Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vores nabo, som vi har boet ved siden af i snart 10 år, har en datter, der nu er fyldt 16. Hun hedder Maria; men kaldes altid Rie. Jeg har fulgt hendes opvækst og hun har udviklet sig til en lille skønhed. Når man ser hende stadset ud, tror man, hun er mindst 20 år. Kort rødt hår sidder tæt om et hoved med et sødt ansigt. Fyldige læber og store blå øjne. Store, fyldige bryster, smal talje og lange ben bærer det hele med stor elegance.

Hun har altid smil og kram til overs, når vi mødes og jeg har kunnet mærke i den seneste tid, at hendes omfavnelser er blevet mere, hvad skal man kalde det, kærlige?

SEX I DAG?

Selvom jeg er 3 gange så gammel som hende, ser jeg stadig godt ud, når jeg selv skal sige det. Der er ikke meget fedt på min krop og det meste af håret er også i behold. Jeg dyrker en del sport, bl. a. tennis, golf og vandski. Om vinteren løber jeg også en del på ski. Det er sådan jeg holder mig i form. Min kone og jeg har ingen børn så vi har ofte, med stor glæde, passet naboens. De har, foruden datteren på 16, 2 drenge på hhv. 14 og 9 år.

Den hændelse, jeg her vil berette om, har haft en skelsættende effekt på mit liv og jeg vil aldrig blive den samme igen.

En lørdag morgen, hvor solen allerede stod højt på himmelen, skulle jeg en tur ud med min båd. Jeg er den lykkelige ejer af en 26 fods Mercruiser med en 320 hk inboard motor, som ligger i vores lokale marina. Det er den jeg også bruger til vandski. Min kone bryder sig ikke om at løbe på vandski. Som hun siger, "skal jeg på ski, skal der være sne og ikke vand under".

Nå, jeg stod og skulle af sted, da jeg hører Rie råbe til mig fra nabohaven om hun må komme med ud at løbe på vandski. Jeg går hen til hendes låge og siger, at det må hun gerne, hvis hendes forældre siger OK. Hendes far står på trappen til huset og han vinker og siger, det er OK, bare jeg husker det der med redningsvest. Jeg siger selvfølgelig. Det har vi altid på, når vi er på vandet.

Rie løber hurtigt op og finder sit badetøj frem og kommer løbende ned til mig. Vi kører ned til Marinaen og snart er vi på vandet. Vi sejler med fuld fart ud gennem fjorden. Vandet er spejlblankt og der er mange både ude. Mest sejlbåde; men de ligger bare med hængende sejl i det helt stille vejr.

Rie har taget sin bikini på og mine øjne er ved at falde i vandet. Kors hvor ser hun lækker ud i det outfit. Den lille selvoppustelige redningsvest hun også har på, dækker ikke meget af yndighederne; men får hende tvært imod til at se lidt rå ud. Hun spørger om ikke hun må styre båden, så kan jeg få mine badeshorts på imens. "Tænkt at hun foreslår det", tænker jeg, "gad vide hvad hun har tænkt med det?"

Jeg siger, hun bare skal holde kursen og se godt efter andre både, så skal jeg nok skynde mig at skifte. Det tager kun et øjeblik, så står jeg igen på dækket og overtager styringen. Jeg spørger Rie om der er et specielt sted, hun gerne vil se. Hun tænker lidt, så siger hun, at hun altid gerne har villet se de 2 små øer, der ligger lidt uden for fjordmundingen, så det er der vi lægger kursen hen.

Vi snakker om løst og fast og ubemærket har Rie fået sig klemt ned ved siden af mig på førersædet, så hun sidder nærmest klistret fast til mig. Jeg synes det er lækkert med sådant et stykke pigebarn så tæt på og jeg kan også mærke, at det rumler i de nederste regioner. Jeg samler benene tæt, så hun ikke kan se den voksende begejstring.

Da vi når ud til øerne, er vi helt alene. Jeg sejler lige en tur hele vejen rundt om begge øer, der ligger tæt ved siden af hinanden; men der er ikke et øje. Det er ellers et yndet udflugtsmål for mange sejlere; men i dag med ingen vind, kommer der garanteret ingen herud. Speedbådene plejer at sejle meget længere væk, ned til den store strand ved købstaden.

Nå, jeg sejler langsomt ind til et lille stykke sandstrand og lader båden løbe op i sandet. Det tager den ikke skade af. Jeg hopper i vandet og trækker et tov med et anker med ind på stranden. Så kalder jeg på Rie; men hun tør ikke springe ned fra båden og beder mig komme og hjælpe. Jeg går ud til siden af båden og Rie lader sig falde ned i min favn. Hun klamrer sig til mig og det har jeg absolut ikke noget imod.

