen, bag ved garagerne.

Først vidste jeg ikke hvordan jeg skulle forholde mig til den besked; men jeg besluttede at gøre, som hun havde sagt. Efter et par minutter, smuttede jeg, ubemærket, ud af salen og smuttede ned bag garagerne på p-pladsen. Først kunne jeg ikke se noget og troede, hun havde sendt mig på en vildand; men så hørte jeg et lille pift fra krattet bag garagerne.

Jeg gik derhen og dér stod hun. Jeg stoppede og så spørgende på hende. Hun stod lidt uden at sige noget og så gjorde hun noget som kom helt bag på mig. Hun gav mig et stort kram fuldt op af et kys lige på munden. Jeg stod som lamslået – forstod ingenting; men så sagde hun: "Kristian (opd.), jeg har i lang tid kunnet mærke på dig, at du ikke er som dine klassekammerater overfor mig. Dine kammerater er bare som et kobbel sultne ulve, hvorimod du virker mere følelsesmæssigt moden, når du betragter mig og det har på en eller anden måde tændt mig. Du skal vide, at det jeg her er i gang med, er meget forbudt og det kan koste mig min stilling og måske også en fængselsstraf, så jeg håber, at du vil være meget diskret uanset, hvad der kommer ud af i aften. Forstår du det?"

Jeg stod lidt og lod det synke helt ind. Var hun oprigtig? Var hun ved at tage gas på mig? Jeg vidste hverken ind eller ud. Så sagde jeg og jeg troede ikke engang på, at det var mig, der sagde det. "Frøken Eriksen, jeg er umådelig meget glad for Dem og jeg kunne ikke drømme om at gøre noget, der vil komme Dem til skade, uanset hvad De har i tankerne." Det lød mærkeligt, det der her kom ud af min mund; men jeg mente det i hvert fald.

Hun gav et suk fra sig, tog om mig igen og gav nu et langt, vådt kys. Hun klemte sin dejlige krop ind til min og jeg kunne mærke, at mine nederste regioner var ved at gå i alarmberedskab. Kortsagt, min pik blev stiv som en jernstang. Nina, som hun forlangte, jeg kaldte hende, når vi var alene, sagde at hun kunne mærke, at jeg vist også var glad for hende og så smilede hun. Hun kunne jo ikke vide, at den reaktion havde været der, uanset hvilken kvinde, der havde kysset mig og klemt sin krop ind til min; men jeg sagde blot, at hun havde helt ret. Jeg ikke alene var glad for hende, jeg troede også at jeg elskede hende.

"Elske", sagde hun, "er et stort ord fra en teenager; men jeg tror på dig Kristian og jeg kan fortælle, at jeg også elsker dig. Det lyder måske mærkeligt at jeg, der er næsten 10 år ældre end dig og oven i købet er din lærere, sådan kan elske dig; men sådan er det. Man bestemmer ikke altid selv, hvem man kommer til at elske."

Vi stod lidt og krammede og kyssede og så sagde Nina, at vi hellere måtte se at komme tilbage til festen inden der var nogen, der savnede os og lagde 2 og 2 sammen. Med 5 minutters mellemrum, smuttede vi tilbage til festen og ingen sagde noget. Vi festede det meste af natten, for alle vi, der gik i gymnasiet, havde ikke nogen "lukketid". Det var en gammel tradition, at alle eleverne i underskolen og mellemskolen, skulle gå hjem senest kl. 10,. Så vi, de "voksne" i gymnasiet, havde festen for os selv resten af natten.

Hen ad morgenstunden, da jeg ville hjem, så jeg igen Nina. Hun stod i skole gården og talte med én af de andre lærere. Da hun så mig komme, sagde hun farvel til den anden og gik ud af skolegården. Da jeg kom ud af porten, stod hun lige udenfor. Hurtigt hviskede hun til mig, at jeg skulle følge efter hende hjem; men på lang afstand. Jeg blev stående og hun gik ned ad alléen, væk fra skolen. Jeg ventede til hun var meget langt væk, så fulgte jeg efter. Jeg kikkede mig hele tiden omkring for at se, om der var nogen, der bemærkede, at jeg gik den vej; men der var ingen i sigte.

