Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var dejlig varmt og solen skinnende. Jeg ville på stranden idag, og heldigvis boede vi kun en lille kilometer fra en dejlig strand. Hvis man går ned af stranden kommer man til nudistområdst. Jeg elskede at ligge der og kigge på nøgne kvinder.

Det var ikke fordi der var særligt mange idag, jeg kiggede rundt for at finde et godt sted at ligge, da jeg fik øje på en smuk kvinde krop i sandet. Jeg nærmede mig og opdagede at den skønne kvinde var min mor, helt nøgen. Hun lå på ryggen med lukkede øjne. Hun har mørkebrunt kruset hår og blå øjne. Hun er slank med flotte store bryster,som hende selv ikke er helt unge mere. Jeg stod og kiggede på hende. Hendes skridt var barberet og brysterne hang flot ned af hende. Øh hej mor sagde jeg forsigtig. Hun åbnede det ene øje og missede mod solen. Hej Christian, dejligt at se dig. Nå du fik også lige lyst til en tur på stranden? Hun rejste sig op og krammede mig og kyssede mig på kinden. Jeg havde aldrig før fået en nøgen krammer af min mor. Læg dig ned Christian. Hun snuppede mit håndklæde og lagde ved siden af sit eget. Så er det af med dine shorts, sagde hun, det er jo nudiststrand. Jeg krængede mine shorts af og lagde mig på maven. Skønt du kom skat, sagde mor, jeg lå lige og tænkte på dig. Der er ikke mange mænd at kigge på idag. Hun begyndte at kilde mig på ryggen. Jeg har kun set et flot stykke mandfolk, udover dig, skat. Jeg faldt næsten i søvn, men så kom der en lille hund løbene. Nårh den er glad sagde min mor og kælede den. Ejeren kom og kaldte på hunden, en ældre mand med en stor tyk pik. Min mor sad på hug og kælede hunden. Jeg kunne se lige op i hendes kusse. Manden smilede og min mor smilede tilbage. Sikke en flot pik du har sagde hun. Tak smilede han. Jeg blev både flov og liderlig af min mors kommentar. Kan den bruges til noget? smilede hun. Jeg kunne godt trænge til at blive udblokket af den medister. Aldrig havde jeg hørt min mor tale så sjofelt. Manden grinede og trak forhuden tilbage på sin store pik og blottede et stort glinsende pikhoved. Wow sagde min mor, det går lige i missen på mig. Hun kælede hunden lidt mere, manden smilede og fløjtede på hunden og så gik han videre.

Jeg blev godt liderlig af den pik sagde mor, safterne løber ud af mig. Hun spredte benene og ganske rigtigt hendes kusse glinsede af safter. Hvad med dig Christian kunne du trænge til noget god kusse? Jeg svarede ikke. Vend dig om skat. Nej jeg vil ikke. Jo kom nu mor vil se din pik nu. Hun hev i mig for at vende mig. Det lykkes og jeg lå nu på ryggen med stiv pik. Nå da hvem flager du for? Grinede mor. Sikke en dejlig flot pik du ligger med der. Jeg støttede på albuerne og prøvede at få et smil frem. Du er liderlig Christian, men det er kun din mors kusse i miles omkræs. Hvad skal vi gøre ved det? Sagde hun kælent. Jeg vil gerne have at du boller min stramme mor kusse Christian. Pikken dirrede. Du skal presse din mande pik i bund på din mor. Jeg vil bolles dybt og hårdt af dig skat. Du skal fylde min livmoder med varm sæd. Jeg rystede af liderlighed. Hun kiggede mig øjnede. Knep mig skat. Kom tag mig. Jeg fik fat om pikken og onanerede hurtigt. Jeg var ligeglad om nogen så det. Jeg spillede min pik hårdt og spermede op af maven.åhhh stønnede jeg. Min mor grinede. Flot store dreng. Flot af se dig spille spermen ud for mor. Hun strøj en hånd op af maven på mig og slikkede bagefter spermen af sin hånd.

Skal du med i vandet skat, smilede hun og rejste sig op...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 62 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.