Vi går ind til stranden og dér lader vi vore redningsveste falde ned i sandet, så tager Rie min hånd og trækker mig længere ind på øen. Da vi når ind bag de yderste træers afskærmende kroner, vender hun sig og inden jeg kan nå at reagere, kaster hun sig om halsen på mig og giver mig et stort, vådt kys på munden. Jeg står helt paf og kan ikke finde på noget at sige. Så siger hun: "Hva' er den af, kan du ikke lide mig? Jeg kan da se, at din pik godt kan." Jeg tror ikke, jeg har hørt rigtigt. Sagde hun pik? Jeg står bare der som en anden konfirmand og stammer at jeg da godt kan lide hende; men at hun lige skal huske på, at jeg kunne være hendes far så godt og vel endda.

"Pladder og vrøvl", siger hun og kysser mig igen, "du skal være min elsker. Jeg har i lang tid ønsket at blive alene med dig, så du kan lære mig hvordan mænd vil elskes. Drengene på min egen alder, taler ikke om andet end patter og røv og aner ikke en skid om noget som helst; men du er dejlig og jeg ved at du altid kikker på mig, når jeg ligger i haven. Har jeg ret?"

Jeg er faldet lidt ned og siger at hun har ret. Jeg synes hun er en vidunderlig pige med en krop, der er lige til at spise. Jeg kan se, at hun godt kan lide at høre det, så jeg fortsætter med at sige, at jeg gerne vil elske med hende og lære hende et par trick; men det må aldrig komme min kone og hendes forældre for øre. Det lover hun, så jeg tager hende blidt i favnen og kysser hende, først på munden så på halsen og jeg mærker, at hun sitre ved den berøring.

Mine hænder kæler hende på ryggen og jeg får også åbnet hendes BH, så den falder til jorden. Jeg kysser hende igen på munden og uden at slippe med læberne, løfter jeg hende op og går længere ind i skoven til en lille lysning med et tykt græstæppe. Her lægger jeg hende på ryggen og lægger mig selv ved siden af. Jeg siger, hun bare skal ligge helt stille, så skal jeg nok gøre det, der skal gøres.

Hun ser på mig med de store, blå øjne og smiler. Jeg kæler med mine hænder ned ad hendes bryster, der ligger faste med helt stive brystvorter. Jeg bukker mig frem og tager den ene vorte i munden og begynder at nippe i den og lege med tungen rundt om den. Rie spænder kroppen og udstøder nogle små lyde af velvære.

Med min ene hånd får jeg fat i trussekanten og trækker forsigtigt trussen ned. Hun løfter villigt røven, så jeg kan få trussen helt af. Jeg kikker ned og ser en helt glatbarberet, glinsende fisse, med et lille venusbjerg stående lidt op fra fissen. Jeg begynder at kæle ned over venusbjerget og ned over skamlæberne. Rie gisper, da en af mine fingre smutter indenfor og rammer klitoris.

Jeg trækker fingrene ud igen og lader hånden kæle videre ned over hendes slanke ben. Hun spreder benene helt ud og det tager jeg som en invitation. Hurtigt kryber jeg ned og lægger min mund til hendes glatte fisse. Jeg lader tungen lege med skamlæberne og da jeg kan smage hendes safter komme ud i munden, lader jeg tungen smutte ind til den stenhårde klitoris. Rie giver et højt råb fra sig. "Godt, der ikke er andre på øen", tænker jeg, "så ville de nok tro, jeg var ved at voldtage nogen".

Jeg slikker videre på hendes klitoris og det varer ikke længe, så bliver hendes små hvin og gisp, til et langtrukkent hyl, da hendes første orgasme skylder gennem hende. Hun spænder kroppen, så næsten kun hælene og nakken rører ved græsset og hun vrider underkroppen rundt in ekstase. Jeg slipper ikke klitorissen med mine læber; men sagtner farten lidt og slikker og nipper nu kun blidt, så jeg kan følge med, mens hendes orgasmer stilner af.

Helt udmattet lader hun sig falde sammen, Hun klamrer sig til mig og siger en masse uforståelige ord. Hun småkysser mig og krammer mig og opfører sig i det hele taget, som om hun godt kunne lide, hvad jeg netop havde gjort ved hende. Jeg lader mig rulle rundt på ryggen og Rie lægger sig på min bryst. Jeg kan mærke de små, hårde brystvorter bore sig ind i mit bryst. Hun klemmer sit ene ben ned mellem mine og hendes lår klemer sig op ad min stive pik.