Da jeg kom hjem til dér, hvor Nina boede – en lille lejlighed i et baghus i en stor have til en patriciervilla – stod hendes dør på klem og jeg smuttede indenfor. Aldrig så snart var jeg inde, før Nina nærmest kastede sig over mig. Hun krammede og kyssede så jeg blev helt ør; men min pik voksede i takt med hendes kærtegn, så jeg gengældte dem så godt jeg kunne.

Hun trak mig ind i hendes soveværelse og vi faldt om på sengen. I en stor rodebunke fik vi hinanden og os selv klædt af mellem de mange kys og kærtegn og til sidst lå vi begge splitternøgne og holdt om hinanden. Nina pressede mig om på ryggen og satte sig over skrævs på min mave. Hun så på mig med tindrende øjne og langsomt, uden at miste mit blik, lod hun sig glide tilbage, så jeg først kunne mærke hendes balder med min stive pik og da hun gled videre og også tog en hånd til hjælp, mærkede jeg en dejlig varm fugtighed, da pikken stille gled op i hendes fisse.

Jeg tror, jeg rullede med øjnene for Nina gav et lille grin fra sig og så begyndte hun langsomt at rotere med sit underliv. Op og ned, frem og tilbage i en stadig stigende takt. Jeg lå gispende og kunne ikke foretage mig noget. Nina havde taget fat om begge mine håndled og holdt dermed mine arme presset ned i puden, over mit hoved. Hun så mig lige i øjnede og jeg lyver ikke, når jeg siger at jeg så stjerner i hendes mandelformede, næsten sorte øjne.

Hendes tempo var skruet op og jeg fik fremstammet noget, jeg mente betød at jeg var ved at komme; men jeg tror det lød som en gang sludren uden mening. Nina forstod. Hun øgede tempoet og sagde, at jeg bare skulle komme når jeg ville, hun ville have det hele i fissen.

Det lød frækt, sådan havde ingen nogensinde talt til mig og det var vist også med til, at jeg kom i en kæmpe orgasme, hvor min sperm skød op i Ninas fisse i lange seje sprøjt. Nina satte sig tungt ned på mig og det føltes som om hendes fisse sugede de sidste rester af sperm ud af pikken.

Hun lod sig falde ned over mig og hendes mund krævede min tunge til leg. Hendes dejlige bryster med de nu helt stive brystvorter, borede sig ind i min brystkasse. En herlig fornemmelse, som jeg aldrig havde oplevet før.

Vi lå længe sådan og min slappe pik gled ud af Ninas fisse. Så lagde Nina sig om på ryggen og sagde, jeg skulle slikke hendes fisse, så hun også kunne få orgasme. Jeg sagde, lidt beklemt, at det havde jeg ikke prøvet før og jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre. Hun sagde, jeg skulle kravle ned og lægge mit hoved mellem hendes ben og så skulle jeg med tungen bare gå i gang med at udforske hendes fisse. Hun skulle nok lede mig på vej.

Jeg gjorde, som hun sagde og det smagte dejligt. Jeg tror, at elskovssafter altid smager godt når det er fra ens partner, så jeg havde det godt. Nina holdt om mit hoved og ledte på den måde min tunge de rigtige steder hen. Efter kort tid, var jeg godt klar over, hvad dette gik ud på og jeg slikkede hendes skamlæber og den lille hårde knop midt imellem dem, så Nina begyndte at sitre og sige underlige lyde.

Hendes underkrop lå meget uroligt og jeg havde besvær med at følge med og måtte af og til slippe klitorissen. Nina fik hurtigt mit hoved på plads igen og snart kunne jeg høre, at noget var ved at ske. Hendes ben blev klemt sammen om mit hoved og underlivet roterede og så lød der en høj hylen så jeg troede, jeg havde gjort hende ondt; men hun pressede bare mit hoved hårdt ned i fissen og så mærkede jeg safterne komme samtidig med at en kraftig rysten gik gennem hendes krop.

Jeg troede ikke det ville få ende. Hun vred sig og stønnede og klemte mit hoved og og og... Jeg kunne ikke følge med; men lidt efter blev hun stille. Hun trak mig op, så jeg kom til at ligge på hendes mave, som hun havde gjort før og så kyssede vi langt og vådt og blev stille.

