Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Nu gik det for alvor op for mig, hvilken kattepine hele denne sindssyge handling havde bragt os i. Hvem var Lene egentlig?

"Nå skat, er det her så de nye "hunde", som du har fået til din kennel?" Spurgte en kvindestemme.

SEX I DAG?

Der trådte en kvinde ind i køkkenet, og lige bagved kom en noget yngre mand. Jeg vil tro, kvinden var omkring de halvtreds og manden måske først i trediverne. "Hej mor! Ja, det er de nye hunde. Jeg er virkelig stolt af Anikas mor, der har vist, at hun er en billig luder, som vil kneppe sin luder-datter hæmningsløst. Hun er virkelig pervers og billig!"

Hvad fanden! Kunne det virkelig passe, at denne kvinde var Lenes mor? For første gang gik der for alvor panik i mig. Jeg kunne mærke på min datter, at hun blev nervøs og utryg ved hele situationen. Dette her viste Anika i hvert fald intet om! "STOP NU!" Jeg prøvede desperat at få os ud af denne ydmygende situation. "Hvad vil I? Hvis I ikke binder os op øjeblikkeligt, så bliver dette anmeldt!"

-KLASK! -KLASK! -KLASK!

Lenes slag i mit ansigt var intet i forhold til dem som kvinden, Lene havde kaldt mor, afleverede i mit ansigt. "Hvad laver du? -KLASK! -KLASK! Jeg var totalt lammet og kunne slet ikke være i mig selv! Tårerne begyndte simpelthen at rulle ned over mine kinder. Min datter begyndte at skrige indtil, den yngre mand slog hende i ansigtet... -KLASK! -KLASK! Han havde et fast greb omkring min datters hals, jeg kunne se, at hun slet ikke kunne trække vejret! "Nu stopper I sateme!" -KLASK!

Vi forsøgte begge at vride os fri men forgæves. Lene havde fået os fikseret meget intelligent. "Nu holder I sateme kæft! Hvis I vil ha' smadret jeres ansigter, så værsgo, vi har hele aftenen." Det var de første alvorlige ord, der kom ud af denne frygtindgydende kvinde. Først nu så jeg de samme træk i ansigtet, som Lene også havde. Mon det virkelig var Lenes rigtige mor?

Den unge mand havde sluppet grebet omkring Anika, og begge havde rejst sig. "Hvad så Lene skat, skal du ikke præsentere din familie?" Spurgte kvinden ret kynisk. "Selvfølgelig mor," sagde Lene, og fortsatte sin præsentation. Hun fortalte, at kvinden var sin mor og den unge mand var broderen.

Min første tanke var: "det er simpelthen løgn". Der er ingen familier, der er så skøre. Det kunne ikke passe, der måtte være en anden forklaring?

Lene forklarede, at vi skulle lege en leg. Hver gang vi fik en ordre eller besked, skulle vi sige vuf, hvis vi forstod. Vi skulle sige miauw, hvis vi ikke forstod. Der ville selvfølgelig komme en straf, hvis vi sagde miauw.

Der blev helt stille i køkkenet, jeg havde allermest lyst til at skrige i frustration.

"Okay det tager jeg som et miauw! Er I fatsvage," råbte Lene. "Vi må vist vise de "hundehoveder", at dette er alvorligt." Hun sparkede min datter på låret og udbrød: "Hvis man ikke kan høre, så må man føle!" SMASK! Jeg kunne ikke få vejret, det smertede i maven. Lenes bror havde afleveret en knytnæve lige i Sola plexus, jeg kunne ikke trække vejret, min puls bankede højt, skulle vi dø?

Lenes mor havde smidt sine bukser og trusser. Hun havde også muskuløse ben, der tydede på en eller form for vægttræning. Hun havde en flot kusse trimning, så skamlæberne blev fremhævet. Hun var egentlig en flot dame trods sit grove væsen.

Hun skrævede over vores ansigter. Det var virkelig underligt at kigge direkte op i kussen på en kvinde, som man aldrig havde set før. Men nu kommer det underlige. Jeg blev liderlig?

"Okay, nu skal der slikkes fisse små hunde," sagde Lene, og pressede på kvindens skuldre, så hun kom på hug. Hendes fisse var kun få centimeter fra min mund nu. "Har I forstået?" Jeg tænkte hurtigt. "Vuf." Heldigvis fangede min datter pointen og sagde vuf lige efter.