"Er der ikke noget, jeg kan gøre for dig?" spørger hun leende, for hun kan også mærke min stive pik og selvom hun kun er 16, ved hun godt, hvad den skal bruges til. Jeg spørger om hun nogensinde har prøvet at give et blowjob; men det siger hun nej til. Jeg spørger om hun vil prøve? Det vil hun godt, så hun lægger sig på knæ og hjælper mig af med mine badeshorts. De var lidt svære at få ned, for min stive pik rager 21 cm ud i luften.

"Wauw", siger hun, "det var ellers noget af en ståtrold. Dem mine brødre har, er ikke meget ved siden af din". Hun tager fat i pikken med den ene hånd og kører lidt op og ned. Det rykker i pikken og jeg siger, at hun skal tage den i munden også. Jeg mærker hvordan hendes læber tøvende glider ned over pikken og hvordan tungen begynder at lege rundt om pikhovedet. Jeg kan næsten ikke holde mig. Alt det, jeg/vi lige havde været igennem, var nok til, at jeg var ved at komme.

Jeg hikster til Rie, at det ikke varer længe før jeg kommer og at hun skal flytte munden fra pikken, hvis hun ikke vil risikere at få min sperm i munden. Det får hende bare til at suge endnu mere mens hendes lille hånd kører hurtigere og hurtigere op og ned over pikken. Så kommer jeg. I lange, seje sprøjt vælder min sperm ind i Ries mund og løber ned ad hendes hage. Hun nærmest suger det sidste sperm ud af pikken og så kravler hun op og giver mig et stort, vådt kys, der smager af min egen sæd.

Hun bliver liggende ovenpå mig og jeg vil ikke flytte hende. Det er en dejlig fornemmelse, at have hende liggende på sin mave. Vi ligger længe og bare småpiller ved hinanden, så spørger Rie om ikke vi skulle gå i vandet og blive skyllet af, hvilket jeg tilslutter mig og helt nøgne, med badetøjet i hånden, går vi ned til stranden og ud i vandet. Vi smider badetøjet op i båden og så bader og pjatter vi som 2 små børn.

Efter lidt tid, kravler vi op i båden og Rie trækker mig med ned i kabinen, hvor hun skubber mig omkuld på læderbriksen. Hun kravler op og sætter sig over skrævs på mit underliv. Min pik kommer hurtigt i kampstilling igen og med lidt hjælp fra mine fingre, får hun sin fisse til at glide lidt ned over pikken. Hun gør det meget langsomt og jeg kan mærke, at den meget stramme fisse ikke er vant til at få pik. I hvert fald ikke i min størrelse. Jeg spørger om hun er jomfru og det siger hun ja til.

"Det er fordi jeg vil have dig til at gøre mig til rigtig kvinde, at jeg tog med i dag og jeg håber du vil gøre det forsigtigt", siger hun med et lille smil på læberne." Hun begynder at vrikke let med røven og langsomt glider hendes meget stramme fisse længere ned over min stive pik. Det er en fantastisk oplevelse at mærke det sug, sådan en ny fisse kan lave og det kribler fra pikken helt op gennem mellemgulvet til brystvorterne, der begynder at stivne.

Hun begynder at stønne lidt, sikkert fordi det gør en smule ondt så jeg tager fat i hendes balder og hjælper på vej. Med ét er hun i bund og hun buer sin krop bagover. Jeg tager fat i hendes lækre bryster og kæler med hendes stive brystvorter. Hun begynder nu langsomt at hæve og sænke sig over min pik og hendes hastighed øges langsomt. Snart hopper hun op og ned så jeg må slippe brysterne og holde hende om livet for hun ikke skal falde af. Jeg begynder nu at støde opad i modtakt og så kommer hun i en stor orgasme mens hun hyler som en hunulv.

Hun synker sammen over mig; men jeg fortsætter med at støde op i fissen og så kommer jeg også. Min sperm skyder op i hendes endnu stramme, men meget våde fisse og løber ned over mit underliv. Så ligger vi begge dér og slapper af. 2 svedige kroppe, den ene kun 16 år gammel; men nu med en kvindes fisse. Den anden 46 år med en pik, der netop har smagt jopmfrufisse.

Efter lidt tid, rejser vi os og hopper i vandet for at blive skyllet af. Vi går om bord igen og tager vores badetøj på og begiver os hjemad. Da vi kommer helt hjem, står Ries mor på trappen og vinker til os og spørger om vi har haft en god tur. Det bekræfter vi begge og Rie tilføjer, at jeg har lovet, at hun godt må komme med en anden gang for, som hun siger: "Frank (det er mig) siger, jeg har tallent og med hans hjælp, kan jeg blive rigtig god." Vi kikker på hinanden og kan næsten ikke skjule det grin vi begge har på ansigtet.

Det blev til mange "vandskiture" den sommer og Rie blev bedre, end hun havde spået.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.