Nina rejste sig, trak mig med op og ud i badeværelset. Her stod vi sammen under bruseren og lod natten elskovssafter skylle af vore kroppe mens vi krammede og kyssede. Det var den vildeste nat, jeg havde oplevet og der gik mange år før jeg kom til at opleve det på samme måde igen; men det er en helt anden historie.

Nina og jeg sås tit efter denne nat. Nå vi kunne komme til det, "lavede vi lektier", for som jeg sagde hjemme, jeg var ikke så stærk i naturfag, så frk. Eriksen havde lovet at give mig de nødvendige ekstratimer, som min far oven i købet betalte hende for.

Så var det så, dér lige før Påske, at Nina bad mig blive efter skoletid. Jeg troede selvfølgelig, at det var som det havde været i mange dejlige dage fra sommerfesten; men da vi blev alene, kom chokket. Nina skulle forlade skolen efter eksamen, hun havde fået et bedre job på et gymnasium i Nordsjælland. Hun var meget ked af at skulle forlade mig; men det var en stor chance for hende, som hun ikke kunne sige nej til.

Hun fortalte, at hun var meget ked af det og hvis situationen havde været en anden, ville hun have haft mig med; men det gik desværre ikke. Hun bad mig komme hjem til sig om aftenen, så vi kunne tale det hele igennem og få det ud af systemet, som hun sagde. Jeg forstod ikke noget; men lovede alligevel at komme.

Hjemme sagde jeg, at jeg skulle overnatte hos Søren, min bedste kammerat, som altid var parat til at dække for mig, selvom jeg aldrig havde fortalt ham, hvad det var han skulle dække for. Jeg smuttede hjem til Nina og vi satte os og hun fortalte om alt det, hun nu skulle til at lave og hvor ked af det hun var, både på egne og mine vegne; men slut var slut og jeg ville sikkert hurtigt finde en jævnaldrende veninde, som jeg ville forelske mig i. Alt det sludder, hun sad og fyrede af, bed ikke på mig. Jeg sagde, jeg elskede hende og ikke ville af med hende. Jeg kunne komme på besøg så ofte, det lod sig gøre og en masse andet snak.

Hun så på mig og sagde alvorligt: "Kristian. Jeg har været meget glad for dig og de stunder, vi har haft sammen. Ja, jeg har været forelsket i dig; men den holder ikke. Du er elev og jeg er din lærere. Det er forbudt. Hvor meget vi end prøver, kan det ikke blive ved med at gå. Det er også derfor, jeg tager det job på Sjælland. Det er først efter eksamen og jeg lover dig, at jeg nok skal "læse" med dig så mange gange, vi kan finde tid til det."

Det sidste sagde hun med et stort grin og så gav hun mig et langt, vådt tungekys. Først sad jeg passiv; men hurtigt blev jeg tændt og gengældte hende kysset. Vore hænder begyndte at kærtegne hinandens kroppe og inden, der var gået lang tid, lå vi igen nøgne på hendes seng og var i gang med vores helt private, dejlige sexlege og det blev lang ud på natten, før vi udmattede faldt i søvn i hinandens arme.

Læseferien startede og jeg "læste" sammen med Nina mange gange; men der blev længere og længere imellem, for stranden og kammeraterne trak den anden vej og da vi nåede til eksamen, havde jeg fået Nina ud af kroppen. Der var nemlig en lækker lille steg fra parallelklassen, der havde kastet sine dådyrøjne på mig og det kunne jeg ikke afvise. Jeg havde jo også en del ekspertise, jeg skulle have lært fra mig.

Der gik mange år, så mødte jeg tilfældigt Nina på en rejse for mit firma. Det var et så mærkeligt sted som lufthavnen i Bruxelles, hvor jeg skulle til et møde i EU og det skulle hun også. Hun havde nu en høj stilling i undervisningsministeriet og rejste en del til EU. Vi aftalte at mødes og genopfriske gamle dage, og vi spiste en god middag sammen på mit hotel og sluttede aftenen af med et stort "gensyns-læseferie" i min store dobbeltseng hele natten.

Vi koordinerede vore kalendere og når vi havde fælles ophold i Bruxelles, var vi altid sammen. Det skal siges, at vi aldrig er blevet gift. Vi har levet vore liv som singler; men jeg har på fornemmelsen, at vore møder i Bruxelles godt kan udvikle sig til noget mere permanent.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 68 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.