Hendes kusse var allerede våd. Det første slik smagte lidt af tis, men blev hurtigt afløst af fissesafter og mundvand. Hun spredte sine skamlæber. Hendes klit var hård og tydelig påvirket af min tunge. Det var første gang, min tunge havde været dybt begravet i en kvindefisse. Bagefter var det Anikas tur til at behage disse menneskers perverse lyst. Kvinden nød virkelig min datters tunge, da hun havde taget et fast greb i Anikas hår, og ansigtskneppede min datter med sin fisse. Forløsningen kom lige i ansigtet på min datter, da kvinden brølede sin sprøjteorgasme ud. Jeg kiggede over på min datter, som var helt våd i ansigtet af tis og fissesafter.

Lene og sin bror stod nu helt nøgen ved siden af os. Pludselig ramte en stråle af pis mig i ansigtet. Det var Lenes bror, der grinede hånligt, mens han styrede strålen skiftevis på mig og Anika. Det var den totale ydmygelse, da de alle stod og grinede. De snakkede om os som liderlige hunde, der trængte til opdragelse!

Trods alt dette utilgivelige, som skete i vores køkken, var jeg blevet liderlig som aldrig før. Mine tanker var selvfølgelig hos min datter. Kunne hun klare det? Ville de nøjes med at ydmyge os?

Jeg kunne ikke undgå at se den unge mand, som Lene havde præsenteret som sin bror, havde en virkelig lang pik, selvom den stadig var slap. Han var yderst veltrænet med en flot brystkasse og muskuløse ben. Hans blå øjne virkede milde selvom slaget, han havde givet mig, fortalte noget andet.

Da han næsten var færdig, kom lyden af en fis, prut om man vil. Latteren fra Lene og sin mor ville ingen ende tage. Da Lene sagde: "Nå brormand, du må vist ha' din røv gjort ren!" Det var virkelig et vulgært syn, men på samme tid ophidsende, da de faste baller var lige ud for ansigtet på min datter. Lene spredte ballerne, så stjernen var tydelig. "Slik så denne røv ren.... liderlige hund. Forstået?" Heldigvis sagde min datter vuf, og begyndte et rimjob på denne flotte unge mand. Det var egentlig et pisse frækt syn. De store kugler der faldt tungt på Anikas hage, mens hun slikkede røven. "Pres tungen helt op lille luderhund." Sagde Lene.

Dette fik pikken til at vokse på rekordtid. Hvilken pik! Ikke nok med den var lang, men omkredsen! De synlige blodåre, pikhovedet der var helt glat. Selvom vi egentlig blev voldtaget af disse syge mennesker, havde jeg virkelig lyst til at mærke denne pik i min fisse.

"Pas lige på sønnike, mor skal tisse!" Nu stod Lenes mor helt nøgen ovenover os. Hold da op nogle store faste bryster, der kunne gøre enhver kvinde misundelig. Hendes overkrop bekræftede min tanke om, at de alle vægttrænede. Igen ramte en stråle af urin vores kroppe. "Åben munden, forstået?" Kom det fra kvinden. "Vuf." Fik vi næsten sagt i kor.

Smagen var virkelig klam, men overlevelsesinstinktet kørte vel på højeste blus hos både mig og min datter. Jeg bemærkede, at Lene filmede med sin telefon igen. Nu var dette ydmygende scenarie optaget og i syge menneskers vold.

Da Lenes mor var færdig med at tisse, begyndte hun at sutte sin søn. Lene kom straks og deltog ivrigt. Uden ord fik de os rejst på "alle fire" stadig bundet sammen, så vores kroppe hang sammen.

De startede med at give os en KÆMPE røvfuld i ordets bogstavelige forstand. De skiftes alle tre til at slå vores baller med flad hånd.

Bagefter skulle vi slikke fisse på Lene og moderen, der havde placeret sig på gulvet foran os. Jeg behøver ikke nævne, at deres bror voldtog os bagfra hårdt og brutalt inden, han sprøjtede sin sperm op i Anika. Jeg slikkede Lenes mor til en sprøjteorgasme mere, og Anika fik Lene over kanten på kort tid.

De forlod os meget høfligt og takkede for denne gang! Lene sagde til Anika inden hun gik: "Jeg henter dig i morgen aften. Tror vi skal i biografen?"

Da vi endelig kom fri af fikseringen, tog vi et langt brusebad. Bagefter snakkede vi mange timer om vores situation!!!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.